FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- alan ford 26
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma nama je sezona propala i prije neg je pocela, jbg, al hajd nista novo u zadnji 5-6 god.
A slazem se to za prenos, valjda ce biti kakav snimak gdje, kao npr na rtv vogosca, hehe
A slazem se to za prenos, valjda ce biti kakav snimak gdje, kao npr na rtv vogosca, hehe
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Većeras na RSG-u gostije Dželaludin Muharemović u emisiji sa Marijanom M., valjda će nešto pametno reći, pa ko može neka sluša.
SAMO ŽELJO
- bistrikboy
- Kontakt:
kad je taj showSINE je napisao/la:Većeras na RSG-u gostije Dželaludin Muharemović u emisiji sa Marijanom M., valjda će nešto pametno reći, pa ko može neka sluša.

bas me zanima sta ce litex(a.k.a skinite ljiljane reci

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
da!!!!:Dalan ford 26 je napisao/la:Jel def tekma u srijedu pod reflektorima?
Svakog ponedjeljka u terminu od 17:00 do 19:00 sati na regionalnom programu RSG radia biće emitovana emisija "Sport centar sa Marjanom". etobistrikboy je napisao/la:kad je taj showSINE je napisao/la:Većeras na RSG-u gostije Dželaludin Muharemović u emisiji sa Marijanom M., valjda će nešto pametno reći, pa ko može neka sluša.![]()
bas me zanima sta ce litex(a.k.a skinite ljiljane reci![]()
![]()
)

SAMO ŽELJO
- bistrikboy
- Kontakt:
Nakon dugih 17 godina, 4 mjeseca i 20 dana na Stadionu Grbavica odigrat će se utakmica pod okriljem svjetlosti reflektora. Sa početkom u 20:15 minuta, FK Željezničar ugostit će goste iz Mostara, ekipu Zrinjskog, aktuelnog lidera Premijer lige BiH.
Iako ekipa Zrinjskog ima čak 20 bodova prednosti u odnosu na domaćina i nalazi se čak devet pozicija više na tabeli Premijer lige i sam susret neće pružiti spektakularnu igru, očekuje se da će svi oni kojima je plava boja i FK Željezničar u srcu, popularnu Dolinu Ćupova ispuniti do posljednjeg mjesta.
Na ruku domaćinima ide i dosadašnja tradicija. Naime, u osam međusobnih duela na Grbavici, Željezniačar je svaki put osvajao sva tri boda.
S obzirom da domaćinima nedostaje nekolicina ključnih igrača, može se očekivati kombinovani sastav u kome bi najopasnije oružje Plavih trebao biti Srđan Stanić, potencijalni mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji je u ne tako dobroj igri kompletne ekipe protiv Čelika u posljednjem kolu ipak uspio pokazao solidne sposobnosti.
Stadion Grbavica simbol sudbine Grada Sarajeva, ali i Bosne i Hercegovine zapaljena je i uništena tokom agresije i opsade Sarajeva, te prekosutrašnja utakmica, kao i renoviranje samog stadiona ima izuzetno simbolično značenje za sve bosansko-hercegovačke patriote.
Koristimo priliku da Vas pozovemo da svojim dolaskom i prisustvom uveličate ovaj spektakl i da zajedno otvorimo jednu novu stranicu historije FK Željezničar, Grada Sarajeva, ali i Bosne i Hercegovine.
Stadion Grbavica, 22.04.2009., 20:15 sati
SPEKTAKL!!!
Ko ne dođe a može p.ička je
Iako ekipa Zrinjskog ima čak 20 bodova prednosti u odnosu na domaćina i nalazi se čak devet pozicija više na tabeli Premijer lige i sam susret neće pružiti spektakularnu igru, očekuje se da će svi oni kojima je plava boja i FK Željezničar u srcu, popularnu Dolinu Ćupova ispuniti do posljednjeg mjesta.
Na ruku domaćinima ide i dosadašnja tradicija. Naime, u osam međusobnih duela na Grbavici, Željezniačar je svaki put osvajao sva tri boda.
S obzirom da domaćinima nedostaje nekolicina ključnih igrača, može se očekivati kombinovani sastav u kome bi najopasnije oružje Plavih trebao biti Srđan Stanić, potencijalni mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji je u ne tako dobroj igri kompletne ekipe protiv Čelika u posljednjem kolu ipak uspio pokazao solidne sposobnosti.
Stadion Grbavica simbol sudbine Grada Sarajeva, ali i Bosne i Hercegovine zapaljena je i uništena tokom agresije i opsade Sarajeva, te prekosutrašnja utakmica, kao i renoviranje samog stadiona ima izuzetno simbolično značenje za sve bosansko-hercegovačke patriote.
Koristimo priliku da Vas pozovemo da svojim dolaskom i prisustvom uveličate ovaj spektakl i da zajedno otvorimo jednu novu stranicu historije FK Željezničar, Grada Sarajeva, ali i Bosne i Hercegovine.
Stadion Grbavica, 22.04.2009., 20:15 sati
SPEKTAKL!!!
Ko ne dođe a može p.ička je

