AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pobega - Krunic - CDK
Sila

Vidjecete kad nam ispred nosa, potencijalna pojacanja, pokupe inter, Roma ili neko treci. I drugi rade i sklapaju ekipe..
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma neće niko ništa ispred nosa kupiti, kad niko nema novca. Vidiš da svi traže slobodne igrače i posudbe. Milan je što se tiče finansija sada ispred svih u Italiji. Ali samo ne znamo gdje će pare otići, to je jedina dvojba.
Još je Milan godinu završio u plusu a nema nikakvih dugova. Za razliku od ostalih. Samo je problem što sad i ostali znaju da Milan ima preko 100M za transfere. Pa će pregovori biti teži.
Još je Milan godinu završio u plusu a nema nikakvih dugova. Za razliku od ostalih. Samo je problem što sad i ostali znaju da Milan ima preko 100M za transfere. Pa će pregovori biti teži.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ballo Toure blizu odlaska.
Što se tiče Tonalija, Brescia će također zaraditi 4-5M.
Što se tiče Tonalija, Brescia će također zaraditi 4-5M.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pouceni predhodnim marketom to je taktika da se protivnici zavaraju ( a ujedno i mi ) ko ufol interesi spekulacije a nigdje nista....hahahahahhaha....vec vidjeno....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sve više se spominje Lukaku kao opcija za Milan. Ne znam koja je poenta onda bila dovođenje Thurama? Možemo imati i prajm Drogbu i Crespa, bilo bi uzalud. Sve dok je na sredini jedina opcija Krunić a na krilu Messias.
Sad kad kao imaju novca, sad će krenuti i povezivanja sa igračima poput Lukakua.
Samo neka im neko objasni ko nam je vlasnik i da nam treba pet startera ovog ljeta, plus pokoji backup. Trebaš biti mađioničar da to sve uspiješ sa ovim budžetom.
Samo neka im neko objasni ko nam je vlasnik i da nam treba pet startera ovog ljeta, plus pokoji backup. Trebaš biti mađioničar da to sve uspiješ sa ovim budžetom.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja vjerujem da ce doci jos para. Pljunut ce Celzi 80za Mike-a kao i PSG za Thea.
Znaci to je dodatnih 160miliona.
Plus Thea zamjeniti Perisicem ili Alex Sandrom. Biznis biznis!
Znaci to je dodatnih 160miliona.
Plus Thea zamjeniti Perisicem ili Alex Sandrom. Biznis biznis!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pljuvali bi mi ovdje i Maldinija da je ostao. Arnautović, Berardi, Kamada, Pereyra, Loftus bili bi glavne mete. Ni to ne bi odobrili. Kao niti ovaj sadašnji cirkus. Dok u klub ne uđu ljudi sa silnim novcem, svako ljeto će biti stresno.
Trenutno Milan pregovara sa 10 igrača ako vjerovati izvještajima. To sve govori.
Trenutno Milan pregovara sa 10 igrača ako vjerovati izvještajima. To sve govori.
- OldFashioned
- Kontakt:
Nisu priče za malu djecu, nego realnost. Kad će igrač nabiti najviše cijenu nego upravo poslije TOTALNO IZNENADNOG osvojenog prvenstva. Ove sezone mu je samo mogla pasti cijena a ne narasti! Odlazak Maldinija je samo početak i to je fakta.ronaldo99 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 09:38Price za malu djecu, da je dosla ponuda za Sandra prije godinu dana od 80mil isto bi ga prodali, a evo kazu da i ta ponuda nije prihvacena vec hoce sa klauzulama do bude 90milOldFashioned je napisao/la: ↑22 jun 2023, 08:50Nije to poenta. Imali su naši igrači ponuda i poslje osvojenog scudetta, ali se to odbijalo od strane uprave bez ikakvih detaljnih razgovora, a pojedini igrači nisu htjeli ni da čuju.
Fudbal je biznis, italija se ne moze nositi ni sa osrednjim klubom u EPL, pa jel Tielemans pozpisao za A Villu ispred Milana, to ti je dokaz da vise nista drugo nije bitno osim para i koliko ce menager profitirati u tome svemu
Znaš kako kažu, mišljenje je kao guzica, svak ga ima. Užas.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- OldFashioned
- Kontakt:
1. Ibrakadabra
2. Paolo
3. Sandro
Next please..
2. Paolo
3. Sandro
Next please..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- nextterrain
- Kontakt:
Longo javlja da nije bilo otpora kod Tonalija i da zeli ici u Newcastle. Toliko o tome da ga je neko tjerao.
