Care moj

Sve negativci jelde
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ipak je sivo jer smo klub koji stvara igrače za sarajevo, zrinjski i zelju. Od pomenutih u članku samo Maksimovic i Smajic imaju ugovor duži od godinu. Maksimovic do ljeta 2021. a Smajic do januara 2021.Skojevska je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/nije-sve-t ... nju/331176
Asim Muratović je u posljednjem kolu protiv Zvijezde započeo od prve minute na poziciji lijevog beka, a debitovao je kolo ranije na Grbavici. Ima samo 18 godina, što dovoljno govori da se radi o talentovamom beku i još jednom sjajnom proizvodu Slobodine škole.
Sta li su ovi novinari gledali, pa je njima Muratovic bio na lijevom beku.
I meni je isti osjecaj od izjave mileta da je ovo dogovor sa upravom da se izvrši pritisak na gradsku upravu.Beduin je napisao/la:Ofirne ove izjave, jedan po jedan, a nikad ranije nije se ovako izlazilo u javnost i objavljivalo, pogotovo od strane trenera i struke.
Ima ovo neku intenciju, neki deal medju njima u Upravi da se pritisne vlast i odrijesi kesu jer je stogodisnjica i svako ce malo prisnije gledati na svu ovu situaciju u ovoj godini jubileja. Grad je na potezu, a neka oni stisnu kanton.
sviunapad1010 je napisao/la:I meni je isti osjecaj od izjave mileta da je ovo dogovor sa upravom da se izvrši pritisak na gradsku upravu.Beduin je napisao/la:Ofirne ove izjave, jedan po jedan, a nikad ranije nije se ovako izlazilo u javnost i objavljivalo, pogotovo od strane trenera i struke.
Ima ovo neku intenciju, neki deal medju njima u Upravi da se pritisne vlast i odrijesi kesu jer je stogodisnjica i svako ce malo prisnije gledati na svu ovu situaciju u ovoj godini jubileja. Grad je na potezu, a neka oni stisnu kanton.
Naravno da treba platiti igrače ali ovaj način komunikacije preko medija nema smisla stvarno.
Kozlicu ako se ipak nisi dogovorio sa stručnim štabom oko ovoga daj im otkaz sutra ujutro. Smajic, Mile i Grado noga trans. Takvih ima u Tuzli koliko hoćeš i boljih od njih triput.
Spaha je odavno trebao da dobije priliku i dajte čovjeku prvi tim da vodi. Ova trojica su svakako cirkus živi. Smajic stoji čitavu utakmicu i svaku i fol telefonom diriguje. Mile počeo da se bavi trenerskim poslom pod stare dane, a Grado nije ni za qrca isto.
Mora naplacivati, igraju sa Slobodom iz Tuzle!Tz1986 je napisao/la:Cuo sam danas ulaz na utakmicu u subotu za sve 10 km,Husić **** al ne vadi
Vazi li dzaba ulaz sa rekvizitima TC.Madal je napisao/la:Mora naplacivati, igraju sa Slobodom iz Tuzle!Tz1986 je napisao/la:Cuo sam danas ulaz na utakmicu u subotu za sve 10 km,Husić **** al ne vadi
Ma oni ce besplatno.Madal je napisao/la:Ma nek je cenera, opet planiram doći. Više ce oni na "publici" izgubiti nego mi. Jbg dok dodju iz Podrinja, gorivo, hrana i jos cener ulaz, puno izadje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.