Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
a moze zivota miGAL je napisao/la:nego raja sta mislite na prijedlog da bi mogli da se organizovati i da gledamo zajedno tekme bajerna da se dog mislim ko je iz sarajeva a naravno i ostali su svi dobro došli bavarci
effe_sa je napisao/la:ja nikako ne mogu da shvatim kako neki ovoliko mogu prizivat toresa...pa taj covjek je zabio ove sezone 9 golova....al et i to bi bilo nesto da taj covjek u nekim utakmicama ne djeluje totalno izgubljeno...mi imamo napadaca koji zabija i taj nekima ne valja...e stvarno smijesno....hajd da je neko govorio o nekom drugom kalibru a ne o toresu
@gero: cudne mi ti osjecaje ove sezone imas.....a kraft jeste potencijal samo on nikako nije smio sad postat standardan golman i lako bi nas mogao kostat neki utakmica...vec sad ispoljava nesigurnost...a moj osjecaj govori sljedece: sto prije moramo realizovat transfer neuera, jer tako odlican golman mora doc u bayern
jesi l´ znao da je gaal murinjov fudbalski otackahn smatra da van gaal sve rusi oko sebe "i lijevo i desno, al dal ce to na dobro na kraju izac pitanje je....jasno je da je sad sav pritisak na van gaalu" kaze titan kahn.
imas li ti sestruLuca.Toni je napisao/la:a moze zivota miGAL je napisao/la:nego raja sta mislite na prijedlog da bi mogli da se organizovati i da gledamo zajedno tekme bajerna da se dog mislim ko je iz sarajeva a naravno i ostali su svi dobro došli bavarciet ja sam iz SA i ja sam i ZA
![]()
Kakav je to dream team bez MulleraLuca.Toni je napisao/la:a sto se tice Vargasa- Strasan igrac, zaista bih volio da on dodje u Bayern da napokon neko popuni tu pozivciju LB kako treba i da pomogne-rastereti Ribery-a kad igra krilo... nadam se da se potisati .
A sto se tice Gomeza ne znam da li je neko imao bolji prosjek tj statistiku od njega, osim naravno Gerd-a, ali i Tores je strasan igrac-KLASA, u Njemackoj bi ga povrede mnogo manje pogadajale nesto slicno kao i Robbena jer se u Njemackoj ligi igra vise tehnicki a ne fizicki kao U engleskoj gdje ima vise stratova itd i moguce su tamo veca mogucnost
Evo Dream teama:
--------Kraft (neuer)
lahm----Hummels---Badstruber---Vragas
-----švajni---Gustavo
Robben---------------------Ribbery
-------------------Toress
----------Gomez
Sviju mi ne bi bilo jacih od nas
ubij se.Luca.Toni je napisao/la:
Evo Dream teama:
--------Kraft (neuer)
lahm----Hummels---Badstruber---Vragas
-----švajni---Gustavo
Robben---------------------Ribbery
-------------------Toress
----------Gomez
Sviju mi ne bi bilo jacih od nas
ne znas ti ni sam sta si htio reciisakovich je napisao/la:zasto da se ubije popisam se na tores pored ovakvog naseg millera
Upravo sam i ja to danas kontao, i iskreno se nadam da ćemo vidjeti Ribery-a u ulozi organizatora.schweinsteiger je napisao/la:ne znas ti ni sam sta si htio reciisakovich je napisao/la:zasto da se ubije popisam se na tores pored ovakvog naseg millera
prvo sto Hummels nece doc',drugo sto uprava (volio bih da grijesim) nikad nece dat' kolko ce ovi trazit za Torresa,Torres kad bi dosao,Gomez bi sigurno otisao negdje i Muller bi igrao... i gdje ces bolan Vargasa na beka,on je 100x bolji na lijevom krilu.
Ako Vargas dodje,po meni ono na sta vGaal cilja
--------------Kraft-------------------
Lahm--Tymo--Badstuber---Gustavo
-------------Schweini----------------
Robben----Ribery-----Vargas-------
-------------Muller...................
-------------Gomez-------------------
meni ili tebi?Klare je napisao/la: tebi džaba govoriti.
pa kad im ja prokrcim put.Klare je napisao/la: Evo sada i ostali prihvataju pravu istinu.
klarson je moj drug, on to dobro zna. tebi je trebala godina da skontas o kakvom se "igracu" radi.torrenteS je napisao/la:zipa gero, klare je yeben igrac koji redovno zabija klanfe vama modovima.
bolje "prljavi hari", klint je moj idol u westernima. haj da probam doci do rjesenja, hm, pa to je onaj ljubitelj nadala, kako nisi odmah skontao? ili mozda novaka djokovica, bitno je da mrzi najboljeg tenisera u zadnjoj epohi.torrenteS je napisao/la:ps
gero ili da kazem serloce holmse![]()
ko je ovaj ´novajlija´
samo se ti uzdaj u moje osjecaje i nema krize.effe_sa je napisao/la:@gero: cudne mi ti osjecaje ove sezone imas......
Hvala Kal-dero-'nu,za Robbena.Još puniji pogodak.Los_Blanos2 je napisao/la:Hvala Enesu za Riberypun pogodak..Nase najbolje pojecanje je sto nikad nije presao u Madrid.
Danke enes.
I ja sam ZA. Ja sam u SA još par mjeseci pa da iskoristim priliku, ako se okupi dobra rajaLuca.Toni je napisao/la:a moze zivota miGAL je napisao/la:nego raja sta mislite na prijedlog da bi mogli da se organizovati i da gledamo zajedno tekme bajerna da se dog mislim ko je iz sarajeva a naravno i ostali su svi dobro došli bavarciet ja sam iz SA i ja sam i ZA
![]()
[/quote]schweinsteiger je napisao/la:isakovich je napisao/la:zasto da se ubije popisam se na tores pored ovakvog naseg millera
--------------Kraft-------------------
Lahm--Tymo--Badstuber---Gustavo
-------------Schweini----------------
Robben----Ribery-----Vargas-------
-------------Muller...................
-------------Gomez-------------------
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.