Begiću, odlazi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kako si ti inačeBitiSrcemVezan je napisao/la:Stvarno se previše kenja oko BHF-a, pogledajte samo kakve pokušaje od podrške imaju reprezentacije iz okruženja a kakvu mi, i biće vam dovoljno.
Pogotovo ovi što imaju nekakav kompleks od dijaspore, šta li je
O cemu ti pises uopste bolan? Dje sam ja uopste BHF spomenuo bogte? Nije valjda da BHF sprema trans kako kralj Tvrtko guzi AfrodituBeduin je napisao/la: Ako se imalo razumijes u tifo scenu, a ocito je da ne razumijes, onda bi shvatio i moj post, ideju (koja je.od druglog forumasa)... tako da ti nemam sta objasnjavati, ti ne osobravas cool koreografiju i zajebanciju kojom bi se predstavili BHF, ok ne odobravaj, ali ne pametuj da je to nesto primitivno, primitivnije je tvoje poimanje same koreografije i dodatne motivacije cijelom stadionu, igracima, podizanju atmosfere i navijanja...
U fazonu: "zmaj vatrom zapali Afroditu" ili "zmaj loptom podera mrezu na kojoj stoji Afrodita ili neka druga bitna osoba", mislim da ne miram nista vise ti objasnjavati.
Možeš me naći na kojem katu niže, bh košarka, trenutno sam time okupiranBesic je napisao/la:Kako si ti inačeBitiSrcemVezan je napisao/la:Stvarno se previše kenja oko BHF-a, pogledajte samo kakve pokušaje od podrške imaju reprezentacije iz okruženja a kakvu mi, i biće vam dovoljno.
Pogotovo ovi što imaju nekakav kompleks od dijaspore, šta li je
Pricamo o mome djedu i neni, da organizuju i podignu trans.DonCorleone je napisao/la:O cemu ti pises uopste bolan? Dje sam ja uopste BHF spomenuo bogte? Nije valjda da BHF sprema trans kako kralj Tvrtko guzi AfrodituBeduin je napisao/la: Ako se imalo razumijes u tifo scenu, a ocito je da ne razumijes, onda bi shvatio i moj post, ideju (koja je.od druglog forumasa)... tako da ti nemam sta objasnjavati, ti ne osobravas cool koreografiju i zajebanciju kojom bi se predstavili BHF, ok ne odobravaj, ali ne pametuj da je to nesto primitivno, primitivnije je tvoje poimanje same koreografije i dodatne motivacije cijelom stadionu, igracima, podizanju atmosfere i navijanja...
U fazonu: "zmaj vatrom zapali Afroditu" ili "zmaj loptom podera mrezu na kojoj stoji Afrodita ili neka druga bitna osoba", mislim da ne miram nista vise ti objasnjavati..
Grke docekujemo u junu 2017, e sad malo razmisli šta ako se se tada ozljede Džeko ili Pjanić (nedo Bog) - mi možemo qrcu svirati protiv onih grčkih govana koji ce se braniti u Zenici.Suljo20002 je napisao/la:Da smo ovu utakmicu rijesili,vec bi bili jednom nogom u barazu.A ovako sada moramo strepiti u Zenici.Ko god da kaze kako cemo dobit lagano,grdno se vara.Pa eto i takva nikakva Grcka nam 2,3 situacije opasne stvori pred golom.Nece biti to lagano,a kvalitetniji jesmo.Sve je do nas,ako pokazemo zelju kao sinoc,3 boda nece izostati,ali opet kazem,vise sam sigurniji da ce nam neku frljoku uvalit nego da cemo mi natrpat njihovu mrezu...
Sinoć se razmišljalo vruće glave, danas je sve drugačije. Grci su generalno ok i stvarno su prijateljski nastrojen narod, ovo je djelo šake huligana i tako se treba i tretirati. Svrstati cijelu naciju u isti koš zbog nekoliko budala je van svake pameti.Sabinho je napisao/la:Bravo momak. Treba dodati i cinjenicu da su svi njihovi igraci ponikli i stasali u najvecim domacim klubovima, i da su navikli igrati pod zestokim tenzijama i na prljav nacin. Jednostavno, to je njihov teren na kojem ce uvijek doci do onoga sto zele. Kakvu god atmosferu napravili u Zenici, smijesna je naspram one kad igraju Pao-Oly, Oly-PAOK itd. a na takvoj atmosferi su se njihovi igraci kalili.
