FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fukare su pokrenule inicijativu svi na sjever i ovo trebamo ispoštovati. I ja sam predlagao drugu opciju i da nismo na tribini ali pošto ide većina u ovom smjeru onda nema diskusije sjever i navijati za svoj klub.
Mosa bodaSlo!!!
Mosa bodaSlo!!!
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Zar nije podjela upravo ono što seljak i hoće da uradi? Da "uveze" par hiljada ljudi na dan utakmice i kao postoji neko rivalstvo? Idealno bi bilo da svi idemo na zapad u inat. Stariji navijači će sigurno ostat na zapadu jer su tu 30 40 godina, i šta onda treba da gledamo kako im seljaci prave probleme jer su na svom stadionu, na svojoj tribini proslavili go? A ovi očito imaju u planu da dižu neke tenzije lafo... I molim vas ne zovite ovo "gradski derbi" 

Napuniti ćemo i sjever i zapad. Ja sa zapada ne micem pa tako i ovu tekmu 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Ako jednu jedinu utakmicu gdje su nas otjerali sa zapadne tribine od Azmira do Uprave stadiona i Grada,nismo u stanju stati rame uz rame sa Fukarama na sjeveru i zagrmiti jako kao nekada,neka nas u suprotnom j.bu svi redom.Dajmo grla i dlanove za Slobodu,a svim s.pcima od ....do....Razmislite bi li oni više voljeli pun sjever,ili gluparenje po istoku.Hajmo se ljudi ujediniti,vrijeme je,a i mjesto.Samo sjever i NIKO NIKO SAMO SLOBODA!Odlazak na zapad je samo plus Azmiru,predstaviti ce nas kao svoje navijace.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
Ma napunit ćemo qurac , prošla utakmica protiv sloge sisin han nije stadion bio pun ! Pogotovo sad , kako vidim ovdje svako vodi svoju politiku jedni bi na sjever drugi se ne micu sa zapada treći bi pravili prenose po trgovoma. Realna slika je takva da ljude boli qurac realno za sportom , ljudi si stipse ne bi materi dali 10 KM a pogotovo sisoji. Ja očekujem oko 3-4 hiljade i to raštrkano na sve strane.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Druze samo sa svojima na sjever..
Da grmimo i palimo

Milja milja koga boli
Da grmimo i palimo

Milja milja koga boli

Ljudima koji su čitav život na zapadu je ovo sigurno poražavajuće ,da ti neko sa strane određuje gdje ćeš gledat utakmicu. Ideja da svi ujedinjeni gledamo utakmicu je odlična i podržavam je , al opet ako budemo na sjeveru "izgubili" smo. Dopustili smo da nam našem stadionu neko određuje gdje ćemo sjest. Zamislite da Olimpic igra na Koševu i kaže da hz ne smiju bit na sjeveru il da tm ne smiju bit na jugu na Grbavci...
- Beduin
- Kontakt:
Sigurno da u gradu ne vlada ovolika euforija i ova prica o problemima i tim fazonima, van foruma realnost je malo drugacija. Ovdje se malo nabrijemo, u afektu svasta reknemo i kad se slegnu stvari opet samo gledamo svoje probleme.
Ali je cinjenica da je dio forumasa proveo neko vrijeme u grupi, i ne mozes ti sad gledati da neki novopeceni klub ima bolju podrsku od tvog kluba i grupe i to u tvom gradu i tvom stadionu. Ja barem tako gledam i ne zalim u subotu doci sa njima i navijati, pratiti instrukcije duplo mladjeg momka od mene, samo da da to na kraju sve prodje kako treba.
Samo mi je krivo cuti da obezbjedjenje vec par utakmica unazad provocira pojedince iz grupe i javno pred svima im psuju i prijete, a imaju podrsku policije, pa je na zadnjoj utakmici to sve eskaliralo. Ranije se nije moglo zbog raznih stvari, a bilo je i daleko jacih i zajebanijih momaka u grupi pa se seljacici nisu mogli talasati u odijelu nekog securityja. Sad su stvari malo drugacije, grupa malobrojna i renovirana, mahom omladina. A dogovorili su se jos na pocetku sezone da nece paliti baklje i nanositi stetu kluba sto se i ispostovalo, a onda oni ovako vracaju nam. Nek' je na cast i policiji nasoj i agenciji koja je placena za sigurnost na utakmici.
Kurko bi se prije tako kurcili.
Ali je cinjenica da je dio forumasa proveo neko vrijeme u grupi, i ne mozes ti sad gledati da neki novopeceni klub ima bolju podrsku od tvog kluba i grupe i to u tvom gradu i tvom stadionu. Ja barem tako gledam i ne zalim u subotu doci sa njima i navijati, pratiti instrukcije duplo mladjeg momka od mene, samo da da to na kraju sve prodje kako treba.
Samo mi je krivo cuti da obezbjedjenje vec par utakmica unazad provocira pojedince iz grupe i javno pred svima im psuju i prijete, a imaju podrsku policije, pa je na zadnjoj utakmici to sve eskaliralo. Ranije se nije moglo zbog raznih stvari, a bilo je i daleko jacih i zajebanijih momaka u grupi pa se seljacici nisu mogli talasati u odijelu nekog securityja. Sad su stvari malo drugacije, grupa malobrojna i renovirana, mahom omladina. A dogovorili su se jos na pocetku sezone da nece paliti baklje i nanositi stetu kluba sto se i ispostovalo, a onda oni ovako vracaju nam. Nek' je na cast i policiji nasoj i agenciji koja je placena za sigurnost na utakmici.
Kurko bi se prije tako kurcili.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ev od mene 5, ako je parola Anex 7 onda 20Beduin je napisao/la:Parola
Zato veceras na sastanak ko moze, nek se uleti koji dinar za organizaciju na Sjeveru.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ono sto ce se realno desiti u subotu je da ce na Sjeveru biti jedno 1500-2000 ljudi, a na Zapadu 4000. Od te 4000, 500 ce biti simpatizera TCa.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Pa onda nemojte kukat na brojnost ako ne mozete jednom u godini ispostovat.
Ha ja.
Ha ja.
NecemoSariel1987 je napisao/la:Pa onda nemojte kukat na brojnost ako ne mozete jednom u godini ispostovat.
Ha ja.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Ma ja ganola kospice i kmecanje
Nema vecih petokolonasa od nas tuzlaka

