Bio bi pojačanje Jusic definitivno.prisonbreak je napisao/la:Pa po meni Jusic je jedan od najboljih stopera, kad nama politika ne da, pikupite ga vi.sviunapad1010 je napisao/la:Od Gojkovića ništa jer je pod ugovorom sa zrinjskim. Da hoće barem ovog Hasanhodzica dovesti.
Ima li jos koji slobodan stoper osim Adžema?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ja imam info da je cisto supljiranje sto su pojedini govorili da Smajic nece Gojkovica. Nasuprot, odmah bi ga uzeo jer ne poznaje puno igraca, a njega zna iz mlade repke. Levate covjeka SD i Lazarevic. Ponudjen je valjda bio, ovi odbili pa rekli da ga nece Smajic
Uglavnom sad ga mislim i ne mozemo dovest jer je zavrsen prelazni rok. Pod hitno zaganjat Jusica on je beton za Premijer ligu

Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Hipnotizirajte Jusića i Hasanhodžića. Koza hipnoza

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Probisvjet
- Kontakt:
Gledam bas snimak i Uzelac izgleda nezainteresovano, bez zara, bas lose. Ovakvih se bolje osloboditi, alo i dalje bude isti. Bolje znati da ne mozes racunati na nekoga, nego se osloniti na parmak.
Izgleda da na njega hipnoza nije djelovala.
Izgleda da na njega hipnoza nije djelovala.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
al je strasno sta su ljudi uradili ovaj prelazni rok
Uzelac, Dodig, kako se onaj prvi zvao Savinovic , pa ono dijete Tesic, pa onaj levat iz Krupe Jelic
i gdje su jos ovi za koje ne znamo. znamo za 5 stopera koje su sto pokusali uvaliti sto uvalili Adi Smajlovicu, mahom preko iste agencije. I onda ti ljudi pricaju kako zele dobro Slobodi
a Ado je posebna prica, zar mozes igrati fudbala imati toliko godina i biti toliko nekompetentan
Bekric je pokazao da je bolje jedan igrac ali kako treba nego 5 diletanata iz federalne lige
Uzelac, Dodig, kako se onaj prvi zvao Savinovic , pa ono dijete Tesic, pa onaj levat iz Krupe Jelic
i gdje su jos ovi za koje ne znamo. znamo za 5 stopera koje su sto pokusali uvaliti sto uvalili Adi Smajlovicu, mahom preko iste agencije. I onda ti ljudi pricaju kako zele dobro Slobodi
a Ado je posebna prica, zar mozes igrati fudbala imati toliko godina i biti toliko nekompetentan
Bekric je pokazao da je bolje jedan igrac ali kako treba nego 5 diletanata iz federalne lige
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Dobra je stvar sto nas pitari podcjenjuju, iako se ne nadam bodovima makar nek' se pokazu u dobrom svjetlu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
**** te Radnik Surdulica prodao igraca od 21 godinu za 1.3 miliona eura, da nam je jednog ubost ovako rjesili bi 90% problema.
- Beduin
- Kontakt:
Rijesili bi sve probleme (osim Azmira, Nalu i ostale bi isplatili) + Adu&co bi pogurali, grad nastavio reprogram, doveli par igraca i Evropu lagano izborili sa nuliranim dugom jbt.MMA075 je napisao/la:**** te Radnik Surdulica prodao igraca od 21 godinu za 1.3 miliona eura, da nam je jednog ubost ovako rjesili bi 90% problema.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Il bi se uvalili u još veća **** kad se to raskrčmiBeduin je napisao/la:Rijesili bi sve probleme (osim Azmira, Nalu i ostale bi isplatili) + Adu&co bi pogurali, grad nastavio reprogram, doveli par igraca i Evropu lagano izborili sa nuliranim dugom jbt.MMA075 je napisao/la:**** te Radnik Surdulica prodao igraca od 21 godinu za 1.3 miliona eura, da nam je jednog ubost ovako rjesili bi 90% problema.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Pa Vozdovac isto prosle godine proda igraca u Watford za 2mil. €, u ovoj nasoj ligi nikako da neko prokine.Beduin je napisao/la:Rijesili bi sve probleme (osim Azmira, Nalu i ostale bi isplatili) + Adu&co bi pogurali, grad nastavio reprogram, doveli par igraca i Evropu lagano izborili sa nuliranim dugom jbt.MMA075 je napisao/la:**** te Radnik Surdulica prodao igraca od 21 godinu za 1.3 miliona eura, da nam je jednog ubost ovako rjesili bi 90% problema.
- Beduin
- Kontakt:
Mislim da je najbitniji neki kontinuitet prodaje igraca, da skrenes paznju na sebe, da ljudi sve vise skautiraju ti klub, a da drugi igraci vide da prodajes pa ce i sami htjeti potpisati ugovor za tebe.MMA075 je napisao/la:Pa Vozdovac isto prosle godine proda igraca u Watford za 2mil. €, u ovoj nasoj ligi nikako da neko prokine.Beduin je napisao/la:Rijesili bi sve probleme (osim Azmira, Nalu i ostale bi isplatili) + Adu&co bi pogurali, grad nastavio reprogram, doveli par igraca i Evropu lagano izborili sa nuliranim dugom jbt.MMA075 je napisao/la:**** te Radnik Surdulica prodao igraca od 21 godinu za 1.3 miliona eura, da nam je jednog ubost ovako rjesili bi 90% problema.
Za Beganovica nista izgleda, osim ako nije istina da je zavrseno ali da ostaje na pozajmici kod nas, mada cisto sumnjam u to.
Ima jos vremena, dosta liga moze kupovati do kraja avgusta cini mi se, nadam se da ce otici da uzmemo pare i odradimo sezonu kako treba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Skoro za Beganovica na instagramu objavi njegova agencija "Big things happen in silence" sa slikom stadiona Brondbya.
Niti je Surdulica prodala niti je Vozdovac. Prodali sposobni agenti nama je vrhunac onaj iz Srebrenika
samo Sloboda
MMA075 je napisao/la:Dobra je stvar sto nas pitari podcjenjuju, iako se ne nadam bodovima makar nek' se pokazu u dobrom svjetlu.

