Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Thunderstruck
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
VDS, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Park, Carrick, Giggs, Valencia, Hernandez, Rooney
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Nervoza sve veca i veca !
Ferdinand u odbrani od prve minute? To vrlo lako moze da se okrene sa odlicnog, kako izgleda sada, do loseg. Rio je bio povrijedjen a sada je od prve minute na terenu. Koliko je spreman? To mene brine ! Nadam se da je maximalno jer ovakve utakmice jedino mogu igrati takvi igraci. Bit ce zaista pakleno veceras u Londonu.
Znaci Ferguson ipak odlucio sa 2 napadaca poceti, svidja mi se to. Vidjet cemo sta ce biti na kraju, necu nista da prognoziram.
Ferdinand u odbrani od prve minute? To vrlo lako moze da se okrene sa odlicnog, kako izgleda sada, do loseg. Rio je bio povrijedjen a sada je od prve minute na terenu. Koliko je spreman? To mene brine ! Nadam se da je maximalno jer ovakve utakmice jedino mogu igrati takvi igraci. Bit ce zaista pakleno veceras u Londonu.
Znaci Ferguson ipak odlucio sa 2 napadaca poceti, svidja mi se to. Vidjet cemo sta ce biti na kraju, necu nista da prognoziram.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Jasno je da SAF želi dati gol večeras. Nadam se samo da Rooney neće igrati na krilu nego iz Chicharita.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Jah , nema Scholesa , valjda udje u igru kod vodstva da malo stane na loptu
.
Uci ce i Bugarin
, pred kraj utakmice neke od njegovih lopti i poteza mogu biti odlucujuce
.
Bogami trebace malo i srece , pogotovo na pocetku ut.
Bilo bi neprocjenjivo oteti im i tu posljednju nadu za trofejom
.

Uci ce i Bugarin

Bogami trebace malo i srece , pogotovo na pocetku ut.
Bilo bi neprocjenjivo oteti im i tu posljednju nadu za trofejom

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Šta ovo naši drže Viva John Terry, u čemu je fazon?
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- majestic24
- Kontakt:
Gooooooooooooooooooooollllllllllllllll Rooooooooooooooooooooneeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Wayne! 

Boze Wayne! 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Posto ce veceras vjerovatno ova tema biti cesto postana,da pozovem sve one koji jos nisu odlucili da ucestvuju u ovoj nagradnoj igri da se ukljuce jer ostalo je jos samo 3 sata do kraja.Sutra objavljujem ime dobitnika dresa.newton_heath_lyr je napisao/la:E pa Newton se vratio.Bio je i vakat.Povod je vise nego jasan,bar sto se mene tice.Blizi se 1.Maj a samim time i ponovno interno organizovanje ,nazovimo je nagradna igra.
Ovaj puta,nagrada ce biti urucena ranije.Nagradna igra ce biti malo drugacija od one koja je bila prosli put.
Trajace od danas,tj. 30.Marta 2011,pa sve do 06.Aprila 2011.
Ime dobitnika ce biti objavljeno na forumu,na ovoj temi najkasnije 07.Aprila2011. do ponoci.
Pravo ucesca imaju svi forumasi koji,naravno,kao i ja zdusno bodre Rooneya and CO.
Sve sto treba da uradite je da se javite meni na PM i da date odgovor na jednostavno pitanje:
Koji fudbaler Manchester Uniteda je postigao pobjednicki gol u finalu lige prvaka 1999.godine?
Dobitnik prve nagrade ce biti forumas koji bude imao najvise srece i njegovo ime bude izvuceno iz bubnja.
Jos jedna novina je ta da od sutra mozete glasati za najboljeg forumasa na temi Manchester United.Forumas sa najvise glasova bice dobitnik druge ,"utjesne",nagrade.
A sada malo i o nagradama:
1.nagrada mislim da ce obradovati sve i jednog "zaljubljenika" u nas klub:Originalni dres naseg kluba u tekucoj sezoni
2.nagrada je navijacki sal.
Veliki pozdrav od mozda "najstarijeg" aktivnog forumasa.
Davno je bio 19.Mart 2008.
Anketa za izbor najboljeg forumasa na ovoj temi ce biti postavljena sutra,a kandidate za izbor cu sam odabrati,tako da molim da mi ne zamjerate.
Glory Glory Manchester United!!!!!
EDIT Rooneyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!
BosnaE
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Valencia - Carrick - Giggs za Rooneya
.
Sve skolski odradjeno , uz malo srece na kraju , ipak od stativu u mrezu Cecha
.

Sve skolski odradjeno , uz malo srece na kraju , ipak od stativu u mrezu Cecha

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- Nail for Real
- Kontakt:
Jao Giggsa sta im uradi
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Umorio se Rooney!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Idemo momci! Pokazite ko su gazde u Engleskoj

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Evra bas gdje je treb˙o da bude
, spasio pogodak .
Mala sreca
.

