AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Stroj1946
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Stroj1946 » 22 jun 2023, 13:45

Pobega - Krunic - CDK :kafa: Sila

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 22 jun 2023, 13:53

Vidjecete kad nam ispred nosa, potencijalna pojacanja, pokupe inter, Roma ili neko treci. I drugi rade i sklapaju ekipe..
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 jun 2023, 14:01

Ma neće niko ništa ispred nosa kupiti, kad niko nema novca. Vidiš da svi traže slobodne igrače i posudbe. Milan je što se tiče finansija sada ispred svih u Italiji. Ali samo ne znamo gdje će pare otići, to je jedina dvojba.

Još je Milan godinu završio u plusu a nema nikakvih dugova. Za razliku od ostalih. Samo je problem što sad i ostali znaju da Milan ima preko 100M za transfere. Pa će pregovori biti teži.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 jun 2023, 14:16

Ballo Toure blizu odlaska.

Što se tiče Tonalija, Brescia će također zaraditi 4-5M.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 22 jun 2023, 14:17

Pouceni predhodnim marketom to je taktika da se protivnici zavaraju ( a ujedno i mi ) ko ufol interesi spekulacije a nigdje nista....hahahahahhaha....vec vidjeno....

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 jun 2023, 14:23

Sve više se spominje Lukaku kao opcija za Milan. Ne znam koja je poenta onda bila dovođenje Thurama? Možemo imati i prajm Drogbu i Crespa, bilo bi uzalud. Sve dok je na sredini jedina opcija Krunić a na krilu Messias.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 jun 2023, 16:02

Sad kad kao imaju novca, sad će krenuti i povezivanja sa igračima poput Lukakua.

Samo neka im neko objasni ko nam je vlasnik i da nam treba pet startera ovog ljeta, plus pokoji backup. Trebaš biti mađioničar da to sve uspiješ sa ovim budžetom.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 22 jun 2023, 16:22

Ja vjerujem da ce doci jos para. Pljunut ce Celzi 80za Mike-a kao i PSG za Thea.
Znaci to je dodatnih 160miliona.
Plus Thea zamjeniti Perisicem ili Alex Sandrom. Biznis biznis!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 jun 2023, 16:29

Pljuvali bi mi ovdje i Maldinija da je ostao. Arnautović, Berardi, Kamada, Pereyra, Loftus bili bi glavne mete. Ni to ne bi odobrili. Kao niti ovaj sadašnji cirkus. Dok u klub ne uđu ljudi sa silnim novcem, svako ljeto će biti stresno.

Trenutno Milan pregovara sa 10 igrača ako vjerovati izvještajima. To sve govori.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 22 jun 2023, 17:09

Treba geordieima nekako uvalit i Rebica dok su jos u gradu. :mrgreen:
Unico amore sei!
❤️🖤

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 22 jun 2023, 17:25

ronaldo99 je napisao/la:
22 jun 2023, 09:38
OldFashioned je napisao/la:
22 jun 2023, 08:50
ronaldo99 je napisao/la:
22 jun 2023, 05:23

Svak ima svoju cijenu u danasnjemo vremenu, to je tako, eto igrace odose u S Arabiju jer im je oduvijek tamo san bio igrati

Ode Tonali doce drugi, Milan ce biti i prije i poslije Tonalija, Thea , Leao i drugih
Nije to poenta. Imali su naši igrači ponuda i poslje osvojenog scudetta, ali se to odbijalo od strane uprave bez ikakvih detaljnih razgovora, a pojedini igrači nisu htjeli ni da čuju.
Price za malu djecu, da je dosla ponuda za Sandra prije godinu dana od 80mil isto bi ga prodali, a evo kazu da i ta ponuda nije prihvacena vec hoce sa klauzulama do bude 90mil

Fudbal je biznis, italija se ne moze nositi ni sa osrednjim klubom u EPL, pa jel Tielemans pozpisao za A Villu ispred Milana, to ti je dokaz da vise nista drugo nije bitno osim para i koliko ce menager profitirati u tome svemu
Nisu priče za malu djecu, nego realnost. Kad će igrač nabiti najviše cijenu nego upravo poslije TOTALNO IZNENADNOG osvojenog prvenstva. Ove sezone mu je samo mogla pasti cijena a ne narasti! Odlazak Maldinija je samo početak i to je fakta.

memaga je napisao/la:
22 jun 2023, 11:50
Hahahaha, kakva promjena razmisljanja forumasa od pljuvanja i razocarenja, do pravdanja za transfer, dobre pare i sl...nevjerovatno...
Znaš kako kažu, mišljenje je kao guzica, svak ga ima. Užas.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 22 jun 2023, 17:32

