Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Party kod Mehe
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Party kod Mehe » 15 avg 2011, 23:47

Edin.- je napisao/la:Samo da nas zaobidju povrede, bice ovo fina ekipa. Bolja je atmosfera nakon odlaska španske kurve.

Imam neki feeling da ce Nasri potpisat novi ugovor.
Jarane nije on španska la puta, katalonska :mrgreen:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 avg 2011, 23:48

Party kod Mehe je napisao/la:
Edin.- je napisao/la:Samo da nas zaobidju povrede, bice ovo fina ekipa. Bolja je atmosfera nakon odlaska španske kurve.

Jarane nije on španska la puta, katalonska :mrgreen:
Jeste, kako nije. Zaboravio si da su njegovi Mauri hejhaj dugo vladali Španijom, sigurno ima i španskih gena. :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 15 avg 2011, 23:48

messilla je napisao/la:

Ako je taj feeling isti kao i onaj Pajin kad je tvrdio da će Cesc ostati , nemaš se ćemu nadati :D
U Samirov ostanak sam vise uvjeren. U Cescov ostanak, jbg, nadao sam se, ne bas previse. Nisam nigdje ni napisao da ce ostat, nego sam uvijek pisao "ako Fab ostane" ....

Wilshere ce da dominira ligom !!!

Party kod Mehe
Kontakt:

Post Postao/la Party kod Mehe » 15 avg 2011, 23:49

Sad bi trebali dovesti ovog Thiaga za 6,7 mill, i prodati im ga za 45 mill ali za 5 godina.

YES WE CAN

kicked21
Kontakt:

Post Postao/la kicked21 » 15 avg 2011, 23:50

Magarac mogo si i avatar promjenit...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 avg 2011, 23:53

A zašto ste sigurni da Nasri ostaje, pa on je po meni bio milion posto siguran da odlazi, dok sam se za Cesca čak i dvoumio. Samir je plaćenik obični, yebe se njega za Arsenalom, on će prijeći u dobar tim i zarađivat će pare i osvajat trofeje, yebe se njega što Arsenal osta na cjedilu.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 avg 2011, 23:54

Party kod Mehe je napisao/la:Sad bi trebali dovesti ovog Thiaga za 6,7 mill, i prodati im ga za 45 mill ali za 5 godina.

YES WE CAN
Jon Toral
Hector Bellerin
Ignasi Miquel Pons
:mrgreen:

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 15 avg 2011, 23:58

Bosco je napisao/la:A zašto ste sigurni da Nasri ostaje, pa on je po meni bio milion posto siguran da odlazi, dok sam se za Cesca čak i dvoumio. Samir je plaćenik obični, yebe se njega za Arsenalom, on će prijeći u dobar tim i zarađivat će pare i osvajat trofeje, yebe se njega što Arsenal osta na cjedilu.
DOK JE VODJE,ARSENAL NIKAD NECE BITI NA CJEDILU,MA KO GOD IGRAO I KO GOD OTISAO

IN ARSENE WE TRUST !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 avg 2011, 00:00

Bosco je napisao/la:A zašto ste sigurni da Nasri ostaje, pa on je po meni bio milion posto siguran da odlazi, dok sam se za Cesca čak i dvoumio. Samir je plaćenik obični, yebe se njega za Arsenalom, on će prijeći u dobar tim i zarađivat će pare i osvajat trofeje, yebe se njega što Arsenal osta na cjedilu.
Ako se Wenger odriče svojih najboljih igrača tako olako zašto bi onda Nasri mario za Arsenalom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Party kod Mehe
Kontakt:

Post Postao/la Party kod Mehe » 16 avg 2011, 00:01

Arnelinho je napisao/la:
Party kod Mehe je napisao/la:Sad bi trebali dovesti ovog Thiaga za 6,7 mill, i prodati im ga za 45 mill ali za 5 godina.

