FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

kuman_@mel
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la kuman_@mel » 27 jan 2011, 20:10

imal dje da pise to za vargasa da dolazi.msm ako bi doso imali bi jednog od jacih lijevih bekova sa ubojitom ljevicom :mrgreen: :mrgreen:
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 jan 2011, 20:13

ja nikako ne mogu da shvatim kako neki ovoliko mogu prizivat toresa...pa taj covjek je zabio ove sezone 9 golova....al et i to bi bilo nesto da taj covjek u nekim utakmicama ne djeluje totalno izgubljeno...mi imamo napadaca koji zabija i taj nekima ne valja...e stvarno smijesno....hajd da je neko govorio o nekom drugom kalibru a ne o toresu

@gero: cudne mi ti osjecaje ove sezone imas.....a kraft jeste potencijal samo on nikako nije smio sad postat standardan golman i lako bi nas mogao kostat neki utakmica...vec sad ispoljava nesigurnost...a moj osjecaj govori sljedece: sto prije moramo realizovat transfer neuera, jer tako odlican golman mora doc u bayern

sada i scholl i kahn kritikuju van gaala....scholl je rekao kako su redom otjerani lucio, toni, demichelis, van bommel a da ni jedan nije dobio castan oprostaj, po malo mu nedostaje ta bayernova familijarnost koja je uvijek postojala u klubu
kahn smatra da van gaal sve rusi oko sebe "i lijevo i desno, al dal ce to na dobro na kraju izac pitanje je....jasno je da je sad sav pritisak na van gaalu" kaze titan kahn.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 27 jan 2011, 20:17

Evo Kagawa se povredio i nece igrati do kraja sezone,veliki gubitak za BVB a za nas veliki plus :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 27 jan 2011, 20:23

GAL je napisao/la:nego raja sta mislite na prijedlog da bi mogli da se organizovati i da gledamo zajedno tekme bajerna da se dog mislim ko je iz sarajeva a naravno i ostali su svi dobro došli bavarci :)
a moze zivota mi :D et ja sam iz SA i ja sam i ZA :D :P
Razumijes ti mene burazere moj :)

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 27 jan 2011, 20:30

a sto se tice Vargasa- Strasan igrac, zaista bih volio da on dodje u Bayern da napokon neko popuni tu pozivciju LB kako treba i da pomogne-rastereti Ribery-a kad igra krilo... nadam se da se potisati .

A sto se tice Gomeza ne znam da li je neko imao bolji prosjek tj statistiku od njega, osim naravno Gerd-a, ali i Tores je strasan igrac-KLASA, u Njemackoj bi ga povrede mnogo manje pogadajale nesto slicno kao i Robbena jer se u Njemackoj ligi igra vise tehnicki a ne fizicki kao U engleskoj gdje ima vise stratova itd i moguce su tamo veca mogucnost

Evo Dream teama :D :
--------Kraft (neuer)

lahm----Hummels---Badstruber---Vragas

-----švajni---Gustavo

Robben---------------------Ribbery

-------------------Toress
----------Gomez

Sviju mi ne bi bilo jacih od nas :D

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 27 jan 2011, 20:46

effe_sa je napisao/la:ja nikako ne mogu da shvatim kako neki ovoliko mogu prizivat toresa...pa taj covjek je zabio ove sezone 9 golova....al et i to bi bilo nesto da taj covjek u nekim utakmicama ne djeluje totalno izgubljeno...mi imamo napadaca koji zabija i taj nekima ne valja...e stvarno smijesno....hajd da je neko govorio o nekom drugom kalibru a ne o toresu

@gero: cudne mi ti osjecaje ove sezone imas.....a kraft jeste potencijal samo on nikako nije smio sad postat standardan golman i lako bi nas mogao kostat neki utakmica...vec sad ispoljava nesigurnost...a moj osjecaj govori sljedece: sto prije moramo realizovat transfer neuera, jer tako odlican golman mora doc u bayern
:o :o
kojeg moderatora moram podmititi da obrise ovu strahotu :lol:
ovo je epic fail, ocam :lol:
kahn smatra da van gaal sve rusi oko sebe "i lijevo i desno, al dal ce to na dobro na kraju izac pitanje je....jasno je da je sad sav pritisak na van gaalu" kaze titan kahn.
jesi l´ znao da je gaal murinjov fudbalski otac :?:
ako si znao onda znas zasto radi to sto radi ;)
murinjo je poznat po tome da preuzima sav pritisak na sebe skidajuci ga istovremeno sa ekipe.
bas me zanima ko ga je to naucio ako je kod gaalonje ispekao zanat 8-)
Luca.Toni je napisao/la:
GAL je napisao/la:nego raja sta mislite na prijedlog da bi mogli da se organizovati i da gledamo zajedno tekme bajerna da se dog mislim ko je iz sarajeva a naravno i ostali su svi dobro došli bavarci :)
imas li ti sestru :?
jbg, ja znam da se sarajlije kunu sestrom :lol:
ps
u ekipi ti fale kroos i nezamjenjivi muler ;)
nema tog toresa koji ce izbaciti mulera iz ekipe 8-)
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 27 jan 2011, 21:45

