FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljocity
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljocity » 30 mar 2014, 21:31

fkzeljeznicarba je napisao/la:Protiv Leotara prosjek starosti 22 godine

http://fkzeljeznicar.ba/protiv-leotara- ... dine/8404/" onclick="window.open(this.href);return false;
+ sto je smo igrali protiv leotara koji je suspendovan.. Ali eto hvala bogu odigrali i dobili da smo kojim slucajem izgubili i onda se procuje prica o njihovoj suspenziji naravno nama 3 bobe ali ko bi izdrzao pricu poslije toga..

slika
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 30 mar 2014, 22:58

Buu je napisao/la:[youtube][/youtube]
To je to. Svaka cast. :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 31 mar 2014, 00:05

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 31 mar 2014, 00:08

velike greske je Dino pravio u proteklim tekmama, sto Bajicu nije dao sansu, jer samo njegovi centarsutevi vrijede mnogo,ali eto. I kakav smo tad tim imali,kad uporedim Štila,Buba,Coca,Joldić.......
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 31 mar 2014, 00:10

Pitari su se ozbiljno pojačali za sljedeću sezonu sa Duljevićem i Hebibovićem, moramo i mi dovoditi igrače, ako ništa Letića i Stojanova iz Jedinstva, ovaj prelazni rok se pokazao veoma loš i ta politika nema baš uspjeha, valjda novi direktor nešto skonta i Amar, mora se ozbiljnije ići za Evrope!
Grbavica naš je Hram!!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 31 mar 2014, 00:14

Prvo da nam legnu kakve pare (sponzor, evropski nastupi, Dzeko, Sehic ili prodaja nekog sadasnjeg igraca), pa cemo onda o mogucim pojacanjima... Ja bih bio zadovoljan i da svi budu potpuno zdravi i ostanu u Zelji, ali ko ti moze to garantovati, niko...

Meni se cini da je ovdje doslo do greske u clanku, zar neko nije spustio prsima loptu Sadikovicu kod gola nakon izvedenog kornera?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 31 mar 2014, 00:16

ja iskreno nesto ne vjerujem da cemo se pretjerano pojacavati tj. mijenjati sastav, prica je klasicna u ovih 5 god. ko nas napusti na toj poziciji dovodimo igraca pa prema tome buduci da ce nas ara vjerovatno napustiti mislim da je napadac najblizi dolasku, jedino ako prodamo kojeg igraca pa onda i tu dovedemo ovako tesko da ce nekih velikih promjena biti ...

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 31 mar 2014, 00:18

Baja_Zvjerka je napisao/la:Prvo da nam legnu kakve pare (sponzor, evropski nastupi, Dzeko, Sehic ili prodaja nekog sadasnjeg igraca), pa cemo onda o mogucim pojacanjima... Ja bih bio zadovoljan i da svi budu potpuno zdravi i ostanu u Zelji, ali ko ti moze to garantovati, niko...

Meni se cini da je ovdje doslo do greske u clanku, zar neko nije spustio prsima loptu Sadikovicu kod gola nakon izvedenog kornera?
Shvatam, ali pare od Šehe da Bog dragi da ako ikad ih vidimo, male su šanse za to, a i to nam ne može biti oslonica, da se nadamo nekim parama i transferom Edina, da se to dvoje poklopi malu su šanse, a to čekati je samoubistvo, realno ako sa ovim sastavom uđemo u Evropu odnosno sljedeću sezonu, mi Evrope izboriti nećemo, sad za sad ovaj novi direktor ništa nije donio dobro, ali ne treba suditi tek je lik ovdje od januara!
Grbavica naš je Hram!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 mar 2014, 00:21

Uprava treba dobro da se zabrine po pitanju para, tj. sponzora, igraca i buducnosti kluba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 31 mar 2014, 00:29

Elegant je napisao/la:Uprava treba dobro da se zabrine po pitanju para, tj. sponzora, igraca i buducnosti kluba.

+1
Grbavica naš je Hram!!!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 31 mar 2014, 00:31

Joj vam bedaste price,ne mogu da vjerujem... Eto Turci ce ugasit klub radi Sehe. Daj ba malo pozitive,majka mu stara. Djeca,al bukvalno djeca, s pola snage razvalila Leotar. Pa valjda to ima svoju vrijednost, yebo vas i sponzor i pare.
I dzaba se Pitara pribojavate,ljudi igraju sve losije i losije. Splasnuli su im ona pocetna svjezina i entuzijazam, a eto prica se svasta i oko ovih njihovih skupljih igraca.
Siroki je problem.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 31 mar 2014, 00:33

neroazzuro je napisao/la:Joj vam bedaste price,ne mogu da vjerujem... Eto Turci ce ugasit klub radi Sehe. Daj ba malo pozitive,majka mu stara. Djeca,al bukvalno djeca, s pola snage razvalila Leotar. Pa valjda to ima svoju vrijednost, yebo vas i sponzor i pare.
I dzaba se Pitara pribojavate,ljudi igraju sve losije i losije. Splasnuli su im ona pocetna svjezina i entuzijazam, a eto prica se svasta i oko ovih njihovih skupljih igraca.
Siroki je problem.
Nije pitanje kako sad pitari igraju, ja govorim za budućnost i pojačanja, pa koliko čekamo pare za Šehu, evo dvije **** godine, samo neke žalbe ulažu, mogu do Sudnjeg dana tako?
Grbavica naš je Hram!!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 31 mar 2014, 00:33

Ovo s Leotarom mačku o rep, da smo s pionirima igrali pobjedili bi ih, mogo nam je prosjek godina biti i 17, nego nesto konkrtno, jel se tomic oporavio sto posto, i hasanovic, od njih dvojice nam zavisi nastavak prvenstva i nadanja.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 31 mar 2014, 00:34

Stojanov bi bio odlicno pojacanje sigurno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 31 mar 2014, 00:36

Ako bude nekih para mozda novi napadac bude Turkovic. Vidjet cemo ..

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 31 mar 2014, 00:40

monsen je napisao/la:Ako bude nekih para mozda novi napadac bude Turkovic. Vidjet cemo ..
Odbrana me interesuje, pošto si insajder :mrgreen: ganjamo li Letića on je nako vrlo dobar na lijevo beku/krilu?
Grbavica naš je Hram!!!

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 31 mar 2014, 00:49

Ko je taj Turkovic?
Ma vi stvarno niste normalni !!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 31 mar 2014, 00:53

PlaviSaJUGA je napisao/la:Ko je taj Turkovic?
http://www.transfermarkt.com/en/nedo-tu ... 66170.html" onclick="window.open(this.href);return false;
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 31 mar 2014, 00:58

Ee Cvila rasadnik talenata... :D

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 31 mar 2014, 00:58

Ne vjerujem da će on doći, šuškalo se i zimus o njemu, pa ništa na kraju, znam da je veliki Željovac, ali on sigurno uzima dobre pare u Azerbejdžanu (čini mi se) i sumnjam da bi mu sljedeća stanica mogla biti Željo...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.