Pozz iz Bihaca

Moderator/ica: vlakanje
gospodin Seljakovic je napisao/la:POTENCIJALNI PROTIVNICI U 2.PREDKOLU LP
BATE Borisov
Maccabi Haifa
Dinamo Zagreb
Rosenborg BK
Partizan Belgrade
APOEL Nicosia
Wisla Kraków
Litex Lovech
Slovan Bratislava
Viktoria Plzen
NK Maribor
HJK Helsinki
Ekranas Panevezys
FC Zestafoni
Malmö FF
Shamrock Rovers
Prvak Austrije, najvjerovatnije Sturm Graz
ja bi volio Dinamo, jer sam navijac Dinama, a rijetko kad mogu do Zagreba, a sad bi se uspio snac do Banja Luke, nesto bi se utrpalo ko za PAOKjeremija je napisao/la:gospodin Seljakovic je napisao/la:POTENCIJALNI PROTIVNICI U 2.PREDKOLU LP
BATE Borisov
Maccabi Haifa
Dinamo Zagreb
Rosenborg BK
Partizan Belgrade
APOEL Nicosia
Wisla Kraków
Litex Lovech
Slovan Bratislava
Viktoria Plzen
NK Maribor
HJK Helsinki
Ekranas Panevezys
FC Zestafoni
Malmö FF
Shamrock Rovers
Prvak Austrije, najvjerovatnije Sturm Graz
Borac-Dinamo Zagreb...što bi bilo zanimljivo,ali i dobro zbog navijača....to je 2,5 sata autom.
Borac bi bez problema mogao igrati,eventualno i proći protivnike tipa Maribor,HJK,Ekranas,Zestafoni,Šamrok,Malme....sa ostalima teže,ali ne i neizvodljivo.
I prvi post odmah na Borčevoj temi, dobar si ti, vidi se da je Borac blizu srcaSole je napisao/la:Cestitke ekipi Borca na zasluzenoj tituli, cestitke Lesinarima, koji su bili sjajni ove sezone. Ja sam iz Sarajeva, i navijam za Sarajevo, ali imam i male simpatije prema Borcu, jer je moj daidza igrao za Borac. Stariji navijaci se sjecaju sigurno, on je tad bio najbolji strijelac Borca, i strijelac jedinag gola na Marakani, protiv Crvene Zvezde za pobjedu Borca od 1-0 (SENAD LUPIC). Nedavno su na godisnjicu te utakmice u BL igrali Borac i CZ i on je opet dao gol, jos jednom kazem stariji Banjalucani ga se sjecaju, i jos jednom cestitke Borcu i Lesinarima
Ma vidiš da je iz Amerike, oni tamo sve znaju? je napisao/la:Ја $ на све $ ", на " & " а & " ", " $ ? гостовања у ", " " $ ", " не - се $ ' $ пут то ¥ ...
$ то % $, ? ја " ¥. Ето, $ " " "...
П.С. $ се не " ? $ ?? $ $ $ &. Не / " своје асове & &...
Haha, daidza mi je sad u Belgiji, prije sat je pitao koji je Borac i bilo mu je drago kad sam mu rekao da je Borac prvak, danas ga je komentator spominjao, ako si gledao prenosDejan, BL je napisao/la:I prvi post odmah na Borčevoj temi, dobar si ti, vidi se da je Borac blizu srcaSole je napisao/la:Cestitke ekipi Borca na zasluzenoj tituli, cestitke Lesinarima, koji su bili sjajni ove sezone. Ja sam iz Sarajeva, i navijam za Sarajevo, ali imam i male simpatije prema Borcu, jer je moj daidza igrao za Borac. Stariji navijaci se sjecaju sigurno, on je tad bio najbolji strijelac Borca, i strijelac jedinag gola na Marakani, protiv Crvene Zvezde za pobjedu Borca od 1-0 (SENAD LUPIC). Nedavno su na godisnjicu te utakmice u BL igrali Borac i CZ i on je opet dao gol, jos jednom kazem stariji Banjalucani ga se sjecaju, i jos jednom cestitke Borcu i Lesinarima![]()
A gdje ti je sad ujak, raspituje li se za Borac?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.