Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ajd skontaj šta bi tek bilo da je Cesc otišao u Manchester ili Chelseu , ovo im je još dobro ispaloMarcus je napisao/la:Slična je stvar bila sa Torresom u Liverpoolu, tjedan prije priča o nekoj lojalnosti i ljubavi prema klubu i onda ode, gnjide od igrača.
-Paja je napisao/la:Cigani katalonski u svojoj nemoci plasiraju lazne informacije koje mediji u engleskoj prenose.
-Paja je napisao/la:hahaha tek sad vidim ovo jos jedan trac, nista nema sluzbeno, a vodja je jutros izjavio da niko ne ide, zao mi je sto sam preuranjeno reagovao kontao sam da je to sve na nasoj divnoj stranici objavljeno ali jok.
-Paja je napisao/la:Prvo je kolo, nema razloga za brigu u drugom kolu tu ce biti Nasri, i Fabregas ako bude spreman i bicemo kompletni, prije toga treba kreketuse iz zabarije spustiti na zemlju.
-Paja je napisao/la:haha bas me zanima koji ce biti izgovor u ponedjeljak kad opet ne bude sluzbene vijesti o transferu
Pajo, računaš li još uvijek-Paja je napisao/la:Nasri i Fabregas su igraci Arsenala i sve do trenutka kad to ne budu oni ce se racunati za slijedecu utakmicu.
To je obicna izmisljotina u tome ima istine koliko i u onome da ce Fabregas preci u Barcelonu znaci 0%.
Fabregas hahaha hau jes nou HOINK HOINK HOINK navijaci Barcelone i dalje trabunjaju HOINK HOINK haha i tako Fabregas treba da dodje u Barcelonu a podebljao ugovor u Arsenalu eto ga u rodnu grudu na ljeto ali samo na zasluzeni odmor buhahah
Fabregas nece izdati tim koji ga je stvorio i lansirao medju zvijezde. Vjerujem u njegov povratak u Barcelonu kad bude imao 30-ak godina pred kraj karijere pa dole na mediteran da se odmara i revijalno igra ko Henry. Barcelona smrdi...Zasto navijaci smrdokluba komentarisu ko ce da igra za Arsenal naredne sezone mali kompleksasi.
.Nije on Figo ipak Arsenal je KLUB a ne politicka partija pa da se iz nje prebacuje kako ko stigne ko npr Figo u redove najljuceg rivala. Zagadiste mi temu spominjuci tu politicku partiju
Fabregas, Arshavin, Clichy nigdje nece otici.
Pa to je samo jedna logicna konstatacija uz ovu sprdnju kapiten nece izdati klub koji ga je stvorio ne znam vise ni sta da kazem tokom cijele sezone iste vijesti se vrte i svake sezone i uvijek vam corak bude sve sam rekao
Nije Wenger zrtvovao ove godine stvaranja ekipe i davanje mladim igracima sansu da bi neki drugi klubovi dosli i uzeli te igrace koji su tek poceli pokazivati najbolje od sebe.
necemo se odreci igraca kojeg smo napravili i koji je iz nase akademije pogotovo jer naredne sezone stupaju na snagu ta pravila u Premiershipu vezana za broj igraca iz Akademije u roosteru.
i da se desi ovaj dreamtransfer Wenger zna posao ako smo za olinjalog Adebayora dobili 30 miliona funti za Fabregasa kao mladjeg i boljeg igraca, kapitena trazili bi minimalno 55 miliona funti.
30-35 miliona, haha kakav glup clanak
Rekao da ce igrati za Barcelonu ako ikad napusti Arsenal i oni se ufatili toga ko pijan plota. Joj samo da hoce proci ovaj rok jedva cekam da vam dodjem na stranisu vec skupljam sve linkove o prelasku Fabregasa u Barcelonu da ih simoblicno nakacim na vasu temu nakon sto se ispostavi da kapiten ostaje, pa cemo da vidimo ko kosi a ko vodu nosi.
