Prva liga FBiH - 2018/19

Moderator/ica: GracanicaAA

ra1981
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH - 2018/19

Post Postao/la ra1981 » 08 apr 2019, 20:59

KonjicBOY je napisao/la:
Asimetric je napisao/la:
123456 je napisao/la:Ma samo maloumnici mogu mrzuti Velez.Ja kao navijac Zeljeznicara volim da udje Velez vec Olimpik.Realno Zelji bi bilo lakse sa olimpikom da igra al ono sto je Velez prezivio malo je ko.Bar bi to donekle trebali razumjeti mi Zeljovci.Sjetite se izgorjele Grbavice.Sjetite se Grbavice poslije reintegracije.Kako bi se mi osjecali da nam je Grbavica ostala tamo preko crte?Da nije bilo reintegracije?Ne ulazim u to ko vodi taj klub i ko trenutno igra u njemu.Al klub kao klub je indtitucija svidjelo se to nekime ili ne.
Svaka čast za razmišljane, žalosno je koliko je Velez postao omrazen otkako se pokusava na posten nacin vratiti tamo gdje i pripada. A vratit cemo se i oni su sami svjesni toga, samo polako. A ovi sto nas mrze su uglavnom seljaci iz nekih manjih mjesta koji čitav život svoj klub bodre u drugim ili trećim ligama pa su sada dobili priliku da se podjebaju sa velikanom kakav je Velez!
Mislim da većini nije omrzao Velež nego ljudi iz Mostara koji vrijeđaju sve i svakoga ko kaže nešto kontra Veleža. Naravno da ima i normalnih navijača Veleža ali imaš ih nekoliko koji jesi li samo spomenuo nešto kontra Veleža spominju majku,familiju,psuju,itd,itd. Baš pratim facebook stranicu Prva liga a i ovako ove neke novine koje prate prvu ligu i previše je ljudi koji se nenormalno ponašaju. A za Velež mislim da nema niko ništa reći, Velež je bio i ostao institucija BH fudbala.
Slažem se da ima svakakvih likova na našoj strani. Temperamentni smo i brzo planemo :D ,ali shvatite da su i nama živci popustili i da nam je puna kapa selendra i ove lakrdije od lige. Još te ljudi ismijavaju što pokušavaš pošteno, te budale, te naivčine, unjesto da poštuju to ako imalo vole bh fudbal. Da smo dobili Zvijezdu čitava BiH bi pričala kako su nam se izmicali njihovi igrači. Ja se prvi stidim šta su stare uprave radile,ali to je iza nas. Ali svi bi se trebali tako ponašati, a ne ponositi se što su kupili sudiju ili potplatili stopera. Zato nam i jeste domaći fudbal i jest gdje jest.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 apr 2019, 22:09

Kelner69 je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Zar si stvarno realan kad misliš da bi tu priča bila gotova? To ne vjeruju ni naši pjetlići kralju moj. Ovako kako se situacija razvija, ništa me više iznenaditi ne može...
Realan sam kad kazem da bi bili na mali korak.,
Realan sam kad kazem da ste igrom legli poslije te utakmice za 75 % Ibro vam pogubio konce svadja se sa svima na svijetu,pljuje,psuje,prijeti. I jos nogu ne dobije. Slika i prilika nekada gospodskog Veleza
Moj kralju tek bi onda svi zapeli vjeruj mi... Olimpic bi to znao nagraditi...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 apr 2019, 22:45

Ne znam koji **** vise pisete ovdje uopste, vi, koji se predstavljate kao navijaci Veleza? Ovoliku količinu mrznje ja nisam nigdje vidio a masla ima i sa "nase" strane. Sa svima ste se posvađali i ocekujete kvalitetne diskusije kada vi to zelite. Ko god ponižava protivnike Veleza ma odakle dolazili, za mene nije pravi reprezent navijaca Veleza i kao takvog ga ne priznajem. Ovaj forum je postao kancer i vi ste ga doveli sa njima do te faze. Ne pomazete, ali nikako.