Virtu4l je napisao/la:Sinoć se razmišljalo vruće glave, danas je sve drugačije. Grci su generalno ok i stvarno su prijateljski nastrojen narod, ovo je djelo šake huligana i tako se treba i tretirati. Svrstati cijelu naciju u isti koš zbog nekoliko budala je van svake pameti.Sabinho je napisao/la:Bravo momak. Treba dodati i cinjenicu da su svi njihovi igraci ponikli i stasali u najvecim domacim klubovima, i da su navikli igrati pod zestokim tenzijama i na prljav nacin. Jednostavno, to je njihov teren na kojem ce uvijek doci do onoga sto zele. Kakvu god atmosferu napravili u Zenici, smijesna je naspram one kad igraju Pao-Oly, Oly-PAOK itd. a na takvoj atmosferi su se njihovi igraci kalili.
Njihovo huligansko šurovanje sa Delijama je nešto sasvim drugo i u svemu tome treba tražili uzrok ovoga što se desilo.
Šta ćemo sa našim navijačima koji su bacali baklje prema njima, moglo je neko dijete nastradati, čime bi to opravdali?
Ovo je odlično tlo za huškače i nacionaliste, vidim na indexu ova tema ne silazi sa naslovnice, tako da je jasno kome ovo ide u korist.
A sto ti neudaris prvi da odbranis nas bosnje, za koje bi zivot dao?STEVIE je napisao/la:vazda nekakvo moralisanje kod bosnje, nek nas svako provocira i radi sta hoce kad igramo a mi cemo sve kulturno i lijepo kao neki mutavci.. ma fali nama jedan Bosanski Trump u svakom smislu
Znači šaka huligana je izviždala himnu Bosne gdje se orio stadion od salve zvižduka te likovala i nacionalistički vrijeđala... akustičan stadion brate, nema šta.Virtu4l je napisao/la:
Sinoć se razmišljalo vruće glave, danas je sve drugačije. Grci su generalno ok i stvarno su prijateljski nastrojen narod, ovo je djelo šake huligana i tako se treba i tretirati. Svrstati cijelu naciju u isti koš zbog nekoliko budala je van svake pameti.
Znači Grci su generalno miroljubiv narod i njihove navijačke skupine (gate 7 npr.) nisu poznate po mafijanju poput onog sinoć? I oni grčki dobrovoljci koji su u ratu harali po Bosni su ustvari Srbi iz grčke?Virtu4l je napisao/la: Njihovo huligansko šurovanje sa Delijama je nešto sasvim drugo i u svemu tome treba tražili uzrok ovoga što se desilo.
Garant je onaj naš navijač koji je popio batine sa prijateljima prije utakmice zaslužio iste jer nije bio po mjeri prosječnog grka. A prije početka meča upravo ta pomenuta skupina grčkih divljaka je tražila i započinjala obračun sa našim navijačima gađajući se pri tome raznim predmetima i pokušavajući skinuti zastave Bosne i Hercegovine. Naši navijači su izrevoltirani tim činom samo vratili 1 baklju kao vid revanšizma za prethodno. A ako je dijete neko bilo tu na čast roditelju koji je vjerovatno huligan kao i otac mu koji ga je odveo u onaj sektor da psuje balijama majku tursku/srebreničku.Virtu4l je napisao/la: Šta ćemo sa našim navijačima koji su bacali baklje prema njima, moglo je neko dijete nastradati, čime bi to opravdali?
Ovo je odlično tlo za huškače i nacionaliste, vidim na indexu ova tema ne silazi sa naslovnice, tako da je jasno kome ovo ide u korist.
Ja upravo u postu iznad optužim huligane za ovo i ti mi pišeš o Gate 7IlProfessore je napisao/la:Znači Grci su generalno miroljubiv narod i njihove navijačke skupine (gate 7 npr.) nisu poznate po mafijanju poput onog sinoć? I oni grčki dobrovoljci koji su u ratu harali po Bosni su ustvari Srbi iz grčke?![]()
Kako nema sa Srbima veze ako danas mediji pisu da su Srbi ucestvovali u tuci ispred stadiona. Grci pripisuju i transparent Srbima. Sve ljepo prikazano uz slikovit materijal u odredjenim medijima sa naseg prostora. Mozes jednostavno provjeriti. Svakako i da ne mozes osuditi jedan narod radi jednog transparenta ili zvizdanja na stadionu, to je iracionalno i nelogicno. Kome smo mi sve zvizdali u Zenici, pa primjera radi istim ovim Grcima.IlProfessore je napisao/la:Jeste, ali pričaš o generalno miroljubivom narodu i prijateljskom narodu. Onda sam sebe demantuješ, al helem nejse. Poenta je samo da su ispali **** i to je to, sa srbima nema veze osim što su bratski narod i što bi jedni za druge u provaliju otišli. Ići ću aBd, a kome bude do osvete i nereda neka ih traži na ulicama Zenice jer ih na stadionu neće biti ni najmanje. Jedino mogu sa merakom ponijeti neku od finih crvenih zastava njihovih komšijskih država, da ih mezim ko ljude sa pristojne udaljenosti
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, HariTz, Zglavkar i 32 gosta.