Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sto znaci da im je klupa iliti pricuva za dobre cune. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- moustapha
- Kontakt:
Ljudi koji najcesce brane Susica na ovom forumu, rade to iz apsurdnih razloga. Meni prvom, pa onda vecini ljudi se nesvidja kada neko Susica naziva smotanim, neobrazovanim, govori se kako nema pojma i sl. gluposti. Potrebno je samo razgranicit stvari i jasno sagledati koje stvari skripe zbog Susica, a koje nisu u njegovoj ingerenciji.szlaja je napisao/la:Kada god neko kaze da mu Susic ne paše, odma neko spomene Ćiru, u smislu kao da je nama Ćiro bio bolji. To niko nije reko i nemojte to porediti. Licno nisam bio ni za Ćiru, al sam mislio da ce doc neko zaista kvalitetan posle njega, kad ono opet na isto samo u drugom obliku.
I ovi sto brane Safeta ovo im je glavni argument. Pa dajte neku cinjenicu, pravu cinjenicu. Recite jel licila na sto igra nase reprezentacije protiv onakve Gane? Dajte argument zasto Muratovic i Alispahic zasluzuju poziv vise od Stilica, Cocalica ili Bekrica? Svaki covjek koji se imalo razumije u fudbal ce se zapitati.
Gledam skoro na TV kad je selektor Njemacke Joachim Low izdiktirao spisak igraca. Za svakog igraca je imao po makar recenicu "Zasto ga je pozvao", i na kraju onih 5-6 sto su bili blizu repke "Zasto ih nije pozvao". Na kraju niko nije imao pitanja, dobili su sve odgovore. A ne kao sad mi...
Zasto Susic izbjegava reci NPR zasto je Alispahic ili Muratovic ispred Stilica ili Bekrica? Izjava da Poljska liga nije bolja od nase lige mu je smijesna. Tu mu je bio jedini argument. Fakat je smijesan ispao.
NA KRAJU, OD SRCA SE NADAM DA GRIJESIM I DA MI ODEMO NA EP
Da ne pomislis da si ti ovaj gore spomnuti, moram istaci da su to uglavnom maloljetnici sa ovog foruma, koji nemaju nikakvo postovanje prema legendama.
Eh, sad ako pricamo o utakmici sa Ghanom, apsolutno imas pravo reci da igra nije bila na zadovoljavajucem nivou. Bez obzira da li ce se neko sloziti ili ne. Medjutim, ako vec zelis na taj nacin razgovarati, trebas i ti nama ponuditi argumente za takve tvrdnje. Prva stvar je da li se u tom trenutku moglo bolje igrati. Treba uzeti u obzir da je to prva utakmica reprezentacije na celu sa novim selekotorom, i to protiv ekipe koja je igrala finale Africkog kupa. Druga je stvar sto je to u sustini samo prijateljska utakmica i prvenstveno prilika da se vidi na kojem su nivou pojedini igraci. Nekada u ovakvim utakmicama rezultat ostaje po strani, ali je u ovom slucaju bio u nasu korist.
Volio bih procitati, sta je to konkretno trebao Susic uraditi da nasi odigraju bolje tu utakmicu.
Sve kad bi bilo i tacno da smo u toj utakmici izgledali lose, to jos nije dovoljno da kazemo da Susic treba napustiti klupu reprezentacije. Ako je Susic dobio sansu da vodi ovu ekipu, onda ga treba pustiti da odradi citav ciklus do kraja. Cilj koji stoji pred njim je odlazak na EP, ako to ne uspije, vjerujem da ce se i sam povuci. Trenutno on jos nije ni poceo da radi, a vec se uveliko kritikuje njegov rad.
#divovi

Jos se neki bili i bunili,al kad su vidjeli da je odnio vrag salu i skontali da je Mikado u Kini.Pomirili se sa sudbinom

