Gdje si ovo vidio? Nemogu nigdje da nadjem.Miske01 je napisao/la:9. - 16. juni.SGD53 je napisao/la:Kad Bahi jave iz UEFA-eBSBosna je napisao/la:Koji datumi se odigravaju utakmice za baraz ljudi?
(nekad na ljeto, šesti-sedmi mjesec).
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
ako nas diskvalifikuju, smijeniti savez i citav strucni stab, amar osim za selektora
Zarathustra
Nema golaaaaaaa. Pozdrav. Spaho.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- svrakino1921
- Kontakt:
Moggi je napisao/la:ako nas diskvalifikuju, smijeniti savez i citav strucni stab, amar osim za selektora

Moggi je napisao/la:ako nas diskvalifikuju, smijeniti savez i citav strucni stab, amar osim za selektora

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
9. - 16. juni.[/quote]
Gdje si ovo vidio? Nemogu nigdje da nadjem.[/quote]
Sjećam se kako je bilo kad smo s Islandom posljednji baraž igrali. 15. juna je bio revanš, a 11. mislim prvi meč.
Gdje si ovo vidio? Nemogu nigdje da nadjem.[/quote]
Sjećam se kako je bilo kad smo s Islandom posljednji baraž igrali. 15. juna je bio revanš, a 11. mislim prvi meč.
BHF
-
- Kontakt:
Čuj Švicarci gospoda!?! Otkad to? Previše se divite vi Švabama i Švicarcima, a pljujete nas...
Ovdje se nema o čemu raspravljati, greška delegata i to je to, mi čekamo protivnika za baraž...
Je li samo meni onaj gol Perića NEVIĐENA MAJSTORIJA?
Ovdje se nema o čemu raspravljati, greška delegata i to je to, mi čekamo protivnika za baraž...
Je li samo meni onaj gol Perića NEVIĐENA MAJSTORIJA?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Suman u onim svojim majicama izgleda isto neki nabrijani fitnes trener iz onih Americkih filmova 

hahahahahahahahhaahhh isto sam pomilsliotuzlak1987 je napisao/la:Suman u onim svojim majicama izgleda isto neki nabrijani fitnes trener iz onih Americkih filmova

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
kakav je ovo krš večeras bio od organizacije... dođeš u pola 7, sjeo sam u predzadnji red (možda i srećom, jer vidim da je 1000 ljudi ostalo van sa ulaznicama). Uđeš unutra, 50 različitih navijačkih grupa, koje su naravno ušle na sporedni ulaz i svi fino bez problema popunili pola dvorane ( kladim se da su i za džabe ušli). Uđu unutra, normala da se ne znaju ponašati. Bio iznad bhf, 90% njih zapali cigaru hladno na tribini
Ma mi smo šljam od naroda definitivno.
O utakmici se nema šta puno reći. Jedna od najlošijih rukometnih utakmica u zadnjih 10 godina koju sam pogledao. Ništa kvalitetom na nivou prave evropske košarke osim Burića i par golova Panića. Ostalo je sve za zaborav. U baražu će vjerovatno opet biti debakl u gostima, revijalna kući kao i uvijek, jer zaista, ali zaista kvalitetom ne pripadamo evropskom/svjetskom rukometnom vrhu.
Čestitke na izborenom baražu uz nadu da ću se ugristi za jezik zbog izgovorenih tvrdnji

O utakmici se nema šta puno reći. Jedna od najlošijih rukometnih utakmica u zadnjih 10 godina koju sam pogledao. Ništa kvalitetom na nivou prave evropske košarke osim Burića i par golova Panića. Ostalo je sve za zaborav. U baražu će vjerovatno opet biti debakl u gostima, revijalna kući kao i uvijek, jer zaista, ali zaista kvalitetom ne pripadamo evropskom/svjetskom rukometnom vrhu.
Čestitke na izborenom baražu uz nadu da ću se ugristi za jezik zbog izgovorenih tvrdnji

organizatorima se sjetim mame
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
A i vi se sekirate zbog ove smijurije od sporta
sjecam se prije par godina australiju su izbacili sa SP, kako bi njemacka dobila wildcard