Luca.Toni je napisao/la:a sto se tice Vargasa- Strasan igrac, zaista bih volio da on dodje u Bayern da napokon neko popuni tu pozivciju LB kako treba i da pomogne-rastereti Ribery-a kad igra krilo... nadam se da se potisati .

A sto se tice Gomeza ne znam da li je neko imao bolji prosjek tj statistiku od njega, osim naravno Gerd-a, ali i Tores je strasan igrac-KLASA, u Njemackoj bi ga povrede mnogo manje pogadajale nesto slicno kao i Robbena jer se u Njemackoj ligi igra vise tehnicki a ne fizicki kao U engleskoj gdje ima vise stratova itd i moguce su tamo veca mogucnost

--------Kraft (neuer)

-----švajni---Gustavo

----------Gomez

Kakav je to dream team bez Mullera ;) :?: :?: :?:
Samo umjesto Torresa pisi njega :D 8-)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 27 jan 2011, 22:36

Luca.Toni je napisao/la:
--------Kraft (neuer)

-----švajni---Gustavo

----------Gomez

ubij se.
#miasanmia

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 27 jan 2011, 22:42

zasto da se ubije popisam se na tores pored ovakvog naseg millera
VOLIM BAYERN

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 27 jan 2011, 22:47

A gdje ste vi nasli ove informacije u vezi Vargasa ??

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 27 jan 2011, 22:50

isakovich je napisao/la:zasto da se ubije popisam se na tores pored ovakvog naseg millera
ne znas ti ni sam sta si htio reci :?

prvo sto Hummels nece doc',drugo sto uprava (volio bih da grijesim) nikad nece dat' kolko ce ovi trazit za Torresa,Torres kad bi dosao,Gomez bi sigurno otisao negdje i Muller bi igrao... i gdje ces bolan Vargasa na beka,on je 100x bolji na lijevom krilu.
Ako Vargas dodje,po meni ono na sta vGaal cilja

--------------Kraft-------------------
Lahm--Tymo--Badstuber---Gustavo
-------------Schweini----------------
Robben----Ribery-----Vargas-------
-------------Muller...................
-------------Gomez-------------------
#miasanmia

Ballack2311
Kontakt:

Post Postao/la Ballack2311 » 27 jan 2011, 22:54

schweinsteiger je napisao/la:
isakovich je napisao/la:zasto da se ubije popisam se na tores pored ovakvog naseg millera
ne znas ti ni sam sta si htio reci :?

prvo sto Hummels nece doc',drugo sto uprava (volio bih da grijesim) nikad nece dat' kolko ce ovi trazit za Torresa,Torres kad bi dosao,Gomez bi sigurno otisao negdje i Muller bi igrao... i gdje ces bolan Vargasa na beka,on je 100x bolji na lijevom krilu.
Ako Vargas dodje,po meni ono na sta vGaal cilja

Upravo sam i ja to danas kontao, i iskreno se nadam da ćemo vidjeti Ribery-a u ulozi organizatora.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 27 jan 2011, 23:00

Zar Gustavo moze igrati beka i to lijevog ?
Za zivot cijeli!

Klare

Post Postao/la Klare » 27 jan 2011, 23:25

Što da se ubije mlađahni gospodine. :? Zašto ovako oštre riječi, i to prema našem članu, jes' da se Gero nešto prije na njeg' isprašio, da ne kažem istresao :lol: , ali dobro.
Upamti šta ću ti reći :!: Ovakve riječi smiješ upućivati samo MUDovcima, mada je i to diskutabilno. :roll:
Nije lijepo brte Bogami, nije. Ovo je žalosno :cry:
Ova formacija, forumaša po imenu Schweinsteiger, nije vrijedna komentara. Luca je to, kako god okreneš ljepše posložio, mada ni njegovo nije za neku pohvalu, ali svejedno je puno ljepše, nego od gore spomenutog verbalnog napadača. @Schweinsteiger, evo da ti se još jednom za kraj nasmijem na čudesnoj formaciji :lol: :lol:

