De nam i ovaj osjecaj od jucer docarajtropic je napisao/la:Ne znam sto bi se mi crvenili ? Neka se crveni sudija i njegovi pomocnici . Ali prvi poraz jako boli , znam taj osjecaj . :/
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: N.K Jedinstvo Bihac
FOTKE: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 899&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

esprit je napisao/la:De nam i ovaj osjecaj od jucer docarajtropic je napisao/la:Ne znam sto bi se mi crvenili ? Neka se crveni sudija i njegovi pomocnici . Ali prvi poraz jako boli , znam taj osjecaj . :/
hahahaha nemoj ih tako vidis da svi sute,neka ih u drugu ligu tu mogu nesto napraviti
ovdje treba uvesti psiho test prije ulaska na podfurum vjerujem da bi vecina popadala, ili su balavurdija kojim je jedina satifakcija u zivotu pisati velikim slovima po forumu i ispadati glup.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Toliko govorili o PL a vec u 10-om kolu sve palo u vodu 
I sta je tebe tu iznenadilo, vidis da svake godine govorimo o PL do 10 kola, i govorit cemo u iducih par sezona isto tako.Pa ebo ga ti ljudski se nadati, a to sto nismo realni to je vec za dublje analizeAboveTheLaw je napisao/la:Toliko govorili o PL a vec u 10-om kolu sve palo u vodu
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Posteno,jedno su ambicije drugo su mogucnostiunavita je napisao/la:I sta je tebe tu iznenadilo, vidis da svake godine govorimo o PL do 10 kola, i govorit cemo u iducih par sezona isto tako.Pa ebo ga ti ljudski se nadati, a to sto nismo realni to je vec za dublje analizeAboveTheLaw je napisao/la:Toliko govorili o PL a vec u 10-om kolu sve palo u vodu
Izvinite decki ... Sad sam gledao prijasnje komentare nasih pojedinih momaka na ovoj temi . Svi su najavljivali Premier Ligu a nisu bili dobro upuceni u stanje u klubu i ambicije za ovu sezonu . Ambicije su bile :
- ekipa sastavljena od igraca iz Bihaca i USK
- pojacanja samo ako su bas potrebna i ako su puno puta bolji od nasih
- osiguravanje sredstava za placanje nogometasa
- stvaranje ekipe za Premier Ligu
- zlatna sredina
- napad na Premier Ligu ako uslovi budu dozvoljavali
Znaci Uprava nije najavljivala Premier Ligu kao i proslih godina , momci su izmisljali neke stvari . Ekipa je domaca + Handzic i Mujezinovic koji nam nisu ni potrebni jer sjede na klupi svaku utakmicu ( trose se pare na njih uzalud ) . Igraci nisu mozda nekih mjesec dana platu dobili ( Troglav isto ne daje svojima pare pa ljudi pobjedjuju kod kuce ) . Ekipa , iako su pojedinacno dobri , se ne moze stvarati bez kvalitetnog trenera kako Sefa strucnog staba tako i pomocnog i kondicionog . Znaci dobra ekipa kojoj fali jedan kvalitetan igrac koji uz Cahtarevica moze asistirati i jedan koji moze zabiti gol iz bilo koje pozicije . Po meni zlatna sredina ove lige ne postoji . Ili si u vrhu ili ispadas iz lige . I sad sta su momci najavljivali ... Kakve takve uslove imamo ali jedna lasta ne cini proljece kao ni one prve dvije pobjede na pocetku . Mislim da nam je skroz igra opala nakon one utakmice u Kaknju i da se tu vidjelo koliko mozemo i vrijedimo . Najbitnije je da se ova ekipa sacuva na polusezonu i da se dovedu 2-3 igraca koja mogu puno pomoci . Halid Delic i Sanid Halilovic po meni najbolja rijesenja . Nije ovo od mene da pokusam izvuci ekipu i ove nase forumase iz ovog prozivanja po forumu ( zbog kojeg su i sami krivi ) nego da upoznam ostale sa stanjem i ambicijama u klubu . Ako sam gdje pogrijesio neka me isprave moji drugovi . Pozdrav
- zlatna sredina
Znaci Uprava nije najavljivala Premier Ligu kao i proslih godina , momci su izmisljali neke stvari . Ekipa je domaca + Handzic i Mujezinovic koji nam nisu ni potrebni jer sjede na klupi svaku utakmicu ( trose se pare na njih uzalud ) . Igraci nisu mozda nekih mjesec dana platu dobili ( Troglav isto ne daje svojima pare pa ljudi pobjedjuju kod kuce ) . Ekipa , iako su pojedinacno dobri , se ne moze stvarati bez kvalitetnog trenera kako Sefa strucnog staba tako i pomocnog i kondicionog . Znaci dobra ekipa kojoj fali jedan kvalitetan igrac koji uz Cahtarevica moze asistirati i jedan koji moze zabiti gol iz bilo koje pozicije . Po meni zlatna sredina ove lige ne postoji . Ili si u vrhu ili ispadas iz lige . I sad sta su momci najavljivali ... Kakve takve uslove imamo ali jedna lasta ne cini proljece kao ni one prve dvije pobjede na pocetku . Mislim da nam je skroz igra opala nakon one utakmice u Kaknju i da se tu vidjelo koliko mozemo i vrijedimo . Najbitnije je da se ova ekipa sacuva na polusezonu i da se dovedu 2-3 igraca koja mogu puno pomoci . Halid Delic i Sanid Halilovic po meni najbolja rijesenja . Nije ovo od mene da pokusam izvuci ekipu i ove nase forumase iz ovog prozivanja po forumu ( zbog kojeg su i sami krivi ) nego da upoznam ostale sa stanjem i ambicijama u klubu . Ako sam gdje pogrijesio neka me isprave moji drugovi . Pozdrav
Pored Handzica i Mujezinovica koje si spomenuo, tu su jos Cizmic, Kovacevic i Drljaca koji su sa strane dok su ostali ili iz Bihaca ili sa naseg kantonatropic je napisao/la:Izvinite decki ... Sad sam gledao prijasnje komentare nasih pojedinih momaka na ovoj temi . Svi su najavljivali Premier Ligu a nisu bili dobro upuceni u stanje u klubu i ambicije za ovu sezonu . Ambicije su bile :
- zlatna sredina
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Ma zezam se malo , dont panicunavita je napisao/la:I sta je tebe tu iznenadilo, vidis da svake godine govorimo o PL do 10 kola, i govorit cemo u iducih par sezona isto tako.Pa ebo ga ti ljudski se nadati, a to sto nismo realni to je vec za dublje analizeAboveTheLaw je napisao/la:Toliko govorili o PL a vec u 10-om kolu sve palo u vodu
Dobro , Kova i Pasa su duze nego Vlado i ova 2 u Jedinstvu . Ali ipak oni i igraju za razliku od ove 2 .
