Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Čuj 100 % teritorije. Šta bi tek rekli žitelji sa Novaje Zemlje blizu Finske,ili sa ostrva koje graniči sa američkim posjedima u Aljasci?
Čega se sve čovjek neće načitati. Kvalitet je jedino mjerodavan.
Čega se sve čovjek neće načitati. Kvalitet je jedino mjerodavan.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
1.to nisu srpski timovi nego timovi iz Bosne i Hercegovine,srpske timove trazi sa druge strane Dunava.
2.ukoliko 12 klubova iz Rs-a ostvare igrom na terenu da zasluzuju PL da igraju neka je igraju.A nikako ne moze biti odrednica jel se klub nalazi u RS-u ili federaciji.
Ako to ljudima iz FSRS nije jasno neka se vrate na drvo sa kojeg su spali.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
2.ukoliko 12 klubova iz Rs-a ostvare igrom na terenu da zasluzuju PL da igraju neka je igraju.A nikako ne moze biti odrednica jel se klub nalazi u RS-u ili federaciji.
Ako to ljudima iz FSRS nije jasno neka se vrate na drvo sa kojeg su spali.
- bistrikboy
- Kontakt:
U Njemackoj od ispadanja Rostocka igraju samo timovi iz bivse zapadne Njemacke.I kod nas ce svakako na kraju kvalitet odlucivati,zalosno je sto se sad opipava puls saveza i klubova,jer iskreno sem Slavije i Borca koji svakako jedva sad placaju obaveze u PL i nema kluba koji to jos moze podrzat.Mozda Leotar ako se Cimirot proda i oni dobiju svoj dio kolaca od 30%,ali i to ce biti kratkog daha...DukeOfWellington je napisao/la:Jest interes ali samo pod striktno sportskim uslovima.NeshaFCB je napisao/la:Pa zar nije interes da se igra na 100% teritorije? Ili bi neki da ne idu iz Sarajeva na gostovanja....
I ko uostalom garantuje da 4 srpska tima neće rezultatski izboriti ligu 12?!
Isto tako stalno se pominje kako je FSRS protiv onog, kako drži interes srpskih timova, a izbjegava činjenica da FSFBIH radi isključivo u jednom pravcu...
Niko ne garantuje ni jedno ni drugo, može ih biti i osam ali nema govora da im treba garantovati bilo šta unaprijed. Stvar je principa.
FSFBiH radi u pravcu da ligu igra najboljih 12 klubova i to je jedini normalan pravac koji važi u svakoj državi. Traženje garantovane kvote je glumljenje države u državi, a to neće da može.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
E cuj 30%. Haveru sta ti je 

Ma klasicno spinovanje.Orton je napisao/la:E cuj 30%. Haveru sta ti je
Hoce da ga sukne neofirno, hinjski.
Naka, volim ja to

Na zalost, kako i u ostalim sferama i u fudbalu smo prisiljen na kompromise i dogovore. Nista normalno ne moze proci kod nas. Hebi ga, takva nam drzava.
Mislim da se nece na kraju ici sa tim dogovorom javno, ali sam ubijedjen da ce ipak te 4 ekipe igrati ligu 12.
Na razne nacine oni ce to izvojevati. Bit ce tu kuhnje slijedece sezone da ti se digne kosa na glavi.
Bit ce zanimljivih rezultata i desavanja.
Ali helem, dvije godine nekako izdurati. Nakon toga bar cemo imati zanimljivije i nadam se kvalitenije takmicenje.
Za bolje sutra, nekad treba malo i zazmiriti. Tranzicija niti jedna nije laka.
Ma znam ja sta je on mislio sa ovih 30% hvala bogu pa se ispostavilo kao mahalstina,slicno kao sa Radovcem. Hvala qrcu 

inače ono za obaranje servera, to vam je bilo da će Radovac preći u ŽeljezničarOrton je napisao/la:Ma znam ja sta je on mislio sa ovih 30% hvala bogu pa se ispostavilo kao mahalstina,slicno kao sa Radovcem. Hvala qrcu

leotar ce dobiti oko 5% transfera, ali za njihov trenutni budzet to je ogromna stvar

