FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 nov 2015, 01:47

Bolanos je napisao/la:Ne vole ga izmedju ostalog jer je "tatin sin" . Tu pricu ce cuti i koji retard kod nas i pocece era "Babovicevog babe i Kuste", siroke navijacke mase trebaju biti spremne za to.
nek on nama dodje.
castimo i Babovica i babu mu :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 nov 2015, 02:30

Bila bi perverzija dovesti takvog igraca. Mada izgleda nerealno, ali do juce nam je nerealno bilo da u svetom dresu vidimo Delaca, Stepanova, Jajala, Benka... Vjerujem u Upravu, u Jesica takodje, i koga god dovedu, ima moju punu podrsku.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 nov 2015, 11:43

Evander je napisao/la:Ma ja ne vjerujem u tu pricu. Samo zamislite, da ste vi Babovic, bi li dosli igrati u u Sarajevu?
Meni realnije zvuci da Misimovic dodje nego Babovic.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Ma kakav Babovic od toga nema nista.
Pa on moze da bira klubove tipa Paoka CSKA,Levski,Trabzon,Sparta ,Plzen itd.itd.
Njemu dolazak u Sarajevo i Premijer ligu bi bio korak unazad.
Na kraju krajeva vec sam pisao primanja u Partizanu i Sarajevu se ne mogu porediti.
Daj boze da me svi kasnije napadnete i da dođe,ali jos smo daleko od ovakvog kalibar igraca.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 18 nov 2015, 12:35

pa znamo svi da su plate vece u Partizanu no na osnovu onoga sto Zukanovic rece i pocela je prica o Babovicu, a realno ako mi mozemo ponuditi 17-20 milja eura mjesecno onda igrac kao Babovic nije nerealna opcija i ne vjerujem ja da on bas tako lahko moze igrati za te nabrojane jer ne bi se vracao u srbiju onda (sad u ovoj formi pogotovo, ne bas tako lahko), no nebitno, dosao ne dosao, samo smo se nadovezali na Zukanovicev post, pa vidjecemo sta ce biti od toga
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 18 nov 2015, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 18 nov 2015, 12:53

belosevic28 je napisao/la:@Pantelija, ni ja mu nikad nmgu zaboraviti tu izdaju!!!
Ma kakvu ba izdaju...o cemu ti pricas... :kafa:

ALEN ŠKORO - TITO

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 nov 2015, 12:56

Ma nas hebe i nekatraktivnost lige.
Sve da mozemo ponuditi plate kao i osrednji istocnoeuropski klubovi, opet ce se tesko neko odluciti ovdje doci da igra.

Dovodjenje Bekne, Stepanova, Delaca, Barbarica, Jajala, pravo je malo cudo.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 18 nov 2015, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 18 nov 2015, 12:57

Imamo preko 30 igrača na platnom spisku to nije normalno .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 nov 2015, 12:58

Da si pratio situaciju kad je trebao da se vrati, znao bi o cemu pricam...

Od ljubavi veca, austrijska liga treca.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 18 nov 2015, 13:03

Evander je napisao/la:Ma nas hebe i nekatraktivnost lige.
Sve da mozemo ponuditi plate kao i osrednji istocnoeuropski klubovi, opet ce se tesko neko odluciti ovdje doci da igra.

Dovodjenje Bekne, Stepanova, Delaca, Barbarica, Jajala, pravo je malo cudo.
ja mislim da je to ustvari i najveci problem, jer ko razmislja uopste o ovim prostorima svjestan je da nece zaradjivati milione godisnje, no kad vidi oranice, onda je vec teze odluciti se za dolazak, zato se nadam da ce u narednim godinama smanjenje lige doprinijeti tome da se i infrastruktura podigne, nije poenta samo smanjiti broj klubova nego se mora povesti racuna i o stadionima, terenima prije svega pa i ostalom i ako to dignemo na jedan visi nivo onda vjerujem da ce nam biti lakse
Pyro is not a crime !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 nov 2015, 13:06

Neka nam Zukanovic kaze kolika je plata nasem ,trenutno najboljem igracu Duljevicu.?
Ne.mora biti bas tacna cifra, pa ce te vidjeti koliko je realno da nasa uprava, prihvati da nekom da platu od 20 milja erura.
Da ne pricamo o platati Kovacevica,Mihojevica,Kadusica.Svi bi pristali da rade u fabrici duhana Sarajevo.
Ne zelim da kvarim atmosferu,jer ljudi vole da slusaju i pricaju,mastaju, o nekim igracima,ali stvarnost je mnogo surovija.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 nov 2015, 13:21

Ma jedini nacin da mi dignemo klub na veci nivo je ulaganje u omladinski pogon i prozvodnja boljih igraca.
Mene bi vise radovalo da dovedu strucne trenere u akademiju nego polovnjake u prvu ekipu.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 18 nov 2015, 14:23

belosevic28 je napisao/la:Da si pratio situaciju kad je trebao da se vrati, znao bi o cemu pricam...

Pratio sam ja drug i djelio na neki nacin to tvoje misljenje u to vrijeme al sam se onda ugrizao za jezik. Nije bas sve to tako prosto kao sto se pričalo.
Navijači ne mogu da oproste a culi su samo jednu stranu.

Nego stavit tacku na tu pricu, optostio se. Za mene bio i ostao jedan veliki igrac.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 18 nov 2015, 14:27

Evander je napisao/la:Ma jedini nacin da mi dignemo klub na veci nivo je ulaganje u omladinski pogon i prozvodnja boljih igraca.
Mene bi vise radovalo da dovedu strucne trenere u akademiju nego polovnjake u prvu ekipu.
Slazem se, bolje ulagat u akademiju nego u ozivljavanje karijera nekih posrnulih.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 18 nov 2015, 14:54

insajderi :yawn:

mohz87
Kontakt:

Post Postao/la mohz87 » 18 nov 2015, 14:58

ShofaII je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Da si pratio situaciju kad je trebao da se vrati, znao bi o cemu pricam...

Pratio sam ja drug i djelio na neki nacin to tvoje misljenje u to vrijeme al sam se onda ugrizao za jezik. Nije bas sve to tako prosto kao sto se pričalo.
Navijači ne mogu da oproste a culi su samo jednu stranu.

Nego stavit tacku na tu pricu, optostio se. Za mene bio i ostao jedan veliki igrac.
Alen Škoro Tito, legenda kluba.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 18 nov 2015, 15:10

Znas kad je Skori Drogba rek'o da bi bio bolji od njega da trenira vise. :hmmmmm:

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 18 nov 2015, 15:12

Dje je taj Zukanovic? Hajde brate obraduj nas malo
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 18 nov 2015, 15:15

Alen Škoro je odgovorno tvrdim posjedovao puno veći talenat od Džeke, koji je u karijeri već uspio napraviti što je napravio. E sad to što mu je mozak cijeli život k'o plivadon, da ne kažem da je glup, je drugi par cipela. Jesmo bili svi kivni na njega poslije one situacije al' jbga, mislim da se i vidjelo protiv Galate da smo mu kolektivno halalili, prevelik je to majstor bio i previše nas je puta obradovao da bi mu toliko dugo nešto hatarili. Na kraju krajeva, onim povratkom u Olimpic je pokazao da bi bilo pitanje koliko bi nam uopšte mogao pomoći sve i da je došao.

mohz87
Kontakt:

Post Postao/la mohz87 » 18 nov 2015, 15:28

MojGradMojKlub je napisao/la:Alen Škoro je odgovorno tvrdim posjedovao puno veći talenat od Džeke, koji je u karijeri već uspio napraviti što je napravio. E sad to što mu je mozak cijeli život k'o plivadon, da ne kažem da je glup, je drugi par cipela. Jesmo bili svi kivni na njega poslije one situacije al' jbga, mislim da se i vidjelo protiv Galate da smo mu kolektivno halalili, prevelik je to majstor bio i previše nas je puta obradovao da bi mu toliko dugo nešto hatarili. Na kraju krajeva, onim povratkom u Olimpic je pokazao da bi bilo pitanje koliko bi nam uopšte mogao pomoći sve i da je došao.
Ima ambicije uploviti u trenetske vode...za akademije se rodio...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 nov 2015, 15:43

"Leon Benko i Milan Stepanov se uspješno oporavljaju od lakših povreda, dok Purić i Alispahić rade po posebnom programu, baš kao i Delač."

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/igraci-s ... jen/176428

zna li neko je li Delač u Sarajevu ili je u Londonu?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.