YES WE CAN
Jon Toral
Hector Bellerin
Ignasi Miquel Pons
:mrgreen:
Nisam upoznat sa kvalitetom navedene trojke, ali sam siguran da vodja od njih moze napraviti muskarce, extra fudbalere.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 avg 2011, 00:02

Sta se ti Sarumane brines, bolje ti je gledaj svoju avliju, i pored pojacanja Borrusija vas opali i to ona druga :lol: :lol: :lol: :lol: Jest bas je lahko pustio Cesca, a Nasri nije zasluzio uopste da se zove najboljim igracem, i ne mora ostati neka ide..
Celik!3,2,2.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 16 avg 2011, 00:05

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... on-tuesday" onclick="window.open(this.href);return false; MOZDA BENDY NASTUPI XAXAXAXAXAXAXAXAXA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 16 avg 2011, 00:06

kicked21 je napisao/la: Magarac mogo si i avatar promjenit...
Sta tebe boli k...c za moj avatar. Maloumni čovječe ! FUJ !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 avg 2011, 00:06

AllGunsBlazing je napisao/la:Sta se ti Sarumane brines, bolje ti je gledaj svoju avliju, i pored pojacanja Borrusija vas opali i to ona druga :lol: :lol: :lol: :lol: Jest bas je lahko pustio Cesca, a Nasri nije zasluzio uopste da se zove najboljim igracem, i ne mora ostati neka ide..
Zanimljivo donedavno ste se kleli u ovaj dvojac sad odjednom nisu najbolji , da nije bilo Nasrija u prošloj sezoni sad nebi ni igrali kvalifikacije za CL čekali bi vas nastupi u EL , i cijena za koju je pušten Cesc je smiješna pa više je uzeo Palermo prodajom onog flopa Pastorea za 43 mil .

Party kod Mehe
Kontakt:

Post Postao/la Party kod Mehe » 16 avg 2011, 00:10

AllGunsBlazing je napisao/la:Sta se ti Sarumane brines, bolje ti je gledaj svoju avliju, i pored pojacanja Borrusija vas opali i to ona druga :lol: :lol: :lol: :lol: Jest bas je lahko pustio Cesca, a Nasri nije zasluzio uopste da se zove najboljim igracem, i ne mora ostati neka ide..
pametnom dosta :lol: :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 avg 2011, 00:10

Saurman je napisao/la:
Zanimljivo donedavno ste se kleli u ovaj dvojac sad odjednom nisu najbolji , da nije bilo Nasrija u prošloj sezoni sad nebi ni igrali kvalifikacije za CL čekali bi vas nastupi u EL , i cijena za koju je pušten Cesc je smiješna pa više je uzeo Palermo prodajom onog flopa Pastorea za 43 mil .
:lol: :lol: :lol: :lol: Smijesan si, da je Nasri igrao kako je trebao mi bi osvojili nesto i on i Cesc, usrali su kad je bilo najbitnije tako da.. Cesc ionako nije nesot ni odigrao prosle sezone, tako da i nema veze njegov odlazak.. Nego de se ti pocni brinuti jer kako je Bayern krenuo ni EL nece igrati..
Celik!3,2,2.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 avg 2011, 00:14

AllGunsBlazing je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: Smijesan si, da je Nasri igrao kako je trebao mi bi osvojili nesto i on i Cesc, usrali su kad je bilo najbitnije tako da.. Cesc ionako nije nesot ni odigrao prosle sezone, tako da i nema veze njegov odlazak.. Nego de se ti pocni brinuti jer kako je Bayern krenuo ni EL nece igrati..
Sve je rečeno :lol:

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 16 avg 2011, 00:20

DOK JE BENDTNER TU JA SE NIKOG NE BOJIM :D sutra se ocekuje njegov nastup :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 avg 2011, 00:23

Kod: Označi sve

“But if he doesn’t find the right opportunity he will stay and fight for his place like everybody else. [u]He looks sharp in training.[/u]”
Ovo mi je bitno i dok je ovako neka ga.:D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 avg 2011, 00:25

armin arsenalovac je napisao/la:DOK JE BENDTNER TU JA SE NIKOG NE BOJIM :D sutra se ocekuje njegov nastup :D
Ah na kraju krajeva bolje i on nego flopina Chamakh.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.