Ali pazite izvora koji tvrdi da je Fabregas odlucio otici i da ce transfer vrijeda 30(slovima: TRIDESET) miliona funti hahahaha cuj 30 miliona funti pa za te pare je otisao Adebayor hahahaha
Nista od toga!
To je jasan znak da nece doci jer vodja je odredio cijenu 80 miliona funti i moguce je da cijena u pregovorima ako bude zapelo padne na 75 miliona funti ali ispod nema sanse!
Smijesne su price oko kapitenovog odlaska jer je jasno ko dan da nas vodja odlucio o tome, a znamo sta vodja zeli! Sa Fabregasom u nove pobjede!
Ma Fabregas i nije imao namjeru da ide a mozes misliti kakvu li tek sad ima namjeru kad vidi da ga zemljaci cijene na 35 miliona
Nisam ja niciji advokat niti zelim da to budem. Nisam se obracao direktno tebi niti tvojim citatima o Paji. Rekao sam da nema potrebe da se vise spominje Fabregas koji je za mene zavrsio svoju vezu sa Arsenalom. Fabregas je sada igrac Barcelone i neka se tamo prica o njemu. Ovdje na stranici Arsenala svaka takva prica o njemu je provociranje. Nisam ja taj koji hoce niti moze da prosuduje ko ima privatni zivot ko ne. Svako bira svoj privatni zivot i ako si ti zadovoljan s njim onda sam i ja. Samo nemoj da dosadujes sa bilo cim.thenaturalone je napisao/la:A ti si neki advokat Paje ili sta vec?
Za razliku od tebe, duze sam na forumu i posjecujem ga u svoje slobodno vrijeme, s obzirom da znam kakve je bljuvotine Paja pisao na racun Barcelone i koliko je tvrdio da je prica oko transfera Fabregasa u Barcelonu smijesna... nije mi bilo mrsko izdvojiti 10 minuta da pronadjem neke od njegovih komentara i da ih postavim ovdje da se vidi o kakvom se smijesnom navijacu i forumasu radi, kojeg btw sada ni na mapi, a da je Cesc ostao i izjavio da je sretan u Arsenalu ne bi mogli opstati od njega kako na ovoj temi tako i na temi Barcelone.
A ti ako mislis da si dovoljno pametan da iz mojih komentara zakljucujes imam li ja zivot van foruma, bujrum pa ostavi kakav kontakt na PM pa da se nadjemo na kafi/kolacu i zavirimo jedni drugome u privatne zivote, apsolutno se nemam cega stidjeti.
Dobro je sto se nekako pronasao u tvom postu, to je prvi korak do spoznaje da ima neki problem, a uviđanje tog problema bi ga trebalo dovesti do spoznaje da mu treba strucna pomoc da se rijesi opsjednutosti pajom i njegovim postovima. Tih deset minuta koje si utrosio trazeci pajine postove su ti vjerovatno najveci gubitak vremena u zivotu,nadam se da su ti se isplatile. To si vrijeme mogo bolje utrositi, recimo na smisljanje kakvog objektivnog i konstruktivnog posta koji ima neki smisao i svrhu.London je napisao/la:Nisam ja niciji advokat niti zelim da to budem. Nisam se obracao direktno tebi niti tvojim citatima o Paji. Rekao sam da nema potrebe da se vise spominje Fabregas koji je za mene zavrsio svoju vezu sa Arsenalom. Fabregas je sada igrac Barcelone i neka se tamo prica o njemu. Ovdje na stranici Arsenala svaka takva prica o njemu je provociranje. Nisam ja taj koji hoce niti moze da prosuduje ko ima privatni zivot ko ne. Svako bira svoj privatni zivot i ako si ti zadovoljan s njim onda sam i ja. Samo nemoj da dosadujes sa bilo cim.thenaturalone je napisao/la:A ti si neki advokat Paje ili sta vec?
Za razliku od tebe, duze sam na forumu i posjecujem ga u svoje slobodno vrijeme, s obzirom da znam kakve je bljuvotine Paja pisao na racun Barcelone i koliko je tvrdio da je prica oko transfera Fabregasa u Barcelonu smijesna... nije mi bilo mrsko izdvojiti 10 minuta da pronadjem neke od njegovih komentara i da ih postavim ovdje da se vidi o kakvom se smijesnom navijacu i forumasu radi, kojeg btw sada ni na mapi, a da je Cesc ostao i izjavio da je sretan u Arsenalu ne bi mogli opstati od njega kako na ovoj temi tako i na temi Barcelone.
