Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Ova tema sluzi iskljucivo za prepucavanje navijaca Zelje i Sarajeva, pa zar ima iko na Svijetu da navija za Olimpik 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Naravno da je usmjereno protiv fudbala ovo je sve samo nije sportski potez!maltasa je napisao/la:Jako je interesantno da niko nije shvatio poentu.
Dok Olimpik mora da plaća policajce, i obezbjedjenje gotovo 20 milja maraka, druga dva kluba koja imaju podršku vladajućih struktura u gradu, mogu da prodje bez ikakvog plaćanja jer je provjereno da ne daju ni dinara za gore pomenuto. Znači mi možemo da radimo šta hoćemo a od Olimpik ćemo **** obrisati kad svršimo.
Ovo nije usmjereno niti protiv fudbala, niti protiv navijača Željezničara, niti protiv bilo koga, jednostavna procjena kaže da je puno jeftinije dati 3000 nego 20000 KM, pri tome ne morati razmišljati niti strahovati od mogućeg incidenta koji se može desiti, mada ne mora.
Olimpiku se nakon potpisa ugovora o korištenju stadiona posebno pdvuklo da će im svaka česma razbijena na stadionu biti obračunata, dok su neki drugi devastirali stadion pa nisu dinara dali.
Samo fer odnos to je što se traži. Danas su htjeli zaklati Olimpik, sutra će se to desiti i ostalim sarajevskim klubovima, Vratniku, SAŠK-u i ostalim svima osim "gigantima".
Pozdrav i ne želim da ulazim u polemike ali ste otišli u pogrešnom smjeru pa sam morao reagovati. Pošto ne volite pročitati i razmisliti prije nego napišete.
Daću vam temu za razmišljanje.
Stadion Grbavica gradski derbi, ako bi bio po jednakim aršinima koji su postavljeni pred Olimpik danas, (100 policajaca, 80 redara, željezna ograda za kontrolne punktove, obustava saobraćaja), vuče sa sobom sigurno duplo ako ne i više troškova. Da li biste podržali odluku da klub koji nema nikakve prihode, da ide u još veću dubiozu ??? Naravno da ne bi ???
Da li je to dobro za fudbal ??? Naravno da nije i zato se zbog ovog poteza UO izvinio i javnosti u BiH i posebno gradjanima Sarajeva, u ovom slučaju prvenstveno navijačima Željezničara,ali je jednostavno dovedeno pred zid i dalje nije moglo. Zašto bi Olimpik bio taj koji bi punio Kantonalni budžet, isti onaj koji je dekretom proglasio vrhunskim kolektivima Sarajevo i Željezničar, dok je Olimpik stavio u neku drugu kategoriju. Ili recimo grad koji daje pare (čini mi se 200.000 KM) za izgradnju istočne tribine stadiona Grbavica, a kadetima Olimpika ne želi da plati autobus za Banja Luku pišljivih 1000 KM u momentu kada se ti isti kadeti bore za titulu prvaka BiH, o Opštini Novi grad i da ne govorim. Oni ne žele ni da čuju za bilo koju vrstu pomoći pa da su bar dali plaketu jednu za sve ove godine.....
Da ne bude zabune Sarajevo i Željezničar su za bh. pojmove veliki klubovi, nažalost samo imenom sada, ali sigurno sa tradiicjom i istorijom koju će rijetko koji klub ovdje dostići, i mi smo složni da se treba pomagati pomenute kolektive, ali postoji i još jedan kolektiv koji se bori i dokazuje iz godine u godinu. Ili je možda to problem što se kolačić mora podijeliti na tri dijela, a ne na dva kako su dosada navikli ?????
Ovo danas je bilo vrhunac svega. Ako mislite da nema para za organizaciju utakmice grdno ste se prevarili, ali .... Na ovakav način nikako ....
Grad je odlucio pomoci dva kluba iz grada koji budu imali bolje rezultate da je kojim slucajem olimpik bio ispred Zelje ili sarajeva oni bi dobijali tu pomoc i to se znalo jos pocetkom prosle sezone ovo sto olimpik pokusava je mrtvo preseravanje bilo bi isto da Zeljo uvede neke mesare na utakmici i da lome noge vasim igracima i da na kraju neko jos izjavi da je sve bilo fer i korektno i da nije bilo usmjereno protiv nikog i da ste vi nase ljubicice...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
A haj ti meni molim te reci gdje je neko pomenuo da će to uraditi ???? To je jedna od mogućnosti jednaka onoj da će nakon utakmice svi otići saditi cvijeće !!!! Pa mi ti navedi jednu utakmicu nakon koje su navijači sadili cvijeće.KB-TM87 je napisao/la:Haj mi molim te navedi kad su zadnji put navijači Željezničara čupali stolice na bilo kojem meču ?
