FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 30 mar 2014, 18:22

ja to nisam doveo u vezu jedno s drugim.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 30 mar 2014, 18:23

Ma vidio sam sve OK kralju samo onako pitam, šta se odmah ljutiš :D

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 mar 2014, 18:24

ZrinjskiMostar je napisao/la:Ma vidio sam sve OK kralju samo onako pitam, šta se odmah ljutiš :D
Ma ne ljutim se... :)

Siroki, pobijedite ili odigrajte x, a poraz necu ni da racunam... :)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 30 mar 2014, 18:39

[youtube][/youtube]
NO PYRO NO PARTY

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 mar 2014, 18:43

Buu je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nikada neću zaboraviti akciju njega i Bube. Kada se gleda sa juga, desna korner zastavica ispred južne tribine. Štila na sebe navukao dvojicu, prebaci loptu preko obojice do Dialibe, on je primi, čini mi se mahnu jednog protivničkog igrača i zabi gol. Više se ne sjećam ko je bio protivnik, ali akcija mi je urezana u sjećanju. Ta je ekipa imala žestoki potencijal, ali lošu upravu..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 30 mar 2014, 18:49

Meni su ostala u sjecanju dva gola iz slobodnih udaraca na jednoj tekmi protiv Slavije, ali i to ne mogu naci sad na YT. Steta sto tad Amar nije bio tu, imao je Zeljo strasno talentiranih igraca tad. Na njima se nije zaradilo i cetvrtina od onog koliko se trebalo. O Stilica sam ocekivao poslije Dzeke najveci priliv sredstava od naknade za treniranje, ali do sad nista :(

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 30 mar 2014, 18:57

DzoleZeljo je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:Ma vidio sam sve OK kralju samo onako pitam, šta se odmah ljutiš :D
Ma ne ljutim se... :)

Siroki, pobijedite ili odigrajte x, a poraz necu ni da racunam... :)
To su ti naše redovne mušterije,no sikiriki :D

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 30 mar 2014, 19:01

Samo nam jedan scenarij ove sezone moze donijeti titulu. Sljedece kolo Zrinjski-Siroki da odigraju nerijeseno, Sarajevo takoder da odigra nerijeseno ili da izgubi, a da mi uzmemo Celika i do kraja prvenstva da bude perfektni.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 mar 2014, 19:10

Sad mi je još više krivo što nismo pobijedili ovu Slaviju :evil:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 mar 2014, 19:13

I to u dvije utakmice, a onda zali i domace protiv Olimpika i Radinika. :silent:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 30 mar 2014, 19:15

Evo nadao sam se da ce barem danas jedan hercegovacki klub kiksati ali nista od toga ,idemo dalje,nama iduce kolo dolazi umorni Celik koji ce se potrositi do daske protiv Sirokog jer im je Kup jedina sansa za neki trofej i mozda europu ako su platili dugovanja,dok se Zrinjski i Siroki sastaju u derbiju kola!
najbolje bi bilo kao sto netko vec spomenu da ti klubovi odigraju nerjeseno,ako Zrinjski pobjedi ima iduce kolo nakon Sirokog gostovanje slabasnom Leotaru a Siroki takodjer ima povoljan raspored od jaci im samo Borac dolazi!
Od ovih kalkulacija me samo glava zaboli,ma smislit ce nas sef neku caku da opet osvojimo kantu! :D
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 30 mar 2014, 19:27

Naredna sedmica kljucna.Celik,Zrinjski,Siroki i Sarajevo igraju kup utakmice.Bice umorni za naredno kolo tako da..moramo ovo iskoristiti :thumbup:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 30 mar 2014, 19:31

Protiv Leotara prosjek starosti 22 godine

http://fkzeljeznicar.ba/protiv-leotara- ... dine/8404/" onclick="window.open(this.href);return false;

SirAmar
Kontakt:

