FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

warden
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la warden » 17 feb 2011, 16:52

Sinoc slaba igra barce ,kao i proslo kolo u Primeri ,Guardiola jest fin trener zna sa igracima i tako to ...,al ne ubraja se red najbolji managera ....",mozda i prodete al nece bit sigurno ko prosli put na Nou campu ,to je Arsenal i sinoc pokazo .vidjet cemo...Pozzz
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Blanco
Kontakt:

Post Postao/la Blanco » 17 feb 2011, 16:57

slika
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAH

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAAHHAAHHAAHAHAHAHAH

:lol: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hala Madrid !

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 17 feb 2011, 17:00

Blanco je napisao/la:slika
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAH

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAAHHAAHHAAHAHAHAHAH

:lol: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HAHAHAH goal.com AHHAHAHAHAHHAHAHAH
Nemogu da vjerujem u sta ti trosis vrijeme,postavljauci neke slike koje su sa "najbolje" stranice .Znaci da pratis barcu i to uveliko.Neznam gdje su te slike bile za vrijeme el clasica i poslje toga ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 17 feb 2011, 17:05

warden je napisao/la:Sinoc slaba igra barce ,kao i proslo kolo u Primeri ,Guardiola jest fin trener zna sa igracima i tako to ...,al ne ubraja se red najbolji managera ....",mozda i prodete al nece bit sigurno ko prosli put na Nou campu ,to je Arsenal i sinoc pokazo .vidjet cemo...Pozzz
slaba igra??? hahah, jao što volim ovakve komentare i najave, idimo se 08.03.2011...samo sreća je pomazila arsenal, kao što ti je i van persie izjavio...BARCELONA JE TRENUTNO DALEKO NAJBOLJA MOMČAD SVIJETA, tko se god razumi u nogomet to će ti REĆI!!!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 feb 2011, 17:14

thulkazal je napisao/la:Nikako ne sumnjam u prolaz Barce i pored poraza ali srčanost vam je nula a vala ko kaže da je Guardiola neki trener nezz ...

Svaka mu cast, mozda je neki psiholog i ti fazoni koji su bitni za igrača ali taktika i čitanje igre mu je nula ...
Sta treba da radim da bi mi neko priznao srcanost i vjernost bojama svog kluba. Da ti posaljem svoje 4 ulaznice iz Barselone - Haaaaa ???? Samo treba biti normalan i prihvatiti i poraz do nekog novog sjajnog niza pobjeda. Pa vidis li i kad oborimo 50 god star rekord sa 16 uzastopnih pobjeda ne budalimo i ne ludimo. Idemo dalje u nove pobjede...

Jaka smo mi ekipa i skupina fanova ovdje na forumu da bi nas srusio jedan (zbog svojih promasaja) poraz ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 feb 2011, 17:19

@Blanco
stavrno me odusevljavaju navijaci blaugrane kako mirno i hladno izkuliraju te djetinjaste provokacije. Promatrajuci sve reakcije nas i sve vas koji nevolite Barsu shvatim hem sto je Barsa najbolja, hem smo mi najbolji i najmirniji. Neces vjerovati ali kad si toliko dobar i pobjedzujes - vjeruj mi da mi uzivamo i u porazu. Vjerovatno ne razumijes, al mi to kontamo. Ti porazi podmazuju masinu i ispravljaju je na putu svjetlosnog uspjeha....

hem Barsa najbolja, hem mi najbolji ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 17 feb 2011, 17:22

a najsmjesniji su ovi navijaci reala...

pa ne kontam sta se vi javljate, polizaste supak paji i kompaniji...
idi brate cekaj real i uzivaj i moli Boga da konacno prodjete u 1/4 finale, da i to osjetis...
a pusti nas da se bavimo barcom... ;)
Por que ? Por que somos los mejores...

