Još 2... Na vagi su.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prebitna stvar ovo za Tanovića,još skupština da svoje odradi,pa da je mašinovođa na maksimum pokrene
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Niti su izbori nebitni niti ovaj izbor može donijeti neki napredak nama ukoliko sami ne pospremimo stvari u svojoj avliji. Ali što kažeš, ukoliko u samom klubu riješimo stvari kako treba a u opštini više ne budemo imali kočničara nego nekoga ko će pogurati gdje treba, e to onda može donijeti veliku, veliku promjenu nabolje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Izgled dobar kao i kod svake kvalitet i ne bas. U hladnoj vodi "poboji". Sta bi tek bilo da je u masinu stavim.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ne pokusavajStrikeWarzone je napisao/la: ↑17 nov 2020, 10:47Izgled dobar kao i kod svake kvalitet i ne bas. U hladnoj vodi "poboji". Sta bi tek bilo da je u masinu stavim.![]()

U subotu nismo na Areni vec na Mojoj tv. Na Areni su Zrinjski-Borac od 17h.
Danas i sutra nasi ce trenirati u Hrasnici, a i danas igra ova mlada reprezentacija pa mozda zaigraju Sehic i Hajdarevic.
Pauzirao 7 dana,trenira uredno
MIGRANTI iz METROPOLE!
Jedan dan od 16h, drugi od 15hOd 15 sati igraju Željezničar i Sloboda na Grbavici

Termin se mijenja svakih 5 minuta.
Samo da hoće reprezentativna pauza proći pa u koliko god.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Hajde Ipe, daj nam malo slika sa treninga da vidimo pulene 

https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznic ... ica/43905/Svi fudbaleri Željezničara su obavili današnji trening koji je zbog treninga reprezentacija BiH i Italije održan u Hrasnici. Sutra će Željo i Famos u Hrasnici odigrati trening-utakmicu od 14 sati, a potom će se Plavi od četvrtka nastaviti pripremati u Dolini ćupova.

Hvala, Ipe

Slobodu cemo filovat.
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Dobio sam informaciju od jednog opstinskog uposlenika (ne sluzbenika sa saltera) da ce biti revizija ugovora u opstini centar i da postoji mogucnost da se odbaci ugovor o stadionu kosevo koji imaju sa konama...hahhaha da Bog da u Doglodima igrali....e sad posto kupio po to prodao
Bez ljutnje drug ali kakve to veze s nama ima. Što se mene tiče mogu igrati i gore i u Doglodima i bilo gdje, nama ni iz džepa u džep. Previše mi svojih problema imamo još da se njima bavimo.Walterrorist je napisao/la: ↑17 nov 2020, 18:20Dobio sam informaciju od jednog opstinskog uposlenika (ne sluzbenika sa saltera) da ce biti revizija ugovora u opstini centar i da postoji mogucnost da se odbaci ugovor o stadionu kosevo koji imaju sa konama...hahhaha da Bog da u Doglodima igrali....e sad posto kupio po to prodao
-
- Kontakt:
Ma ja to onako samo, iz dusmanluka prema njimaDejan1921 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 18:38Bez ljutnje drug ali kakve to veze s nama ima. Što se mene tiče mogu igrati i gore i u Doglodima i bilo gdje, nama ni iz džepa u džep. Previše mi svojih problema imamo još da se njima bavimo.Walterrorist je napisao/la: ↑17 nov 2020, 18:20Dobio sam informaciju od jednog opstinskog uposlenika (ne sluzbenika sa saltera) da ce biti revizija ugovora u opstini centar i da postoji mogucnost da se odbaci ugovor o stadionu kosevo koji imaju sa konama...hahhaha da Bog da u Doglodima igrali....e sad posto kupio po to prodao
Ma yebo njih hajmo mi se sobom bavit.Walterrorist je napisao/la: ↑17 nov 2020, 18:39Ma ja to onako samo, iz dusmanluka prema njimaDejan1921 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 18:38Bez ljutnje drug ali kakve to veze s nama ima. Što se mene tiče mogu igrati i gore i u Doglodima i bilo gdje, nama ni iz džepa u džep. Previše mi svojih problema imamo još da se njima bavimo.Walterrorist je napisao/la: ↑17 nov 2020, 18:20Dobio sam informaciju od jednog opstinskog uposlenika (ne sluzbenika sa saltera) da ce biti revizija ugovora u opstini centar i da postoji mogucnost da se odbaci ugovor o stadionu kosevo koji imaju sa konama...hahhaha da Bog da u Doglodima igrali....e sad posto kupio po to prodao
- lijevapolutka
- Kontakt:
Pa oni i nemaju ugovor sa opcinom jer su odbili prijedlog bivšeg načelnika. Al što Dejan kaže je.be mi se za njiHa, imamo mi puuuno stvari da rijesimo u svojoj kuciWalterrorist je napisao/la: ↑17 nov 2020, 18:20Dobio sam informaciju od jednog opstinskog uposlenika (ne sluzbenika sa saltera) da ce biti revizija ugovora u opstini centar i da postoji mogucnost da se odbaci ugovor o stadionu kosevo koji imaju sa konama...hahhaha da Bog da u Doglodima igrali....e sad posto kupio po to prodao
moSa ljoŽe
Trenutno korisnika/ca: manijakba, Paromlinac i 20 gostiju.