Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Eh cija je ideja bila da se DVA dana prije prvenstva igra prijateljski mec, svaka mu cast! Odlicno, aferim majstore/majstori... Ncncn 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
da nismo odigrali sa turcima mec, i da smo ostali na 2 pripremna (hrvatska i slovenija), slijedio bi opet komentar:sajo10 je napisao/la:Eh cija je ideja bila da se DVA dana prije prvenstva igra prijateljski mec, svaka mu cast! Odlicno, aferim majstore/majstori... Ncncn
Eh cija je ideja bila da se ne proba jos barem jedan mec odigrati 2 dana prije prvenstva, svaka mu cast. Odlicno, aferim majstore/majstori.
JBT STA JE STRUCNJAKA U BOSNI!
cisto da ne povjerujes. ovaj bi ovog, ovaj onog. de probaj ovog. sto nije pozvao 150 i odigrao 250 pripremih da odabere 80 i stavi ih na klupu. sto od fibe ne trazimo da umjesto 12 povedemo 60 i da se svakom da po 2-3min na utakmici. sto si poveo ovog, a ne onog - a da je poveo onog bilo bi sto je poveo onog a ne ovog.
Nema veze, koga interesuju takvi komentari? Mene barem ne. Mene takvi tipovi ne dotici jer ce uvijek biti oni koji ce naci neku kritiku. Ja govorim o toj cinjenici da se igra nekoliko dana prije prvenstva.. to je ludost... Eto nadam se da nam je taj mec s Turskom dobro dosao i da su nesto naucili barem.. Ovako "samo" smo izgubili jednog od najbitniji igraca za sampionat. Bas smo dobro prosli.. Yebiga, lahko je sad biti general posle bitke, da se nije povrijedio nebi niko nista rekao, ali.. sta je tu je sada..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Draga djeco nek vam je sretno.Ne miriše ovo na dobro nikako.
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
sajo10 je napisao/la:Nema veze, koga interesuju takvi komentari? Mene barem ne. Mene takvi tipovi ne dotici jer ce uvijek biti oni koji ce naci neku kritiku. Ja govorim o toj cinjenici da se igra nekoliko dana prije prvenstva.. to je ludost... Eto nadam se da nam je taj mec s Turskom dobro dosao i da su nesto naucili barem.. Ovako "samo" smo izgubili jednog od najbitniji igraca za sampionat. Bas smo dobro prosli.. Yebiga, lahko je sad biti general posle bitke, da se nije povrijedio nebi niko nista rekao, ali.. sta je tu je sada..
jarane, ne valja ti rezon. sutra na utakmici se moze bilo ko povrijediti i to opet ne mjenja cinjenicu povrede. nije vazno je'l prvi dan priprema ili zadnjim, ili prvi dan takmicenja ili zadnji. povrede su neminovnost.
Malo me prestrasio Pandža sa svojom izjavom o Izraelu i njihovim utakmicama protiv Spanaca (izgubili 3 razilke ) ,protiv Finske (uzeli ih oko 20 razlike) ,sutiraju oko 30 trojki po meču, nisu ekipa za podcjeniti sigurno.
FK Sarajevo !
Kad je prva tekma? Ako izginu, mozemo proci grupu a dalje vrlo tesko...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
bhsport je napisao/la:Kad je prva tekma? Ako izginu, mozemo proci grupu a dalje vrlo tesko...
danas u 12 protiv Izraela

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
-
- Kontakt:
Musa 40 poena 10 skokova, 10 razlike za nase
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
? Панџа је " """ " ?. " " (¥ " 194 '), " & са 4 / у ", & је Панџа ? опуцају & 30+ ". Ту " 4 ? " " 180-185 (", " ", ", &), ' % " ($ " овај " $ 210), & & 200 ' (', "), но ? " $ " &.
", ? не ' $ " ? " ", ? је на " ' " $.
? преноса се ' " на ' " сајту http://www.batmanstream.com/basketball- ... 016-4.html (' & 1 сат $), вероватно " на ' сајту ( http://www.tbftv.org/ ), ? $ " ' ".
&, $ & " ' (" је " ' & - ", $ у " ', ? - ", " " $ "), & стоје ".
", ? не ' $ " ? " ", ? је на " ' " $.
? преноса се ' " на ' " сајту http://www.batmanstream.com/basketball- ... 016-4.html (' & 1 сат $), вероватно " на ' сајту ( http://www.tbftv.org/ ), ? $ " ' ".
&, $ & " ' (" је " ' & - ", $ у " ', ? - ", " " $ "), & стоје ".
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajde momcii
HAJMOOOOOO

-
- Kontakt:
Nikakve igre, sve na silu
- AlphonseKauders
- Kontakt:
stara boljka, izgubljene lopte.. Mislim da smo već 4-5 lopti zijanili bezveze. N
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne igramo kao ekipa ebiga..
Na musi trojica sve vrijeme a mi nemamo rjesenje za to 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
ne bih ja rekao da smo umirali u ljepoti i kad smo osvojili
mi izgubil 6 oni 1AlphonseKauders je napisao/la:stara boljka, izgubljene lopte.. Mislim da smo već 4-5 lopti zijanili bezveze. N