Nego, Kalulu vs Tonali včrs u 20:45 na U21 EP, ima i zvanični UEFA stream gratis, kome se gleda. Sa njima su još Norveška i Švica u toj grupi.
Sta kazu klub ga otjerao, ljudi nemojte biti smijesni, pare danas sve diriguju, dobio lik 3 puta vecu platu naravno da ce prihvatiti, dobro njemu dobro Milanu, za godinu dvije doce ponude i za Thea i za Leao, prosla su vremena kad su se ihraci vezali za klub
Žao mi je što je došlo do toga, ali biti će lakše svima nama kad prihvatimo da je on taj koji je pristao na ovo.
Ne pušim te priče da ga je klub natjerao na to jer su počeli pregovore sa englezima jer, budimo realni, nijedan klub ne bi ostao imun na tu ponudu i skroz mi je logično da su razmatrali taj prijedlog. Al' na kraju dana, igrač je uvijek taj koji zadnji odlučuje i koji je mogao završiti ovu priču i prije nego što je uopšte započela, a prvenstveno zato što ni Milan nije u potrebi da prodaje igrače.
Krenuli su prvo i po Barelu, pa je čovjek odbio. Tako se to radi kad ne želiš ići.
Ne pušim te priče da ga je klub natjerao na to jer su počeli pregovore sa englezima jer, budimo realni, nijedan klub ne bi ostao imun na tu ponudu i skroz mi je logično da su razmatrali taj prijedlog. Al' na kraju dana, igrač je uvijek taj koji zadnji odlučuje i koji je mogao završiti ovu priču i prije nego što je uopšte započela, a prvenstveno zato što ni Milan nije u potrebi da prodaje igrače.
Krenuli su prvo i po Barelu, pa je čovjek odbio. Tako se to radi kad ne želiš ići.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
A zbog čega bi Tonali odbio ponudu?
Pred njegovim očima ljudi su otpustili najveću legendu kluba, bez da su trepnuli? Šta on da očekuje od takvog kluba u budućnosti? Kome da bude odan?
Ako ostaneš bićeš legenda kluba, kao ovaj što smo ga upravo otpustili.
Pred njegovim očima ljudi su otpustili najveću legendu kluba, bez da su trepnuli? Šta on da očekuje od takvog kluba u budućnosti? Kome da bude odan?
Ako ostaneš bićeš legenda kluba, kao ovaj što smo ga upravo otpustili.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Nemoj tako Old kaze klub ga otjerao on se razocarao pa prihvatio 10mil kao, kad ono prc Tonali prvi trazio od kluba i dogovoriorope11 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 18:14Žao mi je što je došlo do toga, ali biti će lakše svima nama kad prihvatimo da je on taj koji je pristao na ovo.
Nije prvi kojeg je klub prodao iako nije zelio ici, ne pusimo te price da je i on htio da ide, znamo sta se desavalo i prije sa prodajama Ibre, Silve, Kake, Sheve i da ne idemo dalje. Sta je trebalo da pogne glavu samo i da pusti da ga americki papci yebu kako stignu. Vidis da im je zinulo du.pe za parama i da nije ni imao izbora. Ko god misli drugacije vara se ili ocigledno ne poznaje dovoljno ovaj klub. Ostaje velika zal sto Sandro ide, ne bitno koliko miliona ce doci na racun jer znamo da pola od toga nece biti utroseno na pojacanja.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Sheva i Kaka su sami htjeli ići. Ibra i Silva jesu potjerani jer smo bili u finansijskom ponoru.
Sad je situacija suprotna jer su u daleko stabilnijem stanju, bez potrebe za prodajama kao što je slučaj kod Juventusa i Intera. Naravno da bi skoro svaku upravu na svijetu zaintrigirala ponuda od 80 miliona, ali da je on rekao NE, tu bi svi pregovori stali.
Ok, vjerovatno je i odlazak Maldinija pokrenuo lavinu, ali ni dalje ne mjenja činjenicu da samovoljno odlaziš. A Milan nije Maldini, Milana je i bilo i biti će poslije njega.
Sad je situacija suprotna jer su u daleko stabilnijem stanju, bez potrebe za prodajama kao što je slučaj kod Juventusa i Intera. Naravno da bi skoro svaku upravu na svijetu zaintrigirala ponuda od 80 miliona, ali da je on rekao NE, tu bi svi pregovori stali.
Ok, vjerovatno je i odlazak Maldinija pokrenuo lavinu, ali ni dalje ne mjenja činjenicu da samovoljno odlaziš. A Milan nije Maldini, Milana je i bilo i biti će poslije njega.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !