nek on nama dodje.Bolanos je napisao/la:Ne vole ga izmedju ostalog jer je "tatin sin" . Tu pricu ce cuti i koji retard kod nas i pocece era "Babovicevog babe i Kuste", siroke navijacke mase trebaju biti spremne za to.
castimo i Babovica i babu mu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nek on nama dodje.Bolanos je napisao/la:Ne vole ga izmedju ostalog jer je "tatin sin" . Tu pricu ce cuti i koji retard kod nas i pocece era "Babovicevog babe i Kuste", siroke navijacke mase trebaju biti spremne za to.
Evander je napisao/la:Ma ja ne vjerujem u tu pricu. Samo zamislite, da ste vi Babovic, bi li dosli igrati u u Sarajevu?
Meni realnije zvuci da Misimovic dodje nego Babovic.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Ma kakvu ba izdaju...o cemu ti pricas...belosevic28 je napisao/la:@Pantelija, ni ja mu nikad nmgu zaboraviti tu izdaju!!!
ja mislim da je to ustvari i najveci problem, jer ko razmislja uopste o ovim prostorima svjestan je da nece zaradjivati milione godisnje, no kad vidi oranice, onda je vec teze odluciti se za dolazak, zato se nadam da ce u narednim godinama smanjenje lige doprinijeti tome da se i infrastruktura podigne, nije poenta samo smanjiti broj klubova nego se mora povesti racuna i o stadionima, terenima prije svega pa i ostalom i ako to dignemo na jedan visi nivo onda vjerujem da ce nam biti lakseEvander je napisao/la:Ma nas hebe i nekatraktivnost lige.
Sve da mozemo ponuditi plate kao i osrednji istocnoeuropski klubovi, opet ce se tesko neko odluciti ovdje doci da igra.
Dovodjenje Bekne, Stepanova, Delaca, Barbarica, Jajala, pravo je malo cudo.
Pratio sam ja drug i djelio na neki nacin to tvoje misljenje u to vrijeme al sam se onda ugrizao za jezik. Nije bas sve to tako prosto kao sto se pričalo.belosevic28 je napisao/la:Da si pratio situaciju kad je trebao da se vrati, znao bi o cemu pricam...
Od ljubavi veca, austrijska liga treca.
Slazem se, bolje ulagat u akademiju nego u ozivljavanje karijera nekih posrnulih.Evander je napisao/la:Ma jedini nacin da mi dignemo klub na veci nivo je ulaganje u omladinski pogon i prozvodnja boljih igraca.
Mene bi vise radovalo da dovedu strucne trenere u akademiju nego polovnjake u prvu ekipu.
Alen Škoro Tito, legenda kluba.ShofaII je napisao/la:Pratio sam ja drug i djelio na neki nacin to tvoje misljenje u to vrijeme al sam se onda ugrizao za jezik. Nije bas sve to tako prosto kao sto se pričalo.belosevic28 je napisao/la:Da si pratio situaciju kad je trebao da se vrati, znao bi o cemu pricam...
Od ljubavi veca, austrijska liga treca.
Navijači ne mogu da oproste a culi su samo jednu stranu.
Nego stavit tacku na tu pricu, optostio se. Za mene bio i ostao jedan veliki igrac.
Ima ambicije uploviti u trenetske vode...za akademije se rodio...MojGradMojKlub je napisao/la:Alen Škoro je odgovorno tvrdim posjedovao puno veći talenat od Džeke, koji je u karijeri već uspio napraviti što je napravio. E sad to što mu je mozak cijeli život k'o plivadon, da ne kažem da je glup, je drugi par cipela. Jesmo bili svi kivni na njega poslije one situacije al' jbga, mislim da se i vidjelo protiv Galate da smo mu kolektivno halalili, prevelik je to majstor bio i previše nas je puta obradovao da bi mu toliko dugo nešto hatarili. Na kraju krajeva, onim povratkom u Olimpic je pokazao da bi bilo pitanje koliko bi nam uopšte mogao pomoći sve i da je došao.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.