Mi govorimo o postojećim troškovima koji su fiksni, i samo i jedino za Olimpik u ovom gradu. A na moguće incidente smo upozoreni na sastanku u MUP- vjerovatno vodjeni činjenicom da se nedavno desio incident u Fojnici, na tuču na proslavi titule, na ulazak navijača protiv Slavije, na bakljade i sve to što prati navijački pokret.... Ako si ikad čuo za operativnu obradu onda ti je jasno, ako nisi jbg kasno je sutra ti objasnim
hoće privatan klub, onda nek ga nauče voditi, pa svugdje u svijetu su ulaznice jedan od glavnih prihoda, ako ne znaju prodati 5000 ulaznica, onda kao očekuju da će imati prihode kad dođe privatizacija, Gracić sam sebi skače u stomak, prvo najavljuje novi europski model vođenja kluba a onda ne može organizovati jednu utakmicu, drago mi je bilo zbog Olimpika ali ako će igrati stalno pred 30000 praznih zelenih stolica onda nek idu u drugu ligu
jbg preko noci hocete da ste u rangu zelje i sarajeva, ne moze kralju, privatni ste klub i toga se i drzite, odyebite od budzetamaltasa je napisao/la:A haj ti meni molim te reci gdje je neko pomenuo da će to uraditi ???? To je jedna od mogućnosti jednaka onoj da će nakon utakmice svi otići saditi cvijeće !!!! Pa mi ti navedi jednu utakmicu nakon koje su navijači sadili cvijeće.KB-TM87 je napisao/la:Haj mi molim te navedi kad su zadnji put navijači Željezničara čupali stolice na bilo kojem meču ?
Mi govorimo o postojećim troškovima koji su fiksni, i samo i jedino za Olimpik u ovom gradu. A na moguće incidente smo upozoreni na sastanku u MUP- vjerovatno vodjeni činjenicom da se nedavno desio incident u Fojnici, na tuču na proslavi titule, na ulazak navijača protiv Slavije, na bakljade i sve to što prati navijački pokret.... Ako si ikad čuo za operativnu obradu onda ti je jasno, ako nisi jbg kasno je sutra ti objasnim
Cuva Bog Zelju svog!
Jedan si od rijetkih koji se razumije, sa kojim se može pričati jer uvijek pričaš argumentima. Ali grad ne može pomoći klubove koji imaju bolj erezultate, jer da je bila obrnuta situacija opet bi "giganti" dobili Olimpik ne. Ovo je gubitak za sviju a pogotovo za navijače, zato se i predsjednik lično izvinio svima a posebno gradjanima Sarajeva, ali morate shvatiti da je jako puno stvari koje se prelamaju preko ledja Olimpika, u ovom gradu nauštrb Sarajeva i Željezničara.pile87 je napisao/la: Naravno da je usmjereno protiv fudbala ovo je sve samo nije sportski potez!
Grad je odlucio pomoci dva kluba iz grada koji budu imali bolje rezultate da je kojim slucajem olimpik bio ispred Zelje ili sarajeva oni bi dobijali tu pomoc i to se znalo jos pocetkom prosle sezone ovo sto olimpik pokusava je mrtvo preseravanje bilo bi isto da Zeljo uvede neke mesare na utakmici i da lome noge vasim igracima i da na kraju neko jos izjavi da je sve bilo fer i korektno i da nije bilo usmjereno protiv nikog i da ste vi nase ljubicice...
Ova zadnja stvar je prevršila svaku mjeru
@ mirzaaaa ti si pogodio u sridu svojim postom treba **** Olimpik od budžeta kada se dijeli , a kda se puni naravno da i Olimpik treba puniti kao i svi ostali plitko plitko....
Zadnja izmjena: maltasa, dana/u 30 jul 2010, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
zasto bi grad, ili kanton ili bilo ko drugi ulagao u prakticno privatni projekat jednog lica, sta mislis da li bi gradjani sarajeva dozvolili, kada bi ih neko pitao, da se od njihovog novca finansira projekat izgradnje vještackog sportskog kolektiva ciji je jedini cilj licno bogacenje pojedinaca ili bolje reci jednog covjekamaltasa je napisao/la:Jako je interesantno da niko nije shvatio poentu.
