Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ma smiješno je pričati o našoj policiji. Od njihovih auta ne možeš proći normalno ujutro oko 7 kad se svi sjate u Popaj kod pionirske.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kad ste kod policije, pola naselja mi je dobilo kazne za parkiranje jer je neko bio debil pa zvao policiju. Znači mahala, znamo svi kako je u svakoj mahali u državi, auta na jednu stranu, prolazi se drugom, oni došli podijelili kazne.

Nikad se niko nije žalio, sad došli. Grad pun papaka koji ometaju normalan saobraćaj, i nikom ništa, došli remetiti normalan narod koji nikad nije problema s tim imao.

Nikad se niko nije žalio, sad došli. Grad pun papaka koji ometaju normalan saobraćaj, i nikom ništa, došli remetiti normalan narod koji nikad nije problema s tim imao.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Gledam večeras onu Potjeru i ti si mi prvi pao na pamet, jesi li gledao večeras?

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Nisam vjerovao da Morana može stići ono, al eto, legla su joj pitanja. Ona se obično raspadne kad se negdje na sredini oklizne na nekom pitanju, da je "Clinton" bio malo ranije...

-
- Kontakt:
Ako iko zove policiju i bori se protiv papanluka , to sam ja . Desetine puta zvao , stvarno dođu i zapišu . Policiji sam policiju zvao , jer su zaustavili vozača koji je prošao kroz crveno i pustili ga . Kod suda uvijek 2-3 auta parkirana na zelenoj površini i tu sam eko policiju zvao . Kod policije u Švrakinom ML Mercedes bio parkiran na trotoaru , preko pješačkog prelaza , 20 metara od stanice odem fino i prijavim . Kažu sad ćemo , ne bi mi mrsko sjednem u svoje auto i čekam , za 10 minuta izlazi naka žena iz obližnje kafane-kioska i uđe u Mercedesa i parkira na parking .Federer17 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 18:06Totalno druga tema koja nema veze s gradnjom dzamija u drzavi.bombaysaphire je napisao/la: ↑07 jun 2022, 13:13Ma jok buraz , neka parkiraju u ulaze zgrada , neka uđu u zgrade samo da mogu u džamiju ići . Invalidska mjesta , zelene površine , trotoari , ceste ma neka parkiraju gdje god stignu .
Za vrijeme teravije ljudima javiti da ne izlaze , oni koji imaju djecu sa kolicima pogotovo jer ne daj bože može ogrebati auto vjerniku prakirano u ulazu zgrade . Ako kome slučajno pozli za vrijeme teravije , neka trpi i tek kada se završi teravija neka zovne hitnu .
Ako umre , yebi ga zna se šta je važnije ...
Zašto ne parkiraju u ulazu džamije ?![]()
Svi nepropisno parkirani neka budu kaznjeni, svaki dan - svaki dan (ili svaki petak) i kraj price. Ali isto tako neka bude kaznjen svaki papak (kojih je na desetine i stotine) koji u nekim naseljima bukvalno pola jednosmjerne ulice zauzmu jer pobogu tu zive, ili izadju do pekare, kioska i sl. Mogu nabrojati koliko hoces takvih ulica i primjera u Tz, i to ne traje samo petkom 1h (ili ramazanom za vrijeme teravije), nego svaki dan i ne vidim da se takvi prozivaju.
Apsolutno sam za to da kriteriji budu ostriji (ne samo za parkiranje) i da se svako kazni, a vjernik u svemu pozitivnom treba biti primjer.
Alergičan sam na papanluk , žestoko .
Džuma se i može istrpiti nekako , ali teravija je haos . Sljedeće godine će biti još gore , slikati ću i snimiti da vidiš na šta liči B-Faza ... Zvao sam policiju kaže neće da pišu , jedan od policajaca kaže evo ja se zovem Zoran i zamisli da ja napišem kaznu , šta bi se pričalo i kako bi ljudi reagovali

Što je najluđe mlađi momci koji idu na teraviju se svađaju sa starijim ljudima , oni njih uče kako treba to je zaista nevjerovatno .
Opet ti ponavaljam da je razlog da više prozivam vjernike nego ostale , zato što bi vjernik trebao biti primjer . Doduše u Fahdu je bruku vehabija , oni ne bendaju nikoga , oni i jesu najveći problem .
Ima li tebi smisla da ogroman broj muslimana iz B-Faze ide na Otoku u džamiju , pored onolikog Fahda ?
Što se tiče gradnje džamija , moj post je bio u smislu da našu narod možeš kupiti sa parama i preko vjere , e sad naša vlast voli više pare nego majku rođenu i ako krenu "nemiri" zbog poskupljenja , puno manje ih košta da naprave džamiju i crkvu i tako kupe mir ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Eh ovo ja i pricam. Nasim divljacima samo treba povod za produljavanje mrznje i napetosti medju narodom.jedan od policajaca kaže evo ja se zovem Zoran i zamisli da ja napišem kaznu , šta bi se pričalo i kako bi ljudi reagovali
Morana najtanji lovac, nekad je pobijede sa 8 koraka ispred, dok Krešimir najači, opušten i dosta šala, kad je on znam da će biti dobra potjera.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Krešo je mrtvi kompleksas vidis onome liku na faci da i rodjena mater laze kad kaze da ga voli dok je dejo najveci kraljemir18 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 21:46Morana najtanji lovac, nekad je pobijede sa 8 koraka ispred, dok Krešimir najači, opušten i dosta šala, kad je on znam da će biti dobra potjera.
Dejan je najveća kanta od lovca trenutno.
Don't hate what you don't understand.
Meni je Mladen najveći kompleksas, rijetko kad češtita kad ga dobiju.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Jedna od jačih scena s drotovima što sam pristustvovao je kad su došli kod Otrova na Bjelavama, rastjerali sve što su parkirali okolo po cesti i trotoaru,i stali sami na trotoar i naručili hambaše 

Imam prijatelja koji gore zivi i redovan je dzematlija u Fahdovoj, bas nedavno (mislim da je bio ramazan) snimio klip kako su se parkirali, vatrogasno vozilo nije moglo proci. Jadno i tuzno, ali ne mozes ti nekome doglaviti i odgojiti ga kad nema odgoja. Znam licno neke koji su upozoravali na to, slabo da ima fajde.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kreso dosadan ko proljev. Ne mozes se sa njim nositi, kad zna svakakve gluposti...
Mladen se vazda nesto pravda. Pravo dosadan lik.
Dejan lik i po, vazda neka šala i loža

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Dean i Tarik su prije bili show skupa.
Nekad imam dojam da Dean namjerno pusti neku ekipu da uzme lovu (naravno, kad je manji iznos). Baš gotivan lik.
Toliko o našoj policiji. Čuj nisu htjeli, kao da ti imaš tu izbor hoćeš ili nećeš hahahaMještane Čengić Vile u Sarajevu sinoć je uznemirilo ponašanje muškarca i djevojke koji su u automobilu puštali glasnu muziku. Čakinakon dolaska policije nisu htjeli da pomjere automobil. Muškarac je kasnije uhapšen.
41:34
- akisarajevo92
- Kontakt:
valjda se to podrazumijeva bokte mazo
Don't believe the hype.