Previse se vjeruje jesicu .MCMLXVII je napisao/la:Za svaki minut bi nam trebao doci Samir i napisati kako previse vjerujemo Jesicu
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Jeste li i gace razmijenili? Vi nekom o lizanju, gledaj sexa!TikTak je napisao/la:Jos se lizete? Neka neka, uzivajte jos malo, uskoro ce i karanje
[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- amazon
- Kontakt:
E cuj moji, tvoji. Cim se ti bavis tim stvarima vidi se da si dobro zaostao. Cuj odrekli si MOJI i SPRDAJU se. Ti mozda nisi mlad, ali si 100% zaostao..Ado76 je napisao/la:Desetogodišnjak,haj ****,pa jadan ne bio pola foruma navijaca Sarajeva je nosilo zeljine avatare poslije derbija i ti dada pametujes.Ma ustvari sta ti znas o tome....amazon je napisao/la:Ovo je teme pl prepucavanja, a ne ljubavne veze, sklapanje prijateljstava, niti igranje igrica u domenu petnestogodisnjaka u avatare, skontajte se![]()
Igrala se djeca na forumu, pa ih pola banovali a to radili namjerno. Sta ti je djecace..
E sine,sine i ne cudi sto su te se i tvoji odrekli i sprdaju se s tobom.Vidi se da ti nemas pojma sta znaci fina zajebancija medu navijacima Sarajeva i Zelje.
Ili si pravo mlad ili pravo zaostao....

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Oni su golemiMortemHz je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Ivica Osim je biranim riječima govorio o Partizanu i kazao da je tokom boravka u Partizanu prvi put vidio šta znači raditi u tako velikom klubu.
"Svaka Partizanova utakmica je posebna, jer to je klub koji je poznat po navijačima koji ne praštaju greške. Meni je bilo veliko zadovoljstvo tu raditi. Nisam ni znao šta znači raditi u jednom velikom klubu"![]()
![]()

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ne daj Bože nikome,lijepa smrt.....amazon je napisao/la:E cuj moji, tvoji. Cim se ti bavis tim stvarima vidi se da si dobro zaostao. Cuj odrekli si MOJI i SPRDAJU se. Ti mozda nisi mlad, ali si 100% zaostao..Ado76 je napisao/la:Desetogodišnjak,haj ****,pa jadan ne bio pola foruma navijaca Sarajeva je nosilo zeljine avatare poslije derbija i ti dada pametujes.Ma ustvari sta ti znas o tome....amazon je napisao/la:Ovo je teme pl prepucavanja, a ne ljubavne veze, sklapanje prijateljstava, niti igranje igrica u domenu petnestogodisnjaka u avatare, skontajte se![]()
Igrala se djeca na forumu, pa ih pola banovali a to radili namjerno. Sta ti je djecace..
E sine,sine i ne cudi sto su te se i tvoji odrekli i sprdaju se s tobom.Vidi se da ti nemas pojma sta znaci fina zajebancija medu navijacima Sarajeva i Zelje.
Ili si pravo mlad ili pravo zaostao....
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- amazon
- Kontakt:
Sta kaze budala odrekli se moji mene

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Pa odes na vasu stranicu i vidi se kako su se ljudi igrali tobom ko ping pong lopticom,moj aldine dezurna budaloamazon je napisao/la:Sta kaze budala odrekli se moji mene![]()

Svi u napad jedan je Hase!!
-
- Kontakt:
Ajde hocel ko u avatar?

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Hoću jaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ajde hocel ko u avatar?![]()

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Amazon **** im idilu 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Amazon i samoplavi jedno te ista osoba...
Kako je biti napacen?
Kako je biti napacen?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Ajde, do 29 kola, kad dobijem vidit ces sebi avatarwobly92 je napisao/la:Hoću jaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ajde hocel ko u avatar?![]()

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- amazon
- Kontakt:
Otisao je tebi mozak totalnoAdo76 je napisao/la:Pa odes na vasu stranicu i vidi se kako su se ljudi igrali tobom ko ping pong lopticom,moj aldine dezurna budaloamazon je napisao/la:Sta kaze budala odrekli se moji mene![]()

- amazon
- Kontakt:
Evo administracija neka provjeri po ip adresama, ako ne budemo isti, ti ga obojici pofanflas? Moze gore blizu Koseva, na betaniju dodes?FrancescoTotti je napisao/la:Amazon i samoplavi jedno te ista osoba...
Kako je biti napacen?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jest tesko skrenut ip adresu... Koliko si profila do sad napravio postao si ekspert u tome
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel istina krv tiMortemHz je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Ivica Osim je biranim riječima govorio o Partizanu i kazao da je tokom boravka u Partizanu prvi put vidio šta znači raditi u tako velikom klubu.
"Svaka Partizanova utakmica je posebna, jer to je klub koji je poznat po navijačima koji ne praštaju greške. Meni je bilo veliko zadovoljstvo tu raditi. Nisam ni znao šta znači raditi u jednom velikom klubu"![]()
![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- amazon
- Kontakt:
Pa kazes da smo isti. Kako pisem sad s ovog, pa promjenim ip pa pisem s drugog, sve u to u 5 minuta? Prihvati opkladu, administracija nek provjeri. ako ne bude tako na betaniju da dodes ...FrancescoTotti je napisao/la:Jest tesko skrenut ip adresu... Koliko si profila do sad napravio postao si ekspert u tome
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ama hoces da ti ja pisem sa tri profila sa tri razlicite ip adrese?
Koga ba pravis budalom, svako dijete koje igra kantera zna promjenit tu adresu. A ti pretpostavljam da radis na dva web browsera, po jedan za svaki profil.
Nije ni cudo sto su svi ostali pobjegli sa teme, covjece sam sa sobom pricas po cijeli dan

Nije ni cudo sto su svi ostali pobjegli sa teme, covjece sam sa sobom pricas po cijeli dan
- amazon
- Kontakt:
Glupane ima proxy, administraiija moze provjeriti imam li jos jedan acc, nemoj biti glup. Nego prihvati ponudu, javi se administraciji a sutra da te vidim na betaniji..FrancescoTotti je napisao/la:Ama hoces da ti ja pisem sa tri profila sa tri razlicite ip adrese?Koga ba pravis budalom, svako dijete koje igra kantera zna promjenit tu adresu. A ti pretpostavljam da radis na dva web browsera, po jedan za svaki profil.
Da je nešto u ovom smislu izjavio Dino Selimovic, rekli bi kako je seljacina, feningaš, neodgojen i sl. Ali ih popiša tata Osim, pa ovo je zaFrancescoTotti je napisao/la:Ivica Osim je biranim riječima govorio o Partizanu i kazao da je tokom boravka u Partizanu prvi put vidio šta znači raditi u tako velikom klubu.
"Svaka Partizanova utakmica je posebna, jer to je klub koji je poznat po navijačima koji ne praštaju greške. Meni je bilo veliko zadovoljstvo tu raditi. Nisam ni znao šta znači raditi u jednom velikom klubu"

Das Ist Walter
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.