Dok Olimpik mora da plaća policajce, i obezbjedjenje gotovo 20 milja maraka, druga dva kluba koja imaju podršku vladajućih struktura u gradu, mogu da prodje bez ikakvog plaćanja jer je provjereno da ne daju ni dinara za gore pomenuto. Znači mi možemo da radimo šta hoćemo a od Olimpik ćemo **** obrisati kad svršimo.
Ovo nije usmjereno niti protiv fudbala, niti protiv navijača Željezničara, niti protiv bilo koga, jednostavna procjena kaže da je puno jeftinije dati 3000 nego 20000 KM, pri tome ne morati razmišljati niti strahovati od mogućeg incidenta koji se može desiti, mada ne mora.
Olimpiku se nakon potpisa ugovora o korištenju stadiona posebno pdvuklo da će im svaka česma razbijena na stadionu biti obračunata, dok su neki drugi devastirali stadion pa nisu dinara dali.
Samo fer odnos to je što se traži. Danas su htjeli zaklati Olimpik, sutra će se to desiti i ostalim sarajevskim klubovima, Vratniku, SAŠK-u i ostalim svima osim "gigantima".
Pozdrav i ne želim da ulazim u polemike ali ste otišli u pogrešnom smjeru pa sam morao reagovati. Pošto ne volite pročitati i razmisliti prije nego napišete.
Daću vam temu za razmišljanje.
Stadion Grbavica gradski derbi, ako bi bio po jednakim aršinima koji su postavljeni pred Olimpik danas, (100 policajaca, 80 redara, željezna ograda za kontrolne punktove, obustava saobraćaja), vuče sa sobom sigurno duplo ako ne i više troškova. Da li biste podržali odluku da klub koji nema nikakve prihode, da ide u još veću dubiozu ??? Naravno da ne bi ???
Da li je to dobro za fudbal ??? Naravno da nije i zato se zbog ovog poteza UO izvinio i javnosti u BiH i posebno gradjanima Sarajeva, u ovom slučaju prvenstveno navijačima Željezničara,ali je jednostavno dovedeno pred zid i dalje nije moglo. Zašto bi Olimpik bio taj koji bi punio Kantonalni budžet, isti onaj koji je dekretom proglasio vrhunskim kolektivima Sarajevo i Željezničar, dok je Olimpik stavio u neku drugu kategoriju. Ili recimo grad koji daje pare (čini mi se 200.000 KM) za izgradnju istočne tribine stadiona Grbavica, a kadetima Olimpika ne želi da plati autobus za Banja Luku pišljivih 1000 KM u momentu kada se ti isti kadeti bore za titulu prvaka BiH, o Opštini Novi grad i da ne govorim. Oni ne žele ni da čuju za bilo koju vrstu pomoći pa da su bar dali plaketu jednu za sve ove godine.....
Da ne bude zabune Sarajevo i Željezničar su za bh. pojmove veliki klubovi, nažalost samo imenom sada, ali sigurno sa tradiicjom i istorijom koju će rijetko koji klub ovdje dostići, i mi smo složni da se treba pomagati pomenute kolektive, ali postoji i još jedan kolektiv koji se bori i dokazuje iz godine u godinu. Ili je možda to problem što se kolačić mora podijeliti na tri dijela, a ne na dva kako su dosada navikli ?????
Ovo danas je bilo vrhunac svega. Ako mislite da nema para za organizaciju utakmice grdno ste se prevarili, ali .... Na ovakav način nikako ....
olimpik je de jure privatni projekat jednog lica i kao takav nema pravo traziti pomoc bilo kojeg nivoa vlasti
daleko od toga da mrzim Olimpik,cak mi je vecina toga sto Gracic radi pozitivno i gledam na to sa simpatijama,ali ovo je smjesno ali totalno.
Olimpik ,kao,zahtjeva da ima isti status kao Sarajevo i zeljeznicar u gradu Sarajevu,pa jel' on normalan covjek
Toje isto kao da f.k Rad trazi da grad Beograd podrzi jednako njega kao Partizan i Zvezdu. Sta vam je ba.
Pa ni Espanjol koji je ipak klubcina nema ni blizu iste popuste i status kao Barselona.
Itd. Itd. ima tih primjera u svim gradovima i drzavama planete.
