Joj kod nas odmah nastimali prelaz.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ArenaSport1pile87 je napisao/la:ima li prenosa utakmice igdje
ja mislim da će Željo uzeti titulu, šta ti nije jasnoDzoleZeljo je napisao/la:@legenda reala - Cuj kako se Zeljo zavrsiti sa Nijazom?![]()
![]()
Jao mila majko...
**** majku, pa daj reci nam te rezultate da dignemo ogromne pare na kladionici strucnjaku?
gradacac10 je napisao/la:Čuj u 8 utakmica a u 8 BiH Grcka... nece vam doc ni hiljadu ljudi. ..
ispunit cemo ti zeljumodric je napisao/la:Navijac sam Sirokog i volio bi da Zeljo bude prvi samo da nebude Zrinski,jer to je nama najmrzi klub, i sad mi je zao sto smo vas pobjedili gore kada ovako gubimo utakmice.
Ma nema dalje.gradacac10 je napisao/la:Čuj u 8 utakmica a u 8 BiH Grcka... nece vam doc ni hiljadu ljudi. ..
hahahahahh ne verujem majke migradacac10 je napisao/la:Čuj u 8 utakmica a u 8 BiH Grcka... nece vam doc ni hiljadu ljudi. ..
gradacac10 je napisao/la:Čuj u 8 utakmica a u 8 BiH Grcka... nece vam doc ni hiljadu ljudi. ..
Mi vama zelju za titulu, a vi nama ispunite zelju za kup i osvojite ga.terabajt je napisao/la:ispunit cemo ti zeljumodric je napisao/la:Navijac sam Sirokog i volio bi da Zeljo bude prvi samo da nebude Zrinski,jer to je nama najmrzi klub, i sad mi je zao sto smo vas pobjedili gore kada ovako gubimo utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.