ova ekipa mora grcima dva zabitizizu1991 je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ova ekipa mora grcima dva zabitizizu1991 je napisao/la:
Slika je solidna i stabilna.Sakuragi je napisao/la:hvala pokusat cu kasnije poslati. ako ne dodje gledat cu ko i obicno preko linkova..Cartman je napisao/la:Znam da sam koristio jednom, ali ne posalju ti odma kljuc i vazi 24 sata otkad ti posalju. Tako da mozes za svaki slucaj poslat kasnije veceras, i onda se nadat da ce ti doc sutra.Sakuragi je napisao/la:Cartmane druze jesi ti preporucivao onaj NetTv Plus da se uzme besplatan kljuc za utakmicu dan prije tekme?![]()
jesi se ti upisivao? vidim traze i broj telefona i ostale podatke.
EDIT: Evo vidim da je ipak 48 sati...
de mi reci jel dobra slika na ovom net-tv?
Odlična opaska, ujedino i veoma logična. Zahirović je radilica ali da sam može držati poziciju zadnjeg veznog igrača, nema šanse, nije taj kalibar. Gubi se čovjek, gubio se protiv Latvije, zajedno sa Šunjićem je kriv za gol koji smo primili protiv Lihtenštajna jer nije ispratio svog čovjeka do kraja. Također je upitna njegova sposobnost da prenese loptu ili korektno doda prema naprijed a ne prema nazad sa tzv alibi pasovima. Solidan igrač kada ima još jednog pored sebe, kada je sam, belaj. Prilično sam ubijeđen da ćemo sa ovakvom formacijom imati velikih problema na sredini terena. Ode lopta na krilo pa onda u sredinu a u sredini Misimović i Zahirović i hop, lopta na 16 metara, problem 100% ;valterboy je napisao/la:
Ma dobra je formacija, izgleda to super na papiru ali bojim se da nije previse pritiska na Zahirovica? Lula i Steva ce cijeli mec biti na strani, up down up down, a Miske naprijed sa Vedom i Dzekom, jedino Zahir-beg da kontrolira tu cijelu centralnu sredinu
Nema Pandže bolanViper je napisao/la:--------------Begovic---------------
---Mujdza--Spahic--Pandza---Lulic---
--------------Zahirovic-------------
---Stevanovic---Misimovic----Salihovic
---------Dzeko---------Ibisevic
Malo je uheravo al hajSta mislite o ovom sastavu? Ja mislim da ce identicno ovako sutra istrcati na travnjak u Grckoj.
Prvi put za to cujemHariTz je napisao/la:Nema Pandže bolanViper je napisao/la:--------------Begovic---------------
Malo je uheravo al hajSta mislite o ovom sastavu? Ja mislim da ce identicno ovako sutra istrcati na travnjak u Grckoj.
Opet pogresan odgovor. VranjesViper je napisao/la:Prvi put za to cujemHariTz je napisao/la:Nema Pandže bolanViper je napisao/la:--------------Begovic---------------
Onda Sunjic
Sunjica? Ipak mislim da je povrijedjeni Pandza bolji izbor.Viper je napisao/la:Prvi put za to cujemHariTz je napisao/la:Nema Pandže bolanViper je napisao/la:--------------Begovic---------------
Onda Sunjic
Povreda koljena je, 6 mjeseci je odsutan. nisam opet siguran 100 %Donnie Darko je napisao/la:Kad vec spominjete Pandzu, sta je sa njim? Kad se vraca?
pa ovo ti je Stojan VranješViper je napisao/la:Sta vam smeta Sunjic. Po meni on je x puta bolji od Vranjesa
[youtube][/youtube] Mislim da bi ovo bolje Hasagic uradio
Ti ocigledno pratis reprezentaciju ko ja Snooker. Nemas pojma o kojem vranjesu se radi a komentarises.Viper je napisao/la:Sta vam smeta Sunjic. Po meni on je x puta bolji od Vranjesa
Dobro mislismuhamedhulk je napisao/la:Nije to isti Vranjes.. To je Stojan (mislim), a ovo je Ognjen (opet mislim)
Da, pogrijesio sam vidim sad, ali vi ljudi ne shvacate kvalitet Sunjica. I jos Vranjes nije pravi stoper, on je vise desni bek, dok je Toni cisti stoper.AÐ_Official je napisao/la:Ti ocigledno pratis reprezentaciju ko ja Snooker. Nemas pojma o kojem vranjesu se radi a komentarises.Viper je napisao/la:Sta vam smeta Sunjic. Po meni on je x puta bolji od Vranjesa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.