Kolektore, baci poruku na inbox da vidimo nesto oko toga, ako imas iste ili slicne simptome koje sam ja imao mozda mogu da te spasim sonde.High je napisao/la:A što je najgore - meni to nije bilo toliko gadno.Nagon za povraćanje čim stave sondu sasvim je normalan. Valja se znati izboriti. Većina odustane.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Neces valjda trib preporucit kakav stari recept, nesto poput pekmeza isl. 

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ma jok. Regularna medicina. Nisam upoznat sa alternativom oko zeludca.Asteriks je napisao/la:Neces valjda trib preporucit kakav stari recept, nesto poput pekmeza isl.
Sve je bolje neg sircetom ispirati grlo, uzimati neke sumnjive trave za stomak isl. 

Sirce ne mogu da smislim.Asteriks je napisao/la:Sve je bolje neg sircetom ispirati grlo, uzmiati neke sumnjive trave za stomak isl.

Davno meni rekose uzmi sirce, mlake vode, posoli i isplaci sto vise to bolje, haos napravio. 

Mlaka voda se daje da se lakse ispeglas.Asteriks je napisao/la:Davno meni rekose uzmi sirce, mlake vode, posoli i isplaci sto vise to bolje, haos napravio.

@Trib, ako upale ove čarlame, eto me u Beograd da proslavim/o Controlocom i gastroskopijom na moj račun. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:@Trib, ako upale ove čarlame, eto me u Beograd da proslavim/o Controlocom i gastroskopijom na moj račun.

Mora da upali.Sad sam nasao kutije od dva leka , samo za treci da se raspitam sutra.

sestro drži me
sestro pasću ti

sestro pasću ti

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja se sjecam da je nama ucitelj pricao kako u Japanu imaju minimalne procente stomacnih oboljenja, a razlog su svakodnevne vjezbe disanja. E, sad ne znam ima li istinitosti u toj prici, ali se sjecam kako sam pomislio, kakve su to stomacne bolesti?
15 godina kasnije, stomak mi je najslabija tacka 

Sad znaš da tvoji nisu bili Japanci.SlevinKelevra je napisao/la:Ja se sjecam da je nama ucitelj pricao kako u Japanu imaju minimalne procente stomacnih oboljenja, a razlog su svakodnevne vjezbe disanja. E, sad ne znam ima li istinitosti u toj prici, ali se sjecam kako sam pomislio, kakve su to stomacne bolesti?15 godina kasnije, stomak mi je najslabija tacka

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kad pogledam u gace, nekako mi drago... Yebo pare i zdrav stomakHigh je napisao/la: Sad znaš da tvoji nisu bili Japanci.

Još te handri što navijaš za FKŽ, ali to uvijek možeš promijeniti i doživjeti katarzu.SlevinKelevra je napisao/la:Kad pogledam u gace, nekako mi drago... Yebo pare i zdrav stomakHigh je napisao/la: Sad znaš da tvoji nisu bili Japanci.

@Trib, hvala još jednom. Čut ćemo se sutra.
P. S.
Ima li ko zainteresiran?
http://www.olx.ba/artikal/20951310/meye ... jiga-1894/

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@High to ti neće niko kupit 
Pod 9 ti treba 5 godina da ime zapamtiš a još 5 da naučiš kako se piše
http://zivotnimagazin.com/zanimljivosti ... -7510.html

Pod 9 ti treba 5 godina da ime zapamtiš a još 5 da naučiš kako se piše

http://zivotnimagazin.com/zanimljivosti ... -7510.html
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako sam ja skont'o to su knjige a mi čitamo. To je li vidjelo knjigu odmah bježi k'o đavo od krsta 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jašta. Većini je lakši PS4. Ko šiša bitak, egzistencijalizam i hiper u postmoderni.
Nego, kako ubiše ovu pjevačicu?

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Au napriča ti meni svašta a ja ništa nisam skontao
Kažu čekićem
Ja mislim da je muž ubio

Kažu čekićem

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!