Ja sam zavrsio sa ovim forumom za sva vremena a vi se nastavite klati sa svima, pogotovo vi koji nikad na gostovanje niste otisli. To vam je najpametnije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 apr 2019, 23:09

zizu1991 je napisao/la:Ne znam koji **** vise pisete ovdje uopste, vi, koji se predstavljate kao navijaci Veleza? Ovoliku količinu mrznje ja nisam nigdje vidio a masla ima i sa "nase" strane. Sa svima ste se posvađali i ocekujete kvalitetne diskusije kada vi to zelite. Ko god ponižava protivnike Veleza ma odakle dolazili, za mene nije pravi reprezent navijaca Veleza i kao takvog ga ne priznajem. Ovaj forum je postao kancer i vi ste ga doveli sa njima do te faze. Ne pomazete, ali nikako.

Ja sam zavrsio sa ovim forumom za sva vremena a vi se nastavite klati sa svima, pogotovo vi koji nikad na gostovanje niste otisli. To vam je najpametnije.
ne trebas ti ici, vec ovi sto su upili i prezentuju pricu kao Rahimic tj nepostovanje, izdizanje i ponizavanje cijele lige.
Kad je uspio navuci gnijev na jedan od najsimpaticnijih klubova u regionu onda ti je sve jasno kako je pogresan pristup.
Sva sreca pa ima vremena za popravku.

Sila bogu nije mila. Pametno i do PLBIH.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

HORHE
Kontakt:

Post Postao/la HORHE » 08 apr 2019, 23:58

avenija je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Ne znam koji **** vise pisete ovdje uopste, vi, koji se predstavljate kao navijaci Veleza? Ovoliku količinu mrznje ja nisam nigdje vidio a masla ima i sa "nase" strane. Sa svima ste se posvađali i ocekujete kvalitetne diskusije kada vi to zelite. Ko god ponižava protivnike Veleza ma odakle dolazili, za mene nije pravi reprezent navijaca Veleza i kao takvog ga ne priznajem. Ovaj forum je postao kancer i vi ste ga doveli sa njima do te faze. Ne pomazete, ali nikako.

ne trebas ti ici, vec ovi sto su upili i prezentuju pricu kao Rahimic tj nepostovanje, izdizanje i ponizavanje cijele lige.
Kad je uspio navuci gnijev na jedan od najsimpaticnijih klubova u regionu onda ti je sve jasno kako je pogresan pristup.
Sva sreca pa ima vremena za popravku.

Sila bogu nije mila. Pametno i do PLBIH.
:thumbup:

HORHE
Kontakt:

Post Postao/la HORHE » 09 apr 2019, 00:00

KonjicBOY je napisao/la:
Asimetric je napisao/la:
123456 je napisao/la:Ma samo maloumnici mogu mrzuti Velez.Ja kao navijac Zeljeznicara volim da udje Velez vec Olimpik.Realno Zelji bi bilo lakse sa olimpikom da igra al ono sto je Velez prezivio malo je ko.Bar bi to donekle trebali razumjeti mi Zeljovci.Sjetite se izgorjele Grbavice.Sjetite se Grbavice poslije reintegracije.Kako bi se mi osjecali da nam je Grbavica ostala tamo preko crte?Da nije bilo reintegracije?Ne ulazim u to ko vodi taj klub i ko trenutno igra u njemu.Al klub kao klub je indtitucija svidjelo se to nekime ili ne.
Svaka čast za razmišljane, žalosno je koliko je Velez postao omrazen otkako se pokusava na posten nacin vratiti tamo gdje i pripada. A vratit cemo se i oni su sami svjesni toga, samo polako. A ovi sto nas mrze su uglavnom seljaci iz nekih manjih mjesta koji čitav život svoj klub bodre u drugim ili trećim ligama pa su sada dobili priliku da se podjebaju sa velikanom kakav je Velez!
Mislim da većini nije omrzao Velež nego ljudi iz Mostara koji vrijeđaju sve i svakoga ko kaže nešto kontra Veleža. Naravno da ima i normalnih navijača Veleža ali imaš ih nekoliko koji jesi li samo spomenuo nešto kontra Veleža spominju majku,familiju,psuju,itd,itd. Baš pratim facebook stranicu Prva liga a i ovako ove neke novine koje prate prvu ligu i previše je ljudi koji se nenormalno ponašaju. A za Velež mislim da nema niko ništa reći, Velež je bio i ostao institucija BH fudbala.
:thumbup:

