Sto je najvaznije zamjena tim igracima nema niti ce u neko dosljedno vrijeme biti.Prica se o reprezentativnoj zamjeni a ne o cjepanju drva za dvije chrvene.
Kontas Krkadonas.
ma bjezi dino bolan...ne pisem cesto ovdje al mi bezzz povuku zivce, ne samo sto je nas nego malo objektivni da budemo...mozda je i odigrao lose, al desava se...sta je trebalo prosle sezone biti sa dzekom, ne zvati ga nikako u repku, ha ja....Zdena04 je napisao/la:Sabur brate.ronaldo99 je napisao/la:jao jao kako serete, svi ste vi meni strucnjaci pred monitorom....decko koji vazda gine na terenu za repku daje maksimum vi tu serete po njemu, kad je protiv portugala dvije tekme odigrao lavovski na beku...tad je bio odlican sad nesto kenjate tu..idite do papaeta recite kako ste vi ti koji ce donjeti prvegu a on as ne vidi
![]()
![]()
Ne moraš ti sad braniti našeg prijatelja i tvog školskog. Ako je odigrao loše, neka malo "objektivnosti".
Biće bolje...........
Kakva ti je to tarifa? Kod mene u komšiluku ne možeš ni pola crvene dobitiharishp je napisao/la:Prica se o reprezentativnoj zamjeni a ne o cjepanju drva za dvije chrvene.
U Ceskoj,konvertabilnaVirtu4l je napisao/la:Kakva ti je to tarifa? Kod mene u komšiluku ne možeš ni pola crvene dobitiharishp je napisao/la:Prica se o reprezentativnoj zamjeni a ne o cjepanju drva za dvije chrvene.i to teška hrastovina, sve kvrga do kvrge
Zasto samo prokomentarises ono gdje bi kao mogao naci rupu u necijoj tvrdnji i onda se za to drzis kao cionisti terorizma ?harishp je napisao/la:Pa Medunjanin ti je jos veci dizelas od IbreTi se bas@ za rOOju znas prosuti.Poredjeja nigdje veze.
Sto je najvaznije zamjena tim igracima nema niti ce u neko dosljedno vrijeme biti.Prica se o reprezentativnoj zamjeni a ne o cjepanju drva za dvije chrvene.
Kontas Krkadonas.
http://www.zadarskilist.hr/clanci/11082 ... -posedarja" onclick="window.open(this.href);return false;harishp je napisao/la:To ti je vec drugi par cipela sa poduplanim dzonom.
Ako Prskalo tako kaze,onda mora i biti.Virtu4l je napisao/la:http://www.zadarskilist.hr/clanci/11082 ... -posedarja" onclick="window.open(this.href);return false;harishp je napisao/la:To ti je vec drugi par cipela sa poduplanim dzonom.
Nisam gledao utakmicu ali ako je tako onda ne moze biti drugacije...Edo_77 je napisao/la:Igrao od pocetka, zamjenjen na poluvremenu. To je veoma los znak, vjerovatno je bio slab. Nije odvano igrao sad mu se prusila prilika i nije je iskoristio. Bojim se da Ibri slijede jos tezi dani.
Niko mu nije kriv,nek se ostavi zenine tepsije i uhvati se trenirke i mrs u Ruske poljane i sume na trcanje pa se za mjesec dva dana dovedi na takav nivo spreme da te trener ne moze vise ostaviti na klupi...Problem nasih igraca je sto u svojim klubovima uvijek neko drugi trci za njih i bori se a oni kao gotovani cekaju da daju zadnji pas ili prekid da izvedu ,a kad se onda namire na trenera koji nece lezihljebovica u ekipi onda se desava ovo sto Miske ,Ibricic sada zasluzeno imaju u klubu!!!Edo_77 je napisao/la:Igrao od pocetka, zamjenjen na poluvremenu. To je veoma los znak, vjerovatno je bio slab. Nije odvano igrao sad mu se prusila prilika i nije je iskoristio. Bojim se da Ibri slijede jos tezi dani.
Slažem se danas sa tobom.Za_raju je napisao/la:Niko mu nije kriv,nek se ostavi zenine tepsije i uhvati se trenirke i mrs u Ruske poljane i sume na trcanje pa se za mjesec dva dana dovedi na takav nivo spreme da te trener ne moze vise ostaviti na klupi...Problem nasih igraca je sto u svojim klubovima uvijek neko drugi trci za njih i bori se a oni kao gotovani cekaju da daju zadnji pas ili prekid da izvedu ,a kad se onda namire na trenera koji nece lezihljebovica u ekipi onda se desava ovo sto Miske ,Ibricic sada zasluzeno imaju u klubu!!!Edo_77 je napisao/la:Igrao od pocetka, zamjenjen na poluvremenu. To je veoma los znak, vjerovatno je bio slab. Nije odvano igrao sad mu se prusila prilika i nije je iskoristio. Bojim se da Ibri slijede jos tezi dani.
totalna istina,,nekad i havaz napise nesto istinito!!!Goalgetter je napisao/la:- Taman kad sam se izborio za ekipu ponovo sam dobio udarac i to u isto mjesto kao u susretu protiv Bjelorusije. Kada sam se vratio iz Zenice nisam trenirao nekoliko dana, pa nisam bio u konkurenciji za prošlu ligašku utakmicu. Sada sam ponovo dobio udarac pa sam morao izaći na poluvremenu. Ne znam da li ću moći igrati u nedjelju. Nije ništa ozbiljno, vjerovatno ću odmarati dva, tri dana. Žao mi je što neću uhvatiti ritam i zbog sebe i zbog reprezentacije, rekao je Ibričić
Iz havaza
A igrali Fuckyouovic za Dinamo????mirza_9 je napisao/la:Danas od prve minute protiv Rubina...
Klupa...Edo_77 je napisao/la:A igrali Fuckyouovic za Dinamo????mirza_9 je napisao/la:Danas od prve minute protiv Rubina...
Igra ... sokera na iPoduEdo_77 je napisao/la:A igrali Fuckyouovic za Dinamo????mirza_9 je napisao/la:Danas od prve minute protiv Rubina...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.