Nema vecih petokolonasa od nas tuzlaka

- tuzlak1987
- Kontakt:
Tuzla je specijalan grad, kao niti jedan na Balkanu. Ne bi takav bio da mnogi nisu rekli svoje ne i pali za ideale. Povedite sve na stadion, neka se vidi da u Tuzli jos ima ljudi koji gaje njen duh. Za svu radnicku klasu koja je od 1919. odrzala ovaj klub. Mitra Trifunovica Ucu, Husinske rudare desetine sportista koji su dali svoj zivot, legende Slobode koje vise nisu sa nama, nezaboravne trenutke, navijace Slobode koji vise nisu tu. Maksimovicu zabij taj gol i ispisi novu stranicu Slobode! Navijaci dodjite na tribine i branite cast RSD Sloboda! Starije generacije su imale i vece probleme od ovih, necemo zar mi pasti pred sakom jada koja se sjatila u ovaj grad i nema pojma o njemu ? Samo braniti cast, nece ni ovo trajati vjecno. Slobode ce biti, svega drugog ne.
-
- Kontakt:
Nabrijali su bespotrebno atmosferu,gaze nas na svim mogućim stranama,od politike,vlasti,ekonomije,policije,sekjuritija,sad da nas gaze i na Tušnju?Vrijeme je i izvrstan momenat da im se pokaže inat, da zagrmimo jako kao nekada.Ovi što nas rasipaju,jedni bi na zapad,jedni na istok,jedni nikako,sve to ide u korist grobara i dušmana Slobode.Na zapad ok,ali u našim dresovima,majicama,sa šalovima.Ovdje je vrijeme da se dokaže tko je,koliko vrijedi i koliko volimo taj naš klub koji su nam roditelji i djedovi pratili.Samo složno i samo za Slobodu.TC,Azmira,Upravu,Grad,Stadion svima dati do znanja DA SE NE IGRAJU SA NAMA I NAŠIM KLUBOM!SLOBODA TUZLA!
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 27 avg 2019, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
Kakve instrukcije? Iznosim svoje mišljenje kao i Vi kao i svi ostali na ovom pdf-u. Znači Vama je broj godina glavno mjerilo da li ćete nekog "slušat" ili ne.. Sve je bolje osim pristanka na ove uslove. Naredne godine će reć imate sektor D za "gostujuće" navijače , pa šta ćemo onda? Sve je bolje od prihvatanja njegovih uslova. I kako ćete zagrmit u subotu ako pjesmu povede mlađi momak od Vas?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko sta voli, samo neka dodje zapad ili sjever ali u crveno-crnim bojama. Zelim i Fukarama brojnost, a zelim i da ih zapad isprati. Sta ste se usrali od sake doslja ? Hajde da vidimo da li nekom smije faliti dlaka sa glave i ko bi to da kvari atmosferu u gradu. Ko bi to da zabrani navijacu Slobode zapad i uzivanje u utakmici? Samo lagano de vi dodjite na zapad ili sjever.slatina87 je napisao/la:Kakve instrukcije? Iznosim svoje mišljenje kao i Vi kao i svi ostali na ovom pdf-u. Znači Vama je broj godina glavno mjerilo da li ćete nekog "slušat" ili ne.. Sve je bolje osim pristanka na ove uslove. Naredne godine će reć imate sektor D za "gostujuće" navijače , pa šta ćemo onda? Sve je bolje od prihvatanja njegovih uslova. I kako ćete zagrmit u subotu ako pjesmu povede mlađi momak od Vas?
Upravo totuzlak1987 je napisao/la:Ko sta voli, samo neka dodje zapad ili sjever ali u crveno-crnim bojama. Zelim i Fukarama brojnost, a zelim i da ih zapad isprati. Sta ste se usrali od sake doslja ? Hajde da vidimo da li nekom smije faliti dlaka sa glave i ko bi to da kvari atmosferu u gradu. Ko bi to da zabrani navijacu Slobode zapad i uzivanje u utakmici? Samo lagano de vi dodjite na zapad ili sjever.slatina87 je napisao/la:Kakve instrukcije? Iznosim svoje mišljenje kao i Vi kao i svi ostali na ovom pdf-u. Znači Vama je broj godina glavno mjerilo da li ćete nekog "slušat" ili ne.. Sve je bolje osim pristanka na ove uslove. Naredne godine će reć imate sektor D za "gostujuće" navijače , pa šta ćemo onda? Sve je bolje od prihvatanja njegovih uslova. I kako ćete zagrmit u subotu ako pjesmu povede mlađi momak od Vas?
idem na zapad mislim da ce realno sjever biti premal da primi sve navijace slobode !!!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.