English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kolike su šanse da se golmani zadrže bar malo na liniji kod penala, kad svki "pleše" na svoj način. Mislim, nije baš da sudiju 1cm gledaju ali glupo je vraćati penal zbog takvih situacija.
Drugo ako neko izleti 2m naprijed.
Drugo ako neko izleti 2m naprijed.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Iz svakog novog ugla ovo je vise smjesnije 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Onda treba da se uvede da igrac nema pravo da zastaje dok sutira penal i izvodi stepovanje kao pogba.
Ili imas problem s vidom ili u zivotu nisi igrao fudbal
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- Chapman1886
- Kontakt:
Samo Sloboda | COYG
Svi smo mi igrali fudbal a poslije ovakvog kontakta sigurno se nisam bacao po poligonu, ili stadionu kao da me maljutka opalila posred cela

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
A reakcija je problem
Ok mozda se nisi ovako bacao jer te vjerovatno niko nije ni nagazio kopackom po prstima
Mozda je Bruno i pojacao malo nije iskljuceno ali da neko ovo uzima kao bezazlenu situaciju je fascinantno
Dobro je Bruno prosao mogao mu je ovaj zavrsiti sezonu
Ok mozda se nisi ovako bacao jer te vjerovatno niko nije ni nagazio kopackom po prstima
Mozda je Bruno i pojacao malo nije iskljuceno ali da neko ovo uzima kao bezazlenu situaciju je fascinantno
Dobro je Bruno prosao mogao mu je ovaj zavrsiti sezonu
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Gdje je Alli?
Sta se desava s njim? Prvo ga izveo protiv Evertona, nije ga bilo u protokolu protiv Bugara, a evo ni sad. Je li povreda u pitanju?
Sta se desava s njim? Prvo ga izveo protiv Evertona, nije ga bilo u protokolu protiv Bugara, a evo ni sad. Je li povreda u pitanju?
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
S obzirom da su ga nudili Realu prije samo par dana dovoljno mi govori o njegovom odnosu s Mourinhom
On je zavrsio svoje u Tottenhamu
On je zavrsio svoje u Tottenhamu
- Chapman1886
- Kontakt:
Duplo bolji igrac od Moure kojeg Jozun forsira. Vjerovatno sukob neki.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Alli u Parizu haman.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Kakva glupost, na takve stvari bi i Cviko reagovao al haj Arteta masterclass.
In other news, trpajjjj
In other news, trpajjjj

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Pa procitaj sta je covjek napisao, u fazi napada je bilo, ne iz neke kontre West Hama pa da mu je rekao da trci nazad
Ma daj nemoj me nasmijavat

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"