Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
EKSLUZIVNO: Samo za vas, bice sve u redu. Pobjeda ce biti registrovana. Ovo je informacija iz prve ruke, delegat me je nazvao i rekao da će biti sve u redu. Pozdrav. Baho.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Svaki sljedeći post ekskluzivno ću prijaviti kao spam. Ako nemate šta drugo za reći, šutite.
Zadnja izmjena: UltraSA, dana/u 14 jan 2018, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
9. - 16. juni.SGD53 je napisao/la:Kad Bahi jave iz UEFA-eBSBosna je napisao/la:Koji datumi se odigravaju utakmice za baraz ljudi?
(nekad na ljeto, šesti-sedmi mjesec).
BHF
Jesmo mi namazani, kod nas euforija u amaterskim kvalifikacijama, diže se frka oko svega. Uđeš na neki hrvatski ili srpski portal, nema kod njih puno pisanja. Sjećam se ovih prvenstava za mlađe u košarci, Bosna i Hercegovine razbije Hrvatsku ili Srbiju, tamo nigdje članka, ali zato kada se potrefi neka malo bolja generacija, koja dalje dogura, onda se piše. Što neko skoro reče na PDF Fudbalske reprezentacije, veća se euforija stvorila oko izbora selektora i radost kada se izabrao, nego zbog plasmana Hrvatske i Srbije na prvenstvo.
Sramota je ovo za ulaz u dvoranu.
Jedini put kada sam bio u Mejdanu, protiv Rusije u košarci, bilo je isto krcato, ali ušao sam skoro pred sami početak, normalno. Neću više nikad sa ženskom otići na utakmicu. Yebem i Omegu i seljaka.

Sramota je ovo za ulaz u dvoranu.
Jedini put kada sam bio u Mejdanu, protiv Rusije u košarci, bilo je isto krcato, ali ušao sam skoro pred sami početak, normalno. Neću više nikad sa ženskom otići na utakmicu. Yebem i Omegu i seljaka.

Svaki taj post je poseban na svoj način.UltraSA je napisao/la:Svaki sljedeći post eksluzivno ću prijaviti kao spam. Ako nemate šta drugo za reći, šutite.
Evo i od mene nešto novo:
-
- Kontakt:
Al' Baho baci bombu čuj nazvao ga delegat 

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
na mjestu zlocina pronadjen nuicev netaknut pasos kojeg je muzurovic zaboravio u automobilu prije prijavewobly92 je napisao/la:Evo i ISIL konta dal' da preuzme odgovornost, nećkaju se nešto
Zarathustra
U zapisniku ne mora biti 16 igraca niti je ekipa obavezna da prijavi 16 igraca.samoposmatram je napisao/la:Spisak igraca za svaku utakmicu sastoji 16 igraca. Pravilo nije sa danasnjim danom usvojeno. Nemoze mu promaci da fali jedan igrac, a da pred utakmicu nije ustanovio zasto ima samo 15 na spisku.SF6 je napisao/la:samoposmatram je napisao/la:Crveni karton je ocigledno bio pokusaj, da se okrene utakmica u korist svicaraca. Umalo im nije uspjelo. Svaka cast nasim momcima!!!![]()
Odgovor smo potražili do selektora Šumana.
'Nuić je bio u zapisniku na tehničkom sastanku sa službenim licima ovog susreta, koji je održan jutros i ne vidim problem u tome, bar sa naše strane. Zašto se nije našao u zvaničnom zapisniku ne znam, ali to su stvari koje trebate pitati službene osobe susreta', rekao je Šuman za ****.
zar i to raja radi ?tuzlak1987 je napisao/la:puno vise shareovanja imadelinjo je napisao/la:koliko Baho ima lajkova na statusu ?

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Pa nisu samo Tuzlaci bili na tekmi, usudio bih se reci da je najmanje Tuzlaka bilo, dvorana je specificna i dobra i to onda grmi, a bar 4000 je sa strane doslo. Licno sam da se i kosarka igra u Tuzli, ali pridavati to stanovnicima tog grada uopste ne stoji.HPCompaq je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Ovo je ozbiljan propust organizatora jer je po mojoj procjeni blizu 1000 ljudi ostalo ispred Mejdana iako smo svi imali uredno kupljene karte. Na ulazu nije bilo aparata za skeniranje ulaznica što je dovelo do toga da su prolazile i osobe koje nisu imale karte. Bila je velika gužva, skoro pa i stampedo, nakon čega je napolju ostao veliki broj nas koji smo imali uredno kupljene ulaznie - istakao je jedan od razočaranih navijača i čitatelja našeg portala, čiji je identitet poznat redakciji.
Ovakve situacije nisu strane za tuzlansku publiku, koja je i ranije na utakmicma rukometne i košarkaške reprezentacije BiH, često zbog više prodatih ulaznica ili slabe kontrole ulaska osoba koje nemaju ulaznice (na jaransko-rodbinskoj osnovi) znala ostati ispred Mejdana, čiji kapacitet već odavno nije dovoljajn za ovakve utakmice.
Ovo kod nas standardno bude, dodju one guzonje iz politike
Sjecam se kada je bilo protiv Izraela mislim neka utakmica jedva sam usao pored onih specijalaca sa dugim cijevima, preskocio ogradu.
Propust organizatora sigurno.Pod jedan rekli su da ce se ulazi otvoriti u 18 h, a to je krenulo tamo oko 18 i 35 odprilike. 2 ulaza, stvorena je guzva bukvalno do ceste, jer je raja dolazila.Da su na vrijeme pustili kapije, ne bi se stvorila tolika guzva ali eto.Nije prvi put ocigledno. Onda naš tkzv krkanluk u masi, guranje, hampa itd....Ali eto kod nas izgleda ništa ne može kako treba biti organizovano..
ps:Tuzla je još jednom poslala časove ljubavi i patriotizma prema državi.![]()
![]()
zato kolege, pratite moj primjerUltraSA je napisao/la:Svaki sljedeći post eksluzivno ću prijaviti kao spam. Ako nemate šta drugo za reći, šutite.
Zarathustra
-
- Kontakt:
B.A.H.O.
Brzi Autenticni Hitni Obavjestajac

Baho se zabio autom u delegata. Trenutno u bjekstvu. Pozdrav.Moggi je napisao/la:na mjestu zlocina pronadjen nuicev netaknut pasos kojeg je muzurovic zaboravio u automobilu prije prijavewobly92 je napisao/la:Evo i ISIL konta dal' da preuzme odgovornost, nećkaju se nešto
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
u petnaestom danu 2018. godine, @moggi već ističe kandidaturu za kantu godine
- svrakino1921
- Kontakt:
edinjo-bih je napisao/la:B.A.H.O.

- svrakino1921
- Kontakt:
evo snimak utakmice na FACE TV hajmo mi sad gledam na miru a nek oni vijecaju do sutra
Ovo su ti tipična prljava Švicarska posla, kao prave se gospode ali pokušavaju na svaki način da ti podrivaju. Nije to džaba svjetski centar pranje novca.
EKSLUZIVNOcoelho41 je napisao/la:u petnaestom danu 2018. godine, @moggi već ističe kandidaturu za kantu godine
Zarathustra
svrakino1921 je napisao/la:evo snimak utakmice na FACE TV hajmo mi sad gledam na miru a nek oni vijecaju do sutra

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.