FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

reks
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la reks » 02 apr 2014, 16:01

Evo samo na ovoj posljednoj stranici ima sasvim dovoljno smislenih promišljanja ali se bojim da su pesimisti u pravu.Osim tog pravnog okvira,titulara vlasništva i čega sve ne kad je administracija u pitanju po meni je najveći problem društvenoplitički okvir ili talovi.Evo i da nađeš investitora, kao što su oni slovenci tražili pomoćni da naprave tržni centar,ne možeš dobiti zeleno svjetlo ni u opštini ni u kantonu.Valjda je jasno da načelnik ne može,a i ko bi,dozvoliti gradnju nekakvog centra pod prozorima pa da ima dernek 24 sata.Osim toga bez pokrivanja svih koji misle da se trebaju biti podebljani teško ćemo mi na zelenu granu,

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 02 apr 2014, 16:09

champions1921 je napisao/la:Bezveze se zamarate stadionom. Nece se nista uraditi u narednih deset godina sigurno.. Jedino ako repka osvoji svjetsko..

Nego o kakvoj se povredi radi kod Svrake? Vidim ga jutros, sepa poprilicno..
Ja ipak vjerujem da hoce i to u narednih 2-5god. Danas procitah da je uefa spremna uloziti u Bilino Polje sto je za nas dobro jer savez ce onda imati manja ulaganja u Zenicu. Kosevo je takvo kakvo je i nece se ni tu puno ulagat. Problem koji ja vidim pred sobom je Tuzla, Banjaluka, Siroki, i Mostar jer tu vec imas opet kakvu takvu infrastrukturu koju treba dogradit i vjerujem da ce gore spomenuti aplicirati kod saveza za pomoc sto naravno znaci manje kesa za Grbavicu. Uglavnom neka bude kako hoce ali fakat je vrijeme da se nesto pokrene kako kod nas tako i kod ostalih.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 02 apr 2014, 16:19

http://sportsport.ba/bh_fudbal/selimovi ... kon/128211" onclick="window.open(this.href);return false;
Novinari SS.ba znaju da je FK Sarajevo jedan od inicijatora za pomoć sportskim kolektivima u regulisanju dugova prema Državi. Znaju li, ko je inicijator ili ostali suinicijatori? Ovo me živo interesira?

Prijedlog je dobar i ukoliko se ovaj Zakon usvoji i u Domu naroda FBiH, mnogi sportski kolektivi bi se spasili.

Aco, zanš li ti odgovor, na moje pitanje?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 02 apr 2014, 16:36

avlami97 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/selimovi ... kon/128211
Novinari SS.ba znaju da je FK Sarajevo jedan od inicijatora za pomoć sportskim kolektivima u regulisanju dugova prema Državi. Znaju li, ko je inicijator ili ostali suinicijatori? Ovo me živo interesira?

Prijedlog je dobar i ukoliko se ovaj Zakon usvoji i u Domu naroda FBiH, mnogi sportski kolektivi bi se spasili.

Pa mislim da su skoro svi timovi iz premijer lige bili dio ove incijative ali mozda grijesim.

Koliko je prijedlog dobar toliko je i "los". Ako uzmes da otplatis na 60 mjeseci dobijas popust od 10% a ako potpises da otplacujes na godinu dana dobijas popust od 30% ali je rizik jako jako veilk. Mogu nas izbacit iz lige ako ne ispostujemo potpisano. Eh sad je pitanje da li mi mozemo priustit sebi da otplatimo par stotina hiljada KM za godinu dana (nisam siguran za cifru)?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 02 apr 2014, 17:19

Manite se gluposti, subota se blizi, jos jedna kljucna utakmica je pred nama, treba nam bar 5 milja na tribinama, mi dobijemo celika, ostale cemo oderati sve do kraja, samo jos da ovi u hercegovini zavrse miroljubivo i titula je tu, pozdrav i skupljajte raju za subotu..

