FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

monsen
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la monsen » 05 apr 2014, 18:30

Realno smo mi imali sanse samo da je ova utakmica zavrsila x. Ovako tesko da cemo moci ista, ali treba se boriti do kraja, pa kako nam bude. Nije smak svijeta i da ne osvojimo ...

Joj kod nas odmah nastimali prelaz. :lol: Sve nam je nastimano, postali smo ko pitari. :lol:
Zadnja izmjena: monsen, dana/u 05 apr 2014, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 05 apr 2014, 18:31

Bio Sam se ukenjo, nisam se nikad zeljinom golu radovao kao ovom drugom zrinjskog, siroki da je uzeo gotovo bi bilo, ovako Sad idemo mlarnuti sve do kraja i titula je NASA

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 05 apr 2014, 18:31

UU odlicno..vec sam se oprostio od titule kod dva nula za Siroki jer imaju smijesan raspored i jos bi na Otoci u zadnjem kolu slavili titulu :mrgreen: Ovako je bolje jer Zrinjski ima tezi raspored definitvno,a svakako za njih najteza moguca tekma je u Vrapcicima gdje sigurno ne mogu kupiti,a domacin ce gristi tako da sve je otvoreno...bolji je remi,ali se lakse dise ovako.Inace ne sumnjam u pobjedu komsija sutra i mi definitivno moramo pobijedit da sa Zrinjskim budemo na vrhu.
Svi na Grbavicu ;)
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 apr 2014, 18:31

ima li prenosa utakmice igdje
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 apr 2014, 18:32

Biće pakleno do kraja Zrinjski i Željezničar imaju dosta težak raspored, dok Široki prilično lagan vidjećemo, ne znam kako ćete vi završiti s Nijazom, jel ide otpisivanje dugova ili će igrati za Sarajevo :P

pile87 je napisao/la:ima li prenosa utakmice igdje
ArenaSport1
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 05 apr 2014, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 apr 2014, 18:33

ako mlatnete Veleža u Mostaru u 28. kolu, šampioni ste, pod uslovom da dotad ne kiksate nigdje, jer Velež neće tako lahko dati bodove Zrinjskom. ;)

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 05 apr 2014, 18:37

i ako sa nama odigraju kako treba nama vise odg ovaj skor jer imamo bolji medusobni skor od svinjskog:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 05 apr 2014, 18:37

@legenda reala - Cuj kako se Zeljo zavrsiti sa Nijazom? :lol: :lol: :lol: Jao mila majko...

**** majku, pa daj reci nam te rezultate da dignemo ogromne pare na kladionici strucnjaku?

Nemojte mi lovacki prica molim vas...

Ovo je za Zelju najbitnija sezona. Godine 2003 smo stali i pali u dubijozu jer nas je **** Siroki i Leotar. Dakle, trebali smo postati sampioni treci put za redom.

Vrata su nam se opet otvorila za to. Ako budemo pametno igrali, a ja se nadam, da vise nece biti oscilacija i da su svi vrlo dobro svjesni svega i sitvacije, mislim da cemo biti prvaci treci put za redom...

ZBOG TOGA, SVI NA GRBAVICU!
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 05 apr 2014, 18:42, ukupno mijenjano 2 puta.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 apr 2014, 18:40

DzoleZeljo je napisao/la:@legenda reala - Cuj kako se Zeljo zavrsiti sa Nijazom? :lol: :lol: :lol: Jao mila majko...

