Ja opet mislim da je ovo presmijesno.Sta,imamo neprijatelje kluba u medijima jel...pa kampanja protiv nas traje godinama.Ali zabraniti "pojedinim" novinarima svaki kontakt sa nasim klubom

...smijesno...znaci ko pise protiv nas ,nije pozeljan,ko pise dobro o nama neka slobodno dodje

...ovo je cirkus!
Znam da cete me svi napasti zbog ovoga,ali ovo obavjestenje je pisao amater koji nema osnovnu skolu,a jos gore ako je klub ovo odobrio.
Ako neko pise i laze i kleveta,zna se kako se protiv toga i bori i kako se otklanjaju takvi,i kako se pisu demanti,i kako se uzima lova i kako se pisu tuzbe itd itd....
Ovo je najgori nacin i duboko sam uznemiren zbog gluposti koja je napisana u zvanicnom obavjestenju za medije.Definitivno da nam se svi dobro nasmiju zbog ovoga.Obavjestenje je sramotno.A nije ni zakonito po nekoliko osnova.Znaci ne vjerujem svojim ocima.
Kaze se,da ce ostati isti odnos prema onima koji profesionalno pisu i onim medijima koji su ozbiljni,a pripadnicima zute stampe nije mjesto blizu Zelje

.Svakoga ko ti ne odgovara ti mozes svesti na medij zute stampe i zatvoriti mu pristup igracima i organizaciji u FK Zeljeznicar.Drugim rijecima,Sjeverna Koreja....znaci,postoje tuzbe,postoje varijante kojim mozes zakonskim putem teretiti svakoga ko kalja ugled Zelje a da je to bez dokaza.
Znam i vidim da se svasta pise.Ali ovo obavjestenje je ravno tom pisanju protiv nas.
Necu se ni sa kim raspravljati vezano za ovo,pa slobodno opletite po meni...smijesni smo ispali!