AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
evo gaaaaaaaaaa 

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Ne zna se ko je gori Milan il Roma

IDEMO!!!!
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 11 nov 2012, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Hvala bogu pa ga i panj napokon ugura
samo nisam uspio vidjeti cija je ono peta bila
Hajmo momci,bar do 1 boda....

Hajmo momci,bar do 1 boda....
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Aquilani CRVENI čisti , ej moj sudija 

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Al' ih Aquilani za par sekundi obadvojicu pokosi,jos onog raskrvari 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ovaj Mexes je **** moram to opet naglasiti. Toni mu bježi metar u 16-ercu koji idiot.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Pa bolji je ovaj Saravi odbrambeni igrac nego Mexes i Bonera 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
ambrosini nema snage za povratnu loptu haha
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- francobaresi
- Kontakt:
Jedina dobra stvar je da se Bonera povrijedio

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
nek ide sve u 3 i po pi'čke materine
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Milan je najočajnija ekipa koju sam imo prilike da gledam u posljednje vrijeme.
naprijed rejal

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Tone se sve dublje i dublje.
Jadna igra,bez imalo zelje da se ista uradi,napadace kriviti ne mogu jer oni nasi ne mogu cestito preci ni centar,a kamo li proigrati kakvu dobru loptu....a evo ga i treci gol,sigurna i zasluzena pobjeda fiorentine,cestitam 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Auu kako će nas Napoli napuniti sljedeću utakmicu
Ne treba zamjeriti našim napadačima kad im nema ko kreirati prilku (sem Montoliva ) koji ne može sam igrati.

Ne treba zamjeriti našim napadačima kad im nema ko kreirati prilku (sem Montoliva ) koji ne može sam igrati.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Mislim da je konacno doslo vrijeme da Alegrija smjene,makar su to trebali davno uraditi
novi trener bi imao vremena upoznati i uigrati se do januara,a onda dodatno sloziti pravu ekipu i dovesti mozda neko pojacanje.
Ovo je stvarno bila kap koja je prelila casu,ovako jadna i bezidejna igra sa jos jadnijom odbranom i veznim redom koji i ne postoji se vise ne moze tolerisati.Jadno da ne moze jadnije... taman pomislis da su izasli iz krize,da su poceli liciti na pravi Milan,a onda nam prirede jednu ovakvu partiju

Ovo je stvarno bila kap koja je prelila casu,ovako jadna i bezidejna igra sa jos jadnijom odbranom i veznim redom koji i ne postoji se vise ne moze tolerisati.Jadno da ne moze jadnije... taman pomislis da su izasli iz krize,da su poceli liciti na pravi Milan,a onda nam prirede jednu ovakvu partiju

