Ma ko će napunit stadion. Teško je vrijeme ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem, mladi odlaze. Oni koji imaju su prezasićeni razno-raznim obećanjima za napredak Slobode. U Slobodi je neophodna sveukupna reforma svih segmenata kako sortskog tako i upravljačkog. Ljudi su oguglali i mali broj je spreman da podrži klub jer nije siguran kuda i kako se troši novac. Mora biti stopostotna transparentnost.bhpremierliga12 je napisao/la:Kako sam ja negdje procitao, ponovo je inspekcija jucer uzela sav novac od karata, ne znam da li je tacno.MakabiTuzla je napisao/la:A sta mislite o prijedlogu, koji je jos necuven u istoriji sporta, da napunimo stadion svaku utakmicu. Mjesecno ulijemo 60-70k u klub, zamisli samo. To bi bila revolucija u funkcionisanju sporta u svijetu.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Ne, to je rijeseno, ne uzimaju vise novac.bhpremierliga12 je napisao/la:Kako sam ja negdje procitao, ponovo je inspekcija jucer uzela sav novac od karata, ne znam da li je tacno.MakabiTuzla je napisao/la:A sta mislite o prijedlogu, koji je jos necuven u istoriji sporta, da napunimo stadion svaku utakmicu. Mjesecno ulijemo 60-70k u klub, zamisli samo. To bi bila revolucija u funkcionisanju sporta u svijetu.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- Beduin
- Kontakt:
Prosle sezone smo u prvih 6 utyakmica ima 8 bodova i gol razliku 3:3
Ove sezone imamo 9 bodova i gol razliku 7:8.
Znaci, naredno kolo ako ne pobijedimo onda cak imamo losiji start nego prosle sezone. Odbrana nam je problem, sto se vidi i po gol razlici.
I sinoc se vidilo koliko Al.Bekic znaci u fazi napada, jer je tu Buljic zakazao. Da smo Bekice imali mi bismo se poigrali sa Zvijezdom, koja je skroz los tim.
Idemo probati uzeti Slogu, kako na terenu tako i na tribini, za mir u kuci i tabeli. A oni nek se cupaju negdje drugo.
Znaci, naredno kolo ako ne pobijedimo onda cak imamo losiji start nego prosle sezone. Odbrana nam je problem, sto se vidi i po gol razlici.
I sinoc se vidilo koliko Al.Bekic znaci u fazi napada, jer je tu Buljic zakazao. Da smo Bekice imali mi bismo se poigrali sa Zvijezdom, koja je skroz los tim.
Idemo probati uzeti Slogu, kako na terenu tako i na tribini, za mir u kuci i tabeli. A oni nek se cupaju negdje drugo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kakva je situacija, ima li para
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
90% kako ih igra , ne da pare nisu zasluzili, nego da plate da igraju.. sekunde mi ih nije zao... katastrofalan je roster, mi smo srece imali i za bod s velezom i zeljom, a i za 3 sinoc.. lose igramo dramaticno, a to nije sigurno zbog para jer traje tako od pocetka, jednostavno su nekvalitetni igraci
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ono sto se primijeti jeste da osim utakmice protiv Zeljeznicara, imamo puno bolje sudjenje nego prosle sezone. Prosle sezone ponisten cist gol Smajica Sarajevu, penal na Grbavici, ofsajd protiv Sisoje koji glavni sudija zanemaruje i cak iako je pomocni digao zastavicu on pusta akciju i primamo gol, onda standardnih 5-6 zutih svaku utakmicu, crveni svako trece kolo, ofsajd protiv Sirokog kada Baraban izadje 1 na 1 s golmanom, a 2 metra iza defanzivca bio, Bilbija namjerno udara Hadzanovica laktom, a vec ima zuti karton i nista.
Ove sezone samo mogu izdvojiti onaj kriminal na Grbavici, ostalo ako je i bilo nekih gresaka, mogu se okarakterisati kao ljudske greske.
