Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
''Skrivio'' penal protiv Hannovera. Kakva srpdancija, ovo nije vidilo penala iako je Spaha malo zesce ukliznuo, nije ga pipnuo.
Vec drugi put mu sviraju neki nepostojeci penal, samo sto je prosli put jos i crveni dobio...smijesna i liga i sudije
Kakav je ovo penal 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Haha kabadahijica po starom.
- Ponos Torina
- Kontakt:
koliko je stavio spaha iz 1/2

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Spahic "skrivio" 2 nepostojeca penala...ni kriv ni duzan...ko ce odgovarati za to? - niko.
HSV kratak za 6 bodova zahvaljujuci sudijama...ko ce odgovarati za to? - niko.
Prosto je nemoguc scenario da sviras penal nakon onakvog danasnjeg starta (ako se uzme da je za penala) a da ne dadnes ZUTI karton Spahicu...tuuugaaa.
Odavno sam prestao pratiti Bundes (smece) ligu zbog slicnih propusta...Bayern je trebao imati minimum 5 bodova manje nego je to trenutni saldo...
HSV kratak za 6 bodova zahvaljujuci sudijama...ko ce odgovarati za to? - niko.
Prosto je nemoguc scenario da sviras penal nakon onakvog danasnjeg starta (ako se uzme da je za penala) a da ne dadnes ZUTI karton Spahicu...tuuugaaa.
Odavno sam prestao pratiti Bundes (smece) ligu zbog slicnih propusta...Bayern je trebao imati minimum 5 bodova manje nego je to trenutni saldo...
-
Nerminovic
- Kontakt:
jes' vidio sto su Danci lazovi, nista novo bilo bi smijesno da nije paoGoalgetter je napisao/la:''Skrivio'' penal protiv Hannovera. Kakva srpdancija, ovo nije vidilo penala iako je Spaha malo zesce ukliznuo, nije ga pipnuo.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Spahic je cijelu utakmicu jako nesigurno odigrao. Pusti protivnika pa onda leti za njim, izlece u prazno itd.
Mali ga je navukao na tanak led i dobio ono sto je zelio - minimalan kontakt → penal.
Mali ga je navukao na tanak led i dobio ono sto je zelio - minimalan kontakt → penal.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Davno su "neki" hvalili Becha.Nerminovic je napisao/la:jes' vidio sto su Danci lazovi, nista novo bilo bi smijesno da nije paoGoalgetter je napisao/la:''Skrivio'' penal protiv Hannovera. Kakva srpdancija, ovo nije vidilo penala iako je Spaha malo zesce ukliznuo, nije ga pipnuo.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bolanos je napisao/la:Davno su "neki" hvalili Becha.Nerminovic je napisao/la:jes' vidio sto su Danci lazovi, nista novo bilo bi smijesno da nije paoGoalgetter je napisao/la:''Skrivio'' penal protiv Hannovera. Kakva srpdancija, ovo nije vidilo penala iako je Spaha malo zesce ukliznuo, nije ga pipnuo.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Od svih liga petice najgore sudjenje je u Bundesligi,nema kola u kojem nema bar dva sudijska skandala a sudije su zasticene ko mrki medvjedi.Doduse i jesu medvjedi,neki su mrki a neki nisu.
Generalna ocjena sudjenja u Bundesligi,skandalozno.
Inace Spaha perfektan,bez greske.Da neko ne nasjedne na lazi i podvale napisane par postova prije.Na kraju je imao sut za izjednacenje ali pored stative.
Inace Spaha perfektan,bez greske.Da neko ne nasjedne na lazi i podvale napisane par postova prije.Na kraju je imao sut za izjednacenje ali pored stative.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 02 nov 2015, 14:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Kad vidjeh neki dan da je Wolfsburg zavrsio utakmicu protiv BL bez jednog zutog kartona mogao sam samo

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
E hajd ti sad skontaj kako je igrao. Neki govore perfektno odigrao, neki govore sa greskama. Onda je valjda realno reci da je odigrao OK.
