Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MojGradMojKlub je napisao/la:Ješa![]()
Samo deri majstore, hebi i ovim što su ostali sve ako bilo ko zasluži. Igrači, bar dobar dio njih, su blago rečeno 'stoka' i uglavnom razumiju samo ovaj jezik. Nek' trpe i rezultati ako treba, ali budite sigurni da je prosječna ekipa sa zdravom atmosferom bolja od vrhuske ekipe u kojoj niko nikoga ne može.
Brate malo me cudi kako ne odete u neki kafic koji ima Moja TV pa fino gledate, zasto rizikovati i patiti se sa linkovima, ovo govorim u mnozini nista licno, ja tako uvijek uradim, bas na puno mjesta u Sarajevu ima to, nikad ti linkovi nisu sugurniZip je napisao/la:Planira li neko raditi stream za subotu?
Zato što u kafićima ukratko ne možemo udarati glavom u zid, sebi paliti šamare, hodati, psovati od do, udarati sebe po glavi i tako....pitarlOOk je napisao/la:Brate malo me cudi kako ne odete u neki kafic koji ima Moja TV pa fino gledate, zasto rizikovati i patiti se sa linkovima, ovo govorim u mnozini nista licno, ja tako uvijek uradim, bas na puno mjesta u Sarajevu ima to, nikad ti linkovi nisu sugurniZip je napisao/la:Planira li neko raditi stream za subotu?
Imas Red za toMojGradMojKlub je napisao/la:Zato što u kafićima ukratko ne možemo udarati glavom u zid, sebi paliti šamare, hodati, psovati od do, udarati sebe po glavi i tako....pitarlOOk je napisao/la:Brate malo me cudi kako ne odete u neki kafic koji ima Moja TV pa fino gledate, zasto rizikovati i patiti se sa linkovima, ovo govorim u mnozini nista licno, ja tako uvijek uradim, bas na puno mjesta u Sarajevu ima to, nikad ti linkovi nisu sugurniZip je napisao/la:Planira li neko raditi stream za subotu?
Sad se postavlja pitanje da li je ova ekipa sposobna nešto napraviti dole. Ne da je sposobna napraviti nego ej sposobna uništiti protivnika ako pokaže onu ozbiljnost koju su imali u posljednjih nekoliko utakmica.hzkg je napisao/la:
Predpostavljam da cemo istricati u ovom sastavu ..
Mislim de je grehota ga sa štopera dirati. On uz Stepanova mora izrasti u top klasu, nekako tu od njeg najviše očekujem. Impresivno iznosi loptu, dueli, skok, brz, sve na mjestu. Mislim da puno veći potencijal ima za štopera nego za tog veznog. Duga lopta,dribling nisu njegovi kvaliteti. On je štoper i po već, ne treba ga premještati. Nema on baš onaj mekani okret, oko sebe, pa promjenu ritma, taj igrač mora dirigovati timom, taj igrač je arhitekta igre naše i on jednostavno mora biti najbolji u ligi. Naravno to je moje mišljenje, ne mora značiti. On je više za par sa tim igračem, nikako taj igrač. Kovačević i taj bi bili vrh kombinacija.hilmo je napisao/la:@duska
Zašto ja na toj poziciji koju si prvu pomenuo vidim upravo Kovačevića? Možda mi još nismo upoznali njegov puni potencijal?
I to su činjenice.jurisicduska je napisao/la:Mislim de je grehota ga sa štopera dirati. On uz Stepanova mora izrasti u top klasu, nekako tu od njeg najviše očekujem. Impresivno iznosi loptu, dueli, skok, brz, sve na mjestu. Mislim da puno veći potencijal ima za štopera nego za tog veznog. Duga lopta,dribling nisu njegovi kvaliteti. On je štoper i po već, ne treba ga premještati. Nema on baš onaj mekani okret, oko sebe, pa promjenu ritma, taj igrač mora dirigovati timom, taj igrač je arhitekta igre naše i on jednostavno mora biti najbolji u ligi. Naravno to je moje mišljenje, ne mora značiti. On je više za par sa tim igračem, nikako taj igrač. Kovačević i taj bi bili vrh kombinacija.hilmo je napisao/la:@duska
Zašto ja na toj poziciji koju si prvu pomenuo vidim upravo Kovačevića? Možda mi još nismo upoznali njegov puni potencijal?