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bravo,posti ti je odlican,ne treba uopste komentarisati.Zenica Blues je napisao/la:prvo kvalitet za 5000 km nikad dovesti neces,bar neces naci boljeg os Safeta......normalno da cemo porediti kada ciro pravi cirkus od repke,igraci nesjede u svecanoj lozi,on bira novinare koji ce postavljat pitanja,u avionu sa igracima se voze direktori,guzonje,mafijasi itd.....szlaja je napisao/la:Kada god neko kaze da mu Susic ne paše, odma neko spomene Ćiru, u smislu kao da je nama Ćiro bio bolji. To niko nije reko i nemojte to porediti. Licno nisam bio ni za Ćiru, al sam mislio da ce doc neko zaista kvalitetan posle njega, kad ono opet na isto samo u drugom obliku.
I ovi sto brane Safeta ovo im je glavni argument. Pa dajte neku cinjenicu, pravu cinjenicu. Recite jel licila na sto igra nase reprezentacije protiv onakve Gane? Dajte argument zasto Muratovic i Alispahic zasluzuju poziv vise od Stilica, Cocalica ili Bekrica? Svaki covjek koji se imalo razumije u fudbal ce se zapitati.
Gledam skoro na TV kad je selektor Njemacke Joachim Low izdiktirao spisak igraca. Za svakog igraca je imao po makar recenicu "Zasto ga je pozvao", i na kraju onih 5-6 sto su bili blizu repke "Zasto ih nije pozvao". Na kraju niko nije imao pitanja, dobili su sve odgovore. A ne kao sad mi...
Zasto Susic izbjegava reci NPR zasto je Alispahic ili Muratovic ispred Stilica ili Bekrica? Izjava da Poljska liga nije bolja od nase lige mu je smijesna. Tu mu je bio jedini argument. Fakat je smijesan ispao.
NA KRAJU, OD SRCA SE NADAM DA GRIJESIM I DA MI ODEMO NA EP
Safet je vec rijesio desnpg beka za dize vrijeme OTEO ga hrvatima,ako slucajno nisi cuo za to onda da ti kazem da je to MENSUR MUJDZA ....znaci uraio je nesto za sto onaj cvikati nije bio sposban cijele kvalifikacije,pa je tamo trpao vladavica,ibricica jahica.....
igra protiv gane,druge reprezentacije AFRIKE,na kosevu po smrznutom i losem terenu,je bila odlicna,oni su bili 90 minuta skoro u podredjenom polozaju.....isprobao je mnoge varijante koje ciro nije pomislio uraditi ni u ludilu,pa nam je mali pjanic sjedio na klupi cijele kvalifikacije,ako nisi primjetio ovo je bio PRVI PUT DA REPKA IGRA U ONAKVOJ formaciji pa jel ti ocekujes odmah ljepotu od igre????' pjana i miske prvi put igraju zajedno,pobjedimo drugu repku afrike,okrenemo rezultat i NEVALJA....ok!
**** mi se vise i za bekrica i za stilica i za vog i onog...bekric i stilic su prednji vezni,ili u nekim slucajevima POLUSPICEVI....bil da igraju umjesto pjanica,misimovica ili ibricica????? aha ...malo sutra .....alispahic cesto igra zadnjeg veznog,kao i muratovic.....s tim da je umjesto muratovica mogao pozvati onog momka iz poljske ali,siguransam da safet zna ZASTO I KAKO...
ovo za konferenciju ,,....pa da ...vidim fali ti ciro pa da kaze kako je neko kriv ...i kakoo je neko glup....zasto safet da nekome JAVNO objasnjava???jesul ti igraci TOLIKE zvijezde da im se mora izvinjavati sto nisu dobili poziv??jel dunga rekao ronaldinju sto ga nije pozvao???ne ,nego je rekao da je pozvao one igrace koji mu trebaju i koji se uklapaju u njegovu vizijutako da mani se corava posla ...pusti covjeka da radi posao za koji je placen i koji zna raditi ocito,jer je vec razgovarao sa desetinaama talenata sirom evrope,koji nastupaju za mlade repke drugih zemalja i obecao im da uz napredak mogu ocekivati poziv svoje zemlje....TO NIJE RADIO NIJEDAN NAS SELEKTOR,safet je pratio desetine utakmica sirom evrope i nase lige,,,,,,TO NIJE RADIO NI JEDAN SELEKTOR!
treba momcad uigrati.harishp je napisao/la:Sto znaci da im je klupa iliti pricuva za dobre cune.
a zamisli reprezentaciju sa 3. golmanom šehićem, bez jahica, spahica, nadarevica, pjanica, misimovica, rahimica, dzeke, ibisevica, zeca, muslimovica, ibricica itd.

Zamislio i to vec sutra.Sehic ce braniti i pola od ovih nece igrati.Lepy je napisao/la:treba momcad uigrati.harishp je napisao/la:Sto znaci da im je klupa iliti pricuva za dobre cune.
a zamisli reprezentaciju sa 3. golmanom šehićem, bez jahica, spahica, nadarevica, pjanica, misimovica, rahimica, dzeke, ibisevica, zeca, muslimovica, ibricica itd.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
S obzirom na ono što smo vidjeli na dva treninga u Švedskoj očekujemo da će Pape na teren izvesti sljedeći sastav: Begović, Spahić, Mravac, Berberovic (Jahić), Salihović, Muratović, Misimović, Pjanić, Medunjanin, Muslimović, Džeko.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Begovic
Pandza-Nadarevic-Spahic-Salihovic
Zec-Muratovic-Alispahic-Pjanic
Dzeko-Ibisevic
Nisu moje zelje vec je mogucnost da Safet odabere ovu startnu postavu
Moje zelje
Begovic
Jahic-Nadarevic-Spahic-Salihovic
Pjanic-Alispahic-Misimovic-Zec
Dzeko-Ibisevic

