Eurobasket 2017

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Beko
Kontakt:

Re: Eurobasket 2017

Post Postao/la Beko » 12 sep 2017, 10:19

save je napisao/la:Hrvati se moraju prije svega dobro otresti i prestati sanjati snove - **** ga, oni umišljaju da su u svemu najbolji. Ne znam kako i odakle. odličan tekst i komentar jednog lika iz Srbije:
" Стеван
Hrvati su vas ucili sve sportove, pa za vas smo velesila i daj boze da nam dodete i polufinale pa da vam vam Saric, Bogdanovic i drustvo pokazu sta je kosarka!
Ivan Livno

Imali ste sreće u grupi, sad do polufinala igrate s amaterima, ali vas u polufinalu čekamo mi, a onda papa... naćete znati što vas je snašlo.
CRO

Vasa grupa najizjednacenija , to ne znaci najjaca hahaha sve repke goli prosjek, cuj od rusije da ispadnemo hahaha ehh da vas je razbit u polufinalu,al tesko cete vi italiju proci..slovenija spanjolska francuska hrvatska litva,4 od tu bi bilo realno polufinale al srbija i italija sretne u zdrijebu pa ce jedna od njih doc nama ili litvi na gazenje
Ivano

Joj kako ćemo vas nakantat u polufinalu. Jedva čekam.
CRO

Gledaj batice, u ovom momentu trenutno Hrvatska ima bolji tim i nikakve medalje ni bilo kakav vrač vam ne pomaže da to promjeni, zato se ne busaj bezveze s prosloscu nego se vrati u sadasnjost
maximilijan

Hrvatska ima igru za Španjolsku, a pravilo nalaže da ne možeš lako pobjediti dva puta istog suparnika na turniru, pa smo im taktički prepustili ovu ne otkrivajući ni izbliza sve karte. Vidimo se u finalu, a njima se već stislo.
the man

Nisu nam se skidali Ukic i Planinic, momci iz petorke a Bender je igrao 20 minuta, Buva i Ramljak po 6 a dosad ni minute. Sada rezerva Simon 35 minuta. I Kruslin je igrao. Spremni smo za zlato jos kompletni pogotovo.
Mi im ne pasemo, Spanjolci ce ostale oderati.
drago

I tako dalje...

Ovo su samo neki od komentara koje ste ostavljali po srpskim portalima pre ovog meca sa Rusijom. Cisto da shvatite da vas ne zajebavamo iz mrznje prema vama niti zato jer smo iskompleksiranj kao narod, jer ovi komentari dovoljno govore o tome ko je i koliko opterecen i iskompleksiran... Vec zato jer ste smesni sa tom samouverenoscu bez ikakvog pokrica, sa tim lozenjem i busanjem u grudi lred svako takmicenje, sa tim preuvelicavanjem sebe i potcenjivanjem svih drugih... Da je prosto ljudima drago kad ga nakon svega toga ovako izduvate i izblamirate se poput totalnih jadnika. Da li ste se zapitali sto niko Crnogorce ne sprda iako su izgubili 30+ razlike? Pa zato jer su momci bili umereni u izjavama i nisu se busali u grudi da su neka sila kad znaju da nisu. A vi ste u istom rangu kao Crna Gora a sebe stavljate u isti kos Sa Srbijom, Spanijom, Litvanijom, Francuskom... Pa kako onda covek da se ne sprda sa vama?
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/sto-je ... 93622.aspx
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Ja i moji drugovi. Zato su nepodnosljivi kao narod.
dobre guzove ima Belma

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 12 sep 2017, 10:42

Šteta što ne mogu dalje proći i Slovenija i Latvija. :D :D

Divos
Kontakt:

Post Postao/la Divos » 12 sep 2017, 10:55

$ нас на & & оно право, " 1/4Ф. " " " $ %.
$ нас & 2 '

" - &
" је по " " " по ' % је ? на ' ЕП " у ' '. " на " ", ? готово па $ $, " " " су ? трага ?, ? је о " ", ове у & у " " $ "?", $ је ту & " $ ?.
" на ' ЕП " & $, све $, & " $ & " ? " &.
У ' " & " то ? & ? & " ? &. " су ? & " " ове ", $ ¥ " пре свега " $ $ су " ", ? $, ", ? су " & & ?, " у ? " су ?, ? су " " пасове у срце &, $ " " на " посту " ?. Пораз је $ " у $, " су ту ?, % је " $ ? " са " ?.
Тај ' је & $ су " ". " - " &, уз све уважавање, " ". ? су, ' ", ? ", " Французе. У ' ' су $ % $. ? су " " у & " на ' ", Тајс је " сјајну ", " ? " " & " ? $ се ? (овај $, " је " """ своје $ & на ' ЕП), наравно ту је " ' ", " $, " се не ', " у & " " ' " " " % прате.
", " " - то $ теже ", & " & $ $ & " Француза, " су $ у $ на " ", а " ". " јесу ? & " " ", ? % је то $, а $ " у $ $ % не остане ", ' % $.
$ у ' ', наравно ".

