Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

xaviesta
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la xaviesta » 22 avg 2012, 18:24

ripper je napisao/la:Je li ovaj neandertalac Pepe igrao kad su Mourinhovi dečki popušili petardu :?:
Igro je naravno, i on je bio blizu nervnog sloma kao kolega mu Ramos. Messi bio ponajbolji na terenu, bas kao na onoj utakmici kada je omogucio Abidalu da postigne gol, covjeku koji je prije toga u citavoj karijeri postigao jedan gol iz igre. To dovoljno govori o cuvanju Messija :lol:
Don't hate what you don't understand.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 22 avg 2012, 18:29

LBJ MVP je napisao/la:Shvatam te messilla :mrgreen:
Normalno da me shvataš. :mrgreen:
Više mi je dosadilo gađat' ga daljinskim kad udara Messiju po nogama. :lol: :D

Pa njih se 7 ( :mrgreen: ) okupi kad Messi ima loptu i normalno da čovjek ne može dati gola tako la'ko, ali su zato asistencije bile na vanzemaljskom nivou. :D 8-)
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 22 avg 2012, 18:38

Kojih 5-0? Novinari svasta izmisljaju.
xaviesta je napisao/la: Igro je naravno, i on je bio blizu nervnog sloma kao kolega mu Ramos. Messi bio ponajbolji na terenu, bas kao na onoj utakmici kada je omogucio Abidalu da postigne gol, covjeku koji je prije toga u citavoj karijeri postigao jedan gol iz igre. To dovoljno govori o cuvanju Messija :lol:
Pa ako ga je dobro cuvao, ne mora znaciti da ce ga SAM potpuno odsjeci i igrati flastera na njemu cijelu utakmicu.
I ne siri dezinformacije. Abidal je prije Athletica i Madrida zabio dva gola za Lyon.

Od deset utakmica protiv Barce, Pepe je odigrao mozda njih dvije lose. I trebate biti sretni sto ga nema sutra, mozda uspijete zabiti pocasni gol pred kraj utakmice za 1-2 ili 1-3.

I ima li neko da želi opkladu? Pobjednik ne sutrasnje utakmice nego Superkupa? Naravno, zelim samo one sa duzim stazom ovdje na forumu, ne one sa po 100,200 postova.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 22 avg 2012, 18:48

[youtube][/youtube]

Valjda ce sutra Villa nastupiti, barem pola sata...da šukne pod precku koji evro gol ovim madridskim romima

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 22 avg 2012, 19:09

ripper je napisao/la: ovim madridskim romima
Mislim da si se zajebao. Madridski su kraljevi, ne romi.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

madridist
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la madridist » 22 avg 2012, 19:14

Prvi njegov zaj.eb je bio kad je izabrao nick,
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 22 avg 2012, 19:16

madridist je napisao/la:Prvi njegov zaj.eb je bio kad je izabrao nick,
Zaboravio je dodat "t", ispred "r" u nicku.

Nego, ko prenosi sutra ovaj duel?

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 22 avg 2012, 19:18

D10S je napisao/la: Pa ako ga je dobro cuvao, ne mora znaciti da ce ga SAM potpuno odsjeci i igrati flastera na njemu cijelu utakmicu.
I ne siri dezinformacije. Abidal je prije Athletica i Madrida zabio dva gola za Lyon.

Od deset utakmica protiv Barce, Pepe je odigrao mozda njih dvije lose. I trebate biti sretni sto ga nema sutra, mozda uspijete zabiti pocasni gol pred kraj utakmice za 1-2 ili 1-3.

I ima li neko da želi opkladu? Pobjednik ne sutrasnje utakmice nego Superkupa? Naravno, zelim samo one sa duzim stazom ovdje na forumu, ne one sa po 100,200 postova.
Covjek asistira dva puta i neko ga dobro cuvao? Dabogda ga svaki put tako dobro cuvao

Ne sirim ja dezinformacije nego ti . Đaba si provjerav'o na wikipediji, oba gola su postignuta iz penala od toga jedan nakon produžetaka u kupu. Uostalom ni to nije toliko bitno, bitna je poenta.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 22 avg 2012, 19:22

D10S je napisao/la:
madridist je napisao/la:Prvi njegov zaj.eb je bio kad je izabrao nick,
Zaboravio je dodat "t", ispred "r" u nicku.

