FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Hvala na streamu. tako aBd ubuduće da se radi. nek se podijeli link 20-30 provjerenih osoba. i onda ne koči. meni je mozda u 3-4 navrata kočilo , al refrešujem i ubrzo bude normalno.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Hvala za link
SARAJEVO ŠAMPION
TITO je umro u 15,05 sati a u 15,10 smo već bili u go...ma...
TITO je umro u 15,05 sati a u 15,10 smo već bili u go...ma...
Ćelavac dobio u Vitezu 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Igra Radnik svaka im cast.Borba za vrh nikad neizvjesnija.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
I kaze dovedi igraca...Pa nije niko travu paso da igra po ovome, jebote ko da je korida.Pisam ti se na savez kad je dozvolio da se igra na ovakvom terenu.
Sta ce vam stream ljudi, gledali biste igrace koji se ne vide od blata, a lopta je mogla putovati samo zrakom, po terenu jok.
Zao mi Allaha mi nasih momaka, treba im premije dati svima za danas.
Sta ce vam stream ljudi, gledali biste igrace koji se ne vide od blata, a lopta je mogla putovati samo zrakom, po terenu jok.
Zao mi Allaha mi nasih momaka, treba im premije dati svima za danas.
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 21 nov 2015, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Tačno mi se plače kada vidim na kakvim terenima ljudi igraju u Evropi. E gdje mi živimo ...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sarajevo se prenosi u 90% slucajeva na tv, bilo na bht, areni ili mojatv. Ako nema linka, uvijek ima opcija da se malo izadje na kafu u kafic koji ima arenu/mojatv i pogleda tekma na miru. Ali lakse je ovdje moliti za link, pa onda kritikovati sto nisi dobio link na pp...
Inace, danas odradjen posao, novi bodovi tu. Jos da ih potvrdimo aBda protiv Tra..pa onda za prvo/drugo mjesto u siroki.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Inace, danas odradjen posao, novi bodovi tu. Jos da ih potvrdimo aBda protiv Tra..pa onda za prvo/drugo mjesto u siroki.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma ne može Radnik ispratiti taj tempo do kraja, šta vam je ?! Molit se za Travnik sad, ako ništa da ostane neriješeno..
Hvala buraz na linku.
Hvala buraz na linku.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Ovako, zadatak do slijedećeg kola, da se jedan forumaš potrudi da napravi grupnu poruku sa ljudima koji su ovdje aktivni, koji komentarišu, ne dođu jednom godišnje kad treba link ili poslije poraza. Znači ovi standardni, zna se dobro ko je to, napravite grupnu poruku i lagano pred utakmicu tu ćemo lijepiti link i doviđenja.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ima ljudi vani, nabijem i tebe i linkmuhamedhulk je napisao/la:Sarajevo se prenosi u 90% slucajeva na tv, bilo na bht, areni ili mojatv. Ako nema linka, uvijek ima opcija da se malo izadje na kafu u kafic koji ima arenu/mojatv i pogleda tekma na miru. Ali lakse je ovdje moliti za link, pa onda kritikovati sto nisi dobio link na pp...
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Dobro je tri bobe su tu, ja zadovoljan.
Olimpik, nekako mislim da ce se izvuci, ali ako ne, volio bi vidjeti Muharemovica, a i malog od "kosice" kao i Pandzu ponovo u bordo dresu. Nasa djeca te mislim da bi njih trojica napravili jos pakeleniju konkurenciju u timu. Od ostalih, tesko da bi neko mogao konkurisati za prvih 18 igraca.
Olimpik, nekako mislim da ce se izvuci, ali ako ne, volio bi vidjeti Muharemovica, a i malog od "kosice" kao i Pandzu ponovo u bordo dresu. Nasa djeca te mislim da bi njih trojica napravili jos pakeleniju konkurenciju u timu. Od ostalih, tesko da bi neko mogao konkurisati za prvih 18 igraca.

Zadnja izmjena: Ex1t, dana/u 21 nov 2015, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
Numquam Desistemus!
Zaglavis sinoc, probudis se, vidis 1:3. Lijepo. Bar se nisam zezao oko strimova. 
Lijepo bi bilo da Travnik izdrzi, mada realno tesko.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Lijepo bi bilo da Travnik izdrzi, mada realno tesko.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Odlicna ideja.jurisicduska je napisao/la:Ovako, zadatak do slijedećeg kola, da se jedan forumaš potrudi da napravi grupnu poruku sa ljudima koji su ovdje aktivni, koji komentarišu, ne dođu jednom godišnje kad treba link ili poslije poraza. Znači ovi standardni, zna se dobro ko je to, napravite grupnu poruku i lagano pred utakmicu tu ćemo lijepiti link i doviđenja.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
E nek je Gracicevoj prčiji sretno u drugoj ligi, fuj!!
Mi smo svoje odlicno odradili, po onoj mocvari su momci ginuli. Jesicu svaka cast majstore!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Treba dati samo onima koji nece djeliti dalje..Jbg kad kreteni odma postavljaju na fb..Meni radilo 2 minute i stalo...jurisicduska je napisao/la:Ovako, zadatak do slijedećeg kola, da se jedan forumaš potrudi da napravi grupnu poruku sa ljudima koji su ovdje aktivni, koji komentarišu, ne dođu jednom godišnje kad treba link ili poslije poraza. Znači ovi standardni, zna se dobro ko je to, napravite grupnu poruku i lagano pred utakmicu tu ćemo lijepiti link i doviđenja.