tz tz tz tz tz tz
Oni svakog podcjenjuju,yebat ih Umislili da su Barca,a citava liga u 5-10 deka.I Celik su podcjenjivali,govorili lagano 3-0,nemaju sta trazit itd...slusalica je napisao/la:MMA075 je napisao/la:Dobra je stvar sto nas pitari podcjenjuju, iako se ne nadam bodovima makar nek' se pokazu u dobrom svjetlu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobro je što nas podcjenjuju al' ne očekujemo bodove ????DamirT je napisao/la:Oni svakog podcjenjuju,yebat ih Umislili da su Barca,a citava liga u 5-10 deka.I Celik su podcjenjivali,govorili lagano 3-0,nemaju sta trazit itd...slusalica je napisao/la:MMA075 je napisao/la:Dobra je stvar sto nas pitari podcjenjuju, iako se ne nadam bodovima makar nek' se pokazu u dobrom svjetlu.

tz tz tz tz tz tz
Ima i toga.merak je napisao/la:Niti je Surdulica prodala niti je Vozdovac. Prodali sposobni agenti nama je vrhunac onaj iz Srebrenika
Pa ja kad vidim ko su nam stoperi nije ni cudo sto nas podcjenjuju kad smo rupa u odbrani 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne prodaju samo ni menadzeri nego i liga. Iz Srbije svako malo neko zaigra u ligi 5- zaigra i uradi nesto. Hrvatsku da ne spominjem.
a sta smo mi
onaj na posudbu u drugu bundesligu, onog vratili iz Rozenborga, prvog strijelca lige AIK Svedski nabio nogom, onaj u AEK-u grckom na posudbu ide, ovaj u Trabzonsporu ne moze da hoda po terenu smiju se ljudi
i onda ti iz takve lige da prodas nesto gdje nam Austrija, Svedska, Norveska,Grcka, Turska vracaju igrace. Kako tek da napravis nesto u ozbiljnu ligu
sreca pa su te pare , 150-200 hiljada eura smijesne za te klubove pa eto jos uvijek uzimaju rizikuju
ima i do menadzera, slazem se, 99% ih nije ovcu preko granice prodalo, kamo li igraca, ali dzaba ti i Mino Raiola kad ti fuš robu prodajes
a sta smo mi
onaj na posudbu u drugu bundesligu, onog vratili iz Rozenborga, prvog strijelca lige AIK Svedski nabio nogom, onaj u AEK-u grckom na posudbu ide, ovaj u Trabzonsporu ne moze da hoda po terenu smiju se ljudi
i onda ti iz takve lige da prodas nesto gdje nam Austrija, Svedska, Norveska,Grcka, Turska vracaju igrace. Kako tek da napravis nesto u ozbiljnu ligu
sreca pa su te pare , 150-200 hiljada eura smijesne za te klubove pa eto jos uvijek uzimaju rizikuju
ima i do menadzera, slazem se, 99% ih nije ovcu preko granice prodalo, kamo li igraca, ali dzaba ti i Mino Raiola kad ti fuš robu prodajes
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.