Rios

Post Postao/la Rios » 02 apr 2014, 17:26

diplomatija je napisao/la:Manite se gluposti, subota se blizi, jos jedna kljucna utakmica je pred nama, treba nam bar 5 milja na tribinama, mi dobijemo celika, ostale cemo oderati sve do kraja, samo jos da ovi u hercegovini zavrse miroljubivo i titula je tu, pozdrav i skupljajte raju za subotu..
Celik sam gledao protiv Sarajeva kad su igrali..Ako budu igrali onako borbeno i pozrtvovano nece nam biti nimalo lahko..Mada sumnjam da ce..Bice umorni i od Kupa,nece biti tu ni njihovih navijaca...Mozda i grijesim,ali ja ocekujem ipak nasu laganu pobjedu aBd..Jedino ako sami sebe ne pobjedimo nekim greskama ili tako nesto..Ponoviti pristup i utakmicu sa derbija i nema pb.. ;)
p.s. Ne ocekujem ni neku posebnu posjetu..Ako se ne varam vrijeme nece biti bas neko a vjerovatno ce biti i neki tv prenos,tako da 3 milje plafon po meni..Daj Boze da grijesim..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 02 apr 2014, 18:25

Ramić i Kerla strijelci u pobjedi nad Radnikom

http://fkzeljeznicar.ba/ramic-i-kerla-s ... ikom/8428/" onclick="window.open(this.href);return false;

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 02 apr 2014, 19:32

Evo Celik sa igracem manje 2:0 vodi protiv Sirokog :?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 apr 2014, 19:35

corleone87 je napisao/la:Evo Celik sa igracem manje 2:0 vodi protiv Sirokog :?
Cuvali su se za kup, za vikend ce biti druga prica. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jahija

Post Postao/la jahija » 02 apr 2014, 19:40

Podera čelik onog od koga smo mi primili 3 komada.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

SvePlavo
Kontakt:

Post Postao/la SvePlavo » 02 apr 2014, 20:17

Je li igrao Hodžić danas, na prijateljskoj?

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 02 apr 2014, 20:26

avlami97 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/selimovi ... kon/128211

Prvi ko je to pokrenuo i gurao do kraja je Mirza Ustamujic clan SBB stranke i koji je u klubu nasem.. ovo sto se govori i plasira da selimovic to prvi gura je laz ali eto mala informacija... sve u svemu dobro je ovo za sve nase klubove samo jos da prodje na domu naroda

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 apr 2014, 21:34

Izgleda da je siroki sve dao na ligu dok su ovako odigrali na Bilinom.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 02 apr 2014, 21:40

“Vjetar u leđa” sportskim klubovima

http://fkzeljeznicar.ba/vjetar-u-leda-s ... vima/8433/" onclick="window.open(this.href);return false;

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 apr 2014, 22:09

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 5777_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ipak je zasluzio da ga ponekad spomenemo pedesetak golova nije malo haha.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 apr 2014, 22:24

Sa 10 igraca smo nocas stukli Siroki.

@terabajt
nista se oni nisu cuvali vec su pregazeni - pogledaj snimak.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 02 apr 2014, 22:28

bparena je napisao/la:Sa 10 igraca smo nocas stukli Siroki ;)
navijac sam celika ko i ti ali mi stvarno nije jasno kakve veze ovaj tvoj post ima sa zeljeznicarom :crazy:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 02 apr 2014, 22:28

bparena je napisao/la:Sa 10 igraca smo nocas stukli Siroki.

@terabajt
nista se oni nisu cuvali vec su pregazeni - pogledaj snimak.
nek ste, valjda ste se istrosili da vas mozemo lakse dobit, a ne vjerujem da cete se naloziti u pola ko veceras

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 02 apr 2014, 22:33

samoposteno je napisao/la:
bparena je napisao/la:Sa 10 igraca smo nocas stukli Siroki ;)
navijac sam celika ko i ti ali mi stvarno nije jasno kakve veze ovaj tvoj post ima sa zeljeznicarom :crazy:
Hoće da kaže da ako ste stukli Široki 2:0 sa 10 igrača, nas ćete minimum 5:0 sa 11 igrača :D

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 02 apr 2014, 22:51

Često ovdje naletim na priču tipa s one ili sa ove strane Miljacke kao na neku podjelu između nas i pitara. Fakat to ne kontam osim što su stadioni na različitim stranama. Ako se već nešto može podijeliti (sviju ima svuda) onda se može jedino duž Miljacke, a ne preko nje. Čim pređeš M. Dvor pa sve do Konjica su veće šanse da naletiš na našeg navijača nego na njihovog. Ovo je realna podjela, a ne podjele na ovu ili na onu stranu Miljacke.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, F1921B, Levin, ritam21 i 122 gosta.