Zna se sta su Sarajevo i Zeljeznicar za ovaj grad. Zna se da sta god uradili ,pa i zasr*ali,da ce se to na kraju istolerisati jer su to brend klubovi,i jedina dva kluba koja mogu (ne kazem uvijek,ali MOGU I JESU VISE PUTA) skupiti po utakmici 40.000,30.000,20.000.. ljudi. A da ne kazem sta znaci gradski derbi.
O tome koliko Olimpik ima kapaciteta,koliko je njegovo ime i velicina bitni kao brend za grad Sarajevo itd.itd o tome ne vrijedi ni pricati.
Napominjem opet,ne zelim Olimpiku nista lose,ni Gracicu,ali se covjek opasno poceo GUBITI.
Olimpik ,kao,zahtjeva da ima isti status kao Sarajevo i zeljeznicar u gradu Sarajevu,pa jel' on normalan covjek

Toje isto kao da f.k Rad trazi da grad Beograd podrzi jednako njega kao Partizan i Zvezdu. Sta vam je ba.
Pa ni Espanjol koji je ipak klubcina nema ni blizu iste popuste i status kao Barselona.
Itd. Itd. ima tih primjera u svim gradovima i drzavama planete.
Zna se sta su Sarajevo i Zeljeznicar za ovaj grad. Zna se da sta god uradili ,pa i zasr*ali,da ce se to na kraju istolerisati jer su to brend klubovi,i jedina dva kluba koja mogu (ne kazem uvijek,ali MOGU I JESU VISE PUTA) skupiti po utakmici 40.000,30.000,20.000.. ljudi. A da ne kazem sta znaci gradski derbi.
O tome koliko Olimpik ima kapaciteta,koliko je njegovo ime i velicina bitni kao brend za grad Sarajevo itd.itd o tome ne vrijedi ni pricati.
Napominjem opet,ne zelim Olimpiku nista lose,ni Gracicu,ali se covjek opasno poceo GUBITI.
Zadnja izmjena: -A-, dana/u 30 jul 2010, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
- KB-TM87
- Kontakt:
Nisi upoznat sa činjenicama ....maltasa je napisao/la:A haj ti meni molim te reci gdje je neko pomenuo da će to uraditi ???? To je jedna od mogućnosti jednaka onoj da će nakon utakmice svi otići saditi cvijeće !!!! Pa mi ti navedi jednu utakmicu nakon koje su navijači sadili cvijeće.KB-TM87 je napisao/la:Haj mi molim te navedi kad su zadnji put navijači Željezničara čupali stolice na bilo kojem meču ?
1. Incident na proslavi titule je izazvan sa strane Hordi Zla.

2. U Fojnici su bili maloumni debili, više djeca, koja su željna "dokazivanja". I svakako da je to velika mrlja, ali se udruženje jasno ogradilo od ovog nemilog događaja.
3. Ko je kriv za ulazak navijača na meču protiv Slavije ?
4. Bakljade se u posljednje vrijeme ne bacaju na teren, nego se stave ispod nogu dok ne izgore. Bacanje je izolirani slučaj, jer se prakticira ova metoda

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ma treba ih pod hitno poslat u nizi rang kad hoce da igra bez navijaca i tamo mu je dobro
Policiju boli neka stvar sa činjenicama oni zapišu i pošalju kovertu, a ko je kriv koga boli ****. Opet ti govorim o operativnim podacima a to nema veze, jesu li horde počele, je li neko bio malouman i željan dokazivanja, te da li je bacanje baklje izolirani slučaj.....KB-TM87 je napisao/la:Nisi upoznat sa činjenicama ....maltasa je napisao/la:A haj ti meni molim te reci gdje je neko pomenuo da će to uraditi ???? To je jedna od mogućnosti jednaka onoj da će nakon utakmice svi otići saditi cvijeće !!!! Pa mi ti navedi jednu utakmicu nakon koje su navijači sadili cvijeće.KB-TM87 je napisao/la:Haj mi molim te navedi kad su zadnji put navijači Željezničara čupali stolice na bilo kojem meču ?
1. Incident na proslavi titule je izazvan sa strane Hordi Zla.![]()
2. U Fojnici su bili maloumni debili, više djeca, koja su željna "dokazivanja". I svakako da je to velika mrlja, ali se udruženje jasno ogradilo od ovog nemilog događaja.
