FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

insider
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la insider » 16 jul 2009, 23:40

miky_hz je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Cestitam svima za povoljne rezultate :) Svaka cast momci, idemo dalje...
Kolikoje bilo navijaca na Kosevu, zna li neko?
Oko 15 hiljada ;)
Reporter na bh radiju reče 10 hiljada, no nije imao službene informacije, tako da vjerujem da je bilo više.
Odlična brojka, dobro je.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

HordeZla
Kontakt:

Post Postao/la HordeZla » 16 jul 2009, 23:40

Evo sada sa tekeme.....sasvim zasluzeno smo pobjedili,a mogli smo zabit i vise golova....Trnav nije imao suta na gol.........navijanje odlicno,a posebno je dobro bilo na pocetku drugog poluvremena,kada pored udarnog transa kacimo "don't forget srebrenica" i pjevam himnu....tacnije pjeva je cjeli stadion.....

imali smo dva okrasaja sa specijalcima....prvo kod juzne tribine kada se oko 500 hordasa iz koreta pokusalo probit do gostujich navijaca,i ispred sjevera.....

navijaci trnava niss posebno navijaju 10 min, sute 10 i sve tako.....znaci nema konstantnog navijanja...zapalili su dvije baklje i to je to...ocekivao sam puno vise od njih

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jul 2009, 23:42

Knele je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Cestitam svima za povoljne rezultate :) Svaka cast momci, idemo dalje...
Oko 15 hiljada ;)
Reporter na bh radiju reče 10 hiljada, no nije imao službene informacije, tako da vjerujem da je bilo više.
Odlična brojka, dobro je.
Od oka je bilo kako sam vec napisao 12-15 hiljada sigurno,a evo vidim i da na vecini stranica evo i na ovoj ovdje sportsport pise da je bilo 15 hiljada,a i nije se vise moglo ni ocekivati vise ne bas atraktivan protivnik zadovoljavajuca posjeta
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 16 jul 2009, 23:54

neznam sto neki preuveicavaju situaciju ja mislim da si ti odnosi se na usera horde zla nije bio ni blizu ustvari vako je bilo krenuli smo na njihove navijace i specijalci su krenuli prema nama od tih 600 450 pobjeglo kod difa dok su ostali necu da navodim momke posteno iskamenjali i izudarali specijalce(jedan od specijlaca imao otvoreni prelom ruke) navijanje prvo poluvrijeme odlicno porbenost na nivo mogao je jos jedan go al et svaka cast

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 16 jul 2009, 23:56

evo tek stigao i prvi utissci su fantasticni momci su odigrali fantaasticno i s omakvom igrom prolaz je zagarantovan,odavno tj. nikad nisam vidio onako fizicko dobru ekipu Sarajeva ,i to me je najvise iznenadilo,isto tako odlicna taktika Janjisa za pohvalit sigurna, a sad o navijacima Horde fantasticne milina slusati jer ovaj put nisam bio u tome zbog "povrede" pred stadionom a spartanci veoma dobar broj cak ih je bilo vise nego inace robijasa sto dodje :D i imali su dosta dobro navijanje (nevjerovatna slicnost s manijacima) :D ko da su veliki prijatelji
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

HordeZla
Kontakt:

Post Postao/la HordeZla » 17 jul 2009, 00:01

benajon je napisao/la:neznam sto neki preuveicavaju situaciju ja mislim da si ti odnosi se na usera horde zla nije bio ni blizu ustvari vako je bilo krenuli smo na njihove navijace i specijalci su krenuli prema nama od tih 600 450 pobjeglo kod difa dok su ostali necu da navodim momke posteno iskamenjali i izudarali specijalce(jedan od specijlaca imao otvoreni prelom ruke) navijanje prvo poluvrijeme odlicno porbenost na nivo mogao je jos jedan go al et svaka cast
pa sta sam ja rekao drukcije???

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 17 jul 2009, 00:05

miky_hz je napisao/la:
Oko 15 hiljada ;)
cestitam sarajevu na pobijedi, al nije 100% bilo 15 pa cak ni 12 hiljada!!!

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 17 jul 2009, 00:14

oVDJE NEKI PRICAJU O TUCI A NISU NI BILI TU IL SU POBJEGLI DOK SU DRUGI LEDJA POSTAVLJALI A I JEDVA CEKAJU DA SE UHVATE TASTATURE I DA PISU STA JE BILO JEL TO ZA OVOG FORUMA MOZDA CIM NAPISU OVAKVE STVARI ZNAS O KAKVIM JE NAVIJACIMA RIJEC KOJI PRVI BJEZE POZZ

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 17 jul 2009, 00:16

Najgori su oni koji vracaju raju sto bjezi pa kad se raja vrati,oni uz ogradu laganini prema sjeveru.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jul 2009, 00:17

Čestitam, kao što rekoh kakvi Slovaci....Nadam se da ćete proći. Keep going. 8-)

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 17 jul 2009, 00:22

evo za one koji će ići u Slovačku (skinuto odavde http://www.spartak.sk/ ) , nije velika relacija Hrvatska-Madjarska-Slovačka ;) __obećavam neću postavljati više nikakve slike jer odo na spavanje :P

slika

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 jul 2009, 00:32

čestitke Sarajevu...fino..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 17 jul 2009, 01:17

Virtu4l je napisao/la:
Sova je napisao/la: Na Radio televiziji Srbije sam gledao Ril-Partizan, Sevojno-Kaunas i Rudar Velenje - Zvezda, sve direktno... ne vjerujem da će prenositi i sve revanše, ali svejedno ovo je sramota za bosanske televizije... sve! Onaj nesretni OBN prenosi Italijane, KUEFA, ali ne može naše timove...
Pročitaj opet moj post. Zrinjski je tražio brdo para, isto kao i Sarajevo. Jednostavno, našli su način da pokušaju uloviti u mutnom. A posebno ovi drugi, oni su se bojali slabe posjete pa su stavili visoku cijenu bh televiziji, ali ni to ih nije spasilo, mizernih 10 hiljada... pa više je bilo na tekmi bih-selekcija novinara.