Post Postao/la SirAmar » 30 mar 2014, 19:45

monsen je napisao/la:Samo nam jedan scenarij ove sezone moze donijeti titulu. Sljedece kolo Zrinjski-Siroki da odigraju nerijeseno, Sarajevo takoder da odigra nerijeseno ili da izgubi, a da mi uzmemo Celika i do kraja prvenstva da bude perfektni.
Nisi samo promašio gol nego i tribinu :mrgreen: . Komšinice uzmemo i imamo ih 5 bodova, za njih ne brini. Hrvati su zajebani, oni će morat negdje kiksat. Obvadva idu Leotaru i Olimpiku. Morat ćemo mi iči navijat za Olimpik, prepast ove levate nebili zijanili :lol: . Opet mislim da je ispadanje iz kupa naš najveći adut, pomoće nam to najviše.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 30 mar 2014, 19:53

zivinaajkula je napisao/la:Evo nadao sam se da ce barem danas jedan hercegovacki klub kiksati ali nista od toga ,idemo dalje,nama iduce kolo dolazi umorni Celik koji ce se potrositi do daske protiv Sirokog jer im je Kup jedina sansa za neki trofej i mozda europu ako su platili dugovanja,dok se Zrinjski i Siroki sastaju u derbiju kola!
najbolje bi bilo kao sto netko vec spomenu da ti klubovi odigraju nerjeseno,ako Zrinjski pobjedi ima iduce kolo nakon Sirokog gostovanje slabasnom Leotaru a Siroki takodjer ima povoljan raspored od jaci im samo Borac dolazi!
Od ovih kalkulacija me samo glava zaboli,ma smislit ce nas sef neku caku da opet osvojimo kantu! :D
Ne furaj se da si Željovac, bekiću ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 30 mar 2014, 19:55

anonimni je napisao/la:
zivinaajkula je napisao/la:Evo nadao sam se da ce barem danas jedan hercegovacki klub kiksati ali nista od toga ,idemo dalje,nama iduce kolo dolazi umorni Celik koji ce se potrositi do daske protiv Sirokog jer im je Kup jedina sansa za neki trofej i mozda europu ako su platili dugovanja,dok se Zrinjski i Siroki sastaju u derbiju kola!
Ne furaj se da si Željovac, bekiću ;)
:wtf: :crazy: :wave:
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 mar 2014, 19:56

Kakvo je sad stanje sa povredama? Jesu li sada Čolić, Jamak, Tomić 100% spremni?

Za Kvesića se pisalo da još nije spreman?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 30 mar 2014, 20:06

Evo dobili papire Antolovic i Dedic,o Antolovicu sve znamo,neka nam neko opise malo Dedica neko ko je pratio treninqe i ako je nastupio u prijateljskim(Pofalicki)?

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 mar 2014, 20:09

Kakvu golcinu iz volea je adilovic dao hah.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 30 mar 2014, 20:52

Čitam mišljenja forumaša o mogućem raspletu prvenstva i nikako ne mogu da još jednom ne izrazim čuđenje kako ova Željina mladost ravnopravno konkuriše u borbi za titulu.Kone se pojačale,pala lova.Široki nikad nije bio bez love,uvjek dobri.Zrinjski se dobro pjačao pred evropu i sad uz dobrog trenera i logistiku ubire plodove.Nit smo se pojačali,povrede i loše pripreme donijele svoje a opet bez nas nema raspleta i u svim smo kombinacijama.Možda smo fulili sa vremenskom prognozom u Istri ali naša struka i pobjednički mentalitet,uvjerenje kako god hoćete nas dobo drže i još pride smo u uzlaznoj putanji.Djeco Svaka Čast.Respekt.Nisam pristalica nekakvih teorija zavjere ali mi osim međusobnih duela nekako upada u oči i činjenica da sem kona svi igramo do kraja sa Olimpikom i da njihovi rezultati mogu odrediti krajnji poredak.Njegov gazda definitivno neće vratiti uložene pare kroz evropu..Pitanje je koliki biznismen je njihov gazda i kakvu loptu će odigrati.Oni mogu svakog pobjediti,bar po imenima.Elem biće zanimljivo.Ja se prije svega uzdam u našu mladost a ovo sa mogućom kuhinjom je samo jedan od mogućih pogleda na kraj prvenstva

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, NazorUso i 4 gosta.