Mala sreca

silver & black
silver & black
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Chelsea je ušao oprezno u ovu utakmicu,ali jedan kiks Bosingwe po toj desnoj strani možda će ih i koštati prolaza.Disciplinovana igra Uniteda u odbrani što je veoma važno za njih.Dosta sreće sad na kraju,ali vala Chelsea nije zaslužio gol jer nije nešto ni dominirao čak ni poslije vašeg gola.
Koliko ova utakmica podsjeća na onu iz EPL jer i Bane je fulio onaj zicer kod 0:1

Koliko ova utakmica podsjeća na onu iz EPL jer i Bane je fulio onaj zicer kod 0:1

You'll never walk alone.
Najbolje poluvrijeme za Carricka u zadnjih dvije godine. Drzi sam sredinu terena. Samo da ovako nastavi 

- _karabaja_
- Kontakt:
Ja sam uvijek vjerovao u njega, cak i kada je igrao uzasno i kada su ga svi napadali. Moze on jos mnogo toga da da Manchesteru. Prezadovoljan sam prvim poluvremenom, Rooney igra na pravom mjestu i ima ga na cijelom terenu (odlican kada se nadje kao centralni vezni sa svojom perfektnom dugom loptom).drH je napisao/la:Najbolje poluvrijeme za Carricka u zadnjih dvije godine. Drzi sam sredinu terena. Samo da ovako nastavi
Smijesi nam se finale

'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Zato Giggs u sredini pravi dosta greskica , krilni igrac u sredini , jednostavno filozofiju i pristup igri nije lahko promjeniti, na krilu se moze grijesiti ali u sredinidrH je napisao/la:Najbolje poluvrijeme za Carricka u zadnjih dvije godine. Drzi sam sredinu terena. Samo da ovako nastavi

Uci ce Scholes .
silver & black
silver & black
Potez utakmice je ostavljanje dva muljatora na klupi, Berbatova i Nanija. Oni mogu (ponekad) odigrati neki lucidan potez, al' su kao timski igraci obican ****. Fergi je veliki trener, jasno je da Nanija drzi u ekipi jer trenutno nema boljeg igraca,.. Al' opet, u ovako velikim tekmama Gigs je bolji sve da ima 40 kuka,. Bravo Rajane majstore.
Pojedinci ovdje bez ikakvog osnova blate Kerika,.. Momak je odlican timski igrac, uvijek zahvalan i uvijek moze biti od koristi. Odlicno igra.
Park odlican. Puno bolja opcija od propalog Andersona.
Runi se vratio u zivot, igra vrlo dobro.
Iako Hernandez nije ekstra klasa, svidja mi se sto momak igra jednostavno i brzo. Puno bolja opcija od Berbatova, posebno kada Manco gostuje.
Ne svidja mi sto se Manco povuk'o u zadnjih 10 minuta. Mogli su lako ispusiti gol. Celzi je ekipa koja voli da davi protivnika i onda korz kratke pasove dodje u gol sansu. Njima ne treba dopustiti da stegnu obruc blizu gola, jer su tada najopasniji. Treba ih sto dalje otjerati i vrsiti pritisak na njihovoj polovici. Ako Manco tako ne odigra, bojim se da bi moglo ispusiti gol ili dva, a to bi uzvrat ucinilo dosta neizvjesnim,. Treba ih napasti, jer je evidentno da su indisponirani, da su u ocajnoj formi,.. Ne treba ih defanzivnom igrom vracati u zivot. Sa 2:0 ili 2:1, Manco bi gotovo rjesio pitanje pobjednika ovog dvomeca.
Zirkov i Ramirez ocajni, Toresa nema ni na mapi. Lampard, Esien i Drogba umrtvljeni, kao i cijela ekipa. Ovaj Celzi kao da pije tableta za spavanje prije svakog meca. Totalno umrtvljeni, usporeni,... Ne treba ih Manco vracati u zivot!!
Ja baksuza ovog Rafaela
.
Aaaa evo Nanija,... Sta ce ti on dragi Fergi
.
Pojedinci ovdje bez ikakvog osnova blate Kerika,.. Momak je odlican timski igrac, uvijek zahvalan i uvijek moze biti od koristi. Odlicno igra.
Park odlican. Puno bolja opcija od propalog Andersona.
Runi se vratio u zivot, igra vrlo dobro.
Iako Hernandez nije ekstra klasa, svidja mi se sto momak igra jednostavno i brzo. Puno bolja opcija od Berbatova, posebno kada Manco gostuje.
Ne svidja mi sto se Manco povuk'o u zadnjih 10 minuta. Mogli su lako ispusiti gol. Celzi je ekipa koja voli da davi protivnika i onda korz kratke pasove dodje u gol sansu. Njima ne treba dopustiti da stegnu obruc blizu gola, jer su tada najopasniji. Treba ih sto dalje otjerati i vrsiti pritisak na njihovoj polovici. Ako Manco tako ne odigra, bojim se da bi moglo ispusiti gol ili dva, a to bi uzvrat ucinilo dosta neizvjesnim,. Treba ih napasti, jer je evidentno da su indisponirani, da su u ocajnoj formi,.. Ne treba ih defanzivnom igrom vracati u zivot. Sa 2:0 ili 2:1, Manco bi gotovo rjesio pitanje pobjednika ovog dvomeca.
Zirkov i Ramirez ocajni, Toresa nema ni na mapi. Lampard, Esien i Drogba umrtvljeni, kao i cijela ekipa. Ovaj Celzi kao da pije tableta za spavanje prije svakog meca. Totalno umrtvljeni, usporeni,... Ne treba ih Manco vracati u zivot!!
Ja baksuza ovog Rafaela

Aaaa evo Nanija,... Sta ce ti on dragi Fergi

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.