Pa tih 5% je minimum 75 000€. Vise nego ozbiljne pare za LeotarBenko je napisao/la:inače ono za obaranje servera, to vam je bilo da će Radovac preći u ŽeljezničarOrton je napisao/la:Ma znam ja sta je on mislio sa ovih 30% hvala bogu pa se ispostavilo kao mahalstina,slicno kao sa Radovcem. Hvala qrcue to kad sam čuo, suze su me oblile!
leotar ce dobiti oko 5% transfera, ali za njihov trenutni budzet to je ogromna stvar

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Trebaju ruke kad se donose odluke, ali ne da donose politicko - nacionalne odluke nego sportske. Mediji pod hitno prvi treba da ovdje reaguju, da se konstantno pise o ovim nepravednostima i bolesnim zahtjevima.esprit24 je napisao/la:Ko ce druze poslat???? I ovim sto kao navodno predstavljaju bosnjake, trebaju ruke iz RS-a kada se donose neke odluke za druge stvari. Ovdje mediji mogu dosta odraditi, a sad ce se pokazati kakva je osoba u stvari Darko Ljubojevic koji je predsjednik te komisije za skracenje. Do sad mi je bio ok likElegant je napisao/la:Jednostavno neka savez posalje dopis UEFA, FIFA, i neka kazu ko opstruira napredak, skracivanje lige. Ko mjesa politiku i nacionalizam u sport, namece uvjete koji nisu po propisima...itd. i ljepo ce oni da reaguju i sve ce biti OK.
A zasto se druga strana ne bi sprotivila ovima, sta to ovi mogu da urade ako im se ne odobre "4 srpka" kluba ?
Da se oni mozda nece nekome zaliti ?
Treba se tome usprotiviti i gotovo, neka usima masu ali nece biti niti jedan tim u PL 12 ako to ne zasluzi. Nece preko noci Vrbanjusa uci u PL 12 zato sto neko hoce da se napravi neki balans, niti ce Podrinje uci u istu radi necijih apetita.
Ne bi me cudilo da dođu sa zahtjevom koji broj "srpskih" klubova mora igrati predkola LP ili EL.
Dosta ih je vise, neka idu u 1000 p. materina sa svojim brojanjem krvnih zrnaca i srpstvom, u svakom mogucem pogledu unistavaju i blokiraju drzavu, pa cak i u sportskom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Toliko nas je kostao VelkoskiEvander je napisao/la:Pa tih 5% je minimum 75 000€. Vise nego ozbiljne pare za LeotarBenko je napisao/la:inače ono za obaranje servera, to vam je bilo da će Radovac preći u ŽeljezničarOrton je napisao/la:Ma znam ja sta je on mislio sa ovih 30% hvala bogu pa se ispostavilo kao mahalstina,slicno kao sa Radovcem. Hvala qrcue to kad sam čuo, suze su me oblile!

Ovo je dobro, sto cemo pomagati i drugim klubovima... Sigurno da i drugi klubovi imaju interesa od ovog Evropskog Sarajeva...
Vjerujem da ce i Drina dobiti neke pare kad se Rustemovic proda aBd...
Mozda treba uzeti od kona Tomica, i neka igra samo radi tog procenta.. kad ga prodamo da i njih poguramo maloo...
- SarajlijaTM
Imam i ja jedno auto viska,koje inace kosta 5000,a vrlo rado bih ga prodao za 25000,a imam i para,ne zuri mi se.Pa vam javim hoce li prije istruliti ili cu ga prodati....Evander je napisao/la:Pa tih 5% je minimum 75 000€. Vise nego ozbiljne pare za LeotarBenko je napisao/la:inače ono za obaranje servera, to vam je bilo da će Radovac preći u ŽeljezničarOrton je napisao/la:Ma znam ja sta je on mislio sa ovih 30% hvala bogu pa se ispostavilo kao mahalstina,slicno kao sa Radovcem. Hvala qrcue to kad sam čuo, suze su me oblile!
Milion i po eura iz nase lige sad za Džeku ne bi mogao uzeti,vi fkt plovite u nekim ciframa,isto kao da neko ceka u ligama petice sa topom para da baci niz vodu.
Mnogo bolji igraci iz ove lige su odlazili za desetostruko manje para
Dva super derbija sutra, a niko da prenosi bar jednu utakmicu. Katastrofa.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- SarajlijaTM
Dva pitanjaEvander je napisao/la:
Papak, crkni od muke!!!
Znam da ti je zelja da se ne proda za te pare, ali obit ceti se mrznja o glavu, to uvijek tako bude

