Ma ja, Besic je sica za njega, Tino ce biti otkrice SP.rammstein je napisao/la:pa pogledaj tekmu ponovo, al uprati njeg a i ibricu ... znaci NEBO I ZEMLJA ,momak je brz, ima dug korrak i stizao se vracati u 16 a i naprijed otvorio sjajno par napada...
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
- donniedarko
- Kontakt:
dovoljno je bilo vidjeti njegov pas u kontri pri kraju igre da se zakljuci njegov nedostatak kvaliteta za trenutnu A repku 
Dobar je bio u ove dvije utakmice, ja sto sam primjetio je da malo kasni sa reakcijom kad treba izbit ili dodat ali nista strasno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
pa je bio na lijevo krilo sto se i radi u kontra napadu ne gura se lopta na sredinu, knjigu u ruke pa nauci da se u kontra napadu krilo otvara sto blize liniji da razvuce preostale igrace u odbrani i nakon primanja lopte ima prostor da odigra ili povratnu ili centriradonniedarko je napisao/la:dovoljno je bilo vidjeti njegov pas u kontri pri kraju igre da se zakljuci njegov nedostatak kvaliteta za trenutnu A repku
to ti je SKOLSKI kontra napad...
-
neroazzuro
- Kontakt:
Mislim da ono nije bio njegov pas.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Tooo profesore, de nam ti objasni ono skolski hahahharammstein je napisao/la:pa je bio na lijevo krilo sto se i radi u kontra napadu ne gura se lopta na sredinu, knjigu u ruke pa nauci da se u kontra napadu krilo otvara sto blize liniji da razvuce preostale igrace u odbrani i nakon primanja lopte ima prostor da odigra ili povratnu ili centriradonniedarko je napisao/la:dovoljno je bilo vidjeti njegov pas u kontri pri kraju igre da se zakljuci njegov nedostatak kvaliteta za trenutnu A repku
- Goalgetter
- Kontakt:
Mislim da je Ibisevic slao loptu.
Tino ima dobru tehniku, i sigurno nije los igrac (bolji od Hadzica, i veci potencijal), ali se on nije trebao naci u ovom kadru od 23 igraca. Ali dobro, tu je, i nema vise diskusije. Neka da sve od sebe kad bude igrao.
Tino ima dobru tehniku, i sigurno nije los igrac (bolji od Hadzica, i veci potencijal), ali se on nije trebao naci u ovom kadru od 23 igraca. Ali dobro, tu je, i nema vise diskusije. Neka da sve od sebe kad bude igrao.
- donniedarko
- Kontakt:
dobro ja cu knjigu u ruke a ti pogledaj reprizu gdje je on poslao lopturammstein je napisao/la:pa je bio na lijevo krilo sto se i radi u kontra napadu ne gura se lopta na sredinu, knjigu u ruke pa nauci da se u kontra napadu krilo otvara sto blize liniji da razvuce preostale igrace u odbrani i nakon primanja lopte ima prostor da odigra ili povratnu ili centriradonniedarko je napisao/la:dovoljno je bilo vidjeti njegov pas u kontri pri kraju igre da se zakljuci njegov nedostatak kvaliteta za trenutnu A repku
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mislim da je ono bio Ibisevic. Tino mu dodao loptu a Vedo fulao pas. Steta jer smo isli 3 na 1 ili nesto tako.donniedarko je napisao/la:dovoljno je bilo vidjeti njegov pas u kontri pri kraju igre da se zakljuci njegov nedostatak kvaliteta za trenutnu A repku
Pa to je najvaznije kod jednog veznjaka,ali i u fudbalu opcenito..Brzo i pravovremeno oslobadjanje od lopte..Inace il zeznes svoj napad ili otvoris kontru za protivnika..Elegant je napisao/la:Dobar je bio u ove dvije utakmice, ja sto sam primjetio je da malo kasni sa reakcijom kad treba izbit ili dodat ali nista strasno.