Odlazak Haasa je planiran do kraja sedmice. Haasonja, Haasonja nije ti pružena prava prilika. Žao nam je što te nismo uspjeli vidjeti na djelu. :cry: Tek tada bi znali o kakvom se igraču radi :cry: Ovako si bio, i ostao potpuna nepoznanica. :cry: Sretno ti bilo. :D Pokaži tamo, što nisi mog'o 'vamo. 8-)
Crna ptica odletila u Sinsheim, i to bez odštete. :D Nemojte da vam bude krivo, ne budite škrtice :lol:
Znam(pogledaj avatar) šta radim. Ovo je plan za budućnost, ali ne mislim vam otkrivati sve detalje. :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 jan 2011, 23:51

Klare je napisao/la: tebi džaba govoriti.
meni ili tebi?
klarson kolumbus, da te podsjetim, gero "nosao" potpis kako zeli krafta i ne zeli da cuje za neuera. i to heftama, ali tebi (pored loseg njemackog) bilo mrsko to prevesti. doduse, mozda i ne bi uspio, posto je bilo napisano na bavarskom. :lol:
Klare je napisao/la: Evo sada i ostali prihvataju pravu istinu.
pa kad im ja prokrcim put. :D nego, haj´ probaj effe-a ubjediti da prihvati istinu.
torrenteS je napisao/la:zipa gero, klare je yeben igrac koji redovno zabija klanfe vama modovima.
klarson je moj drug, on to dobro zna. tebi je trebala godina da skontas o kakvom se "igracu" radi. :D
torrenteS je napisao/la:ps
gero ili da kazem serloce holmse :? :D ko je ovaj ´novajlija´ :?:
bolje "prljavi hari", klint je moj idol u westernima. haj da probam doci do rjesenja, hm, pa to je onaj ljubitelj nadala, kako nisi odmah skontao? ili mozda novaka djokovica, bitno je da mrzi najboljeg tenisera u zadnjoj epohi. :?
ps: ma znam ko je bolan, kad ti kazem...obalijestices se :lol:

hajmo dalje, ima li jos sta za obraditi....ah, evo i effe-a. :D
effe_sa je napisao/la:@gero: cudne mi ti osjecaje ove sezone imas......
samo se ti uzdaj u moje osjecaje i nema krize. :D
samo me jednog strah, da luj ne prenagli previse i napravi neko sranje (jbg, ima i on zivce :? ) pa da ga bagra otjera prije zavrsetka misije. :D
ps: moja ponuda jos vazi. nije kasno da prihvatis, bez obzira sto smo vec jednom rukom dodirnuli dfb-pehar. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 27 jan 2011, 23:55

Pun pogodak, nase najbolje pojecanje je sto nikad nije presao u Madrid.
Danke Enes.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 28 jan 2011, 00:00

Los_Blanos2 je napisao/la:Hvala Enesu za Ribery :mrgreen: pun pogodak..Nase najbolje pojecanje je sto nikad nije presao u Madrid.
Danke enes.
Hvala Kal-dero-'nu,za Robbena.Još puniji pogodak. :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 28 jan 2011, 00:08

Luca.Toni je napisao/la:
I ja sam ZA. Ja sam u SA još par mjeseci pa da iskoristim priliku, ako se okupi dobra raja :D :D :D
P.S. pod dobra mislim crveno-bijela raja
Sent from my Philips Smart TV.

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 28 jan 2011, 00:13

imas li ti sestru :?
jbg, ja znam da se sarajlije kunu sestrom :lol:

ps
u ekipi ti fale kroos i nezamjenjivi muler ;)
nema tog toresa koji ce izbaciti mulera iz ekipe 8-)
Inace se kunem sestrom ali et sad sam se zakleo zivotom i to svojim :D

Kakav je to dream team bez Mullera ;) :?: :?: :?:
Samo umjesto Torresa pisi njega :D 8-)[/quote]
Jah u pravu si al nezz gdje bi njega stavio sad :D mislim da je sad ipak kvalitetni igrac Torres ( znam da se to vama a vala ni meni ne svidja ), ali ipak ugurali bi mi njega negdje :D

ubij se.
Sto decko ? :?: :!:
schweinsteiger je napisao/la:

[/quote]
a vala ovu tvoju formaciju jos nisam nigdje vidio, ( a vjerovatno je necu ni vidjeti u bliskoj buducnosti ) znaci ova formacija ne moze proci na Socceru a kamoli u zivo..

et toliko :D

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 28 jan 2011, 00:13

Joj volio bih i ja doći da vas vidim. Posebno Šekera i Geru. ;)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.