Doduse, ovakvi su komentari na temi svakog naseg igraca
Doduse, ovakvi su komentari na temi svakog naseg igraca
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Spahic je odigrao daleko ispod svog nivoa. I nazalost, on ove sezone i ne pruza bas onakve sigurne partije na koje nas je navikao (bar u klubu).Fidelis je napisao/la:Od svih liga petice najgore sudjenje je u Bundesligi,nema kola u kojem nema bar dva sudijska skandala a sudije su zasticene ko mrki medvjedi.Doduse i jesu medvjedi,neki su mrki a neki nisu.
Prije prvog gola je 2 puta ispao kao iz voza pa ga je onda i Bech navukao na tanak led i Spahic naivno napravi penal.
U obzir se mora uzeti i poseban tretman koji Spahic od ove sezone ima kod sudija u BL.
Mi mozemo govoriti da to nije bio penal ali nažalost sudija je drugačije vidio.. Isto kao i onaj penal protiv Francuske..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Pa nije Spahic kriv za penal.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Juce bila diskusija o penalu na tv-u i svi se slozili da je bio cisti penal. Strunz, brdaric i voditelj se slozili da je to bio glup potez spahica i bespotrebno uklizivanje.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Kako sad to jbt, iako sam jednom pogledao taj njegov start skoro pa stopostotni dojam mi je bio da ga nije dodirnuo Spahic.bhfanatic14 je napisao/la:Juce bila diskusija o penalu na tv-u i svi se slozili da je bio cisti penal. Strunz, brdaric i voditelj se slozili da je to bio glup potez spahica i bespotrebno uklizivanje.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Pa govore da je glupo iso na covjeka, trebo je znat ako tu uklize da ce to napadac znat iskoristit . I priblizili su faul i vidi se kako na kraju ga malo zakacio ovaj bech ili kako i kao to je bilo dovoljno za sudiju za penal. Strunz govori da je tu samo ga ispratio bez klizanja nista se nebi desilo jer je bech bio u nikakvoj poziciji da ugrozi gol hamburga. i kao govore da reakcija spahica isto govori da zna da je napravio glupost tje cist penal.Bolanos je napisao/la:Kako sad to jbt, iako sam jednom pogledao taj njegov start skoro pa stopostotni dojam mi je bio da ga nije dodirnuo Spahic.bhfanatic14 je napisao/la:Juce bila diskusija o penalu na tv-u i svi se slozili da je bio cisti penal. Strunz, brdaric i voditelj se slozili da je to bio glup potez spahica i bespotrebno uklizivanje.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nije tu bilo nikakvog kontakta, jedino je Bech zakačio Spahića kopačkom po nozi kad se bacio kao u bazen da skačebhfanatic14 je napisao/la:Pa govore da je glupo iso na covjeka, trebo je znat ako tu uklize da ce to napadac znat iskoristit . I priblizili su faul i vidi se kako na kraju ga malo zakacio ovaj bech ili kako i kao to je bilo dovoljno za sudiju za penal. Strunz govori da je tu samo ga ispratio bez klizanja nista se nebi desilo jer je bech bio u nikakvoj poziciji da ugrozi gol hamburga. i kao govore da reakcija spahica isto govori da zna da je napravio glupost tje cist penal.Bolanos je napisao/la:Kako sad to jbt, iako sam jednom pogledao taj njegov start skoro pa stopostotni dojam mi je bio da ga nije dodirnuo Spahic.bhfanatic14 je napisao/la:Juce bila diskusija o penalu na tv-u i svi se slozili da je bio cisti penal. Strunz, brdaric i voditelj se slozili da je to bio glup potez spahica i bespotrebno uklizivanje.
Skandalozno je suđenje u Njemačkoj, svako kolo par golova iz ofsajda, ove nepostojeće i postojeće faulove ne treba ni računati. Al' hajde što sudije griješe al' to što DFB lupa suspenzije i po kojem kriteriju je stvarno smiješno.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: al87, Goalgetter, izdzezveubrazil i 25 gostiju.