3. Ko je kriv za ulazak navijača na meču protiv Slavije ?
4. Bakljade se u posljednje vrijeme ne bacaju na teren, nego se stave ispod nogu dok ne izgore. Bacanje je izolirani slučaj, jer se prakticira ova metoda
Savez živi od tih izoliranih slučajeva i **** im se koliko ih je. Pošto si ti vidim upoznat, samo da ti kažem podatak da reprezentacija svoje utakmice i treninge na Grbavici prebija tim izoliranim slučajevima, ali to je vaš problem i nije tema ovog pdf-a
maltasa je napisao/la:Jedan si od rijetkih koji se razumije, sa kojim se može pričati jer uvijek pričaš argumentima. Ali grad ne može pomoći klubove koji imaju bolj erezultate, jer da je bila obrnuta situacija opet bi "giganti" dobili Olimpik ne. Ovo je gubitak za sviju a pogotovo za navijače, zato se i predsjednik lično izvinio svima a posebno gradjanima Sarajeva, ali morate shvatiti da je jako puno stvari koje se prelamaju preko ledja Olimpika, u ovom gradu nauštrb Sarajeva i Željezničara.pile87 je napisao/la: Naravno da je usmjereno protiv fudbala ovo je sve samo nije sportski potez!
@ mirzaaaa ti si pogodio u sridu svojim postom treba **** Olimpik od budžeta kada se dijeli , a kda se puni naravno da i Olimpik treba puniti kao i svi ostali plitko plitko....
maltasa tebe sam smatro ozbiljnim forumasem ali ovo da podrzavas i da pravdas nikako ne mogu shvatit,nema nijednog valjanog argumenta za ovo,klub koji ne moze da obezbjedi uslove za publiku treba da mjenja djelatnost u sahovski ili stonoteniski,ovo je jedan od nacina ubijanja fudbala...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Cinjenica je da olimpik nece nikada imati status ni Zelje ni sarajeva ne vidim ja problem za gracica u parama meni ovo vise lici na neki licni hir, na podmetanje noge, ne postoji neki pravi razlog ovoga banalan primjer 4-5 hiljada manijaka bi pokrilo trosak ( mada je i budali jasno da to ne pravi problem ) u slucaju eventualnih ludosti na stadionu i napravljene stete Zeljo snosi troskove kao i kad su kitari polomili stolice na Grbavici oni su ih i platili.maltasa je napisao/la:Jedan si od rijetkih koji se razumije, sa kojim se može pričati jer uvijek pričaš argumentima. Ali grad ne može pomoći klubove koji imaju bolj erezultate, jer da je bila obrnuta situacija opet bi "giganti" dobili Olimpik ne. Ovo je gubitak za sviju a pogotovo za navijače, zato se i predsjednik lično izvinio svima a posebno gradjanima Sarajeva, ali morate shvatiti da je jako puno stvari koje se prelamaju preko ledja Olimpika, u ovom gradu nauštrb Sarajeva i Željezničara.pile87 je napisao/la: Naravno da je usmjereno protiv fudbala ovo je sve samo nije sportski potez!
Ne sekirajte se ljudi, ima neboder 

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
5000 karata po 10 KM = 50.000 KM
Ovo učiš u prvom osnovne. Matematika čista jelde, i onda od toga pola pošalješ u budžet iz nečijeg hira, isti taj budžet u koji se godinama ne uvrštava tvoj klub, a iz tog budžeta se grabi za ostale klubove tvoje direktne konkurente.
I glede veličine klubova niko nije budala mi smo svejesnmi da nikada nećemo biti ni blizu ovih klubova (negdje gore sam ovo naveo), ali je li to razlog da se neko izdrkava nad nama
Ovo učiš u prvom osnovne. Matematika čista jelde, i onda od toga pola pošalješ u budžet iz nečijeg hira, isti taj budžet u koji se godinama ne uvrštava tvoj klub, a iz tog budžeta se grabi za ostale klubove tvoje direktne konkurente.
