RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- el-fighter
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
I opet usrane obaveze zbog kojih sam morao propustiti i ovu utakmicu Veleza. Gledao sam vecinu tekme na TV-u i drago mi je zbog ove pobjede, prvenstveno zbog Dzafica, a onda i ovih sjajnih momaka, koji su danas pokazali kako se bori za crveni dres. Ginuli su za svaku loptu i to se na kraju i isplatilo. Iako smo postigli 3 gola i pobijedili, treba napomenuti da smo igrali veoma dobro i da smo stvorili jos nekoliko prilika. Okic je imao najbolju kada je na 5 metara od gola promasio loptu. Brkovic ce biti igracina, a to je dokazao i danas. Momak je brz, dobar tehnicar, ima dobar pregled igre i samo jos fali da pocne zabijati golove. Bandovic je danas ponovo branio odlicno, iako je imao onu gresku kada mu je ispala lopta, ali se odmah iskupio i maestralno odbranio pokusaj sa 2 metra. Jos jednom sve cestitke momcima na danasnjoj utakmici!!
Sada nam slijedi gostovanje Olimpicu, koji je u borbi za Evropu, a danas je izgubio u Gabeli, tako da ce kod kuce biti pod imperativom pobjede. Nadam se da ce Asmir dobro pripremiti ekipu za tu utakmicu i da cemo uzeti barem bod iz Sarajeva.
FORZA VELEZ
Sada nam slijedi gostovanje Olimpicu, koji je u borbi za Evropu, a danas je izgubio u Gabeli, tako da ce kod kuce biti pod imperativom pobjede. Nadam se da ce Asmir dobro pripremiti ekipu za tu utakmicu i da cemo uzeti barem bod iz Sarajeva.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
lijepa fudbalska predstava uzivao sam u vasoj pobjedi,mehremic mi je zapeo za oko veoma prodoran buducnost je veleza 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Šta reći?Naše mušterije
Prije svega,pohvala navijačima na fer i sportskom navijanju.Nemamo potrebu spominjati neke nacionalne grupacije niti državu u negativnom kontekstu...nije to bit,bit je Velež,bit su naši Rođeni!
Igračima također pohvala na fer i korektnoj utakmici...dobro...Miličević može kući kad dođe upotrijebiti ono psssst...ništa me ne pitajte
Baka,Enver Marić i ostala nogometna svita je danas nazočila jednom lijepom događaju.
Prije svega,pohvala navijačima na fer i sportskom navijanju.Nemamo potrebu spominjati neke nacionalne grupacije niti državu u negativnom kontekstu...nije to bit,bit je Velež,bit su naši Rođeni!
Igračima također pohvala na fer i korektnoj utakmici...dobro...Miličević može kući kad dođe upotrijebiti ono psssst...ništa me ne pitajte
Baka,Enver Marić i ostala nogometna svita je danas nazočila jednom lijepom događaju.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Cetitke rodjeni stvarno pravo dobra utakmica za nase prilike ,samo steta sto nije bilo vam vise raje 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Eh gdje su sad oni pametnjakovici, gdje su Mirzini puleni, gdje su oni koji govore da Pehlic,Hiros,Handzic valjaju hahah.Bravo Asmire, Bravo Brkovicu,Bravo Zvonicu,Bravo Demicu, i ostali...Vidjelo se danas kako igraju momci iz Mostara i Velezova djeca.Tanu spasili Demic,Okic i Brkovic, a gospodin je prvu dvojicu dok je Mirza bio sikanirao smrad jedan
Limvo Likce
Cestitke Dzaficu i momcima. Svaka cast na igri. Dzafa mi unosi pravo puno optimizma i nade.