A ti ako mislis da si dovoljno pametan da iz mojih komentara zakljucujes imam li ja zivot van foruma, bujrum pa ostavi kakav kontakt na PM pa da se nadjemo na kafi/kolacu i zavirimo jedni drugome u privatne zivote, apsolutno se nemam cega stidjeti.
Vermi je legenda.Nema sa njim zahebancije,kako se Bartonu unese u facuBosco je napisao/la:http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... al-captain
Aferim !!!![]()
Robin kapiten, Verma pomoćnik. Arsenal konačno ima prave kapitene.
I za tebe vrijedi ponuda, pokazi mi svoj "vrijedni" zivot, a ja cu tebi svoj "bezvrijedni"Marley je napisao/la:Dobro je sto se nekako pronasao u tvom postu, to je prvi korak do spoznaje da ima neki problem, a uviđanje tog problema bi ga trebalo dovesti do spoznaje da mu treba strucna pomoc da se rijesi opsjednutosti pajom i njegovim postovima. Tih deset minuta koje si utrosio trazeci pajine postove su ti vjerovatno najveci gubitak vremena u zivotu,nadam se da su ti se isplatile. To si vrijeme mogo bolje utrositi, recimo na smisljanje kakvog objektivnog i konstruktivnog posta koji ima neki smisao i svrhu.London je napisao/la:Nisam ja niciji advokat niti zelim da to budem. Nisam se obracao direktno tebi niti tvojim citatima o Paji. Rekao sam da nema potrebe da se vise spominje Fabregas koji je za mene zavrsio svoju vezu sa Arsenalom. Fabregas je sada igrac Barcelone i neka se tamo prica o njemu. Ovdje na stranici Arsenala svaka takva prica o njemu je provociranje. Nisam ja taj koji hoce niti moze da prosuduje ko ima privatni zivot ko ne. Svako bira svoj privatni zivot i ako si ti zadovoljan s njim onda sam i ja. Samo nemoj da dosadujes sa bilo cim.thenaturalone je napisao/la:A ti si neki advokat Paje ili sta vec?
Ocigledno je da tebi trebaju psiho ispitivanja. Ocigledno mislis da se sve vrti oko tebe i ocigledno je da uzivas u prepucavanju. Onda sigurno i nemas neki privatni zivot jer da si ovako dosadan kada pricas sa covjekom lice u lice sigurno ne bi dobro prosao. Ovdje pokusavas da nades zastitu foruma i neke granice do koje mislis da trebas ici. A po ovome sto si napisao do sada moze se naslutiti da se ne znas ni smijati jer ne mozes da stignes od podsmijavanja. Jedino ako podsmijavanje smatras smijanjem. Jadan si ako hoces da ljudi citaju sta ti pises i da te od toga zaobilaze. I nemoj vise da mi se obracas jer nisam ni ja tebi, ne zelim da lijecim tvoje psihicke probleme prepucavajuci se sa tobom.thenaturalone je napisao/la:@London
Pa da,sad fol nisi ti taj koji procjenjuje ko kakav privatni zivot ima, a prije toga ga komentarises.
I dobro ko si ti da govoris sta ko treba da radi![]()
Tek si se registrovao pa ako ti se ne svidja neciji komentar slobodno ga zaobidji, ili ako mislis da ima nesto u njemu sto se kosi sa pravilima foruma onda ga i slobodno prijavi, ali govoriti nekome nemoj dosadjivati i nema potrebe da to i to spominjes mi je nidze veze.
Ja imam potrebu da spominjem Fabregasa jer se i "meni" spominjao kad je trebao preci a nije, Paja se nasladjivao kao sto mozes da vidis u njegovim citatima koji post prije.
Tako da je sad dosla ona " ko se zadnji smije najsladje se smije "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.