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Prvo Željo je uz Sarajevo i Velež najveće fudbalsko ime ove zemlje!SINE je napisao/la:Čudi me da niko neće prenositi ovu utakmicu na TV-u.............
Drugo igra protiv prvoplasirane ekipe.
Treće sam čin zaslužuje da se ovaj događaj prenosi na televiziji, nadam se da će Hayat makar da otkupi prava i razgali srca svih Željovaca na ovom svijetu, kao i svih onih koji se sjećaju rata i otpora agresiji!
Ali hej, ko još ovdje ima morala...
Ne želim sada svađu, ali čuj koga ti to nabroja niđe veze ccc.
Baš lijepo da Željo igra pod reflektorima.
Baš lijepo da Željo igra pod reflektorima.
- lolo d pitar
- Kontakt:
a jel derbi kad igraju prva i deseta ekipa,ili druga i cetvrtaemchoz je napisao/la:Prvo Željo je uz Sarajevo i Velež najveće fudbalsko ime ove zemlje!SINE je napisao/la:Čudi me da niko neće prenositi ovu utakmicu na TV-u.............
Treće sam čin zaslužuje da se ovaj događaj prenosi na televiziji, nadam se da će Hayat makar da otkupi prava i razgali srca svih Željovaca na ovom svijetu, kao i svih onih koji se sjećaju rata i otpora agresiji!
ovaj drugi izbor je pravi,jer je kvalitetniji fudbal,sta ja imam gledati jadnog zelju koji se pati svaki put gdje kod da igra,logican izbot je derbi na tusnju i to je odlican izbor