Nego, ko prenosi sutra ovaj duel?
SK Prime
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 22 avg 2012, 19:35

xaviesta je napisao/la: Covjek asistira dva puta i neko ga dobro cuvao? Dabogda ga svaki put tako dobro cuvao
Nogometna obrana se uglavnom sastoji od cetiri igraca, plus jedan ili dva defanzivna vezna. Ako protivnik da gol, ne mora znaciti da je iskljucivo jedna osoba kriva za gol. Pepe kao individua i nije bas flopao ucestalo protiv Barce, naprotiv, skoro svaki klasiko on je dobro odigrao (kad kazem skoro, naravno da ne mislim na onaj kada je Messiju stao na ruku da se ne bi ko zaletio). I gol je bitniji od asistencije.
xaviesta je napisao/la: Ne sirim ja dezinformacije nego ti . Đaba si provjerav'o na wikipediji, oba gola su postignuta iz penala od toga jedan nakon produžetaka u kupu. Uostalom ni to nije toliko bitno, bitna je poenta.
Da i to zacas pobijem.
[youtube][/youtube]

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 22 avg 2012, 19:36

D10S je napisao/la:
ripper je napisao/la: ovim madridskim romima
Mislim da si se zajebao. Madridski su kraljevi, ne romi.
Kraljevi mogu biti u Madridu samo, cak ni u široj Kastilji ne mogu.
Obicna skupina placenih cincara koje vodi poznati portugalski čergaš, pod patronažom senilnog kralja kojeg više niko ne yebe ni 2%

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 22 avg 2012, 19:51

D10S je napisao/la: Nogometna obrana se uglavnom sastoji od cetiri igraca, plus jedan ili dva defanzivna vezna. Ako protivnik da gol, ne mora znaciti da je iskljucivo jedna osoba kriva za gol. Pepe kao individua i nije bas flopao ucestalo protiv Barce, naprotiv, skoro svaki klasiko on je dobro odigrao (kad kazem skoro, naravno da ne mislim na onaj kada je Messiju stao na ruku da se ne bi ko zaletio). I gol je bitniji od asistencije.
Pa niko i ne prica o Pepeovoj krivici, pobogu pa nije on Albiol. Govorimo o mitu kako je Pepe u skoro svakoj utakmici ustopao Messija, sto naravno nije tacno.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 22 avg 2012, 20:37

Cigani,cerga,kralj, yebačina,postotci. Rekao bih da previse gledas sapunice. Govor mrznje na nivou hoču-neču bparene, @riper down boy.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 22 avg 2012, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 22 avg 2012, 21:58

D10S je napisao/la:I ima li neko da želi opkladu? Pobjednik ne sutrasnje utakmice nego Superkupa? Naravno, zelim samo one sa duzim stazom ovdje na forumu, ne one sa po 100,200 postova.
Reci mi jedan dobar razlog da se kladim sa tobom.
Znaci, ovo ti je cetvrti ili peti nick, nisi ispostovao ni onu opkladu sa @monologom i sutra ces najvjerovatnije dobit trajni, a ako ne sutra onda slijedece sedmice.
Znaci nikakve fajde i ako/kad izgubis opkladu.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 22 avg 2012, 23:50

madridist je napisao/la:Cigani,cerga,kralj, yebačina,postotci. Rekao bih da previse gledas sapunice. Govor mrznje na nivou hoču-neču bparene, @riper down boy.
Zanimljiv fenomen kako primjetiš sranja i govor mržnje samo kod mene, a ne vidiš to isto kod svog pajdaša i toplog buraza Portilla :o :shock: zbilja si nevjerovatan

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 22 avg 2012, 23:58

A vidi ti otkacenjaka koji se fura na fosiliziranog Eastwooda, kako ležerno utipkava te smajlije :mrgreen: fino te pratiti, samo ti...ne daj se omesti u svom laprdanju ;)

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 23 avg 2012, 00:46

Vidi se da je včrs okršaj.

Zakuhalo se samo tako ! :lol: :lol:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 23 avg 2012, 08:13

Bit će bOnova večeras :mrgreen: :D

slika

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 avg 2012, 09:04

messilla je napisao/la: Reci mi jedan dobar razlog da se kladim sa tobom.
Znaci, ovo ti je cetvrti ili peti nick, nisi ispostovao ni onu opkladu sa @monologom i sutra ces najvjerovatnije dobit trajni, a ako ne sutra onda slijedece sedmice.
Znaci nikakve fajde i ako/kad izgubis opkladu.
:lol:
Nek si me napomenuo. 8-) Portillo, ako se ne varam kladili smo se u avatar i potpis. U pitanju je bila opklada glede Alexisa i njegovih nastupa. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 avg 2012, 10:57

adas_barca je napisao/la:Bit će bOnova večeras :mrgreen: :D

slika
Otkud Realovi bekovi na tim stranama, Coentrao i Arbeloa? Da nije greška, Arbeloa bi trebao desno, a žutokljunac lijevo? :roll: :mrgreen:
Srce mi k'o Velež kad vidim da Albiol igra 8-) :lol:

Šta mi se do sad sviđa kod Tite ( :mrgreen: ), jest to da ne fura Iniestu više po krilu, kao što je to Pep radio...ovdje je on najjači, sredina uz Xavija. 8-)

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.