boomerang5 je napisao/la:kakav je ovo krš večeras bio od organizacije... dođeš u pola 7, sjeo sam u predzadnji red (možda i srećom, jer vidim da je 1000 ljudi ostalo van sa ulaznicama). Uđeš unutra, 50 različitih navijačkih grupa, koje su naravno ušle na sporedni ulaz i svi fino bez problema popunili pola dvorane ( kladim se da su i za džabe ušli). Uđu unutra, normala da se ne znaju ponašati. Bio iznad bhf, 90% njih zapali cigaru hladno na tribiniMa mi smo šljam od naroda definitivno.
Mislim da je negdje pisalo da je 1.000 ulaznica za potrebe saveza, to je sve za navijačke grupe. BHF najviše dobije, ostalo se dijeli na grupe po zasluzi. Večeras ko je gledao na TV vidio je dosta političara i "poznatih" ličnosti, i oni isto su dobili te karte, samo što garantujem da su sada takvi dobili ulaznice, na račun ovih što su u slobodnoj prodaji kupovali ulaznice. Greška organizoatora je bila vjerovatno što je preblizu stavila da se može doći bez karte. Žao mi je stvarno ovih što su imali karte, a nisu im dopustili ulaz.
Ovo za karte koje dobije savez, navijačke grupe šalju svoje ponude, pa onda poslije dobiju onoliko koliko im savez halali. U fudbalu je situacija takva da ti prvo obećaju jedan broj, pa poslije kada gospoda počevši od pjevača, glumaca i slično, zatraže svoje ulaznice, pa makar i među običnim smrtnicima, onda se navijačkim grupama smanjuje broj ulaznica. Tu se još umiješaju i sponzori, lupam ti sad, Hifa zatraži ulaznice, da da svojoj rodbini, Amelu Tuki i Fikretu Hodžiću, naravno Amel zaslužuje ložu, ali navodim samo neki primjer. Protiv Belgije grupi je obećano solidno ulaznica, poslije su pokušali da daju crkavicu, ali odbili smo jer nismo željeli nikoga da skinemo sa spiska, na kraju su iz neke kurcobolje i poštovanja dali nam onoliko koliko je i usmeno bilo obećano.
ali ovaj rukomet nema pravila zivota mi ....2 iste situacije jedna ce biti probijanje druga sedmerac
....ili u nasem slucaju oba probijanje ako napadamo

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Daj primjer u ovim kvalifikacijama gdje je na spisku manje od 16 bilo koje reprezentacije.Semper je napisao/la:U zapisniku ne mora biti 16 igraca niti je ekipa obavezna da prijavi 16 igraca.
- invincible1921
- Kontakt:
Rukomet najgluplji sport od ovih "popularnih". Jednostavno gotovo da ne postoje jasno definisana pravila nego je sve cisto sudijska odluka.
Ja te fiknem stocem razvalim ti pola face 9metara, ti mene iduci napad ruzno pogledas 2min.
Igracima se gleda kros prste ako prvo dotaknu golmanski prostor pa osutaju ako je ublizu
Koraci ne postoje iako ih zvanicno ima u praivlima ...itd itd
Sto se tice same utakmice katastrofa sa obje strane mislim da nemamo sanse u barazu, ali valjalo bi makar da se nadamo
Ja te fiknem stocem razvalim ti pola face 9metara, ti mene iduci napad ruzno pogledas 2min.
Igracima se gleda kros prste ako prvo dotaknu golmanski prostor pa osutaju ako je ublizu

Sto se tice same utakmice katastrofa sa obje strane mislim da nemamo sanse u barazu, ali valjalo bi makar da se nadamo
=\_1921_/=
Mislim da je tada Island dobio wildcard i to baš onda kada smo ih mi izbacili.BigDaddy je napisao/la:A i vi se sekirate zbog ove smijurije od sportasjecam se prije par godina australiju su izbacili sa SP, kako bi njemacka dobila wildcard
![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
invincible1921 je napisao/la:Rukomet najgluplji sport od ovih "popularnih". Jednostavno gotovo da ne postoje jasno definisana pravila nego je sve cisto sudijska odluka.
Igracima se gleda kros prste ako prvo dotaknu golmanski prostor pa osutaju ako je ublizu![]()
![]()
sinocna utakmici Hrv-Srb.....Strlek u kontri napravio je sigurno 5 koraka mozda cak i vise da nije lopta dirala pod ...ma nista regualarno sve

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Svaka reprezentacija iskoristi pravo da ima 16 igraca u ekipi ali ne mora. Npr utakmica se moze odigrati i sa golmanom i 4 igraca u polju.samoposmatram je napisao/la:Daj primjer u ovim kvalifikacijama gdje je na spisku manje od 16 bilo koje reprezentacije.Semper je napisao/la:U zapisniku ne mora biti 16 igraca niti je ekipa obavezna da prijavi 16 igraca.
Švicarski mediji opšte ne spominju žalbu...Interesantno kako se kod nas digla silna prašina, a i mediji prenose neprovjerene informacije. Očigledno kao da je više nekima kod nas u državi stalo da stvori pomutnju i da nam reprezentacija ne ode u baraž... 

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.