FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 31 mar 2014, 01:04

anonimni je napisao/la:Ne vjerujem da će on doći, šuškalo se i zimus o njemu, pa ništa na kraju, znam da je veliki Željovac, ali on sigurno uzima dobre pare u Azerbejdžanu (čini mi se) i sumnjam da bi mu sljedeća stanica mogla biti Željo...
Ma jasno...Momak tek uspio izaci iz ove nase vukojebine kako treba, i da se sada vraca...

Veoma tesko..

Sa neke moje strane gledista, nama treba malo iskusniji napad, tipa Alen Mesanovic, koji ce moci biti dobar tandem sa Ramicem i Bajicem. Ja tu vidim buducnost.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 31 mar 2014, 01:05

DzoleZeljo je napisao/la:
anonimni je napisao/la:Ne vjerujem da će on doći, šuškalo se i zimus o njemu, pa ništa na kraju, znam da je veliki Željovac, ali on sigurno uzima dobre pare u Azerbejdžanu (čini mi se) i sumnjam da bi mu sljedeća stanica mogla biti Željo...
Ma jasno...Momak tek uspio izaci iz ove nase vukojebine kako treba, i da se sada vraca...

Veoma tesko..

Sa neke moje strane gledista, nama treba malo iskusniji napad, tipa Alen Mesanovic, koji ce moci biti dobar tandem sa Ramicem i Bajicem. Ja tu vidim buducnost.
Vratite Lazara :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 31 mar 2014, 01:07

@Sarajlijc@ - Da Ara ima Lazu, mali bi cuda radio...

Ovo ti iskreno govorim, bez zajebancije...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 31 mar 2014, 01:10

Vjerujem ti, takodjer i ja prizeljkujem da mi dovedemo nekog od 2 metra da moze spustiti loptu Velkoskom. Recimo Andrija Milinkovic sto je igrao u GOSKu bi sjeo ko budali samar.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 31 mar 2014, 01:19

po mom misljenju trebaju nam tri igraca uz naravno ostanak svih, odbrana je sasvim ok zahvaliti se bucanu i u vezi dovesti nekog tipa zebe, jedan napadac nam treba provjereni i krilo, uz dobre pripreme ovaj tim je sasvim dovoljan za lige a i europe s obzirom na finansije :D

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 31 mar 2014, 02:56

pojacanja ce biti, iskreno ako Jamak ode na njegovom mjestu bih volio vidjet Grahovca malog..Ljeto ce,dosta igraaca ce biti slobodno,a ja se nadam gen.sponzoru do ljeta,te parama od transfera sehica, i abd dzeke,jamaka,svrake..
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 31 mar 2014, 09:01

U koliko će biti tekma Željo - Čelik? Ima li neko informaciju?
Pravda za flash-a!!!

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 31 mar 2014, 09:44

Ako se dobro organizujemo za 10 godina bi mogli bit kao i Dinamo sto je danas ;) Imamo te ljude koji znaju prepoznat talenat.Samo nam para fali :lol:

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 31 mar 2014, 09:45

Po mome mišljenju ovo što smo ove sezone napravili ne smijemo baciti u vodu. Sljedeće sezone ćemo imati najvjerovatnije istu ekipu samo bez Are i nekih koji bi mogli otići(Tomić, Svraka, Kerla, Lončarić).

Golmani:Antolović, Kjosevski, Čutahija
Odbrana:Zeljković, Čolić, Bogdanović, Kvesić, Memija, Hasanhodžić, (Kerla), Dedić, (Elvir Čolić)
Vezni red: Zola, Jamak, Sadiković, Hasanović, Stanić, (Svraka), (Tomić)
Napad : Selimović, Ramić, Bajić, Brković

U zagradama bi vjerovatno trebali napustiti ekipu, ali ništa nije sigurno :). Ja msm da u ovaj sastav trebamo dovesti nekoliko iskusnijih igrača 28-32 god. ali kvalitetnih. Vjerovatno sam pogrješio oko sastava pa eto da vidimo šta vi mislite. I šta je sa Nyemom ? Ja kako znam on u Melbournu ne igra.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 31 mar 2014, 09:48

Sta ako danas Turci ne uplate pare za Sehu, kakva je daljnja procedura?
Volim te Zeljo!!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 31 mar 2014, 09:48

jaludovolimte je napisao/la:Po mome mišljenju ovo što smo ove sezone napravili ne smijemo baciti u vodu. Sljedeće sezone ćemo imati najvjerovatnije istu ekipu samo bez Are i nekih koji bi mogli otići(Tomić, Svraka, Kerla, Lončarić).