Pandza-Nadarevic-Spahic-Salihovic
Zec-Muratovic-Alispahic-Pjanic
Dzeko-Ibisevic
Nisu moje zelje vec je mogucnost da Safet odabere ovu startnu postavu
Moje zelje
Begovic
Jahic-Nadarevic-Spahic-Salihovic
Pjanic-Alispahic-Misimovic-Zec
Dzeko-Ibisevic

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Moje su zelje da Susic ipak ode do Osima ili da ga nazove po pitanju taktike i sastava ako repki misli dobro 

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Ako je Ciro **** sta li je onda Pape 

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Kakav Osim, covjek je tesko bolestan, zaboravite na takve sulude ideje.Za_raju je napisao/la:Moje su zelje da Susic ipak ode do Osima ili da ga nazove po pitanju taktike i sastava ako repki misli dobro
Strucnjak nije sigurno!!!!pile87 je napisao/la:Ako je Ciro **** sta li je onda Pape
Ma i mladjeg moze nazvati po par savjetabiskitt je napisao/la:Kakav Osim, covjek je tesko bolestan, zaboravite na takve sulude ideje.

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
- Ponos Torina
- Kontakt:
Safet je igracima poceo nove pozicije izmisljati,preko noci...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Barbarez Sergej !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
4 komada od Svedske, nebitno prijateljska ili ne ?????
Izgleda, prinudjen sam propustiti citav zivot patiti. I ovoga sad moram istrpit citave kvalifikacije dok ode
Jedan stav od pocetka:
Sergej, Sergej, Sergej Barbarez....
Izgleda, prinudjen sam propustiti citav zivot patiti. I ovoga sad moram istrpit citave kvalifikacije dok ode

Jedan stav od pocetka:
Sergej, Sergej, Sergej Barbarez....
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Što ste toliko zapeli za Barbareza, jest da je patriota i sve to ali čovjek NEMA iskustva u vodjenu kluba, a kamoli repke. Isto kao i Sušić (Igračina- kao trener
), zato je bilo potrebno angažovati jednog trenera tipa Bajevića ili Osima , al et ja se ne pitam 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
sta hocete safet je napravio lavovski poso bolji smo od san marina garant a jace repke mozemo dobit samo na igricama

Zato sto je Barbarez HTIO da uzme tu poziciju. Cast Osimu i Bajevicu ali su oni protiv. A Barba ne bi SIGURNO dopustio ono sto je ovaj sinoc napravio. Napravio od 15k ljudi kretene, i dozvolio da od ovakve repke koje mi imamo, na terenu izgledamo kao nekakvi teletabisi. Pristup bi bio drukciji, igrali bi kao da je kvalifikacijska, Spaha bi igrao do kraja, i milion nekih stvari. Ja hocu rezultat, pobjede, ovi ljudi st su bili na stadionu isto, a ne onu sramotu sto smo dozivjeli sinoc.
Neki kritikuju Papeta sto kao nije u stanju motivisat igrace. E ako se igraci ne mogu motivisat sami za utakmicu pred 15 hiljada BH-navijaca, onda neka ne igraju. Trebaju se motivisat za svaku utakmicu reprezentacije, a pogotovo u ovakvoj atmosferi. Pristup igraca je bio katastrofalan. Pogtovo ovih glavnih igraca. Naravno osim Spahica, koji jedini uz Bajramovica i Hasagica svaku utakmicu odigra sa ponosom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
sve si rekao,ej jeli bila tema na forumu ovdje kad smo igrali protiv Rijeke i Bugarske da malo prelistam pa da vidim sta su pisali ovo "zaljubljenici" p3deraCartman je napisao/la:Neki kritikuju Papeta sto kao nije u stanju motivisat igrace. E ako se igraci ne mogu motivisat sami za utakmicu pred 15 hiljada BH-navijaca, onda neka ne igraju. Trebaju se motivisat za svaku utakmicu reprezentacije, a pogotovo u ovakvoj atmosferi. Pristup igraca je bio katastrofalan. Pogtovo ovih glavnih igraca. Naravno osim Spahica, koji jedini uz Bajramovica i Hasagica svaku utakmicu odigra sa ponosom.
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.