Ove sezone samo mogu izdvojiti onaj kriminal na Grbavici, ostalo ako je i bilo nekih gresaka, mogu se okarakterisati kao ljudske greske.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Zato i primamo puno golova sto bekic i beganovic idu previse naprijed a onda ostave rupe koje ne zatvore na vrijeme . Buljic sinoc stavio u dzep onog DjelmicaBeduin je napisao/la:Prosle sezone smo u prvih 6 utyakmica ima 8 bodova i gol razliku 3:3
Dokle se doslo sa kompanijom Huawei ?
Vise mi je muka od ovakvih naslova u vezi Slobode,nek promjene statut vise i omoguce ulazak privatnog kapitala ili ce biti slucaj kao sa KK Sloboda !
Vise mi je muka od ovakvih naslova u vezi Slobode,nek promjene statut vise i omoguce ulazak privatnog kapitala ili ce biti slucaj kao sa KK Sloboda !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma to da se nema para i da se nema 5KM za kartu su gluposti.. nikad vise omladina nije kola vozala, na izlascima vikendom se skrsi pedesetka glat..sloboda1921 je napisao/la: Ma ko će napunit stadion. Teško je vrijeme ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem, mladi odlaze. Oni koji imaju su prezasićeni razno-raznim obećanjima za napredak Slobode. U Slobodi je neophodna sveukupna reforma svih segmenata kako sortskog tako i upravljačkog. Ljudi su oguglali i mali broj je spreman da podrži klub jer nije siguran kuda i kako se troši novac. Mora biti stopostotna transparentnost.
Nece se napunit nikad sa ovakvom igrom jer priznali mi to il ne ljubavi prema slobodi nema u tuzli bez dobrih rezultata borbe za titulu i slicnih sranja.. malo nas ce doc gledat utakmicu jer normalno mi je otic na tusanj i gledat slobodu.
Primjer ti je OKK, proslih sezona posjeta slaba, frankenstajn, aidov tim i slicno a vidices ove sezone kako to svi zaborave i nagrnu na ABA2
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Probisvjet
- Kontakt:
Nagrnut ce seljoberi da se slikaju u Mejdanu, ko lafo ABA navijaci.klasik je napisao/la:Ma to da se nema para i da se nema 5KM za kartu su gluposti.. nikad vise omladina nije kola vozala, na izlascima vikendom se skrsi pedesetka glat..sloboda1921 je napisao/la: Ma ko će napunit stadion. Teško je vrijeme ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem, mladi odlaze. Oni koji imaju su prezasićeni razno-raznim obećanjima za napredak Slobode. U Slobodi je neophodna sveukupna reforma svih segmenata kako sortskog tako i upravljačkog. Ljudi su oguglali i mali broj je spreman da podrži klub jer nije siguran kuda i kako se troši novac. Mora biti stopostotna transparentnost.
Nece se napunit nikad sa ovakvom igrom jer priznali mi to il ne ljubavi prema slobodi nema u tuzli bez dobrih rezultata borbe za titulu i slicnih sranja.. malo nas ce doc gledat utakmicu jer normalno mi je otic na tusanj i gledat slobodu.
Primjer ti je OKK, proslih sezona posjeta slaba, frankenstajn, aidov tim i slicno a vidices ove sezone kako to svi zaborave i nagrnu na ABA2

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Da rezimiram, svi imaju neke razloge da ne dodju na Tusanj. Zaboravite moj prijedlog. Vidjecemo sta ce biti
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Nije ni odbrana toliki problem, koliko je vezni red pretrpan finim igracima, a niko od njih faul ne zna napravit
Niko, niko, samo Sloboda
Odbrana je potanka, al napad nemamokatarakta je napisao/la:Nije ni odbrana toliki problem, koliko je vezni red pretrpan finim igracima, a niko od njih faul ne zna napravit

- Beduin
- Kontakt:
Mislis da Inje, Pikle i ostala starija raja imaju viska para? Vjeruj da nemaju, ali imaju ljubav prema Slobodi, zive za vikend da dodju na Tisanj ma kako igrala Sloboda. Zagalamice i oni, opsovat, ali ce doci na stadion i dati podrsku i ne postoji nesto sto ce ih sprijeciti.sloboda1921 je napisao/la:
Ma ko će napunit stadion. Teško je vrijeme ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem, mladi odlaze. Oni koji imaju su prezasićeni razno-raznim obećanjima za napredak Slobode. U Slobodi je neophodna sveukupna reforma svih segmenata kako sortskog tako i upravljačkog. Ljudi su oguglali i mali broj je spreman da podrži klub jer nije siguran kuda i kako se troši novac. Mora biti stopostotna transparentnost.