1. Ibrakadabra
2. Paolo
3. Sandro

Next please..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 22 jun 2023, 17:53

Longo javlja da nije bilo otpora kod Tonalija i da zeli ici u Newcastle. Toliko o tome da ga je neko tjerao.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 22 jun 2023, 17:58

Nego, Kalulu vs Tonali včrs u 20:45 na U21 EP, ima i zvanični UEFA stream gratis, kome se gleda. Sa njima su još Norveška i Švica u toj grupi.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 22 jun 2023, 18:01

Sta kazu klub ga otjerao, ljudi nemojte biti smijesni, pare danas sve diriguju, dobio lik 3 puta vecu platu naravno da ce prihvatiti, dobro njemu dobro Milanu, za godinu dvije doce ponude i za Thea i za Leao, prosla su vremena kad su se ihraci vezali za klub

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 jun 2023, 18:14

Žao mi je što je došlo do toga, ali biti će lakše svima nama kad prihvatimo da je on taj koji je pristao na ovo.

Ne pušim te priče da ga je klub natjerao na to jer su počeli pregovore sa englezima jer, budimo realni, nijedan klub ne bi ostao imun na tu ponudu i skroz mi je logično da su razmatrali taj prijedlog. Al' na kraju dana, igrač je uvijek taj koji zadnji odlučuje i koji je mogao završiti ovu priču i prije nego što je uopšte započela, a prvenstveno zato što ni Milan nije u potrebi da prodaje igrače.

Krenuli su prvo i po Barelu, pa je čovjek odbio. Tako se to radi kad ne želiš ići.

FORZA MILAN !

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 22 jun 2023, 18:23

A zbog čega bi Tonali odbio ponudu?

Pred njegovim očima ljudi su otpustili najveću legendu kluba, bez da su trepnuli? Šta on da očekuje od takvog kluba u budućnosti? Kome da bude odan?
Ako ostaneš bićeš legenda kluba, kao ovaj što smo ga upravo otpustili.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 22 jun 2023, 18:54

rope11 je napisao/la:
22 jun 2023, 18:14
Žao mi je što je došlo do toga, ali biti će lakše svima nama kad prihvatimo da je on taj koji je pristao na ovo.

Ne pušim te priče da ga je klub natjerao na to jer su počeli pregovore sa englezima jer, budimo realni, nijedan klub ne bi ostao imun na tu ponudu i skroz mi je logično da su razmatrali taj prijedlog. Al' na kraju dana, igrač je uvijek taj koji zadnji odlučuje i koji je mogao završiti ovu priču i prije nego što je uopšte započela, a prvenstveno zato što ni Milan nije u potrebi da prodaje igrače.

Krenuli su prvo i po Barelu, pa je čovjek odbio. Tako se to radi kad ne želiš ići.
Nemoj tako Old kaze klub ga otjerao on se razocarao pa prihvatio 10mil kao, kad ono prc Tonali prvi trazio od kluba i dogovorio

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 jun 2023, 19:12

Nije prvi kojeg je klub prodao iako nije zelio ici, ne pusimo te price da je i on htio da ide, znamo sta se desavalo i prije sa prodajama Ibre, Silve, Kake, Sheve i da ne idemo dalje. Sta je trebalo da pogne glavu samo i da pusti da ga americki papci yebu kako stignu. Vidis da im je zinulo du.pe za parama i da nije ni imao izbora. Ko god misli drugacije vara se ili ocigledno ne poznaje dovoljno ovaj klub. Ostaje velika zal sto Sandro ide, ne bitno koliko miliona ce doci na racun jer znamo da pola od toga nece biti utroseno na pojacanja.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 jun 2023, 19:19

Sheva i Kaka su sami htjeli ići. Ibra i Silva jesu potjerani jer smo bili u finansijskom ponoru.

Sad je situacija suprotna jer su u daleko stabilnijem stanju, bez potrebe za prodajama kao što je slučaj kod Juventusa i Intera. Naravno da bi skoro svaku upravu na svijetu zaintrigirala ponuda od 80 miliona, ali da je on rekao NE, tu bi svi pregovori stali.

Ok, vjerovatno je i odlazak Maldinija pokrenuo lavinu, ali ni dalje ne mjenja činjenicu da samovoljno odlaziš. A Milan nije Maldini, Milana je i bilo i biti će poslije njega.

FORZA MILAN !

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 7 gostiju.