NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ajmo ordaga legendo pokazi sta znas !
u trku bio i stade i uhvati se za lozuKvota je napisao/la:Jel neki ostar start ili je nezgodno stao na noguFCL je napisao/la:ode loza husicu
Da dobar golman interveniso prvi put u utakmiciKvota je napisao/la:E onda to nije nimalo dobro da nas golman spasavaelf1 je napisao/la:spasava nas mirkovic

gubimo
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
a u pm materinu odbrane -- moranjkic
Zadnja izmjena: FCL, dana/u 17 mar 2013, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.

ne guraj ga AdileEvolution87 je napisao/la:IZDRZITE!

Ja te volim, volim Željo..
eee moj morankicu, crni morankicu
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
PU BEM TI ZIVOT!!!

-
- Kontakt:
pa sami sebe će te dobit.....nebi željo gola dao do ujutro...al ukaza se morankić..
jesmo kurate srece
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
ovo je kriv Odovic, takticki sami sebe unistili, dok smo napadali bilo sve ok, a on vadi spica i ubacuje defanzivu i naravno da cemo na hampu primit go... sve ista sranja koji god trener dodje
- 7aprildomemoj
Nakraju ćete skontat da vam je Durgut najbolji bio. Kraj 2:1
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
jel odovic kriv sto moranjkic nezna lopte izbacitTkanton je napisao/la:ovo je kriv Odovic, takticki sami sebe unistili, dok smo napadali bilo sve ok, a on vadi spica i ubacuje defanzivu i naravno da cemo na hampu primit go... sve ista sranja koji god trener dodje
Kriv je sto je doslo do te situacije, a morankcic je 1000 pput izbio loptu i ovo j bilo 1001 da nije...... al nejasno mi vidis da funcionise dobro u napadu znaci gore smo nismo pred nasim golo, nemoramo ni dat go samo da nismo pred svojim i on se bezveze povlaci..... Ordagica je trebo ubacit al ne umjesto dzafica.... al jbg da je uspjelo bio bi herojFCL je napisao/la:jel odovic kriv sto moranjkic nezna lopte izbacitTkanton je napisao/la:ovo je kriv Odovic, takticki sami sebe unistili, dok smo napadali bilo sve ok, a on vadi spica i ubacuje defanzivu i naravno da cemo na hampu primit go... sve ista sranja koji god trener dodje
ma svi su oni q povukli su se i sa izmjenom i bez njeTkanton je napisao/la:Kriv je sto je doslo do te situacije, a morankcic je 1000 pput izbio loptu i ovo j bilo 1001 da nije...... al nejasno mi vidis da funcionise dobro u napadu znaci gore smo nismo pred nasim golo, nemoramo ni dat go samo da nismo pred svojim i on se bezveze povlaci..... Ordagica je trebo ubacit al ne umjesto dzafica.... al jbg da je uspjelo bio bi herojFCL je napisao/la:jel odovic kriv sto moranjkic nezna lopte izbacitTkanton je napisao/la:ovo je kriv Odovic, takticki sami sebe unistili, dok smo napadali bilo sve ok, a on vadi spica i ubacuje defanzivu i naravno da cemo na hampu primit go... sve ista sranja koji god trener dodje
Ma nisu se bili povukli do izmjene islo je ok mi njima gore oni nama dole i to je to al nisu pravili pritisak i hampu u nasem sesnestercu i kad je dzafic izaso kao jedini spic naravno da ce igraci svjesno se povuc jbg sta je tu.... lako je meni pametovat al ja sam tako to vidio..... zato se povlacit kad 70 min igras dobro protivnik ti ne stvara pritisak a ti koliko toliko napadas....... vidi se po mirkovicu iz prvog poluvremena da su imali naredbu da trose vrijem.... jbg od u 20 min poceo odugovlacit
uglavnom treba malo moranjkica na klupu a bogdanovic nek igra
Željo zasluzeno pobijedio.Igrački su bolji što su naravno i večeras pokazali.Po prikazanom večeras bili su bolji za taj jedan gol.Odović nije smio zatvarati utakmicu čime je njihovim stoperima omogućeno visoko izlaženje a i time guzvu u nasih sesnaest.Bas iz takve guzve Moranjkić pravi početničku gresku i Adilović koristi.Na greskama se uči.Okrećemo se Slaviji koja je po meni jedna od boljih ekipa.Kada sve oduzmemo i saberemo predstoji nam grčevita borba za opstanak jer na nasu sreću pored Gradine ima i Gosk kojeg smo jedva pobijedili.

ocekujem tezak popravni odovicu protiv slavije ali isto tako novu domacu pobijedu
volim te zvijezdo
volim te zvijezdo
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.