? - ?
Ово " ' " & " ', " $ 2 " & су по " ? " $ $ $ на ЕП. ? је ? $, & & ?, ту & & на " остане ', наравно $ " $ $ " (са 24,3 у & уз " " на ' ЕП, са ' $ су то ? " " $ " ? $ ") пуно % за &, наравно " $ %, " вере у &, верују ' %, " " " $ центра " " &.
" " $ - " $ ?, ту " је $, " на & " по $ $ " ?, ? % ? ? ", % је ? " $ ". " " $ " ", " " " " је %. " се ' $ у 10 " ", " " све у ", " у & ' " $ " своје ¥, уз $ " " - & $ $ " са " - $ " $ ?, зато % $ ' " & са " " $ на поз. 4-5 $ на &.
" ? је ? " $ $ " $, а " " " " на " ". " ". $ је $ " $ ? &, - то ", " у $ - " ? " ?. " " ? - $ свој $, $ своје ?, но $ ? - " " " $, на ' ЕП " је своје &. засјао ", & " $, но то је " $ " $, ? " " га % & &. & правог $, & ' ? сезоне $ у ?, ? - % " " ?.
У ' ' - " важна ? & са ?. " јесте врстан &, ту ' спора, но " " је " " ? ?. Ту је $ ?, $ " " " " у & ?, прво ' "" " у "", а " то % & " ", " $ он све равна по " " " $, " & је " ?, то $ ?, ? " не &. " је & " - & " " ? $ - / " " " " за " (ту % $ са ", ? " & " "), " " - ? " ? " ".
?, " " " за " ?, " ? " " $ у ?, ? $ ? ", ?.

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 12 sep 2017, 13:34

Bit će odlična utakmica večeras. I baš šteta što će u četvrtfinalu se sastati Latvija i Slovenija, dvije odlične timske ekipe. Dragić će pokidati večeras..
Rezultat je trend, ideal je vječan!

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 12 sep 2017, 13:44

Iako su moje iskrene simpatije prema Sloveniji,mislim da u 1/2f prolazi Letonija.Ocekujem vrlo efikasan mec,i na kraju neki rezultat tipa 98-93,95-90,92-89 za Letonce.
Dragic bi veceras ogao imati 30+ poena.

Spanci rutinski odradjuju Njemce,desetak do petnaest razlike na kraju.
Mens sana in corpore sano.

Mirko
Kontakt:

Post Postao/la Mirko » 12 sep 2017, 14:27

save je napisao/la:Hrvati se moraju prije svega dobro otresti i prestati sanjati snove - **** ga, oni umišljaju da su u svemu najbolji. Ne znam kako i odakle. odličan tekst i komentar jednog lika iz Srbije:
" Стеван
Hrvati su vas ucili sve sportove, pa za vas smo velesila i daj boze da nam dodete i polufinale pa da vam vam Saric, Bogdanovic i drustvo pokazu sta je kosarka!
Ivan Livno
Srbe su ucili:

fudbalu - Cesi
kosarci - Bugari
rukometu - Madjari
vaterpolu - Hrvati

Za odbojku Hrvati su tuta. Hvala im za vaterpolo i legendarnog Vlaha Orlica! Kada smo se podijelili 90-ih, Vlaho je ostao uz nas i bio strucni savjetnik u srpsko-crnogorskom savezu. Nadgledao je skolovanje vaterpolo-struke. Do smrti.
Manojlovici, Andric, Vujasinovic su Srbi iz Splita/Dubrovnika/Rijeke.

E' sad da stanem malo u odbranu Hrvata. Mislim da Srbi i Bosnjaci nisu nista bolji. Tzv. male nacije koje se kroz sport pokusavaju dokazivati. Malo veci kompleks Hrvati nose mozda zbog te visevjekovne teznje za sopstvenom drzavom. Srbi i Crnogorci su je imali, a Bosnjaci su se u Osmanskom carstvu i Jugoslaviji osjecali vecim dijelom kao u svome. Mnogo su tjesnje veze Bosnjaka i Turaka recimo, nego Srba i Rusa, odnosno Hrvata i Zapada. A opet ih sve veze ta jugoslovenska zica. Po meni najveci kompleks nose Makedonci, a najveci nacionalisti su Slovenci.
A opet svi ti Balkanci su mala maca za Nijemce ili Francuze. To kako oni sebe u sportu vide i ponasaju se bahato i nadmeno - to je za nas nepojmljivo. Cist rasizam i idiotizam!
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 sep 2017, 14:36

Kaže Gurović da Švabe idu dalje :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 12 sep 2017, 15:06

Mirko je napisao/la:
" Стеван
Ivan Livno
Srbe su ucili:

fudbalu - Cesi
kosarci - Bugari
rukometu - Madjari
vaterpolu - Hrvati

Za odbojku Hrvati su tuta. Hvala im za vaterpolo i legendarnog Vlaha Orlica! Kada smo se podijelili 90-ih, Vlaho je ostao uz nas i bio strucni savjetnik u srpsko-crnogorskom savezu. Nadgledao je skolovanje vaterpolo-struke. Do smrti.

