FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

rixadu
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la rixadu » 22 maj 2011, 23:13

cestitke Borcu na zasluzenoj tituli. Vidim mnogi pisu da ste osvijetlili obraz RS ili BiH e pa da se nadovezem da ste ove godine osvjetlili obraz i Bosanske Krajine:). Nadam se sto skorijem povratku i Bihackog Jedinstva u premijerligasko drustvo.

Pozz iz Bihaca :)

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 22 maj 2011, 23:23

cestitke!

futko
Kontakt:

Post Postao/la futko » 22 maj 2011, 23:49

sasvim zasluženo ste prvaci, i ja vam čestitam.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 23 maj 2011, 00:14

cestitke na tituli .. sretno u europi, da prodjete bar jedno predkolo LP, pa se onda udarat za EL, uz pojacanja i malo vise srece sve je moguce ;)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 23 maj 2011, 00:17

Nemojte samo ko zeljo u lp da prodjete ;)

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 23 maj 2011, 00:22

POTENCIJALNI PROTIVNICI U 2.PREDKOLU LP

BATE Borisov
Maccabi Haifa
Dinamo Zagreb
Rosenborg BK
Partizan Belgrade
APOEL Nicosia
Wisla Kraków
Litex Lovech
Slovan Bratislava
Viktoria Plzen
NK Maribor
HJK Helsinki
Ekranas Panevezys
FC Zestafoni
Malmö FF
Shamrock Rovers
Prvak Austrije, najvjerovatnije Sturm Graz

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 23 maj 2011, 00:28

Najbolje bi vam odgovarao Helsinki,Shamrock,Zestafoni i Ekranas ;)

jeremija

Post Postao/la jeremija » 23 maj 2011, 00:28

gospodin Seljakovic je napisao/la:POTENCIJALNI PROTIVNICI U 2.PREDKOLU LP

BATE Borisov
Maccabi Haifa
Dinamo Zagreb
Rosenborg BK
Partizan Belgrade
APOEL Nicosia
Wisla Kraków
Litex Lovech
Slovan Bratislava
Viktoria Plzen
NK Maribor
HJK Helsinki
Ekranas Panevezys
FC Zestafoni
Malmö FF
Shamrock Rovers

Borac-Dinamo Zagreb :D ...što bi bilo zanimljivo,ali i dobro zbog navijača....to je 2,5 sata autom.
Borac bi bez problema mogao igrati,eventualno i proći protivnike tipa Maribor,HJK,Ekranas,Zestafoni,Šamrok,Malme....sa ostalima teže,ali ne i neizvodljivo.
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 23 maj 2011, 00:37

Maribor je prejaka ekipa druze ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 maj 2011, 00:39

Cestitke Borcu na osvojenom naslovu, zasluzili ste. Mozda nije igra kroz cijelu sezonu bila spektakularna, ali je bila podredjena cvrstoj obrani i drzanju taktike. Kad vidim koliko smo mi golova primili ispadali bi iz lige da nije toliko kvalitetan ofenzivni red. Offense wins games, defense wins championships, poprilicno jednostavno. Ekipa koja je izvukla u gostima toliko bitnih bodova i koja ima realni igracki kvalitet ne moze nezasluzeno na kraju trijumfirati, stoga, jos jednom cestitke.
...Život za Široki...

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 23 maj 2011, 00:43

jeremija je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:POTENCIJALNI PROTIVNICI U 2.PREDKOLU LP

BATE Borisov
Maccabi Haifa
Dinamo Zagreb
Rosenborg BK
Partizan Belgrade
APOEL Nicosia
Wisla Kraków
Litex Lovech
Slovan Bratislava
Viktoria Plzen
NK Maribor
HJK Helsinki
Ekranas Panevezys
FC Zestafoni
Malmö FF
Shamrock Rovers

Borac-Dinamo Zagreb :D ...što bi bilo zanimljivo,ali i dobro zbog navijača....to je 2,5 sata autom.
Borac bi bez problema mogao igrati,eventualno i proći protivnike tipa Maribor,HJK,Ekranas,Zestafoni,Šamrok,Malme....sa ostalima teže,ali ne i neizvodljivo.
ja bi volio Dinamo, jer sam navijac Dinama, a rijetko kad mogu do Zagreba, a sad bi se uspio snac do Banja Luke, nesto bi se utrpalo ko za PAOK :D
al zbog BH nogometa bi radije da Borac dobije nekog losijeg kao sto je ovaj FC Zestafoni(nikad cuo, sad vidim da su neki iz Gruzije) il mozda kao sto je Ekranas(njih je Dinamo Zg prije par godina dobro nabio), Shamrock Rovers(Irska liga daleko losija od BiH, al Irci zadnjih sezona prave dosta problema .. Borac po transfermarktu vise nego duplo skuplji, al to nije pravo mjerilo), ovaj Maribor bi vec bio problem, po meni su ova gore 3 mozda najlaksa protivnika

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 23 maj 2011, 00:50

Za kalkulacije o LŠ će biti vremena izvlačenje je tek negdje polovinom juna.

Svima hvala na čestitkama, hvala navijačima na sjeveru što su smogli snage u situaciji kada je doživljen najgori mogući poraz od direktnog rivala na doamćem terenu i tu proslavljena titula, da to sportski prihvate...

