NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Nitko nama nije kriv osim nas samih, činjenica je da iza Zrinjskog trenutno stoji politika, da je ta ista politika "smjenila" našeg predsjednika i rastura upravu ali je i činjenica da Zrinjski ima upravu i prdsjednika koji su za ove naše svemirski brod. Nije nam nitko kriv što je Crnov zaboravio igrati, što cijelu utakmicu ne ukliza niti jednom, što Krstanović glumi ozlijedje a igra ligu MZ, što Pandža izgleda izgubljeno u vremenu i prostoru i što je uz Slavka najveća opasnost za naš gol, itd, itd, da ne nabrajam dalje. Treba pokušati napraviti nešto sutra, ne osramotiti se, bar "poginuti" na terenu (Crnov i Pandža da "ginu" protiv Zrinje !?!?), pa šta dragi Bog dadne. Puno se raje ohladilo ali ima ovih "gastarbajtera", nikad ih više nije došlo (sigurnije ovdje nego u švabiji, ha ha) pa se nadam dobro popunjenom sjeveru.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Ma trebalo je nama i jug ostavit a oni nek Zrinjski-Mostar sa jedne na drugu stranu pjevaju na istoku...
- siroki1991
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati ako je to istina, da se gostujucim navijaima daju dvije tribine, domacim jedna ??!!? Mislim da ce sjever biti standardo popunjen stalnim navijacima plus ovi auslenderi sto dodju taman da popune juznu.. Gostima ostaviti cijelu tribinu iza gola, sve drugo mi je nelogicno i protiv interesa naseg klubasb1996 je napisao/la:Ma trebalo je nama i jug ostavit a oni nek Zrinjski-Mostar sa jedne na drugu stranu pjevaju na istoku...
-
- Kontakt:
jug oko 1 500predmetmrznje je napisao/la:Koliko prima cijela tribina iza gola? 2000?
istok oko 1 500
sjever oko 3 000
-
- Kontakt:
Vjeruj mi i mi bi volili da smo na jednoj tribini,i nikom nije jasno sto nas razdvajaju !
Dobit ce kavez i juznu sto je katastrofalna odluka u ovo vrijeme kada u gradu ima pun k...c nase dijasporesiroki1991 je napisao/la:Ne mogu vjerovati ako je to istina, da se gostujucim navijaima daju dvije tribine, domacim jedna ??!!? Mislim da ce sjever biti standardo popunjen stalnim navijacima plus ovi auslenderi sto dodju taman da popune juznu.. Gostima ostaviti cijelu tribinu iza gola, sve drugo mi je nelogicno i protiv interesa naseg klubasb1996 je napisao/la:Ma trebalo je nama i jug ostavit a oni nek Zrinjski-Mostar sa jedne na drugu stranu pjevaju na istoku...
Zasto vas to cudi od nase uprave?
Pohvale za naljepnice, bravo Skripari

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Jesu mocneAndroid je napisao/la:Zasto vas to cudi od nase uprave?

Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Juzna tribina zbog zahtjeva policije zatvorena... Mostarcima Istok... Da li ce svi nasi moc stat na sjever? Hmm...
-
- Kontakt:
Nema ni kaveza?sb1996 je napisao/la:Juzna tribina zbog zahtjeva policije zatvorena... Mostarcima Istok... Da li ce svi nasi moc stat na sjever? Hmm...
Prvi i jedini mostarski šampion
Kavez ti je na istocnoj tribini gdje je najavljeno 300 mostaraca, a svi ostali mostarci su na istocnoj tribini "izvan kaveza"predmetmrznje je napisao/la:Nema ni kaveza?sb1996 je napisao/la:Juzna tribina zbog zahtjeva policije zatvorena... Mostarcima Istok... Da li ce svi nasi moc stat na sjever? Hmm...
Moze mi netko objasniti zbog cega se zatvara juzna tribina, i prosle sezone je bila zatvorena na dosta utakmica?
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Jednostavno nema potrebe, barem mislim da su takvog razmisljanja iz kluba. Lakse izorganizirat kad imas samo jednu tribinu.Android je napisao/la:Moze mi netko objasniti zbog cega se zatvara juzna tribina, i prosle sezone je bila zatvorena na dosta utakmica?
NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Da, tako ispada Evolve u pravu si
- Evolve
- Kontakt:
Kakve naljepnice?Android je napisao/la:Zasto vas to cudi od nase uprave?
NK Široki Brijeg
Evolve je napisao/la:Jednostavno nema potrebe, barem mislim da su takvog razmisljanja iz kluba. Lakse izorganizirat kad imas samo jednu tribinu.Android je napisao/la:Moze mi netko objasniti zbog cega se zatvara juzna tribina, i prosle sezone je bila zatvorena na dosta utakmica?
Kada će biti potrebe ako neće u 8 mjesecu??

Poslao sam ti porukuEvolve je napisao/la:Kakve naljepnice?Android je napisao/la:Zasto vas to cudi od nase uprave?
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Hocu nesto da pisem u nasu transfer rubriku, hocuu, daj nekoga, neko.. nesto...
NK Široki Brijeg
Kakve naljepnice ? Nešto sam načuo jutros na kavi da su se pojavile ?
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.