FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Toxicity
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Toxicity » 17 feb 2011, 00:02

Ted Mosby je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Pa da mi nemamo onog dragulja od Casillasa na golu primali bi 7 golova umjesto 5 u El Classicima.. Stvarno, Arsenal napravi 3 prilike i daju 2 gola, neće vječno obrana i vezni red igrat glavnu ulogu, mora i golman par prilika obranit.
Čuj Arsenal 3 prilike?
Van Persie na početku utakmice, i ona 2 gola.. Nešto se ne sjećam više, možda sam u krivu?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 17 feb 2011, 00:02

majestic24 je napisao/la:Koja budala je onom Valdesu dala dozvolu za braniti???
Pitaj Romaria kad dođe.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 17 feb 2011, 00:04

Donnie Darko je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Zbog cega je ovo poništen gol :o nema ofsajda, plus što je onaj stoper igrao rukom u 16 metara :shock:

http://www.101greatgoals.com/videodispl ... l-8516000/
kao sto bi neki rekli cist ofsajd :lol: ma nidje veze.
vi ne vidite ?

kad se lopta odbila od pedra , dosla je do messija koji je bio u ofsajdu i ispred lopte ..

a ono dje su pauzirali , to je bila ruka arsenalovog igraca , a ne ofsajd

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 feb 2011, 00:05

Pa što onda nije svirao penal...cuj rukom igrao i nikom ništa :lol:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 17 feb 2011, 00:05

Toxicity je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Pa da mi nemamo onog dragulja od Casillasa na golu primali bi 7 golova umjesto 5 u El Classicima.. Stvarno, Arsenal napravi 3 prilike i daju 2 gola, neće vječno obrana i vezni red igrat glavnu ulogu, mora i golman par prilika obranit.
Čuj Arsenal 3 prilike?
Van Persie na početku utakmice, i ona 2 gola.. Nešto se ne sjećam više, možda sam u krivu?
Dobro nek ti bude, ti si možda gledao onu lanjsku utakmicu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 17 feb 2011, 00:06

Mandrak je napisao/la:Pa što onda nije svirao penal...cuj rukom igrao i nikom ništa :lol:
pa ruka je i trebala bit svirana , ali ne znam dal je u "šesnes" ... sad cu vidjet

edit:jeste ja mislim , iako nije dobar ugao

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 feb 2011, 00:09

i još je neko igrao na kraju rukom ispred Alvesa, ni to se nije sviralo ;) ...ali mi smo miljenici UEFE,FIFE,Platinija,masona,Vatikana,Al kaide ;) što bi rekli mnogi hejteri.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 17 feb 2011, 00:10

@ Ted Mosby, pa upravo ti govorim prilike i da mi nabrojiš još tih 100 % prilika ako sam ja napravio previd, nemoj mi šuteve sa 35 metara.. I, gledao sam ovu utakmicu, ne boj se :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Berberovic
Kontakt:

Post Postao/la Berberovic » 17 feb 2011, 00:10

Dosta cudna utakmica iz dvice u keca,protiv Barcelone mogle su se velike pare uzeti.U danasnjem vremenu nebi nista bilo cudno jer je fudbal postao jedan veliki biznis.
U svakom slucaju u revansu ce ovo Barcelona kulturno uzeti.Arsenal je jedna lijepa ekipa koju izuzetno gotivim ali igraju protiv puno kvalitetnije ekipe.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 17 feb 2011, 00:13

Toxicity je napisao/la:@ Ted Mosby, pa upravo ti govorim prilike i da mi nabrojiš još tih 100 % prilika ako sam ja napravio previd, nemoj mi šuteve sa 35 metara.. I, gledao sam ovu utakmicu, ne boj se :mrgreen:
Ona Fabregasova kod 0:0, zatim Bendtnerova kod 2:1, Van Persiev šut u Valdesa te Wilkshierov udarac pored gola
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 17 feb 2011, 00:16

Mandrak je napisao/la:i još je neko igrao na kraju rukom ispred Alvesa, ni to se nije sviralo ;) ...ali mi smo miljenici UEFE,FIFE,Platinija,masona,Vatikana,Al kaide ;) što bi rekli mnogi hejteri.
nakon ovreba i treba da ispastaju :oops:

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 17 feb 2011, 00:28

kivi je napisao/la:[youtube][/youtube]
valdes nas je znao i spasavat. ;)

Valdes je nesto slicno kao kod nas Reina mogu svasta da odbrane ali zato mogu da naprave kiks za nepoverovat...
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 17 feb 2011, 00:31

Mes Que Un Club

Ljudi samo laganini, odlican razultat za revansa.
Victor jeste kriv ali je i golman samo takav, skida ne moguce u pojedinim situacijama, zezne nekad ali sta je tu je, evo ovaj golman arsenala odbrani Pedru dva suta, Messi ga napravi budalom pa mu niko nece reci da je budala nego cemu cestitati na odbranama. Desilo se idemo dalje u revansu ih lagano uzeti i to je to.