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Tacno sam znao sta ce mijenjat. Ostavlja Boatenga pa stvarno nemam nista protiv njega ali covjek je taraba teska. Zateze, samo suta, nikakvog stila a povrh svega i ne lici na insana sa onom kosom i bradicom. Ovan i po stilu igre i po izgledu. Saraf los danas al sta ces sve utakmice odigrao umorio bi se da je ne znam od cega. Ostali sem De Sciglia preocajni. Jad.
Abbiati- isto ko da nije ni igrao. Sto su sutali to su i dali, ali iskreno nijedan od onih golova se ne brani.
De Sciglio- Jedina svijetla tacka ovog Milana.
Mexes- Kad ti Toni bjezi u sprintu treba jedina opcija da ti bude da okacis kopacke o klin. Jedino dobro danas je ona peta kod gola.
Bonera- Hvala ti majstore pa se povrijedi.
Constant- Mozda pored ovih ostalih losih on najmanje los, al je los.
Ambrossini- MARS U 3 PM!
Montolivo- Shvatam njega. Pritisak, igrao protiv bivseg kluba, emocije, navijaci tesko je skoncentrisati se ali profesionalac je i trebao bi a nije.
Boateng- Najgori igrac u zadnje 4 generacije Milana.
Emanuelson- Bek, a kod nas krilo,poluspic, trequartista... Vela havle.
Saraf- Preforsiran. Treba odmora.
Pato- Fulio penal, nista nije pokazao jer mi nismo napada napravili. Pohvalno je i njegovo postavljanje kod penala, veoma iskusno i mudro.
Pazzini- dao gol koji bi i ja dao, ali hajde kazu instinkt nasao se tu mada moze to ***** pricat. Al covjek odradio svoje sta ces mu sada i zbog toga pocinje iducu.
Robinho- 10 minuta nakon ulaska sam ustvari skontao da je usao.
Bojan- Ubio ga Allegri ostavljanjem na klupi danas. Moral nula, partija nula.
Abbiati- isto ko da nije ni igrao. Sto su sutali to su i dali, ali iskreno nijedan od onih golova se ne brani.
De Sciglio- Jedina svijetla tacka ovog Milana.
Mexes- Kad ti Toni bjezi u sprintu treba jedina opcija da ti bude da okacis kopacke o klin. Jedino dobro danas je ona peta kod gola.
Bonera- Hvala ti majstore pa se povrijedi.
Constant- Mozda pored ovih ostalih losih on najmanje los, al je los.
Ambrossini- MARS U 3 PM!
Montolivo- Shvatam njega. Pritisak, igrao protiv bivseg kluba, emocije, navijaci tesko je skoncentrisati se ali profesionalac je i trebao bi a nije.
Boateng- Najgori igrac u zadnje 4 generacije Milana.
Emanuelson- Bek, a kod nas krilo,poluspic, trequartista... Vela havle.
Saraf- Preforsiran. Treba odmora.
Pato- Fulio penal, nista nije pokazao jer mi nismo napada napravili. Pohvalno je i njegovo postavljanje kod penala, veoma iskusno i mudro.
Pazzini- dao gol koji bi i ja dao, ali hajde kazu instinkt nasao se tu mada moze to ***** pricat. Al covjek odradio svoje sta ces mu sada i zbog toga pocinje iducu.
Robinho- 10 minuta nakon ulaska sam ustvari skontao da je usao.
Bojan- Ubio ga Allegri ostavljanjem na klupi danas. Moral nula, partija nula.
bem mu led al me iznervirase. htio sam sve da polomim al skonta radi koga konja jadnih. bem ti vise i ovakav Milan.. moram se smiriti malo pod hitno . ako je ista dobro danas se desilo. jeste povreda bonere ( nadam se dozivotna) i zuti ambrosinija koji je suspendovan sljedecu takmu. hvala kurcu kad iih ncu gledat barem pa nek popusimo i 10 :0 ha ja...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
kao prvo ovim glumcima sa **** frizurama tipa boatenga, robinja, pata, meksesa treba napraviti transfer u dolce gabanu jer ovo je beskorisno sto se tice fudbala.
samo cekam dan kad ce onog kloca sa gola skinuti ako je vec ovaj tim kita daj priliku do kraja sezone mladom gabrielu koji je buducnost milana i tako pripremiti momka za sljedecu sezonu, ne znam da li mi se cini ili je samo meni montolivo prosjecan igrac i nista vise a vidim svi ga skoro gotivite mada ne vidim da pruza toliki doprinos igri sto se vidjelo i danas.
najvise od svega bi zelio da onog strucnjaka smijene dosta je vise i njega bilo daj tasotia do kraja sezone i onda vidjeti sta i kako dalje
samo cekam dan kad ce onog kloca sa gola skinuti ako je vec ovaj tim kita daj priliku do kraja sezone mladom gabrielu koji je buducnost milana i tako pripremiti momka za sljedecu sezonu, ne znam da li mi se cini ili je samo meni montolivo prosjecan igrac i nista vise a vidim svi ga skoro gotivite mada ne vidim da pruza toliki doprinos igri sto se vidjelo i danas.
najvise od svega bi zelio da onog strucnjaka smijene dosta je vise i njega bilo daj tasotia do kraja sezone i onda vidjeti sta i kako dalje
Trenutno korisnika/ca: Adi33, celikmilan, muxa i 3 gosta.