ma jesu, ali ova dva mujezinovica i handzica na polusezoni otjerati sta ce nam na klupi ...tropic je napisao/la:Dobro , Kova i Pasa su duze nego Vlado i ova 2 u Jedinstvu . Ali ipak oni i igraju za razliku od ove 2 .
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jel stizete 
hajde neko od vas iz kombija sto gostuje nek mi se javi na pp
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
mogu li gostujuci navijaci biti na utakmici ako vi imate zabranu igranja bez publike ??staragarda je napisao/la:jel stizete
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
de mi reci da se z.a.j.e.b.a.j.e.sLloriS je napisao/la:mogu li gostujuci navijaci biti na utakmici ako vi imate zabranu igranja bez publike ??staragarda je napisao/la:jel stizete
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Joj pitanjastaragarda je napisao/la:de mi reci da se z.a.j.e.b.a.j.e.sLloriS je napisao/la:mogu li gostujuci navijaci biti na utakmici ako vi imate zabranu igranja bez publike ??staragarda je napisao/la:jel stizete
hajde neko od vas iz kombija sto gostuje nek mi se javi na pp..molim te
..
Mogu. Ali doci u shoping u Tuzlu.
Mogu, zadnju tekmu smo navijali na istoku, a ako to budu zabranili ima brdo onako se može gledat kao što ste gledali u Kaknju. Bujrum.LloriS je napisao/la:mogu li gostujuci navijaci biti na utakmici ako vi imate zabranu igranja bez publike ??staragarda je napisao/la:jel stizete
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Mislim da se preskace ovo gostovanje . Informisite se na forumu Nk Jedinstva na nasoj stranici
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Niko ovdje nije ni najavljivao premijer ligu osim dvojice forumasa koji su to uradili na svoju ruku. Jedinstvo ima dobru ekipu, a los rezultat je posljedica nekih drugih internih desavanja u klubu. I tome nikada nece doci kraj.
U ovoj ligi su Jedinstvo, Rudar, Buducnost, Iskra i sada Sloboda uvijek favoriti za premijer ligu na pocetku sezone ma kakvu god ekipu imali.. Oni ce u ovoj ligi uvijek imati glavnu ulogu i donosice kakav-takav kvalitet u nekvalitetnoj ligi. U najmanju ruku uvijek ce biti standardni, dok se ce se ostali klubovi setati tamo-vamo. Koliko god se drugi s tim ne slagali, pa cak i ovi maloljetni salabajzeri. Izdvojio bih jos i Radnicki Lukavac zbog Siouxa. Taj klub zasluzuje da udje barem jednom u Premijer ligu, ako nista zbog njih.
Koja god ekipa da udje u premijer ligu, njima je sudbina Gradine iz Srebrenika. Izlet u PL i ekspresan povratak u nizi rang. A nakon toga rasulo i moguce dalje nazadovanje.
U ovoj ligi su Jedinstvo, Rudar, Buducnost, Iskra i sada Sloboda uvijek favoriti za premijer ligu na pocetku sezone ma kakvu god ekipu imali.. Oni ce u ovoj ligi uvijek imati glavnu ulogu i donosice kakav-takav kvalitet u nekvalitetnoj ligi. U najmanju ruku uvijek ce biti standardni, dok se ce se ostali klubovi setati tamo-vamo. Koliko god se drugi s tim ne slagali, pa cak i ovi maloljetni salabajzeri. Izdvojio bih jos i Radnicki Lukavac zbog Siouxa. Taj klub zasluzuje da udje barem jednom u Premijer ligu, ako nista zbog njih.
Koja god ekipa da udje u premijer ligu, njima je sudbina Gradine iz Srebrenika. Izlet u PL i ekspresan povratak u nizi rang. A nakon toga rasulo i moguce dalje nazadovanje.
Zadnja izmjena: F.G.R. HARMANI, dana/u 17 okt 2012, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
MENI MOJE, A VAMA VASE
Dobro je mi smo onda 3/5 barem u ovoj polusezoni pobjedili.F.G.R. HARMANI je napisao/la:U ovoj ligi su Jedinstvo, Rudar, Buducnost, Iskra i sada Sloboda uvijek favoriti za premijer ligu na pocetku sezone ma kakvu god ekipu imali..
Slažem se to zadnje za ekipu koja uđe u PL - da će ista sudbina Gradine zadesiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.