što se mene tiče, meni prenos ne treba. Ja ču svakako sa ekipom poslije tekme sa Borcem za rajvosa. Igra Željo pod reflektorima. Jbg, nekako mi drago, a valja i manijake pogledat.
Đe si lolo, nisam te prepoznao. Jesam li ja rekao da se mora prikazivati na BHT-u??lolo je napisao/la:a jel derbi kad igraju prva i deseta ekipa,ili druga i cetvrtaemchoz je napisao/la:Prvo Željo je uz Sarajevo i Velež najveće fudbalsko ime ove zemlje!SINE je napisao/la:Čudi me da niko neće prenositi ovu utakmicu na TV-u.............
ovaj drugi izbor je pravi,jer je kvalitetniji fudbal,sta ja imam gledati jadnog zelju koji se pati svaki put gdje kod da igra,logican izbot je derbi na tusnju i to je odlican izbor
Željo: Osim, Smajlović, Bukal, Baždarević, Biščević, Džeko...
Sarajevo: Hase, V. Musemić, Pape, Paja, Hadžibegić, Baljić(al samo zato što je rat bio inače Željino dijete), Zeko...
Velež: BMV, Slišković, Tuce, Vladavić...
Imate li veća imena u drugim klubovima?? lista je ofrlje napisana, ali mislim da je jasno zašto sam izdvojio ova tri kluba!
Tribina se sredila u pravom momentu, ako je naslutit po Zenici dolaziš na spektakl!vfc1922 je napisao/la:što se mene tiče, meni prenos ne treba. Ja ču svakako sa ekipom poslije tekme sa Borcem za rajvosa. Igra Željo pod reflektorima. Jbg, nekako mi drago, a valja i manijake pogledat.
Kad zagrmi "Hej Grbavice...", joj, sav se naježim...
ako mogu dodati... Vaha trenira Didiera Drogbu i Salomona Kalou, Barbareza ne spominjem, pjeva mu Zenica. Kodro broj 9 Barcelone i na kraju princ sa neretve jedan i jedini Dusan Bajević. I dan danas kad smo nikakvi izbacili smo Vladavića. To je onaj mali što je u Španiji okrenuo Puyola. Nego, i ti sutra u Rajvosa RZ88, zasluzio je Željo. A i ti
- lolo d pitar
- Kontakt:
evo me
ne zivi se od proslosti,nego sadasnjosti,ako sad pogledas kakvom ekipom raspolaze sarajevo,a kakvom zeljo,i ako pogledas tabelu,onda vidis da je ipak derbi na tusnju
a rekao si da se ovo treba prenositi,nema gdje drugo osim na bht-1
ne zivi se od proslosti,nego sadasnjosti,ako sad pogledas kakvom ekipom raspolaze sarajevo,a kakvom zeljo,i ako pogledas tabelu,onda vidis da je ipak derbi na tusnju
Ma iako su kratko bili tu, Sergej i Haso... ma Velež ne mora više nikada izbacit igrača zaslužuje da je na onoj listi!vfc1922 je napisao/la:ako mogu dodati... Vaha trenira Didiera Drogbu i Salomona Kalou, Barbareza ne spominjem, pjeva mu Zenica. Kodro broj 9 Barcelone i na kraju princ sa neretve jedan i jedini Dusan Bajević. I dan danas kad smo nikakvi izbacili smo Vladavića. To je onaj mali što je u Španiji okrenuo Puyola. Nego, i ti sutra u Rajvosa RZ88, zasluzio je Željo. A i ti
Vidim ja da si ti mali i da nemaš prošlosti tako da je besmisleno diskutovati o istoj sa tobom...lolo je napisao/la:evo me
- lolo d pitar
- Kontakt:
nemam, mali ti u gacamaemchoz je napisao/la:Vidim ja da si ti mali i da nemaš prošlosti tako da je besmisleno diskutovati o istoj sa tobom...lolo je napisao/la:evo me
-
- Kontakt:
možeš s nama, samo mi ne dijelimo sendviĆe i sokovevfc1922 je napisao/la:što se mene tiče, meni prenos ne treba. Ja ču svakako sa ekipom poslije tekme sa Borcem za rajvosa. Igra Željo pod reflektorima. Jbg, nekako mi drago, a valja i manijake pogledat.

BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Nemojte bezveze kvariti ovu stvar glupim raspravama,boli me qrac za TV prenos i bolje sto ga nema,kladim se da bi posjeta automatski bila manja,druga stvar ovo je VELIKI događaj za grad Sarajevo,ne zbog kluba(ali i zbog njega) vec zbog znacaja koji Grbavica kao prva linija odbrane ima,96 kada je reintegrisana Grbavica ARBIH su pronasli 2 ukopana mitraljeza na stadionu koja su sijala smrt po gradu,sutra ce na tom istom mjestu biti omladina grada koja ce pjevati svom ŽELJI,a bice tu i Srba i Hrvata i Muslimana i svega,i dokazat ce agresoru DA NIJE USPIO,ako vec necete zbog sporta da dođete,dođite zbog patriotizma
Sutra ce se ovo...

Pretvoriti u ovo...

NIKOME TE NE DAMO!!!

Sutra ce se ovo...

Pretvoriti u ovo...

NIKOME TE NE DAMO!!!
Trenutno korisnika/ca: strucnjak9 i 53 gosta.