1. Jesu li ti to spale rukavice ili si zaboravio?
2. sta ti intelektualac bgt znaci ovo "obit ceti" ?

I ono meni prica o nekom intelektu i podhebavanju u rukavicama

Ja mislim da nije bilo sezone do dolaska Tana da igrac Sarajeva nije najbolji i najskuplji, kao i sam klub. A sad ste ubacili u jos vecu brzinu.Evander je napisao/la:Papak, imas neki problem sto je Cimirot najbolji i najskuplji igrc lige?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Momak je dobar igrac, to niko ne spori. Na svojoj poziciji je sigurno najbolji, ali da je najbolji u ligi
Mislim da ne treba gledati po tom transfermarketu, gdje on ima najvecu cijenu.

Mislim da ne treba gledati po tom transfermarketu, gdje on ima najvecu cijenu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- SarajlijaTM
Niđe vezeEvander je napisao/la:Papak, imas neki problem sto je Cimirot najbolji i najskuplji igrc lige?

Cimirot je najbolji igrac lige,po staroj narodnoj :"Svaki cigo,svoga konja hvali".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na svojoj poziciji je medju boljim u ligi sigurno sto i nije neki problem gledajuci kakva nam je liga
a najskuplji jeste..napravit ce najveci transfer poslije rata ubjedljivo od bilo kojeg igraca iz BiH samo sto je sada povrijedjen pa cemo vidjeti kako ce zavrsiti sve

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sto se bezveze pecate na ove sto trolaju,svi znamo da je Sejo Bucan najbolji i kraj price 

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- SarajlijaTM
Slazem se da je medju boljima u ligi,na svojoj poziciji.MortemHz je napisao/la:Na svojoj poziciji je medju boljim u ligi sigurno sto i nije neki problem gledajuci kakva nam je ligaa najskuplji jeste..napravit ce najveci transfer poslije rata ubjedljivo od bilo kojeg igraca iz BiH samo sto je sada povrijedjen pa cemo vidjeti kako ce zavrsiti sve
Ali sto se tice cjene na transfermarketu,ne bih se slozio,jer svi znamo da su te cjene relativne i nisu relevantne. Kako ih nikad nisam ozbiljno uzimao za neke igrace zelje,tako necu ni za druge.
Neka se bilo koji igrac proda sto vise jer je to plus svim klubovima,ali te milone sto sanjate za bilo koga iz nase lige,jos uvjek zaboravite
da li misliš da je naš klub prvog dana prelaznog roka kod ans izasao u javnost sa cineom koju je grasshoppers ponudio za cimirota tek onako?SarajlijaTM je napisao/la:Slazem se da je medju boljima u ligi,na svojoj poziciji.MortemHz je napisao/la:Na svojoj poziciji je medju boljim u ligi sigurno sto i nije neki problem gledajuci kakva nam je ligaa najskuplji jeste..napravit ce najveci transfer poslije rata ubjedljivo od bilo kojeg igraca iz BiH samo sto je sada povrijedjen pa cemo vidjeti kako ce zavrsiti sve
Ali sto se tice cjene na transfermarketu,ne bih se slozio,jer svi znamo da su te cjene relativne i nisu relevantne. Kako ih nikad nisam ozbiljno uzimao za neke igrace zelje,tako necu ni za druge.
Neka se bilo koji igrac proda sto vise jer je to plus svim klubovima,ali te milone sto sanjate za bilo koga iz nase lige,jos uvjek zaboravite
mislis da se smiju takve stvari iznositi i da gresshoppers ne bi oglasio se da nije istina ?
preko 1 mil eura je bila ponuda za njega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.