Inace,izmjene u fudbalu sluze da se podigne ili bar odrzi ritam i kvalitet igre koju zaticu,a da li to mogu TSS,Ibricic,Vrsajevic,Hadzic? Ne mogu..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Goalgetter
- Kontakt:
On prvu utakmicu nije ni igrao koliko znam.Elegant je napisao/la:Dobar je bio u ove dvije utakmice, ja sto sam primjetio je da malo kasni sa reakcijom kad treba izbit ili dodat ali nista strasno.
- donniedarko
- Kontakt:
Elegantu je interesantniji forum od gledanja utakmicaGoalgetter je napisao/la:On prvu utakmicu nije ni igrao koliko znam.Elegant je napisao/la:Dobar je bio u ove dvije utakmice, ja sto sam primjetio je da malo kasni sa reakcijom kad treba izbit ili dodat ali nista strasno.
Ma tu prvu utakmicu je najbolje odigrao odkad je u repkiGoalgetter je napisao/la:On prvu utakmicu nije ni igrao koliko znam.Elegant je napisao/la:Dobar je bio u ove dvije utakmice, ja sto sam primjetio je da malo kasni sa reakcijom kad treba izbit ili dodat ali nista strasno.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ma on je kriv i kad neko drugi pogrijesicalcio je napisao/la:Mislim da je ono bio Ibisevic. Tino mu dodao loptu a Vedo fulao pas. Steta jer smo isli 3 na 1 ili nesto tako.donniedarko je napisao/la:dovoljno je bilo vidjeti njegov pas u kontri pri kraju igre da se zakljuci njegov nedostatak kvaliteta za trenutnu A repku
Kako nije bio igrac utakmiceGoalgetter je napisao/la:On prvu utakmicu nije ni igrao koliko znam.Elegant je napisao/la:Dobar je bio u ove dvije utakmice, ja sto sam primjetio je da malo kasni sa reakcijom kad treba izbit ili dodat ali nista strasno.
Svaku treba odigrat kao onu protiv slonova svakako je zalutao tu, zali boze mjesta za nekog kvalitetnijeg.
Sta je tu je treba ga istrpiti i nadati se da ga necemo vidjati na daljnjim okupljanjima bar dok ne zasluzi taj poziv.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Nije uopce lose igrao jucer.
Mislim, vidi se da se treba vise truditi nego ostali da bude relevantan na terenu, ali nije lose odigrao.
Nije trebao dobiti poziv, ali pretjerujete sa kritikama. Isto vazi za Sunjica.
Mislim, vidi se da se treba vise truditi nego ostali da bude relevantan na terenu, ali nije lose odigrao.
Nije trebao dobiti poziv, ali pretjerujete sa kritikama. Isto vazi za Sunjica.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Sinoc je bio bolji od misimovica, da je duze igrao jos vise bi se to primjetilo, i svako ko realno gleda utakmicu mogao je isto vidjeti .
- donniedarko
- Kontakt:
U pravu ste, sad sam pogledao i ja se izvinjavam zbog neosnovane kritike u ovoj stvari. Sinoc mi je opala koncentracija pri kraju, vjerovatno zbog umora pa sam pogresno zakljucio
i dalje mislim da on nema sta traziti na spisku 
Nije lose a nije ni dobro. Treba vise minuta da se ocjeni. Ovdje neki svrsavaju na petu
Protiv egipta se nije mogao ocijenit jer je citava ekipa haos bila
Protiv egipta se nije mogao ocijenit jer je citava ekipa haos bila
+1legenda reala je napisao/la:Kol'ko trebaš nepoznavati materiju, da kažeš da jedan Višća nije zaslužio poziv, i reći da je u rangu Hadžića,Avdije.TSS,Ibričića, koji su skoro pa neupotrebljivi igrači, a Višća glavna snaga s klupe![]()
![]()
što se tiče TSS, on je ofanzivni vezni koji je solidan igrač, zna sve s loptom, ali kao takvom su mu trenutno konkurencija 3-4 igrača koji su bolji od njega i on nema šta tražiti među 23 igrača
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Muumii i 10 gostiju.