Koji si ti kompleksas majko draga. Bolan Hiros i Pehlic jesu kante i Mirza nije dobro slagao ekipu. Ali brate kako Mrzim jednoumne ljude. Jebli vas i domaci i strani. Naravno domaci su drazi uvijek, ali ne zaboravi na ljude koji su do sada najbolje odigrali Lakicevic, Bandovic, Knezevic.bagra je napisao/la:Eh gdje su sad oni pametnjakovici, gdje su Mirzini puleni, gdje su oni koji govore da Pehlic,Hiros,Handzic valjaju hahah.Bravo Asmire, Bravo Brkovicu,Bravo Zvonicu,Bravo Demicu, i ostali...Vidjelo se danas kako igraju momci iz Mostara i Velezova djeca.Tanu spasili Demic,Okic i Brkovic, a gospodin je prvu dvojicu dok je Mirza bio sikanirao smrad jedan
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Jel ovo za baku istina ili je suplja?AlemC85 je napisao/la:danas je bio Nikšić u društvu Marića, Tanovića i dr. iz uprave. Već se valjda prave planovi za narednu sezonu.Marokanac je napisao/la:Ma velež ostaje 100 % a ispadaju Sloboda i Kozara. Zar bi Nikšić dozvolio da ispadnete. Čestitke na odličnoj igri i bodovima
P.S. Ako ste upratili i BLAŽ SLIŠKOVIOĆ bio na utakmici, došao gledati zeta Okića i imao je i šta vidjeti. Džaba BAKA nije zaboravio VELEŽ, i ne treba, jer je on dio našeg kluba.......
ISTINA je, bio je BAKA u društvu Mare i Nikšića.....Rodjeni_BRato je napisao/la:Jel ovo za baku istina ili je suplja?AlemC85 je napisao/la:danas je bio Nikšić u društvu Marića, Tanovića i dr. iz uprave. Već se valjda prave planovi za narednu sezonu.Marokanac je napisao/la:Ma velež ostaje 100 % a ispadaju Sloboda i Kozara. Zar bi Nikšić dozvolio da ispadnete. Čestitke na odličnoj igri i bodovima
P.S. Ako ste upratili i BLAŽ SLIŠKOVIOĆ bio na utakmici, došao gledati zeta Okića i imao je i šta vidjeti. Džaba BAKA nije zaboravio VELEŽ, i ne treba, jer je on dio našeg kluba.......
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
imali slika? da je zaljepimo

evo je:

Bandović - Standardno dobar , nekada se nalozi malo previse i ima tendenciju za greskice al je toliko kvalitetan golman da mu se to moze i dozvoliti.
Kajtaz - Super odigrao
Zvonić - Decko postaje nas najbitniji igrac (ovo 100% tvrdim da u sebi ima potncijal za A repke). Fantasticno mi je drago sto ga imamo potpisanog na duze i sto ce Dzafa da radi s njim.
Mahinić - Cak i bolji od Kajtaza bio
Kodro - Jedini koji je zakazao danas a i inace je los u zadnjim utakmicama
Jugo - Najpozrtvovaniji igrac danas svak cast za to
Okić- Da je Zalizani bio tu Oko bi bi sjedio na klupi a Hiros u prvih 11 . Dobar samo je malo sebican u dodavanju bio . Standardna bola ne sto je takav nego nabije glavu i ne vidi suigrace.
Brković - Super i momak i igrac
Hajdarević - Ima potecnijala pravo i korak da bude puno puno bolji . Losija strana takticka postavka , sto je i objasnio Skaljic kada je usao. Sa puno manje trcanja je pokrivao cini mi se bolje tu stranu.
Knežević - Dobar
Mehremić - Dobar potencijal ofanzivno al defanzivno se gubi u prostoru.
Demic - Danas je zabio majstorski go (opet Zrinjskom i onaj tip poteza koji Dema ima fali i Brki i Okicu). Ali mi je upalo u oci njegovo nezalaganje i stav prema igri. Umjesto da se rastrci i da ore on kao neki mangupcic. Imat ce Dzafa posla s njim da ga malo uputi.(evo ga iskritikova a mene neka dalabu ovdje prije par mjeseci optuzi da mi je rodjak Dema).
Uglavnom imamo brzinu i korak u ekipi generalno u napadu. Jos tu vratiti Durakovica tako da bukvalno svaki igrac u timu moze da pravi presing. U ovoj ligi sa takvom igrom mozemo i do Evrope sledece sezone. Ima puno igraca sa prostorom za napredak i pravi je trenutak za Dzafu sada da ih nauci vjestini. U sledecem kolu na sve ili nista ici protiv Olmpica. Nema razloga da idemo spustenih gaca. Imat cemo dobar teren, publiku i vjetar u ledja ....
Kajtaz - Super odigrao
Zvonić - Decko postaje nas najbitniji igrac (ovo 100% tvrdim da u sebi ima potncijal za A repke). Fantasticno mi je drago sto ga imamo potpisanog na duze i sto ce Dzafa da radi s njim.
Okić- Da je Zalizani bio tu Oko bi bi sjedio na klupi a Hiros u prvih 11 . Dobar samo je malo sebican u dodavanju bio . Standardna bola ne sto je takav nego nabije glavu i ne vidi suigrace.
