Pa šta ja znam, obično sam kritičan prema reprezentaciji, ali meni ono jučer nije bilo uopće loše, pojedini su mi dijelovi bili jako dobri. Pogotovo prvih 20 minuta 1.poluvremena, baš su lijepo igrali, od noge do noge, dodavanja iz prve, bez zadržavanja lopte, brza prebacivanja. Samo što završnici fali. Da Silva mi je najmanje pružio, baš mi ga je žao, ali pružio bih priliku nekom drugome.
Po meni je Kranjčar bio najbolji na terenu, dok je igrao, iako treba malo više biti sebičan i opaliti po golu jer ima dobru udarčinu.
A nešto gledam jučerašnje igrače na terenu i njihove klubove i igračke početke (nogometne škole). Ako sam dobro prebrojao čak ih je 7 u ukrajinskoj i ruskoj ligi. Tko bi se tome nadao, pa sjećam se da su do prije 10 godina svi bježali na zapad, počevši od samih Rusa. Al, to je para vrti gdje burgija neće.
A što se tiče nogometnih škola i začetaka, siguran sam da će u budućnosti dominirati Dinamovi puleni. Pa i sad kad pogledam, na terenu su većinom iz Dinamove škole. Modrić, Kranjčar, Mandžukić, Vukojević - nositelji igre + Lovren, Ćorluka. Od Hajdukovaca, tu su tek Srna, Kalinić, Strinić i Pletikosa, možda sam još nekoga i zaboravio, al to je više manje to. I još koji dijasporac i to je to.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"