E to je ljubav. Kad bismo ih svi slijedili i dolazili na Tusanj, platili kartu i dali podrsku kakvu-takvu nas 5000, e onda bi sve bilo drugacije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Mogli bi dobaciti do prosjeka 5000 da se i klub i mi koji idemo na utakmice potrudimo. Nekako je dosta ljudi postalo asocijalno zbog cjelokupne situacije u gradu u državi. Tesko je probuditi ih ali je moguće.Beduin je napisao/la:Mislis da Inje, Pikle i ostala starija raja imaju viska para? Vjeruj da nemaju, ali imaju ljubav prema Slobodi, zive za vikend da dodju na Tisanj ma kako igrala Sloboda. Zagalamice i oni, opsovat, ali ce doci na stadion i dati podrsku i ne postoji nesto sto ce ih sprijeciti.sloboda1921 je napisao/la:
Ma ko će napunit stadion. Teško je vrijeme ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem, mladi odlaze. Oni koji imaju su prezasićeni razno-raznim obećanjima za napredak Slobode. U Slobodi je neophodna sveukupna reforma svih segmenata kako sortskog tako i upravljačkog. Ljudi su oguglali i mali broj je spreman da podrži klub jer nije siguran kuda i kako se troši novac. Mora biti stopostotna transparentnost.
E to je ljubav. Kad bismo ih svi slijedili i dolazili na Tusanj, platili kartu i dali podrsku kakvu-takvu nas 5000, e onda bi sve bilo drugacije.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
“Podržavam Mileta sve što je rekao. Rekao je onako kako jeste, nije to bilo usmjereno niti protiv koga. To su stvari koje opterećuju kompletan stručni štab”, decidno je poručio Admir Smajić, koji je potom govorio o čemu se zapravo radi.
“Sigurno da se pokušavalo par puta da se kaže o tome. Postoje određeni problemi koji trebaju da se riješe. Nemam namjeru voditi politiku kluba niti me to interesuje. Interesuje me da se riješe stvari prema igračima koje postoje. Nije u redu da ne primite platu nekoliko mjeseci, ne kažem da odjednom sve treba to platiti, ali je potrebno da se pronađe rješenje. Ovo je u interesu Slobode da se nađe neko rješnje. Nisam zastupao niti jednog igrača. Pokušavam da pronađem rješenje za igrače koji su tu. Ne želim personalizirati stvari. Kada sam došao u Slobodu, nisam znao situaciju. Ne tražimo da bude Španija, Njemačka ili Barcelona. Svjesni smo finansijskih problema u državi, ali te minimalne stvari treba ispoštovati”, kaže Admir Smajić.
“Sigurno da se pokušavalo par puta da se kaže o tome. Postoje određeni problemi koji trebaju da se riješe. Nemam namjeru voditi politiku kluba niti me to interesuje. Interesuje me da se riješe stvari prema igračima koje postoje. Nije u redu da ne primite platu nekoliko mjeseci, ne kažem da odjednom sve treba to platiti, ali je potrebno da se pronađe rješenje. Ovo je u interesu Slobode da se nađe neko rješnje. Nisam zastupao niti jednog igrača. Pokušavam da pronađem rješenje za igrače koji su tu. Ne želim personalizirati stvari. Kada sam došao u Slobodu, nisam znao situaciju. Ne tražimo da bude Španija, Njemačka ili Barcelona. Svjesni smo finansijskih problema u državi, ali te minimalne stvari treba ispoštovati”, kaže Admir Smajić.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Bodovni ucinak izgleda predobro uzimajuci u obzir kako je prijelazni rok poceo, relativno tezak raspored, te cinjenicu da smo vec 4.utakmicu bez napadaca.