Sve u svemu treba sad vidjeti šta je sa timom ko odlazi ko dolazi, trenerom ...

Malo me čudi da je Željezničar totalno potonuo i raspao se i u igračkom smislu i posjeta na tribinama i dobili su silan keš prošle godine gdje su spiskali te pare ni pojačanja, niti su stadion malo uredili,ništa nisu izvukli pozitivno od te titule.

Borcu je od prošle godine i nastupa u Evropi, ostao renoviran stadion, ove mislim bez obzira šta uradili u evropi, tim će biti jači za ligu i dobićemo sjevernu i južnu tribinu, dodatno stabilizovati finansije kluba... živi bili pa vidjeli ali mislim da se ovdje mnogo bolje stvari razvijaju nez obzira koliko i mi sami bili kritični na mnogo štošta
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 23 maj 2011, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 23 maj 2011, 00:50

Cestitke na tituli iz Mostara,i sto bolji uspjeh u LP !
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 23 maj 2011, 00:56

I da, zaboravio sam navest, izvlacenje je 20.Juna a prvi susreti 2.predkola igraju se 5./6. Jula, a uzvrati 12. i 13 Jula

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 23 maj 2011, 01:28

Cestitke ekipi Borca na zasluzenoj tituli, cestitke Lesinarima, koji su bili sjajni ove sezone. Ja sam iz Sarajeva, i navijam za Sarajevo, ali imam i male simpatije prema Borcu, jer je moj daidza igrao za Borac. Stariji navijaci se sjecaju sigurno, on je tad bio najbolji strijelac Borca, i strijelac jedinag gola na Marakani, protiv Crvene Zvezde za pobjedu Borca od 1-0 (SENAD LUPIC). Nedavno su na godisnjicu te utakmice u BL igrali Borac i CZ i on je opet dao gol, jos jednom kazem stariji Banjalucani ga se sjecaju, i jos jednom cestitke Borcu i Lesinarima

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 23 maj 2011, 01:48

Raji iz Banjaluke cestitam na tituli. Zasluzeno ove sezone i svaka cast. Puno uspjeha na Evropskoj sceni!

PS. Ovo je samo za navijace... zaista vam nije potrebno skandiranje 'noz zica srebrenica'.. :( Borac je klub koji je nastao na karakteru, potrudite se da tako i ostane.
shandrlike-tandrlike

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 23 maj 2011, 01:52

Ја $ на све $ ", на " & " а & " ", " $ ? гостовања у ", " " $ ", " не - се $ ' $ пут то ¥ ...

$ то % $, ? ја " ¥. Ето, $ " " "...

П.С. $ се не " ? $ ?? $ $ $ &. Не / " своје асове & &... 8-)
Let's go, Fighter!

"!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 23 maj 2011, 01:53

Sole je napisao/la:Cestitke ekipi Borca na zasluzenoj tituli, cestitke Lesinarima, koji su bili sjajni ove sezone. Ja sam iz Sarajeva, i navijam za Sarajevo, ali imam i male simpatije prema Borcu, jer je moj daidza igrao za Borac. Stariji navijaci se sjecaju sigurno, on je tad bio najbolji strijelac Borca, i strijelac jedinag gola na Marakani, protiv Crvene Zvezde za pobjedu Borca od 1-0 (SENAD LUPIC). Nedavno su na godisnjicu te utakmice u BL igrali Borac i CZ i on je opet dao gol, jos jednom kazem stariji Banjalucani ga se sjecaju, i jos jednom cestitke Borcu i Lesinarima
I prvi post odmah na Borčevoj temi, dobar si ti, vidi se da je Borac blizu srca :D

A gdje ti je sad ujak, raspituje li se za Borac?

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 23 maj 2011, 01:55

? je napisao/la:Ја $ на све $ ", на " & " а & " ", " $ ? гостовања у ", " " $ ", " не - се $ ' $ пут то ¥ ...

$ то % $, ? ја " ¥. Ето, $ " " "...

П.С. $ се не " ? $ ?? $ $ $ &. Не / " своје асове & &... 8-)
Ma vidiš da je iz Amerike, oni tamo sve znaju :D

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 23 maj 2011, 02:04

Dejan, BL je napisao/la:
Sole je napisao/la:Cestitke ekipi Borca na zasluzenoj tituli, cestitke Lesinarima, koji su bili sjajni ove sezone. Ja sam iz Sarajeva, i navijam za Sarajevo, ali imam i male simpatije prema Borcu, jer je moj daidza igrao za Borac. Stariji navijaci se sjecaju sigurno, on je tad bio najbolji strijelac Borca, i strijelac jedinag gola na Marakani, protiv Crvene Zvezde za pobjedu Borca od 1-0 (SENAD LUPIC). Nedavno su na godisnjicu te utakmice u BL igrali Borac i CZ i on je opet dao gol, jos jednom kazem stariji Banjalucani ga se sjecaju, i jos jednom cestitke Borcu i Lesinarima
I prvi post odmah na Borčevoj temi, dobar si ti, vidi se da je Borac blizu srca :D

A gdje ti je sad ujak, raspituje li se za Borac?
Haha, daidza mi je sad u Belgiji, prije sat je pitao koji je Borac i bilo mu je drago kad sam mu rekao da je Borac prvak, danas ga je komentator spominjao, ako si gledao prenos

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.