SVAKI DAN IM KAČITI I PONAVLJATI

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 09 apr 2019, 11:46

Pa stranicu prva liga i vodi navijač olimpika, i jest naporan bruku. Ne znam kako neko ono moze citat, primitivizam
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 09 apr 2019, 12:27

Sarmelino je napisao/la:Pa stranicu prva liga i vodi navijač olimpika, i jest naporan bruku. Ne znam kako neko ono moze citat, primitivizam
Posjecivan je on na kucnom pragu. Ali izgleda opet ce se morati, uporan je decko. :bow:

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 09 apr 2019, 12:28

Rodjeni81 je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:Pa stranicu prva liga i vodi navijač olimpika, i jest naporan bruku. Ne znam kako neko ono moze citat, primitivizam
Posjecivan je on na kucnom pragu. Ali izgleda opet ce se morati, uporan je decko. :bow:
Cuj to :rol:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 apr 2019, 12:47

Sarmelino je napisao/la:
Rodjeni81 je napisao/la:
Cuj to :rol:
Mogla bi onda i policija posjećivati nekoga uskoro. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 09 apr 2019, 13:02

jel moramo doc na bradinu za hapsenje ili mogu i kuci cekat

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 09 apr 2019, 13:07

da nije mancini admin one stranice na facebook-u :D

ono ako je navijac olimpika onda je vjerojatnost velika....

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 09 apr 2019, 13:12

a sta znam, ja bi opet vise volio veleza u premierci negoli olipmika.
preucavanja je bilo i bice abd :D

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 apr 2019, 13:35

drakensang je napisao/la:jel moramo doc na bradinu za hapsenje ili mogu i kuci cekat
Nema potrebe. Dođu ti ljudi na kućnu adresu, a još imaš poslije toga besplatan prevoz do policijske stanice. ;)
Ko fol manngupi dolazili na kućni prag prijetiti nekome. Podveleški ološ. :puke:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 apr 2019, 13:37

bavariapivo je napisao/la:da nije mancini admin one stranice na facebook-u :D

Navijač Olimpika iz Konjica. :o Lijepo je ćuti da nas i u Konjicu ima. :o :kafa:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 apr 2019, 15:24

Normalno. :kafa:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 09 apr 2019, 15:59

Mancini je napisao/la:
bavariapivo je napisao/la:da nije mancini admin one stranice na facebook-u :D

Navijač Olimpika iz Konjica. :o Lijepo je ćuti da nas i u Konjicu ima. :o :kafa:
Pisi bez kvakica, 100% nisi iz konjica ;) čuti
Max Allegri

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 09 apr 2019, 16:24

A to da je admin Prve lige debil to je stara vijest. Ja sam čuo da traži pare od igrača da piše o njima a ako ovi ne daju onda ih pljuje po stranici. Savinovića iz Igmana od kad je došao provocira i na klupskim slikama mu zamagli lice. Isto tako sere po Metallegheu,Slavenu i Veležu konstantno a sad u novije vrijeme mu je i Vitez na meti.
Support your local club !

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 09 apr 2019, 16:34

razvio čova biznis :lol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 apr 2019, 16:35

Osim13 je napisao/la:razvio čova biznis :lol:
Ma gazda čovjek, glavni Olimpikov operativac :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, BLN030, EDL, InatSilniBosanski i 37 gostiju.