Blanco
Kontakt:

Post Postao/la Blanco » 17 feb 2011, 17:23

Ma da vi ako ste takvi ja sam onda za vas zlato
Ne znam ja ko sprijecava tuđe igrace LASERIMA I LOPTAMA da pobjede druge ?
Hala Madrid !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 feb 2011, 17:27

Blanco je napisao/la:Ma da vi ako ste takvi ja sam onda za vas zlato
Govorim ti o nama na ovom forumu. Mi smo takvi a kakvo si ti zlato - nek drugi ocjene. Al si me nasmijao s onom slikom, a i sam znas da je smijesno sto radis. :)

Nebi mi vjerovo al do tebe je. Kad je bilo 1:0 za Barsu i poslije onolikih promasaja .... kazem ja kolegi do sebe ... ubijo me svak ako na kraju ne izgubimo 2:1 .... reko ima nesto ovdje - ovolike sanse i ovolliki promasaji - covjek sve snuje a Bog odredzuje - vidjeces da ce mo izgubiti 2:1....

blanko - ako ti lago da Bogda me nebilo .... i bi 2:1 hehehehhehe

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 17 feb 2011, 17:45

bparena je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:Nikako ne sumnjam u prolaz Barce i pored poraza ali srčanost vam je nula a vala ko kaže da je Guardiola neki trener nezz ...

Svaka mu cast, mozda je neki psiholog i ti fazoni koji su bitni za igrača ali taktika i čitanje igre mu je nula ...
Sta treba da radim da bi mi neko priznao srcanost i vjernost bojama svog kluba. Da ti posaljem svoje 4 ulaznice iz Barselone - Haaaaa ???? Samo treba biti normalan i prihvatiti i poraz do nekog novog sjajnog niza pobjeda. Pa vidis li i kad oborimo 50 god star rekord sa 16 uzastopnih pobjeda ne budalimo i ne ludimo. Idemo dalje u nove pobjede...

Jaka smo mi ekipa i skupina fanova ovdje na forumu da bi nas srusio jedan (zbog svojih promasaja) poraz ...
Nisi ti mene skontao za tu srčanost. Ja sam govorio u smislu kako vam igrači ne znaju igrati kada su u zaostatku i da se zajebaju na pola centra sa pass igrom i ko "neće oni da krenu naprijed" te grade igru u 90+ min a svi znamo da im 2:1 ne odgovara ... uglavnom govorio sam za igrače da vam nisu tog tipa "borbeni" kada treba mada im to u većini utakmica i ne treba al et

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 17 feb 2011, 17:48

Kako Realovi "simpatizeri" uopće imaju stida smijati se Messiju, a čovjek se više namuči protiv Almerije nego Reala. :lol:
...što je više lome to je volim jače...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 feb 2011, 17:49

6-tog igramo kuci protiv Zaragoze,a 8-mog protiv Arsenala :|
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 17 feb 2011, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 feb 2011, 17:49

@thulkazal
To OK - tu si u pravu i to smo mogli sinoc vidjeti. To ustvari pokazuje da oni stvarno neznaju igrati kad gube :) .
Nemaju oni rjesenja za te rijetke momente.... pozz

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 17 feb 2011, 17:53

bparena je napisao/la:To OK - tu si u pravu i to smo mogli sinoc vidjeti. To ustvari pokazuje da oni stvarno neznaju igrati kad gube :) .
Nemaju oni rjesenja za te rijetke momente.... pozz
zato bi oni mogli lagano i ovu sezonu frknuti iz CL iako su favoriti ko prošle ... glupo ali stalno se ponavlja nešto u fazonu "ne pobjeduje uvijek najbolji" il "lopta je uvijek okrugla"

ćao

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 feb 2011, 18:13

Sve treba da se poslozi - mada mislim da i prosle godine kao i ove glupost Barselone (povedi pa izgubi) sama sebe izbaci. Neznam, ali ipak je ovo sad nadoknadivo - no vidjecemo.

p.s. naravno sinoc su frankovci vise slavili od topnika - al to je u psihi gubitnika :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Blanco
Kontakt:

Post Postao/la Blanco » 17 feb 2011, 19:29

bparena je napisao/la:
Blanco je napisao/la:Ma da vi ako ste takvi ja sam onda za vas zlato
Govorim ti o nama na ovom forumu. Mi smo takvi a kakvo si ti zlato - nek drugi ocjene. Al si me nasmijao s onom slikom, a i sam znas da je smijesno sto radis. :)

Nebi mi vjerovo al do tebe je. Kad je bilo 1:0 za Barsu i poslije onolikih promasaja .... kazem ja kolegi do sebe ... ubijo me svak ako na kraju ne izgubimo 2:1 .... reko ima nesto ovdje - ovolike sanse i ovolliki promasaji - covjek sve snuje a Bog odredzuje - vidjeces da ce mo izgubiti 2:1....

blanko - ako ti lago da Bogda me nebilo .... i bi 2:1 hehehehhehe
Haj vjerujem ti :D
Al voditi protiv Arsenala , koji je po vama losa kopija barce , i izgubiti tu prednost e to je nesto .....
p.s. naravno sinoc su frankovci vise slavili od topnika - al to je u psihi gubitnika

I ovo pa normalno da cu se radovati , kad dva kiksa zaredom neko ostvari . Uđe to u psihu , sjebu se ljudi vidis da je Real imao takva dva kiksa , jedan za drugim :S
Sad kako ce vam biti ima da gorite :D
Mi igramo u subotu vi u nedjelju , mi pobjedimo na bod dolazimo , vas uvati prpa Llorente vam da gol , i tako vi jos jednom izgubite i eto nas :D

;)
Hala Madrid !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 feb 2011, 19:33

Blanco je napisao/la: I ovo pa normalno da cu se radovati , kad dva kiksa zaredom neko ostvari . Uđe to u psihu , sjebu se ljudi vidis da je Real imao takva dva kiksa , jedan za drugim :S
Sad kako ce vam biti ima da gorite :D
Mi igramo u subotu vi u nedjelju , mi pobjedimo na bod dolazimo , vas uvati prpa Llorente vam da gol , i tako vi jos jednom izgubite i eto nas :D
;)
slika

Blanco
Kontakt:

Post Postao/la Blanco » 17 feb 2011, 19:35

E ovako cu ja kad barca bude gubila :D
Hala Madrid !

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 17 feb 2011, 19:35

Izgleda da je Messiev gol čist:
[youtube][/youtube]

Uglavnom FCB je sinoć oštećen. Ja ništa ne zamjeravam sucima, i oni mogu imati loš dan kao igrači. Ne treba kriviti sudca za sinoćnji poraz, nismo mi kao neki. I FCB je u finalu CL 2006e vs. Arsenala oštećen, slobodnjak iz kojeg je Arsenal poveo nije bio faul, vs. Chelsea na Camp Nou nedosuđen penal na Henryu i Ballack ne dobije žuti, Milito prošle godine zabije gol iz zaleđa a Bojanu se u uzvratu protiv Intera poništio regularan gol, sudac sudio igranje rukom Y.Tourea, a lopta ga napucala u ruku.

Nije FCB kao neki da podigne hajku na suce ;)

Valdes dugo nije griješio, pa je i on morao jednom doći na svoje :mrgreen: na sreću postoji uzvrat, pa se može skupiti. Sinoć se pokazalo da FCB ima recept probiti obranu Arsenala, samo što realizacija nije bila na nivou. Na Camp Nou sam siguran da će FCB dominirati i da će imati svoje prilike, samo je pitanje hoće li to iskoristiti.

Čestitke Arsenalu.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 17 feb 2011, 19:36

Steta sto se sinoc nije pobjedilo.Ponisten je cist gol Messiu,ali ne krivim uopste sudca,ipak je tesko bilo procjeniti.Barca je sama kriva za poraz.Messi ima 2 100%tne prlike i mogao je tu rijesiti sve i da se lagano doceka revans,on fuli.Jos par dobrih prilika je bilo,prije svih Pedro petom kad je pucao.Dosta promasenih sansi je kostalo Barcu opet.

Opet kazem,moglo se lagano docekati revans mirno,a ovako sada treba dosta znoja proliti da se prodje dalje.Svaku sansu treba iskoristiti,nema vise zaebancije.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.