Odbrana:Zeljković, Čolić, Bogdanović, Kvesić, Memija, Hasanhodžić, (Kerla), Dedić, (Elvir Čolić)

U zagradama bi vjerovatno trebali napustiti ekipu, ali ništa nije sigurno :). Ja msm da u ovaj sastav trebamo dovesti nekoliko iskusnijih igrača 28-32 god. ali kvalitetnih. Vjerovatno sam pogrješio oko sastava pa eto da vidimo šta vi mislite. I šta je sa Nyemom ? Ja kako znam on u Melbournu ne igra.

A Boze sacuvaj sta sve ovde covjek nece procitati.

Sljedeće sezone ćemo imati najvjerovatnije istu ekipu samo bez Are i nekih koji bi mogli otići(Tomić, Svraka, Kerla, Lončarić). :clap:

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 31 mar 2014, 09:54

amypitar je napisao/la:
jaludovolimte je napisao/la:Po mome mišljenju ovo što smo ove sezone napravili ne smijemo baciti u vodu. Sljedeće sezone ćemo imati najvjerovatnije istu ekipu samo bez Are i nekih koji bi mogli otići(Tomić, Svraka, Kerla, Lončarić).

A Boze sacuvaj sta sve ovde covjek nece procitati.

Sljedeće sezone ćemo imati najvjerovatnije istu ekipu samo bez Are i nekih koji bi mogli otići(Tomić, Svraka, Kerla, Lončarić). :clap:
U vas odu najbolji igrači, promjeni se čitava ekipa, dođu neki odlično(po vama) igrači i opet ste iz sezone u sezonu podjednako loši :P
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 31 mar 2014, 09:58

Kakve veze imamo mi,sa ovim tvojim gore natpisom. :lol:

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 31 mar 2014, 10:08

amypitar je napisao/la:Kakve veze imamo mi,sa ovim tvojim gore natpisom. :lol:
A kakve ti veze imas sa gore zapocetom konverzacijom?

Od svih gore navedenih jedino bi mogao biti problem nadoknaditi eventualni odlazak Tomica... mada ja mislim da je izgledno da idu Svraka, Kerla, Jamak i Ara od ovih koji su u rotaciji. Mislim da ostali ostaju,a navedeni su svakako zamjenjivi. Racunam da ce i E.Colic ici 100%.
Dakle, iduce sezone nam treba izrazito dobar napadac i izrazito dobar stoper + dva igraca koja bi pojacala konkurenciju sa klupe.
Ono sto me jos brine je definitivno losa igra Ramica, konstanto dobije malo sanse da igra i konstantno to ne koristi.
Dodatno pitanje za ekipu koja prati treninge... dali Dedic moze igrati lijevo krilo?

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 31 mar 2014, 10:20

Obavještenje za “medije

http://fkzeljeznicar.ba/obavjestenje-za-medije-2/8413/" onclick="window.open(this.href);return false;

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 31 mar 2014, 10:21

Na zvanicnoj stranici ima članak pod nazivom " obavještajne za medije ", kulturno objasnili!!!
Ma vi stvarno niste normalni !!!

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 31 mar 2014, 10:31

fkzeljeznicarba je napisao/la:Obavještenje za “medije

http://fkzeljeznicar.ba/obavjestenje-za-medije-2/8413/" onclick="window.open(this.href);return false;

Bravo za klub!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 31 mar 2014, 10:51

Ja opet mislim da je ovo presmijesno.Sta,imamo neprijatelje kluba u medijima jel...pa kampanja protiv nas traje godinama.Ali zabraniti "pojedinim" novinarima svaki kontakt sa nasim klubom :mrgreen: ...smijesno...znaci ko pise protiv nas ,nije pozeljan,ko pise dobro o nama neka slobodno dodje :mrgreen: ...ovo je cirkus!

Znam da cete me svi napasti zbog ovoga,ali ovo obavjestenje je pisao amater koji nema osnovnu skolu,a jos gore ako je klub ovo odobrio.
Ako neko pise i laze i kleveta,zna se kako se protiv toga i bori i kako se otklanjaju takvi,i kako se pisu demanti,i kako se uzima lova i kako se pisu tuzbe itd itd....
Ovo je najgori nacin i duboko sam uznemiren zbog gluposti koja je napisana u zvanicnom obavjestenju za medije.Definitivno da nam se svi dobro nasmiju zbog ovoga.Obavjestenje je sramotno.A nije ni zakonito po nekoliko osnova.Znaci ne vjerujem svojim ocima.
Kaze se,da ce ostati isti odnos prema onima koji profesionalno pisu i onim medijima koji su ozbiljni,a pripadnicima zute stampe nije mjesto blizu Zelje :mrgreen: .Svakoga ko ti ne odgovara ti mozes svesti na medij zute stampe i zatvoriti mu pristup igracima i organizaciji u FK Zeljeznicar.Drugim rijecima,Sjeverna Koreja....znaci,postoje tuzbe,postoje varijante kojim mozes zakonskim putem teretiti svakoga ko kalja ugled Zelje a da je to bez dokaza.
Znam i vidim da se svasta pise.Ali ovo obavjestenje je ravno tom pisanju protiv nas.
Necu se ni sa kim raspravljati vezano za ovo,pa slobodno opletite po meni...smijesni smo ispali!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 31 mar 2014, 11:10