**** majku, pa daj reci nam te rezultate da dignemo ogromne pare na kladionici strucnjaku?
ja mislim da će Željo uzeti titulu, šta ti nije jasno :?:

Neki dan ste ovdje pisali o nekakvim dugovima Olimpica, pa su neki pisali otpisaćemo im dugove za tri boda u narednom kolu, pa sam se malo našalio nisam ti ja kriv što sporo kontaš :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

modric

Post Postao/la modric » 05 apr 2014, 18:45

Navijac sam Sirokog i volio bi da Zeljo bude prvi samo da nebude Zrinski,jer to je nama najmrzi klub, i sad mi je zao sto smo vas pobjedili gore kada ovako gubimo utakmice.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 05 apr 2014, 18:46

Ja koliko se sječam mi imamo isti međusobni odnos sa Zrinjskim, ali slabiju gol razliku koju je ne moguće do kraja popraviti.
Dakle, mi moramo (kako ne znam) sve do kraja dobiti. Eventualno ako Zrinjski jednu izgubi (Velež ili Olimpik) onda možemo i jednu neriješenu odigrati (Velež ili pitari).
Nadam se da Rudar neće sutra pobijediti jer cilj je da on zadnje kolo bude otpisan bez izgleda za opstanak onda ne bi trebalo biti s njim problema zadnje kolo. Nama će pobjeda protiv njih trebati ili za titulu ili za Evropu.
Međutim, da bi imali šta računati treba večeras pobijediti, opet ne znam kako, ali valjda jedna nekako uđe. Da hoće na početku ući da se manje sekiramo. Ne sječam se više kad smo kući uzeli bez neke sekiracije.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 05 apr 2014, 18:47

Čuj u 8 utakmica a u 8 BiH Grcka... nece vam doc ni hiljadu ljudi. ..

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 apr 2014, 18:47

gradacac10 je napisao/la:Čuj u 8 utakmica a u 8 BiH Grcka... nece vam doc ni hiljadu ljudi. ..
:lol: :lol: :lol:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 apr 2014, 18:47

modric je napisao/la:Navijac sam Sirokog i volio bi da Zeljo bude prvi samo da nebude Zrinski,jer to je nama najmrzi klub, i sad mi je zao sto smo vas pobjedili gore kada ovako gubimo utakmice.
ispunit cemo ti zelju

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 05 apr 2014, 18:48

gradacac10 je napisao/la:Čuj u 8 utakmica a u 8 BiH Grcka... nece vam doc ni hiljadu ljudi. ..
Ma nema dalje. :lol: Svi ce gledat rukomet, ono umiremo bez njega. :lol:

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 05 apr 2014, 18:49

hahahahahh ne verujem majke mi
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 05 apr 2014, 18:52

Kakva crna Grčka. Ja mislio to baraž (pa ne mogu da vjerujem da idemo na neko prvenstvo) kad ono neke predkvalifikacije :crazy: za nešto :shock:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 05 apr 2014, 18:55

terabajt je napisao/la:
modric je napisao/la:Navijac sam Sirokog i volio bi da Zeljo bude prvi samo da nebude Zrinski,jer to je nama najmrzi klub, i sad mi je zao sto smo vas pobjedili gore kada ovako gubimo utakmice.
ispunit cemo ti zelju
Mi vama zelju za titulu, a vi nama ispunite zelju za kup i osvojite ga. ;)

Svi zadovoljni... :)

[youtube][/youtube]

Ovakav nam gol treba veceras... :) :)

FORZAAAA ZELJOOOOOOOOO!
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 05 apr 2014, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 apr 2014, 19:03

Stream će biti ovdje,

http://www.videoteka.me/zeljeznicar/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 05 apr 2014, 19:03

Ako je neko trebao dobit, bolje da je dobio Zrinjski. Imaju gostovanja na Otoci i u Vrapcicima, ne mogu dobiti vise od 4 boda sigurno. A po mom misljenju, 2 boda su im neka realnost. U tom slucaju mi sami mozemo zavrsit sezonu bez da cekamo na rezultaete Sirokog i Sarajeva. Imamo i mi gostovanje na Otoci i u Vrapcicima, ali cemo puno lakse do bodova nego Zrinjski. Ostane nam jos taj derbi, a u pobjedu sekunde ne sumnjam ako titula jos uvijek bude cilj.
Rudar ce ispast do zadnjeg kola, sad uzet Celik i ostaje slabasna Mladost. Nije tako daleko.

Idemo sad u Dolinu po 3 boda, volim te Zeljo!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.