Mimo bodovnog salda mora svakog radovati prostor koji su dobili prije svega Maksimovic, a evo drugu utakmicu i Muratovic i Hodzic. Kada na to dodamo vec ustaljenog Beganovic, te Prsesa koji je najstandardniji u ovih 6 kola, dobijemo pola ekipe nasih tinejdzera. Ovdje bih napravio blagu digresiju bar na proslo proljeće. Mislim da ne postoji objasnjenje na kugli zemaljskoj zasto Nalic u posljednjih 7-8 kola nije dao priliku nekome iz OP, vec smo morali gledati one kojima nit se igrača zavrsnica nit je bilo potrebe da igraju tipa Alispahica, pa i brata mu, Saida (iako je Said odigrao sasvim korektno sezonu, bar sto se tice zelje i zalaganje), Barabana, Handzanovica itd. To ce mi fakat ostati misterija.
Vratit cemo se na ovosezonski zeleni travnjak te se mora reci da ono sto treba zabrinuti je nepostojanje alternative Bekicu na centarforu jer mislim da od 3.kola improviziramo sa igracima kojima to nije pozicija. Btw, pitao je neko sta je sa Osmanovicem. Do mene je dosla vijest da Smajic nije zadovoljan sa njegovim radom na treningu, al nikako.
I na kraju tema koja ne pripada zelenom travnjaku. Vjerujem da cemo se svi ovdje sloziti da je Mile nakon sinocnje izjave vec trebao biti na vlaku za Zvornik, osim ako ono od sinoc nije bio plod dogovora njega i uprave. Uprava je dobila sasvim korektnih par mjeseci mira ili kao sto Dzida kaze poslovnog bontona (je. bo mu on mater u pi.cku) od strane navijaca, simpatizera i prijatelja kluba. Ne smije im biti alibi sto je Senad za manje od 3 godine potrosio pare od Evrope, Krpica, Todorovica, sponzora, sezonskih i ulaznica, prekršio prosle godine sporazum o obrocnoj otplati duga jednom povjeriocu zbog cega je bila zapljena protiv Veleza i Sirokog, izgubio svaki moguci spor sa sudskim epilogom, a Kostica izgubili na arbitrazi zato sto pravnik pripravnik nije ulozio klupsko izjasnjenje u roku, te jos potrosio opcinske transe ukljucujuci i 3/4 ovogodisnje koje je povukao do marta. Kozlicu i Brandaliku to ne smije biti alibi vec ako su vec ljudi sa normalnom reputacijom moraju rijesiti problem. I to vrlo brzo jer smo do sada svi bili i vise nego korektni u davanju mira.
Mimo bodovnog salda mora svakog radovati prostor koji su dobili prije svega Maksimovic, a evo drugu utakmicu i Muratovic i Hodzic. Kada na to dodamo vec ustaljenog Beganovic, te Prsesa koji je najstandardniji u ovih 6 kola, dobijemo pola ekipe nasih tinejdzera. Ovdje bih napravio blagu digresiju bar na proslo proljeće. Mislim da ne postoji objasnjenje na kugli zemaljskoj zasto Nalic u posljednjih 7-8 kola nije dao priliku nekome iz OP, vec smo morali gledati one kojima nit se igrača zavrsnica nit je bilo potrebe da igraju tipa Alispahica, pa i brata mu, Saida (iako je Said odigrao sasvim korektno sezonu, bar sto se tice zelje i zalaganje), Barabana, Handzanovica itd. To ce mi fakat ostati misterija.