boccaccio je napisao/la:Ja opet mislim da je ovo presmijesno.Sta,imamo neprijatelje kluba u medijima jel...pa kampanja protiv nas traje godinama.Ali zabraniti "pojedinim" novinarima svaki kontakt sa nasim klubom :mrgreen: ...smijesno...znaci ko pise protiv nas ,nije pozeljan,ko pise dobro o nama neka slobodno dodje :mrgreen: ...ovo je cirkus!

Znam da cete me svi napasti zbog ovoga,ali ovo obavjestenje je pisao amater koji nema osnovnu skolu,a jos gore ako je klub ovo odobrio.
Ako neko pise i laze i kleveta,zna se kako se protiv toga i bori i kako se otklanjaju takvi,i kako se pisu demanti,i kako se uzima lova i kako se pisu tuzbe itd itd....
Ovo je najgori nacin i duboko sam uznemiren zbog gluposti koja je napisana u zvanicnom obavjestenju za medije.Definitivno da nam se svi dobro nasmiju zbog ovoga.Obavjestenje je sramotno.A nije ni zakonito po nekoliko osnova.Znaci ne vjerujem svojim ocima.
Kaze se,da ce ostati isti odnos prema onima koji profesionalno pisu i onim medijima koji su ozbiljni,a pripadnicima zute stampe nije mjesto blizu Zelje :mrgreen: .Svakoga ko ti ne odgovara ti mozes svesti na medij zute stampe i zatvoriti mu pristup igracima i organizaciji u FK Zeljeznicar.Drugim rijecima,Sjeverna Koreja....znaci,postoje tuzbe,postoje varijante kojim mozes zakonskim putem teretiti svakoga ko kalja ugled Zelje a da je to bez dokaza.
Znam i vidim da se svasta pise.Ali ovo obavjestenje je ravno tom pisanju protiv nas.
Necu se ni sa kim raspravljati vezano za ovo,pa slobodno opletite po meni...smijesni smo ispali!
Kod nas se tuzbe po sudu povlace godinama i onda u vecini slucajeva ne dobijes nista(jer zakon za klevetu kod nas je sveden na nivo kazne za brzu voznju... nazalost). Volio bi da objasnis po cemu nije zakonito osuditi ponasanje odredjenih medija i zabraniti im da komuniciraju sa igracima (koji su pod ugovorom te samim time moraju slusati instrukcije kluba-vlasnistvo su kluba te 2-3 godine). Za one koji ce reci da smo trebali prozvati... ne ide to tako, ovaj grad i ova zemlja funkcionisu drugacije i mora se biti svjestan toga.

Usput da kazem nesto i za sponzore, prica se o sponzorima pa da je tako lako dovesti sponzora svima bi nam sponzor bio gazprom. Nema se para , fudbal nije na nivou cak sta vise nogometni savez ima macehinski odnos prema nama (sve osim reprezentacije) tako da ne ocekujem neki pomak u tom pravcu.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 31 mar 2014, 11:13

boccaccio je napisao/la:Ja opet mislim da je ovo presmijesno.Sta,imamo neprijatelje kluba u medijima jel...pa kampanja protiv nas traje godinama.Ali zabraniti "pojedinim" novinarima svaki kontakt sa nasim klubom :mrgreen: ...smijesno...znaci ko pise protiv nas ,nije pozeljan,ko pise dobro o nama neka slobodno dodje :mrgreen: ...ovo je cirkus!

Jarane, nije ovo podjela na one koji pišu dobro i one koji pišu loše o klubu. Kritika je dobrodošla, al nepotpisani i rekla-kazala tekstovi sa anonimnim izvorima gdje se piše kako igrači Želje gladuju i plasiraju netačne informacije (iako i novinar koji ih objavi zna da su netačne) da se vode istrage protiv nas, te da nam prijete suspenzije, to nije kritika nego NIZAK UDARAC.

Takve ne treba dozvoliti pa ko su da su.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.