Znaci nista od njegaZukanovic je napisao/la:Igrac je super i ima klauzula da ide zimi besplatno.ali on hoce puno para.on bi bio broj 1 u fks sta se tice plate.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znaci nista od njegaZukanovic je napisao/la:Igrac je super i ima klauzula da ide zimi besplatno.ali on hoce puno para.on bi bio broj 1 u fks sta se tice plate.
Po čemu?/pusti priče mi nemamo...imamo mi za plate19FKS46 je napisao/la:Znaci nista od njegaZukanovic je napisao/la:Igrac je super i ima klauzula da ide zimi besplatno.ali on hoce puno para.on bi bio broj 1 u fks sta se tice plate.
THEC je napisao/la:sta bi tek augsburgu uradio Metalac ili recimo SurdulicaBosniacum Lilium je napisao/la:Nikad gori Partizan nabije u gostima Augsburg recimo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa kazi mu ime brate, ko je taj decko koji toliku platu trazi? Jel reprezentativac?Zukanovic je napisao/la:Pare imamo i znam da smo dosta dobru ponudu poslali.taki igrac koji je "slobodan" moras dati dobru platu.Benko ima 12.000€ on je prvi i ovaj dobio 17.000- 20.000 € ponudu.
e vala ako je takva ponuda onda su Babovica nogiraliZukanovic je napisao/la:Pare imamo i znam da smo dosta dobru ponudu poslali.taki igrac koji je "slobodan" moras dati dobru platu.Benko ima 12.000€ on je prvi i ovaj dobio 17.000- 20.000 € ponudu.
THEC je napisao/la:e vala ako je takva ponuda onda su Babovica nogiraliZukanovic je napisao/la:Pare imamo i znam da smo dosta dobru ponudu poslali.taki igrac koji je "slobodan" moras dati dobru platu.Benko ima 12.000€ on je prvi i ovaj dobio 17.000- 20.000 € ponudu.- a koliko puta sam samo gledajuci Partizan ove sezone rekao ovog Babovica ne bih u Sarajevo da mi ga dzabe nude, koji sam ja kloc, sto nisam za Zivkovica tako govorio
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.