Seada.zagorski je napisao/la:kojeg ba hajrovića?Zukanovic je napisao/la:Nema nista novo za Hajrovica
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izgleda da ce nas napustiti Radovac i da ce otici u Kortrijk da se gore sto bolje razvije.
1.000.000 €
1.000.000 €
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Volio bih da ostane jos kod nas, ali eto nije losa cifra. Dobio bih cak i onu opkladu sa Duskom, ako ode za te pare.MortemHz je napisao/la:Izgleda da ce nas napustiti Radovac i da ce otici u Kortrijk da se gore sto bolje razvije.
1.000.000 €

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Odlicno.MortemHz je napisao/la:Izgleda da ce nas napustiti Radovac i da ce otici u Kortrijk da se gore sto bolje razvije.
1.000.000 €

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
pa zar je sead uopšte u kombinacijama?
a realno i zar nam treba,mislim stoper je,a to nam mjesto nije prioritetno
a realno i zar nam treba,mislim stoper je,a to nam mjesto nije prioritetno
Kako nema Radovca igra nam se popravila .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ako se neko pitao kako će Tan da izvlači pare iz kluba, ovo mu je odgovor.
Prodaja mladih i perspektivnih igrača u njegove druge klubove (u kojima je stvarni vlasnik, i iz kojih može uzimati pare iz profita na jedan normalan način), pa odatle prodaja za ozbiljne pare.
Kvaliteti Radovca na stranu, ali mislim da je on prvi od mnogih koji će nas napustiti put Kotrijka ili Cardiffa.
Prodaja mladih i perspektivnih igrača u njegove druge klubove (u kojima je stvarni vlasnik, i iz kojih može uzimati pare iz profita na jedan normalan način), pa odatle prodaja za ozbiljne pare.
Kvaliteti Radovca na stranu, ali mislim da je on prvi od mnogih koji će nas napustiti put Kotrijka ili Cardiffa.
Ja se nadam da nam neće odmah ukrast Demirela .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
On pomisli kako bi petak bio lepsi
da sutra nije subota radna

Bacajte kakvih strimova za sutra.
Ekstra. Bolje nego da nam HNL klubovi za kusur odvode najbolje igrace.Locust je napisao/la:Ako se neko pitao kako će Tan da izvlači pare iz kluba, ovo mu je odgovor.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Burberry46
- Kontakt:
Pobjediti Drinu i ko zna kad ce se vise sresti, jer ce ovi ispasti iz lige 

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Samo ne shvatam sto bi smo pregovarali sa Seadom ako je istina? Imamo povratkom Stepa tu poziciju popunjenu i vise nego dobro, s druge strane kad bi mu brata ganjali, to bi vec imalo smisla..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Šta ovaj mali Demirel uglavnom igra u kadetima? Desno krilo?
Ješa manje više koliko sam do sad vidio ne benda puno koje su pozicije omladinci igrali, Herić i Veladžić su igrali od zadnjeg veznog, preko prednjeg veznog do desnog krila...
Ješa manje više koliko sam do sad vidio ne benda puno koje su pozicije omladinci igrali, Herić i Veladžić su igrali od zadnjeg veznog, preko prednjeg veznog do desnog krila...

- Burberry46
- Kontakt:
Sad kad nas je odbio mozes reci imeZukanovic je napisao/la:Igrac iz Partizana odbio nasu ponudu.hoce vise para.hocemo mi sada novu ponudu poslati ili kraj ne znam.

1946
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma ja, a da nije Adže ostao bi i Cimi i Radovac i opet bi imali čiste račune, Akademiju i zdrav klub... aha, howyesno!Locust je napisao/la:Ako se neko pitao kako će Tan da izvlači pare iz kluba, ovo mu je odgovor.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nek on njega vodi džaba , doći će neko na zimu ranu .
Nisam ja rekao, a nit mislim, da je dolazak Tana loš za klub, samo sam skrenuo pažnju kako će uzimati pare iz kluba jer po našem Zakonu o sportu on nije vlasnik kluba i ne može uzimati pare direktno kao što može u Belgiji ili VB. Kod nas su sportska društva neprofitne organizacije.BordoArmy88 je napisao/la: Ma ja, a da nije Adže ostao bi i Cimi i Radovac i opet bi imali čiste račune, Akademiju i zdrav klub... aha, howyesno!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
mi smo sa druge strane, jeeeebemo vam mameeeeeee
Pa nije čovjek humanitarna organizacija, naravno da će uzimati pare. Samo mi recite jel Samir vrijedi više od milion?Locust je napisao/la:Nisam ja rekao, a nit mislim, da je dolazak Tana loš za klub, samo sam skrenuo pažnju kako će uzimati pare iz kluba jer po našem Zakonu o sportu on nije vlasnik kluba i ne može uzimati pare direktno kao što može u Belgiji ili VB. Kod nas su sportska društva neprofitne organizacije.BordoArmy88 je napisao/la: Ma ja, a da nije Adže ostao bi i Cimi i Radovac i opet bi imali čiste račune, Akademiju i zdrav klub... aha, howyesno!