I glede veličine klubova niko nije budala mi smo svejesnmi da nikada nećemo biti ni blizu ovih klubova (negdje gore sam ovo naveo), ali je li to razlog da se neko izdrkava nad nama
ali ako hoće privatan klub, što Gracić stalno govri i što Olimpik i jest onda brate navikni se na takav status, daješ dio za porez i gotovo, nema tu puno pričemaltasa je napisao/la:5000 karata po 10 KM = 50.000 KM
Ma ja i onako ne gledam utakmice na groblju ali ako se kanton izdrkava na vama onda se nijaz izdrkava na nama a onda cemo se i mi izdrkavati na vama i ne vidim gdje to vodimaltasa je napisao/la:5000 karata po 10 KM = 50.000 KM

maltasa je napisao/la:5000 karata po 10 KM = 50.000 KM
opravdavas nesto sto nema opravdanja,iskreno mislim da je opstina novi grad ulagala u vas i vise nego sto treba,kantonalni klub novi grad(dobrinja) je ugasen vasom incijativom toliko o tom tvom postenju i gracicu, izivljavo se nad svim manjim klubovima od sebe i ti sad ovdje opravdavas te postupke...samim ovim gestom je jasno da nikad necete postat ravnopravan sarajevski klub,djaba pare djaba sve
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
@ davor ne radi se o porezu on je plaćen davnih dana, saldo duga poreza FK Olimpik je 0, nula, ništica, niti marke duga prema državi, tako da to što pišeš nema veze sa životom.
Ovdje se radi o aršinima.
Prešutili smo zbog mira u kući neke stvari prošle godine, zadnje što smo prešutili bile su licence za takmičenje, kada smo vidjeli ko je dobio sve licence bilo je jasno da se po stranačkoj liniji dobivaju i nemojte reći da nije tako. Jedina dva kluba koja su ispunjavala kriterij su Široki Brijeg i Olimpik. Dobili su ih svi nema veze nije bitno. Pokradeni od sudija nekoliko puta, uputili pismo organima saveza obraćali se nikom ništa, uvršteni pa izbrisani iz budžeta, obraćali se ministarstvu i ministru lično sa željom da nam se kaže zašto je to tako, nikada nismo dobili odgovor, lično sam radio na izradi dokumentacije za licencu, ispadali smo smješni kada bismo donosili hrpe i hrpe potvrda i uvjerenja, dok su drugi to rješavali telefonskim pozivom s vrha, bio sam prisutan na seminarima oko registracije igrača kada se neki nisu pojavljivali uopšte a neki su dolazili tek da se potpišu i napuste prostorije, itd, itd....
Shvatite samo jedno ovo nije upereno ni protiv koga ovo je pokušaj da se izbori za status kakav zaslužujemo svojim radom i odnosom prema drugima. Ne želimo da se na nama neko iživljava nauštrb drugih, ne želimo da smo stalno u podredjenom položaju, ne tražimo da imamo više od ostalih, ali tražimo ono što smo zaslužili i što nam pripada, ako je to grijeh e je.bi.ga onda...
Laku noć vam želim vrijeme je spavanja.
P.S. Olimpik - Željezničar 2:0
Prešutili smo zbog mira u kući neke stvari prošle godine, zadnje što smo prešutili bile su licence za takmičenje, kada smo vidjeli ko je dobio sve licence bilo je jasno da se po stranačkoj liniji dobivaju i nemojte reći da nije tako. Jedina dva kluba koja su ispunjavala kriterij su Široki Brijeg i Olimpik. Dobili su ih svi nema veze nije bitno. Pokradeni od sudija nekoliko puta, uputili pismo organima saveza obraćali se nikom ništa, uvršteni pa izbrisani iz budžeta, obraćali se ministarstvu i ministru lično sa željom da nam se kaže zašto je to tako, nikada nismo dobili odgovor, lično sam radio na izradi dokumentacije za licencu, ispadali smo smješni kada bismo donosili hrpe i hrpe potvrda i uvjerenja, dok su drugi to rješavali telefonskim pozivom s vrha, bio sam prisutan na seminarima oko registracije igrača kada se neki nisu pojavljivali uopšte a neki su dolazili tek da se potpišu i napuste prostorije, itd, itd....
Shvatite samo jedno ovo nije upereno ni protiv koga ovo je pokušaj da se izbori za status kakav zaslužujemo svojim radom i odnosom prema drugima. Ne želimo da se na nama neko iživljava nauštrb drugih, ne želimo da smo stalno u podredjenom položaju, ne tražimo da imamo više od ostalih, ali tražimo ono što smo zaslužili i što nam pripada, ako je to grijeh e je.bi.ga onda...

maltasa je napisao/la:@ davor ne radi se o porezu on je plaćen davnih dana, saldo duga poreza FK Olimpik je 0, nula, ništica, niti marke duga prema državi, tako da to što pišeš nema veze sa životom.
tako ozbiljan klub,tako osteceni,tako posteni i onda slucaj gavric ili kako vec,sve vidite sem svoje avlje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.