Vratit cemo se na ovosezonski zeleni travnjak te se mora reci da ono sto treba zabrinuti je nepostojanje alternative Bekicu na centarforu jer mislim da od 3.kola improviziramo sa igracima kojima to nije pozicija. Btw, pitao je neko sta je sa Osmanovicem. Do mene je dosla vijest da Smajic nije zadovoljan sa njegovim radom na treningu, al nikako.
I na kraju tema koja ne pripada zelenom travnjaku. Vjerujem da cemo se svi ovdje sloziti da je Mile nakon sinocnje izjave vec trebao biti na vlaku za Zvornik, osim ako ono od sinoc nije bio plod dogovora njega i uprave. Uprava je dobila sasvim korektnih par mjeseci mira ili kao sto Dzida kaze poslovnog bontona (je. bo mu on mater u pi.cku) od strane navijaca, simpatizera i prijatelja kluba. Ne smije im biti alibi sto je Senad za manje od 3 godine potrosio pare od Evrope, Krpica, Todorovica, sponzora, sezonskih i ulaznica, prekršio prosle godine sporazum o obrocnoj otplati duga jednom povjeriocu zbog cega je bila zapljena protiv Veleza i Sirokog, izgubio svaki moguci spor sa sudskim epilogom, a Kostica izgubili na arbitrazi zato sto pravnik pripravnik nije ulozio klupsko izjasnjenje u roku, te jos potrosio opcinske transe ukljucujuci i 3/4 ovogodisnje koje je povukao do marta. Kozlicu i Brandaliku to ne smije biti alibi vec ako su vec ljudi sa normalnom reputacijom moraju rijesiti problem. I to vrlo brzo jer smo do sada svi bili i vise nego korektni u davanju mira.
tuzlanska Sloboda
- TzBulevar87
- Kontakt:
Tako je @zlajci
Umjesto da su mir koji imaju iskorstili za neki pozitivni hype, ovako su se doveli u situaciju da im malo treba da to sve krene nizbrdo. A kod nas kad to tako krene, definitivno nema povrtka nazad...

Umjesto da su mir koji imaju iskorstili za neki pozitivni hype, ovako su se doveli u situaciju da im malo treba da to sve krene nizbrdo. A kod nas kad to tako krene, definitivno nema povrtka nazad...
075
Ako ne mozes placati igraca ukidaj sve,ne bi ni ja igrao ako mi ne platiš to se zna.Klubovi koji ne mogu da placaju igraca i ne mogu finansirati sve nek istupe iz lige ovako se samo dugovi stvaraju dzaba
-
- Kontakt:
koliko para toliko muzike, nema para gasi muziku..
da su imali mir u radu bar sto se tice tog nekog pritiska imali su vala, jer pritiska nikakvog i nema. ko ce izvrsit pritisak?
da imaju problema i preko glave imaju, al da nisu u stanju naci/stvoriti lovu za ovo vrijeme jebga druze..
dogurat do stogodisnjice bez ikakvog jasnog plana, zacrtanog cilja, nevjerovatno.
pricali jesu, svasta nesto, al eto ispada nista nije ostvareno...
tuga
i ne mozes ti svaljivat na publiku nedostatak love. nama je prosjek i dobar u kakvom smo stajnu, pa i u odnosu na druge klubove u ligi.
da su imali mir u radu bar sto se tice tog nekog pritiska imali su vala, jer pritiska nikakvog i nema. ko ce izvrsit pritisak?
da imaju problema i preko glave imaju, al da nisu u stanju naci/stvoriti lovu za ovo vrijeme jebga druze..
dogurat do stogodisnjice bez ikakvog jasnog plana, zacrtanog cilja, nevjerovatno.
pricali jesu, svasta nesto, al eto ispada nista nije ostvareno...
tuga
i ne mozes ti svaljivat na publiku nedostatak love. nama je prosjek i dobar u kakvom smo stajnu, pa i u odnosu na druge klubove u ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.