Eto ja se sjecam tekme ove sezone gdje Hardenu falio skok ili asistencija za TD (provjeri) i nije ulazio uopste u da uzme...NEZALAGANJE je napisao/la:Niko nije zaboravio Robinsonov nastup ako na to ciljas...Nijednom nije uradio sto je ovaj uradio,kao i jos neki drugi.Ako ne vjerujes,imas snimak te tekme protiv LAC ,pa provjeri sam...lumani je napisao/la:ahhh ahhh,ma ko mi je to zaboravio 1993/1994NEZALAGANJE je napisao/la: Pa naravno...Takve stvari i pokazuju karakter,kao i koliki ego imaju takvi igraci.Ne mozes u timskom sportu biti takav,moras "get over yourself" sto kaze Pop.
@aleme Kako ti plitko razmisljas prijatelju,to je nevjerovatno...Niko ovdje ne spori njegov talenat i ne prica o tome,vec o KARAKTERU.Kontas?I NE SPOMINJE SE SAMO ON,vec svi koji to rade!Ali razumijem zasto ga branis,jer je i Harden na isti nacin dolazio do nekih svojih TD ova, dok se ja, s druge strane sjecam utakmica kad je Pop vadio Manua i hladio ga po 10min do kraja tekme,a ovom trebao jedan broj necega do TD-a.Pa ce se sutra pricati kako Manu nikada nije uspio uraditi to i nije bio kalibar tih igraca koji su imali TD,a niko nece znati pravu istinu i nacine na koji su neki to ostvarivali,a neki nisu...
Ja Russa uopste i ne gotivim plaho, ali cijenim njegov talent i agresivnost, a nonstop se degradira iz razloga u vecini sto se ne gotivi. Lik je 3-i najbolji igrac lige, koliko god to nekom ne pasalo i koliko god da je "glup"....