Hajdarević - Ima potecnijala pravo i korak da bude puno puno bolji . Losija strana takticka postavka , sto je i objasnio Skaljic kada je usao. Sa puno manje trcanja je pokrivao cini mi se bolje tu stranu.
Knežević - Dobar
Demic - Danas je zabio majstorski go (opet Zrinjskom i onaj tip poteza koji Dema ima fali i Brki i Okicu). Ali mi je upalo u oci njegovo nezalaganje i stav prema igri. Umjesto da se rastrci i da ore on kao neki mangupcic. Imat ce Dzafa posla s njim da ga malo uputi.(evo ga iskritikova a mene neka dalabu ovdje prije par mjeseci optuzi da mi je rodjak Dema).
Uglavnom imamo brzinu i korak u ekipi generalno u napadu. Jos tu vratiti Durakovica tako da bukvalno svaki igrac u timu moze da pravi presing. U ovoj ligi sa takvom igrom mozemo i do Evrope sledece sezone. Ima puno igraca sa prostorom za napredak i pravi je trenutak za Dzafu sada da ih nauci vjestini. U sledecem kolu na sve ili nista ici protiv Olmpica. Nema razloga da idemo spustenih gaca. Imat cemo dobar teren, publiku i vjetar u ledja ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
HAHAHA DramaAlemC85 je napisao/la:evo je:
Bakino misljenje na danasnju utakmicu:
Aj tinks rezultat is korekt. Velez plej veri gud
Zadnja izmjena: Rodjeni_BRato, dana/u 29 apr 2012, 20:05, ukupno mijenjano 2 puta.
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Nemoj jos od evropi molim tekimbo je napisao/la:Bandović - Standardno dobar , nekada se nalozi malo previse i ima tendenciju za greskice al je toliko kvalitetan golman da mu se to moze i dozvoliti.
Kajtaz - Super odigrao
Knežević - Dobar
Daj boze da zadrzimo ove mlade igrace, a da se rjesimo pehlica,hirosa...**** ti iskustvo kad ti nemozes nista izves na terenu.
evo i novog stručnog štaba:

sve Veležovci, svaka čast, očigledno da je Tanović počeo mijenjati politiku kluba, uz očigledan pritisak javnosti....

sve Veležovci, svaka čast, očigledno da je Tanović počeo mijenjati politiku kluba, uz očigledan pritisak javnosti....
Nimalo loša utakmica. Da se dosta stvari, sitnica popraviti ali sve u svemu može proći. Knez je po meni odlično odigrao, niko to da napomene. Mehremić je isto nekoliko puta dobro probio ali malo napad zakazao ali su se kasnije ispravili i završili ''pokušaj kluba''. Jugo je dosta trčao, borio se a i Zvonić koji treba još raditi na svojoj spremi. Ima osjećaj, znanje ali mora ojačati u duelima i odigrati svih 90. minuta bez nekih velikih problema. Bandović otklonio svaku opasnost što se mogla otkloniti, gol primio nakon Kajtazove nepažnje. Obradovali su nas finom i zrelom igrom, mislio sam se i da ne idem na utakmicu ali bih evo požalio da nisam otišao.
GO DŽAFA, GO DŽAFA !
GO DŽAFA, GO DŽAFA !
Who dares, wins !
Kao sto sam rekao u nekom svom predhodnom postu dosta 2-3 komada za veliko slavlje,sto se danas sjajnom igrom Crvenih, prije svega borbom,htjenjem i zalaganjem i potvrdilo..Svaka Cast ROĐENI sjajni ste danas bili sve za cistu 10 sto duze da ovako potraje ...pozz!
Korektno, pametno, hrabro odigrana tekma.
Imamo sasvim solidnu ekipicu mladih igraca cije vrijeme tek dolazi!
Bravo Rođeni
Imamo sasvim solidnu ekipicu mladih igraca cije vrijeme tek dolazi!
Bravo Rođeni
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
treba se pokušati revanširati Olimpicu za poraz jesenas od 1:3 u Vrapčićima, jer očigledno da to nije ista ekipa od jesenas, eventualnim bodom ili tri, sve bi bilo riješeno oko opstanka, plus ima prenos na tv -u, tako da se treba nadati najboljem....
mogul imena ovih vasih s desna na lijevo,nemoras dzafica danas sam ga upoznaoAlemC85 je napisao/la:evo i novog stručnog štaba:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.