E' sad da stanem malo u odbranu Hrvata. Mislim da Srbi i Bosnjaci nisu nista bolji. Tzv. male nacije koje se kroz sport pokusavaju dokazivati. Malo veci kompleks Hrvati nose mozda zbog te visevjekovne teznje za sopstvenom drzavom. Srbi i Crnogorci su je imali, a Bosnjaci su se u Osmanskom carstvu i Jugoslaviji osjecali vecim dijelom kao u svome. Mnogo su tjesnje veze Bosnjaka i Turaka recimo, nego Srba i Rusa, odnosno Hrvata i Zapada. A opet ih sve veze ta jugoslovenska zica. Po meni najveci kompleks nose Makedonci, a najveci nacionalisti su Slovenci.
A opet svi ti Balkanci su mala maca za Nijemce ili Francuze. To kako oni sebe u sportu vide i ponasaju se bahato i nadmeno - to je za nas nepojmljivo. Cist rasizam i idiotizam!
Žalosno je to podcjenjivanje drugih i veličanje sebe, koja je svugdje prisutno u večoj ili manjoj mjeri. Ja se borim ovdje a i drugdje da ukažem da čovjek treba da gleda ljude kao ljude i individue, a ne kao pripadnike nekih sekti, nacija ili vjera. Nije ni to najgora opcija, več ona kada se opravdavaju negativne stvari pripadnika određene stranke ili nacije, po cijenu da se bude nepravedan, neiskren itd. Taj sistem razmišljanja nema mjesta u 21 vijeku, iako je i dalje vrlo jak i održiv, ali čovjećanstvo ne može dalje sa time, a i svakako smo zapeli u čorsokak.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 12 sep 2017, 15:15

Mirko je napisao/la:
" Стеван
Ivan Livno
Srbe su ucili:

fudbalu - Cesi
kosarci - Bugari
rukometu - Madjari
vaterpolu - Hrvati

osječam se vazan za njih isto koliko za vnogo koje izbacim
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 12 sep 2017, 15:18

Taj gore tekst nije odlican nego je retardiran. Kad bi pratili komentare na svim portalima, na svim jezicima, u svim drzavama koje su na Eurobasketu, nasli bi mnostvo slicnih komentara. Nasao lik par komentara na fejsu i drzi moralne prodike. Kakav klaun.
Ne znam koji su iritantniji, ovi koji navijaju kontra njih zbog par komentara na fejsu ili komentatora, ili ovi koji na silu navijaju radi dobrosusjedskih odnosa.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 sep 2017, 16:37

save je napisao/la:Hrvati se moraju prije svega dobro otresti i prestati sanjati snove - **** ga, oni umišljaju da su u svemu najbolji.
:lol: :lol: :lol:

Ja odavno nisam vidio izjavu u ovom stilu,a pratim na nekoliko foruma šta se piše,al eto on vidi da se sanjaju neki snovi.Ovo je lo stile J navijaci kad se sami sa sobom svađaju na forumu i kao odgovaraju nekoj imaginaroj osobi koja je zapocela diskusiju sa xy tezom,a zapoceli je oni upravo izmisljanjem te xy teze :urnebes:

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 sep 2017, 16:49

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 sep 2017, 17:27

SiamoNoi je napisao/la:Ovi nasi debili prenose Njemacka-Spanjolska :facepalm:

U tom terminu nemaju sta drugo prenositi

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 sep 2017, 17:33

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 sep 2017, 17:38

filip13 je napisao/la:

Zašto ne mogu u drugom terminu? :hmmmmm:

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 sep 2017, 17:41

SiamoNoi je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

Zašto ne mogu u drugom terminu? :hmmmmm:

Onda to ne bi bio prenos nego snimak

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 sep 2017, 17:44

filip13 je napisao/la:Onda to ne bi bio prenos nego snimak
Ma zašto ne mogu u 20:30 prenosit Slovenija-Latvija?! :mrgreen: Zašto je baš morao ovaj termin.Vidim sutra isto,al je bolja utakmica.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 12 sep 2017, 17:48

Link za nase komentatore? na ovom uzivo.nesto,pise po semi da je eurobasket a prenose hokej..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Mirko
Kontakt:

Post Postao/la Mirko » 12 sep 2017, 18:03

@ nerminh74

Postujem tvoj stav i individualizam. Ali da se ne lazemo - takav je stav vecine.
Ja recimo imam pomalo odbojan stav prema ruskom sportu - jer mi je sablonski. Prema grckoj i turskoj kosarci sam cesce gajio simpatije, jer se jasno vidi rukopis nase kosarkaske skole. Medjutim koliko god postovao generaciju Papalukas-Dijamantidis-Spanulis koja mi je bila zaista draga, 90-ih su mi bili odvratni. Turke sam volio zbog dvojca Turkoglu-Jahovic, ali posle pljacke 2010. su mi nonsens. To je ukradeno finale Srbiji i volim kad ih mlatimo, ne zato sto su mi to ''mrski'' Turci...
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.