Slavija je dala prijenos televiziji istočno sarajevo, ili sam ja pogrešno informisan...
Kompleksas dosadan si,znamo da mrzis Sarajevo i molim te **** sa ove teme,prati koliko ti zeljo igra po seoskim turnirima,cuj mizernih 10 000, bilo je najmanje 15 000,prati svog malog zelju i babu osima,mozda vas negdje odvede slijedece godine pa makar u prvu ligu federacije ;)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jul 2009, 01:25

ultra@rajvosa je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Pročitaj opet moj post. Zrinjski je tražio brdo para, isto kao i Sarajevo. Jednostavno, našli su način da pokušaju uloviti u mutnom. A posebno ovi drugi, oni su se bojali slabe posjete pa su stavili visoku cijenu bh televiziji, ali ni to ih nije spasilo, mizernih 10 hiljada... pa više je bilo na tekmi bih-selekcija novinara.

Slavija je dala prijenos televiziji istočno sarajevo, ili sam ja pogrešno informisan...
Kompleksas dosadan si,znamo da mrzis Sarajevo i molim te **** sa ove teme,prati koliko ti zeljo igra po seoskim turnirima,cuj mizernih 10 000, bilo je najmanje 15 000,prati svog malog zelju i babu osima,mozda vas negdje odvede slijedece godine pa makar u prvu ligu federacije ;)
@Virtu4l pa mentolu jedan kao prvo nije bilo 10 nego 15 hiljada a kao drugo nije ti ovo chelsea i engleska liga da 15 hiljada bude mizerno. razmisli malo kad pises jer ti samo klepas po tastaturi bez da se konsultujes sa necim sto se kod ostalih ljudi zove mozak. mogu sada da ti pisem ovdje roman o tome kakva je situacija i kakvo je stanje ne samo u FK Sarajevu nego u cijeloj lizi ali zasto bi to radio kada ti nisi u stanju da shvatis i mnogo jednostavnije stvari od toga. samo se pitam ko ti svako jutro pali kompjuter da mozes nas ovdje da fasciniras svojim glupostima
You are someone else I am still right here

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 jul 2009, 01:31

Pustite čovjeka na miru, kao da je ne znam ti ni ja što učinio. Uostalom, svako ima svoje mišljenje, svi se mi "mrzimo", pljujemo po klubovima, normala je to u ovoj ofucanoj državi.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 17 jul 2009, 01:32

Skim li je danas igrao njihov jadni seljo i kakva li je posjeta bila,neki dan su izgubili od famosa 2-1,pred oko 200-300 gledalaca,solidna posjeta,znam da im je krivo zbog toga sto nas moraju gledati u evropi,a ovi primaju 4 komada od nekakve lokomotive iz zagreba,al jbg nismo im mi krivi ;) Sarajevo odlicno odigralo,horde na sjeveru i pitari na istoku i zapadu fantasticni,slovacki navijaci nista posebno,navijaju 10 min,pa onda sjede 15min,cini mi se da su vise nas snimali nego sto su navijali ;)

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 17 jul 2009, 01:32

Koliko da traze za prenos 2 hiljade za kup uefa jel? 15 hiljada protiv Trnave je i vise nego dobro uostalom ti si mizeran bijednice kakva je to drzava i televizije u njoj kad ni jednu tekmu od nasih klubova u evropi ne prenose jesu li i Slavija,Sarajevo,Siroki,Zrinjski puno trazili

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jul 2009, 01:49

http://www.youtube.com/watch?v=AU6BUGoEYKA

Jedan video malo losije kvalitete sniman sa druge tribine tj zapada ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 17 jul 2009, 01:53

Svaka cast igracima, stvarno su odigrali "lavovski". Muminovic majstor, euro gol, cijeli stadion u transu poslije gola :mrgreen: Zadovoljan sam pobjedom, al' opet mi krivo sto nismo jos zabili koji gol, jer smo imali jos 1-2 100% sanse. Spartak znaci smjesna ekipa koja nije imala sut prema golu. Izveli ja mislim 2 kornera i to je to od njih. Nadam se da cemo proci ove levate, bolji smo za klasu od njih... Na sjeveru ludnica, perverzija ba 8-)

SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU!!! 8-)

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 17 jul 2009, 01:56

Ajde bez tih bolesnih prepucavanja,svaki sljedeći post u kojem se vrijeđa klub,nebitno Željo il Sarajevo će bit izbrisan,a sudionici "nagrađeni"!

Ma ljudi nevažno je jeli bilo 10 ili 15 tisuća,najvažnije je da se vraća vjera u nogomet,koju je narod izgubio,pored besparice,kredita i milion ostalih problema narod nema kad mislit o nogometu,ali evo naši nogometaši se trude da vrate vjeru u sport i to je najbitnije.

Još jednom čestitke na pobjedi i aBd prolaz dalje.

edit: zanima me jeli fks.info službena stranica kluba ?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Kyle88, MaroonBjelave, nedimmmm1337, riki46, Varijantas8 i 45 gostiju.