Ove provokatore zaobici, sa budalama se ne vrijedi raspravljati spuste te na svoj nivo i dotuku iskustvom :D

Danas se dosta toga poklopilo, od manjka srece, greske Pepa (to se sad moze tako reci) uvodjenjem Keite umjesto Ville, greska Valdesa, a Bgm i ja sam prizivao dva gola cijlo drugo i prizva ih ali na pogresnoj strani, zato sljedeci put znam sta ne igram na kladionici a i inace ne volim igrati na Barcu niti golove nit nista sto ima veze sa Barcom ali eto potrefi se ovu tekmu, odustah od pravila i odmah nesto lose. Inace je to meni neko pravilo, od kad sam prestao igrati Barcu an kladioicama i Barca dere sve redom, a to je odavno, tako da sam to prakticirao a i dalje cu.

p.s. Znam da to nema veze sa Barcom ali eto ovako mi je draze :D
Mes Que Un Club

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 feb 2011, 00:32

Valdes je primio gol ko debil, ono ni Nurkanović iz Travnika ne bi primio :oops:
Messi iz 10 puta izglednije i bolje pozicije fula prazan gol (jer je onaj njihov golman vec zalego ko bekan) ali kad nece onda nece jbg... a Valdes dozvoljava sebi da mu van Persie zavuce iz mrtvog ugla....ne zna levat pokriti stativu i bliži ugao...presmiješno i prenaivno smo primili dva gola, nevjerovatno kakve gluposti :o :shock: :oops: .
Morace se iskupiti petardom na Nou Campu za ovu zayebanciju veceras.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 17 feb 2011, 00:34

amertiger je napisao/la:Mes Que Un Club

Ljudi samo laganini, odlican razultat za revansa.
Victor jeste kriv ali je i golman samo takav, skida ne moguce u pojedinim situacijama, zezne nekad ali sta je tu je, evo ovaj golman arsenala odbrani Pedru dva suta, Messi ga napravi budalom pa mu niko nece reci da je budala nego cemu cestitati na odbranama. Desilo se idemo dalje u revansu ih lagano uzeti i to je to.

Ove provokatore zaobici, sa budalama se ne vrijedi raspravljati spuste te na svoj nivo i dotuku iskustvom :D

Danas se dosta toga poklopilo, od manjka srece, greske Pepa (to se sad moze tako reci) uvodjenjem Keite umjesto Ville, greska Valdesa, a Bgm i ja sam prizivao dva gola cijlo drugo i prizva ih ali na pogresnoj strani, zato sljedeci put znam sta ne igram na kladionici a i inace ne volim igrati na Barcu niti golove nit nista sto ima veze sa Barcom ali eto potrefi se ovu tekmu, odustah od pravila i odmah nesto lose. Inace je to meni neko pravilo, od kad sam prestao igrati Barcu an kladioicama i Barca dere sve redom, a to je odavno, tako da sam to prakticirao a i dalje cu.

p.s. Znam da to nema veze sa Barcom ali eto ovako mi je draze :D
evo i ovog, istina za boldirano, nisam ti trebao objasnjavati u vezi vode u usima, vjerovatno nisi ni sad shvatio, al' staces... 8-)

ps: pozzz shrman :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 feb 2011, 00:38

Nemojte se ljutit zbog provokacija hem ste izgubilib hem sam uboo rez na ss.ba ligi :lol: :mrgreen:
A ovo činim zbog mandraka koji je i sada uvjeren u peticu na Camp Nou,a prije tekme je bio uvjeren u tricu :lol:
P.S.Zašto se vrijeđate ne znate se normalno provocirat i podnosit provokacije :roll: :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 17 feb 2011, 00:45

EdinTM87 je napisao/la: evo i ovog, istina za boldirano, nisam ti trebao objasnjavati u vezi vode u usima, vjerovatno nisi ni sad shvatio, al' staces... 8-)

ps: pozzz shrman :lol: :lol:
Samo ako jos uvijek mislis da je to zbog vode u usima onda OK, ali ako pogledas tekmu vidjet ces dvije stvari, prvi gol greska Victora, drugi gol koji ti vjerovatno smatras plodom "vode u usima" kontra poslje propustene prilike na drugoj strani.

Hvala, prijatno, nadam se da cu uskoro na ovoj temi moci komunicirati sa navijacima Barce iskljucivo! Valjda ce se ovi napaljenici koji svrsavaju na poraz Barce uskoro primiriti, ali sa druge strane ih razumijem to cekaju po pola godine
Mes Que Un Club

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 17 feb 2011, 04:22

Ma sta se brinete bice feste na kamp nou, ne sekirajte se pomece ih messi i kompanija :D

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 17 feb 2011, 06:59

eto je nevidjeh nijednog topnika da je ista rekao :lol: :lol: al eto znam kako ce bit poslije revansana u barci ako nedobog ispadnemo

cestitke na igri,dajte valdesu da trenira nemojte samo vezu i napad i te akcije uvjezbavat :lol: :lol:
Rođen s tobom da budem

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 17 feb 2011, 08:09

boom.dll je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Zbog cega je ovo poništen gol :o nema ofsajda, plus što je onaj stoper igrao rukom u 16 metara :shock:

http://www.101greatgoals.com/videodispl ... l-8516000/
kao sto bi neki rekli cist ofsajd :lol: ma nidje veze.
vi ne vidite ?

kad se lopta odbila od pedra , dosla je do messija koji je bio u ofsajdu i ispred lopte ..

a ono dje su pauzirali , to je bila ruka arsenalovog igraca , a ne ofsajd

Ono offside, pa znas li ti sta je offside, pogledaj bolje bolan, nigdje veze s vezom!!!
Nedaj Boze da se izvlacim na ovo, ali niko od vas da to pomene, kao sto smo bili zakinuti i prosle godine protiv Intera za par gresaka, kao i protiv Chelsija u prvoj utakmici na Nou Campu one godine kad smo bili prvaci!
Da, na to se svi prave slijepi, a kada se nesto desi u korist Barce, onda je citav svijet na nogama i tvrdi kako su nasi protivnici pokradeni...
Eto, jeste sretni sad, nemojte vise pominjati sudije ni i u jednom ni u drugom slucaju, jer niste realni...
Mi cemo prolaz ostvariti na terenu, ja nisam zabrinut, neke ekipe bi sve dale da imaju i ovaj rezultat pred revans, a kamoli Barca... Vidjet cemo, za nekih 20-tak dana ko ce plakati, a ko ce se smijati....
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.